Frisbeegolf-keskustelu > Frisbeegolf

Mitkä ovat sinun lempikiekkosi ja mitä mieltä olet Suomen frisbeegolfradoista?!!

(1/3) > >>

Koulukysely:
Hei!
Minulla ja kaverillani on kouluprojekti johon tarvitsisimme  vastauksia muutamiin kysymyksiin.
Kysymykset ovat:
1. Nimeä parhaat kiekot (putteri, midari ja draiveri)
2. Mitä mieltä olet Suomen frisbeegolfratojen laadusta?(kouluarvosanoillla 4-10)
3. Mitä mieltä olet frisbegolfratojen määrästä ja sijainnista?
4. Mitä haluaisit parantaa Suomen frisbeegolfradoissa?


Kiitos jo etukäteen kaikista vastauksista

Flick Maniac:
1. Parhaat kiekot nimenomaan minulle, 8 vuotta lajia harrastanut keskitason pelaaja joka heittää max 100+ metriä: P1x, MD3, CD2
2. Parhaat on 10, huonoimmat 4. 150 rataa pelattuna ja kaikki mahtuu tohon välille. Mahdoton kysymys.
3. Loistavaa. Mutta lisää mahtuu, ja selkeästi tilausta tehdä eritasoisia. Isommissa kunnissa pitäisi olla vähintään yksi 18-väyläinen kilpatason rata ja 1 tai useampia vähintään 9 väyläisiä aloittelija tai harrastaja tason ratoja. Kilparata voi olla vähän sivummassakin, helpommat radat lähempänä keskustaa.
4. Eritoten opasteita, niin että uuteen rataan tutustumiseen riittää sen osoite eikä mukana tarvi olla muuten omaa karttaa.

Koulukysely:
Kiitos paljon vastauksesta!

keep_it_real:
1. Putteri Axiom Envy, Midari Discraft Buzzz, Draiveri MVP Photon

2. Ratoja on laidasta laitaan, mutta yleisesti 8-9 luokkaa on ollut. Toki hyvillekin radoille huonojakin väyliä mahtuu, mutta se ei silti vielä yksin koko radasta huonoa tee.

3. Melkein missä vaan päin Suomea olet, niin vähintään 30km säteeltä yksi rata löytyy. Eli alkaa olemaan hyvä määrä. Toki on tiettyjä ratoja joissa on aina ruuhkaa ja siksi ei aina jaksa itse lähteä radoille pelaamaan ja jonottamaan. Nämä ovat näitä hyvien ratojen kirouksia :) Juuri niissä kunnissa saisi olla enemmänkin ratoja.

4. Lähinnä kuntien/kaupunkien sekä seurojen vastuu ratojen ylläpidosta (mitä enemmän ratoja, sen enemmän ylläpitoa se seuralta ja kunnalta vaatii). Joskus näkee, että kunnassa voi olla kolmesta viiteenkin rataa, mutta vain yhdestä muutamaan on tiptop kunnossa ja loistavasti ylläpidetty. Lisäksi aikaisemmin mainitut ratakartat & väyläopasteet kannattaa tehdä huolella.

Ectoplasm:
1. Parhaat putterit Discmanian S-line ja D-line P2, soveltuu puttaamiseen, sekä erittäin luotettava kiekko lähestymisiin ja draiveihin varsinkin S-line muovilla, joka kestää hieman kovemman vedon. Paras Mid-range kiekko omaan käteen Innovan Champion roc3, joka kovaa heitettynä kääntää suoraksi pienestä hyzer kulmasta, liitää nätisti pitkälle ja suoraan. Jos saisin nimetä vain yhden parhaan draiverin, niin se olisi varmaan tällä hetkellän innovan Champion thunderbird. Thunderbird on erittäin luotettava kontrollidraiveri jopa tuulisemmalla säällä, jossa on maltillinen loppufeidi ja kiekolla pystyy heittämään lähes mitä tahansa heittoja.
2. Suomen frisbeegolf ratojen laatu menee vähän laidasta laitaa, joten on hyvin vaikea antaa tiettyä arvosanaa.
3.Frisbeegolf ratoja on rakennettu suomeen tällä hetkellä reilusti yli 600 ja ainakin radat, joissa itse heittänyt ovat olleet hyvällä sijainnilla.
4. Parannettavaahan löytyy aina... Itse pidän radoista joissa on paljon monipuolisuutta ''Vesistöä, korkeus eroja, kapeita metsäväyliä, joissa tarvitsee tarkkuutta ja toki pitkiä väyliä missä pääsee tykittämään pitkälle ;)''

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta