Frisbeegolf-keskustelu > Treenipäiväkirjat

Tuplabogeyn rataseikkailut

<< < (28/28)

Tuplabogey:
#105
31.3.2021 Pietarsaari
Pietarsaaren frisbeegolfrata (C3)

Päivän toisena ratana Pietarsaaren frisbeegolfrata Pietarsaaressa. Rata on perustettu vuonna 2011, joten jo yli 10 vuotta vanhasta radasta on kyse. Rata sijaitsee Palloiluhallin ja jalkapallokentän ympärillä, joten tilaa radalle on todella niukasti. Radalta löytyy 7 väylää ja koreina toimivat DisCathereita muistuttavat korit, en kyllä osaa sanoa mitkä korit nämä ovat.

Väylä 1 (Par 3)
90-metrinen oikealle kaartuva väylä. Virallista heittopaikkaa en löytänyt, mutta heitetään maassa olevan löytökiekkoboksin vierestä. Väylä on melko avoin, ainoastaan väylän sivuilta löytyy muutama puu. Kori on aika solmussa. (par)

Väylä 2 (Par 2)
38-metrinen suora ja täysin avoin par 2-väylä. Tältä todelta lyhyeltä väylältä en löytänyt heittopaikkaa, maassa on joku vanerilevy, liekö tämä oikea heittopaikka? (par)

Väylä 3 (Par 3)
50-metrinen oikealle kaartuva väylä ylämäkeen. Kori sijaitsee pienen ja jyrkän nyppylän päällä. (par)

Väylä 4 (Par 3)
63-metrinen suora väylä ylämäkeen. Väylällä on esteenä ainoastaan yksi koivu. Väylän oikealla sivulla ja takana on verkkoaita, jonka ylitse ei kannata heittää. Tiimattoa ei löydy. (birdie)

Väylä 5 (Par 2)
46-metrinen suora ja oikeastaan täysin avoin par 2-väylä loivaan alamäkeen. Kori sijaitsee parin koivun ympäröimänä. (par)

Väylä 6 (Par 3)
90-metrinen suora ja avoin väylä aivan urheiluhallin seinän vieressä. Ainoa haasteväylällä on urheiluhallin seinän tukirakenteet, jotka hieman tulevat peliin. Tiimattoa ei löydy ja kori on aivan solmussa, joten sinne on todella vaikea saada kiekko jäämään. (par)

Väylä 7 (Par 3)
70-metrinen suora väylä urheiluhallin ja lämmitysrakennuksen välistä. Itse on uskaltanut siitä välistä heittää vaan kiersin rakennukset oikealta puolelta. Tämä on kyllä rehellisyyden nimissä todella vaarallinen väylä. (par)Lopputulos: -1

Radan paras väylä: Väylä 3 on radan paras väylä. Tämä on radan ainoa väylä, jonka suunnittelussa on käytetty vähän mielikuvitusta.

Ratakarttaa eikä väyläopasteita löydy radalta laisinkaan, joten suunnistushommiksi menee taas. Tiipaikkoja ei ole merkitty ja ainoastaan kahdelta väylältä löytyy kelvolliset tiimatot. Radan puitteet ovat siis todella huonot ja paha maku jää radasta suuhun. Radan väylien suunnitteluun ei juuri ollenkaan ole käytetty aikaa eikä harkintaa, vaan väylät on lätkäisty sinne minne ne ovat vain sopineet. Rata on ängetty todella pienelle alueelle, muiden urheiluharrastusten kustannuksella ja näyttää siltä, että rata ei ole kovinkaan aktiivisessa käytössä ainakaan nykyään. Ja kaiken lisäksi radalla on kaksi Par2-väylää, jotka voisivat kyllä olla ihan normaalisti par3-väyliä, muutenkin kaikki par2-väylät pitäisi lailla kieltää.

Pietarsaaren frisbeegolfradalle ei kannata vaivautua, sillä oikeastaan mitään hyvää sanottavaa radasta/pelikokemuksesta ei ole.

Oma rataennätys: -1


Rata-arvostelu:
Radan puitteet:0.3
Radan kunto:0.4
Radan toteutus:0.2
Yleisfiilis radasta:0.4

Loppuarvosana: 1.3

Ari:
Täällähän pyritään herättämään par-keskustelu :)

Tuplabogey:
#106
31.3.2021 Pietarsaari
Maskenin frisbeegolfrata (B2)

Päivän kolmas rata Maskenin frisbeegolfrata Pietarsaaressa. Rata on perustettu vuonna 2019, joten todella uudesta radasta on kyse. Rata sijaitsee Pietarsaaren keskustassa keskellä pientä puistoa. Radalta löytyy 9 väylää ja koreina toimivat Prodigyn korit.

Väylä 1 (Par 3)
77-metrinen suora ja avoin puistoväylä. Oikealla olevat asfalttipolut ovat outtia, mutta muuten melko simppeli väylä on kyseessä. (par)

Väylä 2 (Par 3)
83-metrinen suora ja täysin avoin puistoväylä ja jälleen ilmeisesti kävelypolut ovat outtia. Väyläopasteet ovat sen verran sekavat, jotta outeista ei voi olla täysin varma. (par)

Väylä 3 (Par 3)
55-metrinen oikealle kaartuva väylä. Väylän puolivälissä on yksi koivu, joka toimii samalla mandona ja se on kierrettävä vasemmalta puolelta. (par)

Väylä 4 (Par 3)
81-metrinen suora saariväylä, jossa kävelytiet toimivat outin rajoina korin, joka puolella. (birdie)

Väylä 5 (Par 3)
88-metrinen suora ja täysin avoin puistoväylä, jossa jälleen kävelypolut ovat outtia. (par)

Väylä 6 (Par 3)
59-metrinen oikealle kaartuva väylä. Juuri ennen koria on yksi koivu, joka toimii samalla mandona ja se on kierrettävä vasemmalta puolelta. Mando on mielestä aivan liian lähellä koria. (par)

Väylä 7 (Par 3)
70-metrinen todella jyrkästi oikealle kaartuva väylä. Noin 30-metrin päässä tiistä on koivu jälleen mandona ja se on kierrettävä tällä kertaa vasemmalta puolelta. (par)

Väylä 8 (Par 3)
82-metrinen oikeastaan täysin suora väylä. Väylää hankaloittaa mando, joka on noin 20 metriä ennen koria, ja se on kierrettävä vasemmalta puolelta. Kori on sijoitettu pienen nyppylän laelle, joten puttaaminen on jännittävää. Tämä väylä pelataan käytännössä väylän seitsemän korin ylitse, joten todella vaarallista ratasuunnittelua on tällä kertaa tarjolla. (par)

Väylä 9 (Par 4)
136-metirnen suora ja avoin väylä. OB-aluetta on jälleen kaikki kävelytiet. Tämä väylä pelataan käytännössä kokonaan muita väyliä pitkin ja vastapalloon, joten todella tarkkana saa olla. Väyläsuunnittelussa ei ole mitään järkeä, sillä vaaratilanteita syntyy varmasti ja paljon. (birdie)Lopputulos: -2

Radan paras väylä: Väylä 1 on radan paras väylä. Tämä ei ole mitenkään vaarallinen väylä, kuten oikeastaan kaikki radan muut väylät ovat.

Mainittakoon aluksi, että radan parkkipaikka on TODELLA pieni, sinne mahtuu ehkä 3 autoa. Ratakartta löytyy ja kaikilla väylillä on myös väyläopasteet, joskin ne ovat aika epäselvät varsinkin outtien suhteen. Tiimatot löytyvät jokaiselta väylältä ja ne ovat hyvässä kunnossa, mutta aivan liian pienet, jotta niistä pystyisi vauhdin kanssa heittämään. Kaikki väylät ovat avoimia puistoväyliä, joskin osaa on hyvin vaikeutettu mandoilla. Rata-alue on todella hyvin hoidettu, nurmikot on ajettu ja muutenkin on siistiä. Ratasuunnittelu on todella vaarallista, sillä todella pienelle alueelle on ympätty 9 väylää ja ne menevät kaiken lisäksi todella vaarallisesti ristiin rastiin. Jos radalla on muita heittäjiä, niin todella tarkkana saa olla ja en usko, että kukaan koirankävelyttäjä uskaltautuu puistoon enää laisinkaan, sillä kiekoista tulee varmasti osumia.

Maskenin frisbeegolfrata on visuaalisesti todella kauniilla alueella ja puitteetkin ovat ihan ok kunnossa, mutta rata on todella vaarallinen, jos muita ihmisiä on alueella. En voi kyllä suositella, liikaa väyliä liian pienellä alueella.

