Frisbeegolf-keskustelu > Radoilla tapahtuu

Herusten rata Nurmijärvi

(1/3) > >>

gunners:
Vielä keskeneräinen 18 väyläinen ns. neppirata on kerännyt kuulemma jo varsin paljon heittäjiä päivittäin.
Se on aiheuttanut myös paljon parran pärinää.
Pelaajat vievät kuulemma roskia lähitalojen roskiksiin, ja loput maastoon. Te jotka haluatte että rata suljetaan ja puretaan ennen kuin se on edes valmis, niin jatkakaa samaan malliin.
Lajin harrastajat jotka taas haluavat radan säilyvän, niin laittakaa roskat parkkipaikan tai väylien 9 ja 16 teepaikkojen läheisyydessä oleviin roskiksiin. Tai sitten viette ne pois.
Rata on varsin pienellä alueella, mikä johtaa jonkinlaisiin turvallisuus riskeihin. Tilannetta kartoitetaan päivittäin, ja syksyn aikana tehdään toimenpiteitä turvallisen pelaamisen takaamiseksi. Tai ainakin riskien minimoimiseksi.
Rata oli jo suunniteltiin ja pitkälti raivattu, kun jouduttiin vaihtamaan parkkipaikan sijaintia. Sen takia ns. alakerran väylät jouduttiin uusimaan, ja se taas toi uusia turvallisuus haasteita.
Kaikilla teepaikoilla on kuulemma jo matot, mutta niitä ei ymmärtääkseni ole vielä ehditty hiekoitetaan. Eli osa niistä voi olla kosteana liukkaita.
Huomenna keskiviikkona radalla pelataan ensimmäiset viikkokisat.
Todennäköisesti en vieläkään pelaa ensimmäistä kierrostani radalla, mutta pelaajakokouksessa klo. 17.30 tulen hieman kertomaan radan menneestä ja tulevasta.

Ja hei, hei! Käyttäytykää korrektisti, ja huomioikaa muut pelaajat sekä alueen muut ulkoilijat

Flick Maniac:
Kappas, tämähän tuli kuin tilauksesta. Eilen oltiin Suomiehen luontopolulla (ihan ihme mesta!) ja tuli sitten mieleen että olikos tännepäin jonnekin Herusiin tulossa rata mistä luin jo ajat sitten. Hyvä kuulla viimeisimmät. Käynen bongaamassa tämän vielä ennen kauden loppua.

Flick Maniac:
Testattu. 4/5 "helpompi Lemmenlaakso" mukava nakella ja onnistumisia saa kivasti. Muutama marina:
-nelosella saa olla aika taikakiekko päätyäkseen mukille. Hillitön foreantsa? Tai joku hyssestä plaaniin suoristava joka tekee ensin jyrkän mutkan ja sitten jatkaa sivuliitoa. Tai tiiltä klo 10 suuntaan puitten yli...
-6&7-8 erikoinen kierto
-13 väylällä periaatteessa mahdollista heittää parkkikselle. Putteriheitto oli puolessavälissä rinnettä.
-muutamalla griinillä aika hitosti vielä pikkunärettä. Mutta uudelle radalle sallittakoon.

Näemmä aitoja oli monellekin tiipaikalle tulossa suojaksi. En itse nähnyt mitään törkeitä vaaranpaikkoja, mut tietysti kyllä kun mäen päältä laitetaan katanalla menemään niin kyllähän se voi monellakin väylällä kolista.

Tulee varmasti käytyä uudelleen.

gunners:
Kiitos palautteesta!

- Väylä 4: Siitä on narinaa tullut, kun on niin vaikea tehdä pirkkoa. Isokätiset heittää juurikin sieltä kello kymmenestä mukille (riskillä). Ajatuksena on kuitenkin että ensimmäisen heiton joutuu sijoittamaan hyvään paikkaan mikä mahdollistaa jatkoheiton korille. Itse en ole saanut väylällä kertaakaan edes par lukemia.

