Frisbeegolf-keskustelu > Radoilla tapahtuu

Huonoja ratoja

(1/2) > >>

jussi32:
Laitetaas ketju myös huonoille radoille.

Pohjois kuru Itä- aure.  Korit jotain marketti koreja ja neppi väyliä.  Lähtöpaikat merkattu vain kepeillä.

Vatula ikaalinen. 

 Ei yhtään panosettu rataan. Täysin halvalla tehty. Opasteet omateikoiset ja haettu halvimmat mahdolliset  "markettikorit. . Ei tii mattoja.  Par lukemat vähän miten sattuu. 90m väylä on par2, mutta sitten taas 184m väylä on jo par5. Alueelle sais hienonkin radan kun vaan panostaisi ammattilaisen  suunnittelemaan tänne radan. Saisi hienosti jopa 18 väyläisen.

jussi32:

Hyytiälän frisbeegolfrata juupajoella. Ei kannata edes mennä. Ykkösväylä on viissiin kokonaan purettu muun rakentamisen tieltä. Mettästä löytyi yks väylä joka sekin ihan rämpimistä kasvillisuudessa.

jussi32:
Enpä sitten huomannut hyytiälästä tätä lukea fgr:stä.

Radan alueella käynnistyy hyvin pian rakennustyöt mitkä muuttavat merkittävästi radan pelattavuutta. Tässä vaiheessa opastetaulu ja 1-väylä on jo poistettu käytöstä. 5-väylältä puuttuu väyläopaste, muutoinkin opasteet ovat jo huonokuntoisia.

Rata saadaan väliaikaiseen pelikuntoon aikaisintaan kesällä 2021. Kunhan alueen rakentaminen on valmis, niin myös frisbeegolfrataa kunnostetaan. (19.1.2021)

Juuri nyt ei radalle kannata mennä, koska rakennusten rakentaminen oli anaikin vielä kesken, (puuttuu ainakin 1 väylä) mutta ehkä sitten kun nää uudet rakennukset on saatu rakennettua rata voi olla taaas ihan pelikelpoinen.

jussi32:
Hoikan opisto. Ei kannata mennä.  Ratabongari jos on niin sitten radan voi ehkä just ja just pelata.

jussi32:
Kansanpuisto Janakkala.

Ei kannata mennä. Väylät umpeen kasvaneita eikä opastusta eli meni ihan väylien etsimiseksi.
Ratabongari jos on niin ehkä just voi pelata.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version