Oma rataennätys: -2


Rata-arvostelu:
Radan puitteet:1.5
Radan kunto:1.8
Radan toteutus:1.0
Yleisfiilis radasta:1.1

Loppuarvosana: 5.4

Tuplabogey:
#107
7.4.2021 Kauhajoki
AMEXPO frisbeegolfpuisto (A1)

Tämän päivän ensimmäisenä ratana AMEXPO frisbeegolfpuisto Kauhajoella. Rata on perustettu vuonna 2017 ja sitä on muokattu ilmeisesti useampaan kertaan vuosien varrella. Rata on nykyisin 24-väyläinen ja koreina toimivat tällä kertaa Latituden korit. Rata sijaitsee aivan Kauhajoen keskustassa puistoalueella.

Väylä 1 (Par 3)
66-metrinen suora väylä leveän joen ylitse. Vastarannalla on muutama puu, jotka on pakko väistää, jos ei halua onkia kiekkoa joesta. (birdie)

Väylä 2 (Par 3)
75-metrinen suora ja aluksi avoin väylä puistossa, kori sijaitsee lopussa muutaman koivun ympäröimänä. Väyläopaste puuttuu. (par)

Väylä 3 (Par 3)
113-metrinen suora ja avoin väylä loivaan ylämäkeen. Kori sijaitsee muutaman kuusen välissä, joten sivusuunnassa ei ole varaa virheisiin. Todella hyvä väylä. (par)

Väylä 4 (Par 3)
70-metrinen suora väylä, ennen koria on yksi suuri pensas, joka on kierrettävä, muuten väylä on avointa maastoa. (birdie)

Väylä 5 (Par 3)
80-metrinen loivasti vasemmalle kaartuva väylä. Oikealla oleva tie on outtia. Väylä heitetään käytännössä edellisen väylän korin ylitse. Korin läheisyydestä oli juuri kaadettu muutama suuri koivu, joten väylä on helpottunut huomattavasti. Väyläopastetta ei ole. (par)

Väylä 6 (Par 3)
76-metrinen suora ja oikeastaan avoin väylä. Vasemmalla reunalla oleva kävelytie on outtia. (birdie)

Väylä 7 (Par 3)
91-metrinen hieman vasemmalle kaartuva väylä. Väylän puolivälissä on puurivistö, jossa on yksi aukko ja siihen on tähdättävä jos mielii suoraan korille. (par)

Väylä 8 (Par 3)
97-metrinen väylä. Parhaan heittolinjan edessä on yksi koivu ja pensas rivistö, joten vaihtoehtoina on korkea hysse oikealta kaiken ylitse tai vaikeampi antsalinja vasemmalta. Alun jälkeen väylä on täysin avointa puistoa. (par)

Väylä 9 (Par 3)
101-metrinen suora ja täysin avoin väylä alamäkeen. (par)

Väylä 10 (Par 3)
104-metrinen suora väylä ylämäkeen. Oikealla reunalla oleva urheilukenttä on outtia. Väylän puolivälissä on yksi puu ja muutama pensas vaikeuttamassa avausta, muuten aika simppeli väylä on kyseessä, jos ei heitä outtiin :D  (bogey)

Väylä 11 (Par 3)
76-metrinen oikealle kaartuva melko kapea väylä. Kori sijaitsee vasemmalle viettävässä rinteessä, joten rollaaminen on vaarana. Koria ei myöskään näe tiipaikalle, joten heittolinjan arviointi on huomattavasti hankalampaa. (par)

Väylä 12 (Par 3)
51-metrinen suora ja erittäin kapea väylä jyrkkään ylämäkeen. Koria ei näy tiille sillä se sijaitsee rinteen takana ja poispäin viettävässä rinteessä. Kiekon saaminen korin alle avauksella on todella hankalaa. Todella haasteellinen väylä näinkin lyhyeksi väyläksi. (birdie)

Väylä 13 (Par 4)
170-metrinen todella kapea väylä. Oikealla oleva urheilukenttä on koko väylän mitan outtia, mutta sen viertä pitkin on ehdottomasti paras reitti korille, sillä se on täysin avointa verrattuna suunniteltuun metsäreittiin vasemmalla. (birdie)

Väylä 14 (par 3)
55-metrinen suora ja erittäin kapea koivukujaväylä. Väylää vaikeuttaa myös noin puolivälissä oleva 6 metriä leveä porttimando. (par)

Väylä 15 (Par 3)
80-metrinen suora ja oikeastaan täysin avoin väylä tasaisessa maastossa. (birdie)

