Frisbeegolf-keskustelu > Treenipäiväkirjat

Jussin rata kiertely blogi.

(1/128) > >>

jussi32:
Olen vasta aloittelija.  Aloitin frisbeegolfin vasta 2010 syksyllä ja aktiivisemmin 2011 keväällä.
Tässä hieman viimevuoden tapahtumia
Kovin hyviä tuloksia en siis ole saanut. Esimerkeiksi yhtään birdiee en ole vielä saanut. pareja on kyllä useampi vaikealta julkujärvenkin radalta.  Birdeätä en onnistut saamaan edes helpota rantasipi edenin radalta jossa aloittelijallakin on siihen mahdollisuus.
 
Lähin birdie on julkujärven kolmas väylä jossa on iso puu edessä. Vielä marraskuussa heitin avauksen puun vasemmalle puolelle ja putti kopsahti n. 10 metristä korin yläreunaan.  Tuloksia sain syksyä kohden paranemaan. kotiradalla julkujärvellä ennätys on marraskuun alusta +28 .  Eka kerta keväällä, kun kiersin kaikki 21 väylää sain jotain päälle +40. Joten parannusta tapahtui syksyä kohden.  Myös Epilässä on tullut paljon heitettyä. Rata on helpompi kuin julkujärvellä, mutta ainakin viikolla iltasin siellä on hirveästi porukkaa joten siksi käyn mieluimmin julkujärvellä, koska siellä saa heittää rauhassa.
Laajennuskin luvattiin Epilässä tehdä, mutta tulos oli vain se, että yksi väylä poistettiin häiriköinnin takia.
Ilmeisesti tämän takia laajennuskin on viivästynyt mikä on todella ikävää. Toivottavasti tänä vuonna saataisiin edes uusi ysiväylä.

Hämeenkyrön pappilanmetsä on myös hieno rata. Kunhan on kuiva. Syksyllä rata on kuin suo, mutta kesällä ehdottomasti kannattaa mennä kun on kuivaa. täällä sain myös ensimmäisen par 4 väylällä paariin. Jossa heitin avauksen hienosti kuusinen läpi.  Eka väylä meni tosin harmittavasti pieleen, sillä onnistuin rollaan putin mäenpäältä alas.  siitä huolimatta +11 9 väylää.
Lisää huonoa tuuria oli myös Nokialla kisapuistossa jossa onnistuin rollaan putin väylän 7 rinteestä ihan alas asti. ja kolmas väylä päin puuta useita kertoja.  Ainoa onnistuminen Nokialla oli väylällä 9 joka on par 3 ja yli 140m ja tulos bogey.  Julkujärvellä olen myös onnistunut joskus heittään ekalla väylällä päin sähkölinjaa.

Vihiojalla kävin myös kerran isäni kanssa.  isäni on pelannut paljon oikeaa golfia ja siitä oli tässäkin lajissa jotain apua, mutta voitin kuitenkin hänet.  Oikeassa golfissa häväisin varmasti.  Oikeasta golfista en oikein koskaan innostunut vaikka isäni yritti minua siihen. Jotenkin lian vaikea eikä siitä vaan tullut mitään, mutta frisbeegolfista innostuin heti. harmi vaan, että löysin lajin aika myöhään. 
Talvi on nyt mennyt kokonaan pelaamatta. julkujärvellä olin vielä ihan marraskuun lopussakin,mutta kun lunta tuli oli paras lopettaa ja jatkaa taas keväällä.   Vielä vajaa 2kk täytyy odotella.  Huhtikuun puolessavälissä voisi päästä heittään. Hyvällä tuurilla jo pääsiäisenä.

Juhanuha:
Moi Jussi!

Tervetuloa mukaan jakamaan kokemuksia :)

Kyllä se birdiekin vielä sieltä tulee, muistaa pitää pään kasassa ja sankariheittojen sijaan tekee vaikka lyhyemmän varman heiton, aikanaan kun toistoja on alla niin niitä pirkkojakin alkaa tulemaan :)

jussi32:
Kauden avaus Nokialla.


+16 10 väylää joka on paremmin kuin viime syksynä.
Eka väylä par jossa oli hyvä toinen heitto lähestyminen discraftt buzzilla ihan korin juurelle. avauskin oli star sidewinderillä ihan OK.
Toinen väylä oli vielä varsin märkä ja kurainen ja lumikinoksiakin oli vielä edessä.   Avaus lähti huonosti, mutta siitä huolimatta bogey eli 4
Kolmas väylä joka on radan vaikein jossa syksyllä epäonnistuin osumalla puihin.  Nyt en osunut ja tuplabogey 6 heittoa.
Nelosella avasin cheetahilla. Aika hyvä avaus, mutta vähän vasemmalle mäen alas ja raapi puun oksia.
Bogey.

Vitosella kopautin puita ja huonosti meni 6 heittoa. samoin 6 väylä ei koivin hyvin mennyt puu osumien vuoksi.
7. Otin varman päälle putissa, että ei rollaa rotkoon kuten viimavuoden syksynä.  olisin voinut riskillä saada paarin, mutta pelkäsin rollausta rotkosta alas ja otin varman bogeyn. Avaus lähti hyvin discmanian TD jota koeilin ekaa kertaa. Tällä sain aika suoran heiton joten kiekko vaikutti hyvältä ja sopi mulle. Yleensä kun heitto vie mulla aika paljon vasemmalle niin tällä TD:llä sain aika suoran heiton. Hyvä kiekko on suoriin heittoihin.
8. väylä helppo putti ohi. Olisi ollut muuten par, mutta bogey huonon putin takia.
9. Väylä kokeilin avata blizzard wraithia.  Ei oikein lähtenyt. Ehkä ei ollut tarpeeksi voimaa.  5 heittoa.
10 väylällä avaus taas vasemmalle rinteeseen kuten viime syksynäkin.  Kuitenkin 5 heittoa.

Viikonloppuna ehkä taas. Jos se julkujärvikin olisi jo pian pelikuntoinen.

HAH:
Nonii! Ensimmäisestä pirkon metsästyksestä on hyvä lähteä. Tervetuloa kirjoittelemaan. :)

jussi32:
Julkujärven kauden avaus.   Lauantai 10 väylää +10  ja Sunnuntai 21 väylää +38

Oli onnistumisia ja epäonnistumisia.  Molempia.   Tänään onnistuminen oli ehdottomasti väylällä 1 jossa kakkonen oli jo lähellä ja paras avaus tällä väylällä.  Vielä kuitenkin putti jäi sen verran kauas, että en saanut sisään.   muut parit  väylillä  4,10 ja 21
Väylä 11 6 heittoa (double  bogey) joka on  yli 200m par 4 .   Blizzardit lensi hyvin.

Sitten epäonnistumiset väylä 9 avaus jäi käteen ja melkein 8 korille:D
väylä 12 avaus metsään.
Väylä 14 Puihin ja metsään 10 heittoa.
väylä 15 avaus aivan liian pitkälle vasemmalle.  en tiedä miten ja millä kiekolla tulolta mäen päältä pitäisi heittää. aina avaus liittää lopussa todella paljon vasemmalle. 
ennätys siis +28 meni peräti 10 yli ennätyksen muutamien epäonnistumisien takia.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version