- 6, 7 , 8 omituinen kierto? Ymmärrän jos sen niin haluaa nähdä, ja sen niin kokee.

- 13  Pitää paikkansa! En ole kuullut kenenkään vielä heittäneen sinne asti, mutta useampi on jo heittänyt sinne alas. Sitä mahdollisuutta en väylää suunnitellessani ottanut huomioon, koska alun perin parkkipaikan ei pitänyt olla siellä. Asukkaiden valitusten takia alkuperäinen isompi parkkis jouduttiin vaihtamaan nykyiseen paikkaan, enkä tajunnut ollenkaan että parkkipaikka on nyt siellä suoraan 13 korin alapuolella. Suomen huonoimpana frisbeegolfaajana kuitenkin en millään ymmärrä pelaajien kontrollin puutetta kyseisellä väylällä ;)
Siihen taakse on suunnitteilla suojaverkko, mutta sellaista ei olla vielä saatu.

- Rataa pyritään siistimään melkein päivittäin. Jotkut ovatkin kysyneet että asunko radalla, kun joka aamupäivä ja iltapäivä oksaleikkurin kanssa siellä pyörin. Itseänikin närästää metsäradoilla ne pienet näreet/ kannot irtokivet ja jo senkin takia poistan niitä sitä mukaan kun ehdin. Mutta toki vie aikansa ennekuin rata on siinä kunnossa että siellä on kiva kulkea.

Aitafirman piti tulla tällä viikolla pystyttämään suojaverkkoja useampaankin paikkaan, mutta ei ole vielä näkynyt.

Hiekkamontun reunalla pelattavat väylät aiheuttavat vaaratilanteita varsinkin niissä tapauksissa, kun ihmiset heittävät silloin kun muita pelaajia on "vaaravyöhykkeellä" . Siellä on kuitenkin hyvä näkyvyys joka suuntaa ( ja kuuluvuus), että järjellä pelaten ei ole ongelmia.
Suomessa ei taida olla yhtään rataa, missä ei oisi mahdollista heittää kiekolla toista pelaajaa, tai muuta liikkujaa. Valitettavasti Herusissakin käytettävä maa-alue on hyvin rajallinen.

Next tee, mando ja yleiset varoituskyltit ovat tällä hetkellä tilauksessa!

Rakentava palaute on aina tervetullutta. Kiitos Mikko!

Itse kun en ole Somessa, niin olen kuullut hurjia huhupuheita. Osa on tykännyt radasta, ja osa ei. Ja niin lienee vähän joka puolella.

Viimeviikolla istuin parituntia klo.17.30 - 19.30 siellä montun päällä väylän 14 teen vieressä tarkkaillen miten se pelaaminen, ja kulkeminen sujuu varsinkin väylien 17 ja 18 osalta. Yhtään vaaratilannetta ei ollut, mutta varsinkin ensikertalaiset kyllä selkeästi arpoivat että mitä kautta pitäisi kulkea.

Mahdollisesti jotain muutosta joudutaan tekemään. Tai sitten ei. Olen kuitenkin ihmisten puheista ymmärtänyt että väylistä 17 ja 18 kuitenkin pidetään.

gunners:
Tänään kuulin että jossain Somessa joku oli haukkunut radan alimpaan helvettiin! Se on mielipide kysymys, ja sen hyväksyn mutisematta. Onneksi Suomessa on valinnan varaa :D
Mutta sitten joku nimimerkki Jari, oli mennyt kehumaan rataa. Sehän oli sitten käännetty niin että minä olen käynyt rataa kehumassa siellä. Minulla on montakin syytä olla olematta mukana Somessa, ja noi tuollaiset paskapuheet ovat yksi syy.

NDGE kisojen Facebook sivusto on ainoa missä olen mukana, ja siinäkin vain sisällön tuottajana. Minulla on apuvoimia, jotka ne faceen laittaa.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version