Väylä 16 (Par 3)
52-metrinen suora väylä kahden koivun muodostaman aukon läpi. (par)

Väylä 17 (Par 3)
60-metrinen suorahko väylä. Oikealla oleva koivu toimii mandona, joten iso hysse on pois suljettu vaihtoehto. (birdie)

Väylä 18 (Par 3)
64-metrinen suora väylä leveän joen ylitse, jos kiekko päätyy jokeen sitä et tule saamaan takaisin sillä virtaus on kova. Visuaalisesti hieno väylä. (birdie)

Väylä 19 (Par 3)
98-metrinen loivasti oikealle kaartuva väylä aivan joen vieressä, joka luonnollisesti on outtia. Vasemmalla oleva metsä on synkkää, joten heiton on pakko olla tarkka. Radan yksi hienoimmista väylistä. (par)

Väylä 20 (Par 4)
160-metrinen par 4 väylä. Avaus heitetään melko kapeaa puukujaa pitkin, jossa metsä molemmin puolin on todella tiheää. Väylän puoli välin jälkeen väylä avartuu puistoksi ja enää on väisteltävänä muutamia pensaita ja puita. (bogey)

Väylä 21 (Par 3)
85-metrinen väylä jossa on kaksi vaihtoehtoa, joku lähteä nössöilemään vasemmalta pitempää reittiä puistoa pitkin tai heittää hysse koko matkan joen päältä. Hyssereitissä on osuttava pieneen aukkoon ja aivan lopussa tultava myös todella pienestä aukosta korin viereen. Tällä väylältä löytyy varmasti useampikin kiekko joen pohjasta. Radan komein väylä. (birdie)

Väylä 22 (Par 3)
80-metrinen suora väylä. Väylä on ensimmäiset 70 metriä täysin avointa, mutta lopussa on todella matalaoksaisia puita tiheässä, joten forella skippiheitto on paras peli tähän väylään. Jälleen erinomainen väylä. (par)

Väylä 23 (Par 3)
60-metrinen vasemmalle kaartuva todella kapea väylä lenkkipolkua pitkin. Väyläopaste aivan solmussa. (par)

Väylä 24 (Par 4)
140-metrinen oikealle kaartuva avoin par 4-väylä loivaan ylämäkeen. Oikealla reunalla on joki, joten kiekko ei saa yhtään kipata. Kori sijaitsee lopussa mäen päällä parin kuusen ympäröimänä. (birdie)


Lopputulos: -8

Radan paras väylä: Radan paras väylä on väylä numero 21, koska se on visuaalisesti todella hieno.

Ratakartta ei löydy ja väyläopasteetkin ovat vähän niin ja näin. Useat väyläopasteet ovat kohdanneet ilkivaltaa ja usealta väylältä ne puuttuvat kokonaan. Väylien numerointi on sekavaa ja se ei pidä paikkaansa, vaan kannattaa katsoa oikea reitti netistä löytyvästä ratakartasta. Tiipaikossa on toivomisen varaa, sillä osa matoista on kupruilla ja osa matoista melko lyhyitä. Radan väylät ovat ihan kivoja, hyvin suunniteltuja ja yllättävän monipuolisia ottaen huomioon, että kaikki väylät ovat puistossa. Rata on todella kauniilla paikalla ja joki tuo peliin haastetta ja samalla todella hienoa visuaalista ilmettä. Radalla ei ole mitään pusikoita ja nurmikot on leikattu ja muutenkin ympäristö on kunnossa, joten ei valittamisen aihetta siitä. Radalla ei oikeastaan ole laisinkaan korkeuseroja, mutta korin sijoituspaikoilla on hyvin saatu vaikeutta myös hieman lyhyempiinkin väyliin. Siirtymät ovat hieman epäselviä, sillä rata sijaitsee käytännössä kolmella eri puistoalueella ja hieman ristiin rastiin tulee kävelyä, mutta siirtymät ovat siitä huolimatta todella lyhyet. Koska rata on yleisessä puistossa, joten välillä joutuu varmasti väistelemään muita alueella kulkijoita ja autoja. Rata ei ole mikään supervaikea ja se sopiikin kaiken tasoisille heittäjille, mitään monsterikättä ei radalla vaadita.
AMEXPO frisbeegolfpuisto on ehdottomasti käymisen arvoinen rata. Jos vain puitteet (opasteet, tiit yms.) olisivat kunnossa, niin todella erinomaisesta radasta olisi kyse. Mutta mukavaa heittely kauniissa puistomaisemissa on luvassa. Paljon pelattavaa löytyy, sillä väyliä on tosiaan 24 kappaletta.


