Frisbeegolf-keskustelu > Radoilla tapahtuu

Uudet radat

(1/8) > >>

Flick Maniac:
Tähän ketjuun saapi ilmiantaa rataprojekteja jotka on valmistumassa tänä vuonna. Nyt tai pitkin vuotta uusia ilmestyneitä.

MikeDGH:
Porvoon Virvikiin aukeaa 18-väyläinen kevään edetessä. Suunnittelutyöt on tehty jo viime vuoden puolella, väylälinjat on raivattu, korit ja matot toimitettu. Heti kun lumitilanne helpottaa ja maan pinta on sulanut, niin aloittavat tiipaikkojen rakentamisen ja korien pystyttämisen. Tavoitteena on saada rata auki toukokuun alkuun mennessä. More info coming later...

Flick Maniac:
Mm. tämä kala oli mielessä ja tarttui heti täkyyn :)

joni-:
Tammikuussa kyselin Espoon liikuntapalveluista, onko Espoon alueelle kaavaltu uusia ratoja ja sain tällaisen viestin:

"Leppävaaraan Äijänpellon alueelle on kaavailtu seuraavaa frisbeegolfrataa. Suunnitelmat on vielä alustavia mutta toivotaan että hake saataisiin rata toteutettua vielä tämän vuoden aikana."

Pede:
Julkujärvi DGP:n aka Kuulaakson kasvojen kohotus toteutetaan keväällä. Radalle on suunniteltu Meresmaan toimesta täysin uusi 18-väyläinen rata. Radasta on pyritty tekemään haastava, mm. väylien keskipituuden sijoittuessa 150m kieppeille. Sopiva sekoitus avoimempaa sekä tiukempaa ja liidättämään pääsee jatkossakin. Radalle hankitaan myös uudet täystekonurmimatot, korit ja opasteet. Toukokuun loppuun tavoitellaan rataa valmiiksi ja Kisakoneesta kannattaa bongailla avajaiskisoja 17.-18.6. viikonlopulle.

Kannattaa laittaa radan facebook sivu seurantaan, jossa infotaan kaikkea rataan liittyvää
https://www.facebook.com/julkujarvi/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version