Frisbeegolf-keskustelu > Frisbeegolf

Löytökiekkojen huhuiluketju

(1/316) > >>

Flick Maniac:

--- Quote from: butti-78 on 10.08.12 - klo:13:06 ---Juu enköhän minäkin jatkossa edelleen yritä parhaani että pannu löytää omistajansa.
Tännehän voi varmaan kanssa ilmoittaa jos on sellanen paikka, että omistaja ei vastaa ja löytöboxia ei ole.

Onko jo topicci vai kannattasko sellanen laittaa?

Tyyliin ilmoitus:

Löytynyt Nokian dgp:n 5 väylältä keltainen star Valkyrie. kysele omaasi 0414543666, jolloin on pakko puhelun tulla siittä numerosta joka ilmoitettuna tai ainakin tietää se numero tai edes nimi.

tällöin voisi sopia minne kiekkoa toimittaa...ja miten.

Boxit olis kyllä erittäin hyvät joka radalla, mutta sitten on yksi asia miten sen saa jos olet kaukaa...
Itseä edelleen harmittaa Vihiojaan hukattu Pure josta soitto tuli ja boxiin laittoi, mutta kun en saa seuran pääjehua kiinni joka osaa sanoa mistä kiekon saa. tämä varmaan on se yleisin ongelma myös muilla radoilla missä on boxit??

--- End quote ---

Tässäpä.

Löysin tänään Kolsan kentän laidalta Champion Monarch kiekon. Jos olet sellaisen hukannut, ota yhteyttä o45-3I5467o ja kerro lisää tuntomerkkejä (esim. väri ja nimi pohjassa) niin saat omasi pois. Paikkakunta siis Tuusulan Jokela, mutta löytöpaikkana iso nurmikenttä jossa käyn itsekin draivailemassa kun radalla siihen ei juuri ole tilaa.

Myös hukkasin Ukkohallaan 14. väylälle Huklab C-PDn josta maksan vaikka löytöpalkkiota jos joku sen viitsii postittaa. Numero on rimmin sisäpinnalla. Nyt tietysti kaikki innokkaat etsimään metsästä ilmaista kiekkoa. Aika köyhää jos näin tapahtuu, tuskin natiaiset seuraa tätä tekstiä. Tai jos seuraa ja löytää, niin muistakaa löytöpalkkio.

butti-78:
No niin tää on hyvä!!

Eli se mun Keltainen Pure Optoline on edelleen hukassa / Vihiojan löytöboxin haltijalla...

ForeForEver:
Nokialla ape, roc, echo star boss ja champ destroyer, kaikki edelleen hukassa, kaikissa nimi ja numero. Saa palauttaa jos löytyy :)

butti-78:

--- Quote from: ForeForEver on 15.08.12 - klo:12:42 ---Nokialla ape, roc, echo star boss ja champ destroyer, kaikki edelleen hukassa, kaikissa nimi ja numero. Saa palauttaa jos löytyy :)

--- End quote ---

menikö nää sm-kisassa?

jussi32:
Yhtään kiekkoa ei ole tännekään palautunut. Eikä mitään soittoja edes.  Toki mahdollista, että kiekkoja ei vaan ole löytynyt ja ne ovat vieläkin hukassa.

Hukassa on edelleen Julkujärvelle hukatut 9 väylän loppupäähän valkoinen buzz.   DX Leopard 8 väylän männikköön.


Epilän 2 väylä sininen dx archangel reilusti oikealle olevaan puskaan tai jopa ojaan.

Nokian 3 väylän loppupään pusikot.  Discmanian TD

Vihiojan oja väylä 7A mäestä rollannut keltainen buzz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version