Oma rataennätys: -8


Rata-arvostelu:
Radan puitteet:1.7
Radan kunto:2.1
Radan toteutus:1.9
Yleisfiilis radasta:1.9

Loppuarvosana: 7.6

Tuplabogey:
#108
7.4.2021 Teuva
Vapaa-ajankeskus Parra (A1)

Päivän toisena ratana Vapaa-ajankeskus Parra Teuvalla. Rata on perustettu vuonna 2008, joten melko vanhasta radasta on kyse. Rata on 18-väyläinen ja koreina toimivat ”Seppo-korit”. Rata sijaitsee laskettelukeskuksen ympäristössä, joten korkeuseroja on luultavasti odotettavissa.

Väylä 1 (Par 3)
48-metrinen suora ja kapea väylä alamäkeen ulos metsästä avoimelle nurmelle. (par)

Väylä 2 (Par 3)
120-metrinen hieman vasemmalle kaartuva väylä. Väylä on haasteellinen par 3-väylä, sillä joutuu heittämään todella kovaa ja lopussa olevat koivut hankaloittavat lähestymisheittoa. Väyläopaste puuttuu. (par)

Väylä 3 (Par 3)
68-metrinen vasemmalle kaartuva väylä loivaan alamäkeen. Kori sijaitsee pienessä metsäpuskassa, jonne johtaa ainoastaan todella kapea rako, johon on todella hankala osua. (birdie)

Väylä 4 (Par 4)
82-metrinen loivasti vasemmalle kaartuva väylä pieneen alamäkeen. Kori sijaitsee hieman metsän puolella pienen nyppylän laella. (birdie)

Väylä 5 (Par 3)
70-metrinen loivasti oikealla kaartuva kapea metsäväylä. Ympäröivä puusto on melko harvaa, joten lähärin kanssa ei pitäisi suuria ongelmia olla. (birdie)

Väylä 6 (Par 3)
79-metrinen väylä, jossa korille on kaksi kapeaa reittiä, joko rystyhysse oikealta tai suorahko heitto vasemmalta. Kori on hieman hankalassa paikassa puiden takana, joten aivan nostolle pääsemiseksi pitää olla todella hyvä heitto. (par)

Väylä 7 (Par 3)
81-metrinen vasemmalle kaatuva väylä jyrkkään ylämäkeen. Väylän oikea reuna on avointa, joten sieltä voin helpohkosti heittää hyssen, mutta kovaa saa heittää, sillä nousua korille on melkoisesti. (par)

Väylä 8 (Par 3)
72-metrinen vasemmalle kaartuva kapea väylä alamäkeen. Varsinkin väylän oikea reuna on todella tiheää pusikkoa, joten sinne ei kannata heittää. (par)

Väylä 9 (Par 3)
74-metrinen jyrkästi oikealle kaartuva väylä. Kori on mutkan takana, eikä sitä näe heittopaikalle. Väylän vasen reuna on todella jyrkkää rinnettä ja tiheää taimikkoa, joten kiekko ei saa yhtään feidata. Oikeastaan kaikki vajaaksi jääneet avaukset, jotka eivät ole väylällä, niin se on automaattisesti bogey korttiin. (par)

Väylä 10 (Par 4)
124-metrinen lopussa oikealle kaartuva väylä. Avaus heitetään kapeaan väylään tietä pitkin ja heitto ei saa feidailla kummallekaan puolelle. Oikealle, korille lähtevä aukko on pieni, joten avaus pitää olla määrämittainen. (birdie)

Väylä 11 (Par 3)
65-metrinen suora ja erittäin kapea metsäpilli. Ylivoimaisesti radan kapein väylä.  (par)

Väylä 12 (Par 3)
47-metrinen kapea metsäpilli, mutta tällä kertaa puusto on hieman harvempaa, joten jokin tuurireittikin voi löytyä korille. Tämä on radan lyhin väylä. (birdie)

Väylä 13 (Par 4)
137-metrinen loivasti oikealle kaartuva melko kapea väylä loivaan alamäkeen ja pururataa pitkin. Tällä väylällä on kovakätisellä mahdollisuus päästä hyvällä heitolla eagleputille. Yhtään sivussa ei kannata pururadalta olla, sillä metsä on todella tiheää molemmin puolin. Kori on sijoitettu pienen nyppylän päälle. (birdie)

