Frisbeegolf-keskustelu > Treenipäiväkirjat

Jussin rata kiertely blogi.

<< < (104/105) > >>

jussi32:
Rata # 96 Pekola. Vain ihan n.2 km aulangosta  löytyy pekolan koululta 7 väyläinen koululaisrata.  Aika neppi väyliä tässäkin. Tää menee mettässä. Hyvin oli haketta levitelty väylille ja väylät aika selkeät. 

1.3
2.3  Vaikka väylä vaan päälle 50m silti aika paha. Ihme annukka tai fore pitäs kyllä onnistua joten hankala on avausta korille tässä saada. 
3.3
4.3
5.2
6.3
7.3  Tulos -1  Aika helppo rata tääkin sopii kolulaisille ja aloittelijoille

jussi32:
Rata #97 Hattula multi dgp  frisbeellä.

No joo tää on frisbeellä aikamoista pujottelua. Harmi kun ei ollut mitään jalkapalloa mukaan oikeastaan ei ole edes hankittuna  niin oils  voinut toisen kierroksen pelata futis golffia.

1.2
3.3
3.5 Mando miss.  Ei mennyt portista.
4.3  10m väylä enkä pirkkua saanut. Toki tässä on pakko putata kolosta läpi. 
5.3
6.4
7.3
8.2
9.3  Tulos +1 Lyhyitä väyliä, mutta ei olekaan ihan niin helppoa, koska joutuu heitteleen mandoporteista ja koloista puttaan läpi.  Futis golffia pitää myös ehdottomasti joskus koittaa. Joten voi olla, että joskus myös jalkapallolla pelaan ko. multi dgp radan. 

jussi32:
Rata #98 lepaa.  Lepaalla oikean  golfkentän vieressä frisbeegolf rata ja samalla täälläkin myös futis golf rata fripa radan yhteydessä. . Joten kolmee eri golf versiota voi alueella pelata. Tavis,Futis ja frisbee.

Rata on ihan jes puisto ja edellisiin verrattuna tässä oli jo hieman haastettakin. Toki tääkin edelleen aika helppo.

1.4
2.3
3.3
4.3
5.2  Tää oli onnistunut pirkku. Hyssenä oikean kautta puiden kierto ja hyvin kaarsi korille.
6.2
7.4  Tässä en lähtenyt tykittään avausta pusikon yli.  Vaan seifti avaus pusikon viereen ja kakkonen yli.  Toki meni vähän pitkäs kun ei koria näkynyt.
8.3
9.3 Tässä otin vaan varman matalan avauksen, että menee mando porista läpi ja menihän se. 

Tulos tasan 0  Ihan hyvä tälleradalle. tää ei ollut enää ihan niin helppo kuin muut radat.  Varsin paljon kyllä hämeenlinnassa ja hattulassa neppaliuratoja ihan vierekkäin.  Meni 5 rataa samaan reissuun.


jussi32:
Rauman uusi rata ja samalla uotila ehdottomasti myös pelattava. Jos ei tälläkaudella ehdi niin enskaudella.  Seuraava kiertely ehkä juhannuksena.

jussi32:
#Rata #99 Juupajoki school dgp


Ihan nopee pyärähdys mökkireisulla juupajoen kouluradalla.  Kävin myös hyytiälässä, mutta siellä joudun kyllä pettymään. Ykkös väylä oli viissiin purettu muun rakentamisen tieltä ja metsästä löysin jonkun korin, mutta joo sellasta viidakkoa ja kasiviillisuutta, että jätin pelaamatta ja ykkös väyllääkään  en mistään löytänyt viisiin se oli purettu muun rakentamisen tieltä. Ei nyt sitten ihan joka rataa pelata. Nää just näitä jossa ei ole mitään opasteita eikä tiä yhtään minne mennä. Ykkös väyläää ei varmaankaan ole enää olemassakaan.

No juupajoen kuolurata oli ihan ok. Aika helpohko. Jossian väylissä nyt vähän haastettakin.

1.3
2.3
3.3
4.2
5.3
6.3  Tulos-1Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version