Frisbeegolf-keskustelu > Treenipäiväkirjat

Jussin rata kiertely blogi.

<< < (2/105) > >>

Sarimaa:
Koita viidellätoista harjoitella melko matalaa heittoa, niin että heität oikeastaan rinnettä pitkin alaspäin, kohti kkoria, etkä niinkään suoraan eteenpäin. Tällöin kiekko ei ehdi feidata niin paljon ja jäät keskemmälle väylää saaden silti yllättävä paljon pituutta. Millä kiekolla avaat tällä väylällä?

jussi32:
Mäen päältä avaan nopealla kiekolla katana , destroyer.  Sunnuntaina blizzard destroyer.  Oon hieman hitaimmillakin kokeillut sidewinder ja TD rush, mutta niillä on sama juttu, että vie mäen päältä vasemmalle.  Täytyy koittaa tota, että heittää rinnettä vähän alaspäin.

jussi32:
Nyt meni huomattavasti paremmin julkujärvellä +29. Joka on vain yksi yli ennätyksen.  Hirveitä totaali mokia ei tällä kertaa tullut kuten kiekko jää käteen ja lähtee ihan vika suuntaan, mutta parantamista tuossa on edelleen huomattavasti.

Onnistumiasikin oli väylällä 16 heitin bogin eli 5 josta putti mäen puolestavälistä olevasta tasanteella sisään ja 18 myös 5 en jäänyt ryteikköön ja sain upsin puiden yli saarekkeeseen.

Väylä 5 paariin par nelosella.  Tällä kertaa ei mennyt vasemmalle metsikköön.  14 myös 8 heittoa joka on 2 paremmin kuin viimeksi.

Epäonnistuminen oli väylällä 2 jossa heitin avauksen metsikköön ja 6 heittoa.  Eka väylällä avaus meni myös hieman vasemmalle metsään ja nyt en saanut baaria vaan bogin.   

15 väylällä koitin tuota, että heittää alaviistoon.  Pituutta heittoon tuolla ei oikein tullut, mutta eihän mennyt ainakaan vasemmalle.

Viikko sitten vihiojalla A rata kahteen kertaan.  Par vain kerran väylälällä 4 mäen päälle, mutta paljon nelosia eli bogeja.  +11 ja +12
Kerkesin jo hurrata, että jes nyt en heittänyt ojaan, mutta kuitenkin väylän 7 mäen päältä lähti rollaan  keltainen  buzz ojaan enkä löytänyt.

jussi32:
Tulihan se birdie
Toki rata oli helppo rantasipi Eden.  Kolme kierosta Edeniä  6 väylää +3 +1 ja 0
Bidie tuli väylällä 4 50m mäen päältä. kaksikin kertaa samalta väylältä.  Väylällä 6 oli birdie myös aika lähellä, mutta epäonnistuin putissa.  Paras kierros siis tasan paarin 0 jossa 1 birdie ja 1 bogey ja muut 4 par.
Edenin jälkeen vielä Nokian kisapuisto kertaalleen läpi ja ja uusi ennätys tällä radalla +14. 10 väylää. Täälläkin kakkonen oli todella lähellä Eikalla väylällä, mutta putti kops ylärautaan. Avaus lähti tosi hyvin n 7m korista.
Muut väylät menivät tasaisti bogia, mutta väylällä 7 jälleen onnistuin rollaan putin rinteestä alas.  Onneksi ei ihan alas vierinyt ja jäi siihen rinteen tasanteelle. Kolmosessa kerran päin puuta ja joku muukin väylä osu vähän puihin ja niistä vähän huonompi tulos.

jussi32:
Julkujärvellä paransin yhdellä ennätystä.  Ennätys nyt +27

Parannettavaa tuossa vielä on.  Kakkosväylä on hankala. Avaus ei pysy väylällä ja  menee lähes aina metsään joka tuo lisäheittoja.  Vain pari kertaa saanut bogin kakkos väylällä.   yleensä 5 tai 6 joka on liikaa par 3:sella   Tänään 6 heittoa

14 väylä aina +3 tai +4 yli parin.  Sama juttu ei pysy väylällä. tänään 9 heittoa

 No onnistumissakin tänään oli 6 väylä pariin mäen päällä.  huonohko avaus, mutta toka heitto hyvä ihan korin viereen aika kaukaa.. Väylä 7 joka on aika vaikea ja pitkä  par 3 sain bogin. Hyvä kolmas heitto kaukaa kaarsi korin viereen.  8 väylä paariin joka yleensä menee bogiin.  tänään hyvä onnistunut kakkosheitto mäntyjen yli korin vireen.    15 mäen päältä bogi.  Nyt sain avauksen lähteen aika hyvin.    18 myös bogi.   Melko pitkä putti meni sisään saarekkeen reunalta koivujen välistä.   20 väylällä olin todella lähellä ensimäistä paria, mutta putin mokasin pahasti korin ylärautaan

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version