Väylä 14 (par 3)
106-metrinen suora ja erittäin kapea väylä. Varsinkin väylän oikea reuna on erittäin tiheää kasvustoa. Todella haastava väylä. (par)

Väylä 15 (Par 3)
102-metrinen suora väylä jyrkkään alamäkeen. Aivan aluksi on noin 6 metriä leveä gäppi, johon pitää osua ja sen jälkeen väylä avartuu täysin avoimeksi nurmikentäksi. Korin takana on suuri ja kaunis lampi ja kori on ainoastaan pari metriä ennen rantaviivaa, joten etäisyyden kanssa pitää olla todella tarkkana. Radan komein väylä ylivoimaisesti, sillä tiipaikalta avautuu todella kauniit maisemat. (birdie)

Väylä 16 (Par 3)
88-metrinen vasemmalle kaartuva väylä. Väylä on ensin täysin avoin, mutta kori sijaitsee lopussa metsän keskellä. Korille ei varsinaisesti mene mitään tiettyä reittiä, vaan pitää väistellä puita ja täytyy olla hieman tuuriakin jos kiekko löytyy avauksen jälkeen korin alta. (par)

Väylä 17 (Par 4)
110-metrinen heti aluksi todella jyrkästi oikealle kaartuva väylä. Oikealla reunalla on myös lampi, joten kiekko ei saa liikaa kipata yli. Korille on myös tiiltä toinen reitti, koska ei ole mandoa. Se reitti on noin 1,5 metriä leveä aukko puuston seasta ja jos siihen uskaltaa heittää ja silloin pitää mennä myös koko matka käytännössä lammen ylitse, mutta hyvä heitto palkitaan eaglella ja huono kiekon hukkumisella. (par)

Väylä 18 (Par 3)
77-metrinen vasemmalle kaartuva väylä pururataa pitkin. Metsä ympärillä on tiheää, joten väylällä pysyminen on tärkeää. (birdie)


Lopputulos: -8

Radan paras väylä: Radan paras väylä on väylä numero 15, koska se sijaitsee todella kauniilla paikalla ja on väylänäkin erinomainen alamäkiliidätys.

Ratakartta löytyy ja lähes kaikki väyläopasteetkin ovat paikallaan. Väyläopasteet eivät ole kuvattuna lintuperspektiivistä, vaan ovat käytännössä valokuvia väylästä suuntanuolineen ja tästä johtuen väylien hahmottaminen on hieman hankalaa. Tiipaikat ovat riittävän hyvin perustettuja ja myös riittävän suuria väylämittoihin suhteutettuna, joten sen suhteen ei ole valittamisen aihetta. Mielestäni radan väylät ovat hyvin suunniteltuja ja tämä kokonaisuus toimii todella hyvin. Väylät eivät ole supervaikeita, mutta enemmänkin harrastaneille löytyy kuitenkin haastetta. Väylät ovat monipuolisia ja tästä johtuen radalla oli kiva pelata. Korkeuserojakin väyliltä löytyy, joka on aina positiivinen asia. Korin sijoituspaikat oli hyvin mietittyjä ja yleisesti ottaen toteutus oli vallan mainiota. Väylät ovat pääsääntöisesti hyvin hoidettuja ja mitään heinikoita ei radalla ole, omaan makuun väylien sivut eli ”raffi” oli kyllä paikka paikoin hieman liian tiheää, mutta eihän sinne ole kyllä pakko heittääkään. Osa radan väylistä oli todella kauniilla paikoilla aivan lampien läheisyydessä. Siirtymät ovat radalla lyhyitä ja eksymään ei pääse kunhan vaan seuraa maastoon muodostuneita polkuja

Vapaa-ajankeskus Parran rata on kiva rata kauniilla paikalla ja monipuolisia väyliä on luvassa. Harmillisesti rata on sivussa kaikilta teiden pääväyliltä, joten vahingossa radalle ei kyllä kukaan eksy. Jos Pohjanmaalla liikkuu, niin rata kannattaa ehdottomasti käydä bongaamassa, minut rata ainakin yllätti positiivisesti.

Oma rataennätys: -8


Rata-arvostelu:
Radan puitteet:1.8
Radan kunto:1.8
Radan toteutus:1.8
Yleisfiilis radasta:1.9

Loppuarvosana: 7.3

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version