Discgolfscores.net > DGS-keskustelu ja -kysymykset

DGS Mobile toivomukset 2013

<< < (8/8)

jme:

--- Quote from: raipedg on 01.10.13 - klo:19:16 ---Moro,

Olen tämän kesän käyttänyt dgs-mobiilisivua tulosten kirjaamiseen. Pääsääntöisesti hienosti on toiminut. Varsinkin äskettäin uudistettu käyttöliittymä tuloksen syöttämiseen paranti käytettävyyttä huomattavasti, joten kiitos siitä! Aiemmissa versioissa tulosten lähettäminen joskus epäonnistui varsinkin pitkän kierroksen päätteeksi, mutta nyttemmin ei ole ollut ongelmia sen kanssa enää.

Hienoa olisi, jos tulokset pysyisivät tallessa sivulatauksen jälkeenkin. Joskus selain saattaa ladata sivun uusiksi, kun sen palauttaa taustalta ajoon tai sitten itse vaan tulee vahingossa siirryttyä toiseen sivuun. Olisiko keskeneräistä kierrosta mahdollista tallentaa johonkin keksiin tms ja palauttaa sieltä?

Kierroksen keston tallennus automaattisesti olisi myös kiva lisä. Tähän liittyykin sellainen kummastuksen aihe, että jos pelaa monta kierrosta peräkkäin (tulosten lähetyksen jälkeen painan aloita uusi kierros), niin sähköpostiin tulevien tulosten kesto summautuu aina edellisen jatkoksi. Esim. ensimmäisen kierroksen kesto 55min ja toisen kestoksi ilmoitettu 1h 53m.. Onko sen tarkoituskin toimia noin?

--- End quote ---

Kiva kun pidät uudistuksesta.

Itsekin olen muutaman kerran menettänyt tulokset kun selain (iPhonen Safari) päättää ladata sivun uudestaan. NYYH! Ratkaisuksi näyttäisi käyvän se, että sulje kaikki muut tabit pelin ajaksi. Itselläni ei ole enää uudelleen latauksia tapahtunut tämän kikan jälkeen.

Mobiili-version ideana oli alusta asti se, että nettiyhteyttä ei aina tarvittaisi. Toteutus jäi ehkä hieman semi-hyvään tilaan. Ratkaisuna voisi olla local storagen käyttö, jolloin selaimeen itseen voi tallentaa tiedot, ilman nettiä. Tätäkin lähdin toteuttamaan, mutta se jäi harmi kyllä kesken.

Tuo ajan summaus ei ole tarkoitettu ominaisuus. Varmaan käynyt niin, että kun aloittaa uuden kierroksen niin laskuria ei käynnistetä uudestaan. Katson jos saisin korjattua tuon pian. Vaikuttaa sen verran "helpohkolta" bugilta... Kiitos tästä!

jme:
Nyt pitäisi olla korjattu! :)

Eli kun aloitat uuden kierroksen niin kierrosaika alkaa taas nollasta.

raipedg:

--- Quote from: jme on 01.10.13 - klo:23:25 ---Nyt pitäisi olla korjattu! :)

Eli kun aloitat uuden kierroksen niin kierrosaika alkaa taas nollasta.

--- End quote ---

Jees hieno homma. Kokeilin eilen ja hyvinhän se näytti toimivan.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version