Discgolfscores.net > DGS-keskustelu ja -kysymykset

DGS Mobile toivomukset 2013

<< < (2/8) > >>

Rijkaard:
Mullakaan ei toimi Lumia 920 tuo. Se jumittaa siinä vaiheessa kun pitäisi valita rata. Sitä ei saa valittua, vaikka se löytyykin sieltä. Oon kokeillu Internet Explorer ja Nokia Xpress selaimilla..

jme:
Kokeilin työkaverin Nokia N9:llä.

Sain tallennettua tulokset, mutta käyttö tökki hieman välillä:

- painettu numero jäi painettuun tilaan vaikkakin seuraava väylä tuli näkyviin
- pari kertaa "Seuraava"-nappia painettaessa tuntui hetken, ettei mitään tapahtunut, kunnes lopulta pääsin jatkamaan

Rijkaard:
Saatkohan jostain lainaks jonkun Lumian, että voit sillä kokeilla? Mä en tosiaan pääse syöttää muuta kun ton pelimuodon, sen jälkeen ei pääse eteenpäin.

gummi:

--- Quote from: Rijkaard on 17.01.13 - klo:15:52 ---Saatkohan jostain lainaks jonkun Lumian, että voit sillä kokeilla? Mä en tosiaan pääse syöttää muuta kun ton pelimuodon, sen jälkeen ei pääse eteenpäin.

--- End quote ---

Hmm... Kyllä toi mulla toimii 920:lla. Tosin toi kosketuksen ottaminen tuntui jotenkin epävarmalta + jotkut toiminnot hieman hitailta (en tiedä oliko kiinni verkosta, luurista vai skripteistä). Hassua kyllä jos toimii vain osalla käyttäjistä. :o

Rijkaard:
No mitähän helvettiä..

Kun avaan Internet Explorerilla ton m.discgolfscores.net ni oon valmiiks kirjautuneena sisään ja sit siinä lukee että Aloita uusi kierros ja Kirjaudu ulos. Sit ku painan Aloita uusi kierros ni ton tyypin saan vielä valittua ja vaihdettua tosta valikosta mutta sit rataa ei saa valittua. Jos kirjotan vaikka Tali siihen, ni se tarjoo Tali (18), Raivonen (6) js TO 2009 TO2011 (18), mutta näistä ei saa valittua mitään. Sama homma jos kirjottaa muitakin radan nimiä, niin jostain syystä se ei pysty valita niitä. Samalla sinne ratavaihtoehtojen alle aukee joku toinen valikko, mutta siihenkään en pääse käsiksi, eikä näy että mitä siellä lukee. Lempiradat lukee myös tossa alimmaisena, mutta sekään ei aukea.

Onks sulla gummi IE, vai millä selaimella sä vedät?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version