Frisbeegolf-forum.fi

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mykey

Pages: [1] 2 3 ... 174
1
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: Today at 00:29 »
Täytyy kehittää tuota kisakoostetta sillä tavalla ymmärrettäväksi että siitä voi vetää lukuja prosentteina kun kausi etenee. Yksi hyvä mittari on omalle kehitykselle tuo voimassa olevan ratingin luku. Eli aina virallinen oma suhteessa alustavaan.
Tällä hetkellä oma rating siis 831 ja siihen kun summaa kolme ensimmäistä kierrosta niin luvuksi saa yhteensä +80 pistettä oman yli. Virallinen rating siis muuttuu ja kauden mittarina tuo luku kertoo kehityksen suuntaa paremmin kuin virallinen kun siellä on mukana itsellä kaikenlaista ankkuria hidastamassa jos kehitystä aikaan saa.
Seuraava virallinen kilpailu viimeistään on Hipon meilahden kisa helmikuun vikana viikonloppuna.

Skogby haettu nyt sitten kisoja..
Perinteisesti vuosi loppuu Skogby end of 2023 kilpailuun joka tänä vuonna on vain yksi kierros uudenvuoden aattona.
Huhtikuussa pidetään perinteisesti 22.04 Piazza Open ja ollaan takaisin Furuborgin talolla kisakeskuksen kanssa ja naisten kisa Skogby Lady open 2023 sitten sunnuntaina 23.04

C-tier kiertueen laitoin menemään ja sponsoriksi saatiin Prodiscus joka tuottaa palkinto kiekot kuvilla ja teksteillä. Pelataan siis neljä erilliskilpailu osakilpailua joista top3 luokittain saa osllistumisoikeuden Finaali kilpailuun siinä järjestyksessä kenellä osallistumisoikeutta ei vielä ole.
Prodiscus Masters tour Skogby on tour nimi ja luokat PRO luokkia vanhemmalle herrasväelle 40 ja 50 pelataan naisissa ja avoimessa ja lisäksi 55 ja 60 avoimessa.
Kilpailut

2
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 05.02.23 - klo:16:08 »
Skogby kisat haettu 8 pdga kisaa tälle vuodelle.
Rupesi saunassa heitätyttämään lauantai iltana ja kun tilaa löytyi vielä Hyvinkään winter tour one round kisasta niin TD viestiä ja kisaan mukaan.
Lämpötila oli -8 ja tuulta kun saavuin 10 aikoihin sunnuntai aamulla Sahanmäen radan luokse. Talvi layout eli hirveästi ei olisi varaa mokeltaa..
Kello 11 kiekkoa ilmaan ja pöröllä alkoi.
Kierros eteni verkkaisesti ja 19 väylää piti tahkoa ennen maalia. Tavoitteeseen päästiin kun 10m ringissä vain kolme missiä ja kaksi ulkopuolelta sisään. Yhteensä 4 bogey joista yksi hölmö mandomissi ja 4birdey. Tasan par tulos ja sijoitus MA3 luokassa 13/43 ja alustava rating iloisesti 885. Eli muilla oli vissiin tuulen ja kylmän kanssa enemmän ongelmia.

Kisakooste 2023
PDGA kierrokset/kisat 3/3
Kisan Tulos suhteesa par +0/+80 pistettä rating yli tilanne 2023.
Birdey 4/ yhteensä 2023 14 kpl / 57 väylää.
Virheet 1kpl /7 yhteensä 2023 (tähän jatkossa OB,HZ,mando missit ja muut lisäpisteet mistä lie.)
Bogey 4kpl /11 yhteensä 2023
Tupla bogeyt 0/6 yhteensä 2023.
10m rinki 3missiä 7/10 70%  ja kakkosrinki 2kpl onnistumisia.
Terveys:  työfysioterapeutilta ohjeita ja venytyksiä.. olkapää edelleen mallissa ei forea.
Paino 124.5/129.5

Yllättävän hyvä kierros ilman sen kummempia odotuksia ja nyt Romaniaan..

3
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 03.02.23 - klo:16:50 »
Fyysisesti töistä väsynyt ja pehkuihin jo ennen 21. Jäi siis kisahakemuksetkin tekemättä. Tänään uusi yritys. Fysioterapeutilla käyty ja oikean käden olkapään takaliikkuvuudessa on poikkeama ja siijen saatu ohjeet. Nyt vaan on itsestä kiinni seuraako perässä tekeminen vai pelkkä ohjeen olemassa olo takan päällä. Työ elämässä kiireitä pitää , joten vastapainoa pitää löytää.. saas nähdä ovatko kohdallaan. No ensi viikko Romaniassa työkeikalla.jq katsotaan mihin se miestä kuljettaa.

4
Treenipäiväkirjat / Re: Rakkaudesta lajiin
« on: 01.02.23 - klo:23:56 »
Ehkä pitää alkaa motivoimaan omaa peliä vaikka haastelemalla penttalaa kaikenlaisiin pikku putti kisoihin tuossa valon salliessa.

5
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 01.02.23 - klo:23:51 »
Omalla kohdalla kun miettinyt näitä syitä miksi kilpailuputti historiallisesti on ollut niin paska niin onhan siihen syitä. Nykyään putti on kyllä pääsääntöisesti ollut ihan ok tekemistä jo parin vuoden ajan, turhautuminen fysiikka ongelmien kanssa näytellyt niin isoa osaa että keskitymisessä enemmän ollut ongelmia kun pelaillut kisaq jatkuvasti puolikuntoisena vaan toivoen että paikat kestää vaikkei mitään niiden edistämiseksi oikein ole motivaatiota tehdä. Tuloskin sitten on vähemmän kiinnostavaa ja maku menee nopeasti ja into sitä kautta kun kaikenlaista sitä tupsahtelee tuulettimeen.
No eteenpäin..pitää kisahakemukset nyt saada tehtyä kerralla huomenna niin on vähän suunnitelmaa sitten edessä.

6
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 30.01.23 - klo:23:43 »
Olipas mystistä.. päivän valitti forum että olen saanut porttikiellon.. kirjasin ulos ja sisään ja täällä taas.
Alaselkä sen kun on jumissa ja polvi melkoisen hellänä kun vääntyi taakse päin liukastellassa Meilahden kallioilla.. ensi viikoksi Romaniaan työmatkalle,joten saapi lepuutella taas hetken.

7
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 29.01.23 - klo:07:05 »
Meilahti January 2023
Ensimmäinen kierros lähti väylältä 12B liikenteeseen.
Bogey korttiin par4 väylällä kun 11m puttia ei vaan saanut sisälle. Kierrosta varjosti alaselän jumi joka kesti koko kierroksen.. iso kasa mando missejä ja loistava ykkösen avaus 3m josta ihan taianomainen heitto pitkälle harkka väylälle mutta 6m putti yläpantaan. Vaikeaa oli ja kun polvi vääntyi lopussa niin pakko oli jättää toinen kierros pelaamatta ja siirtyä ihan spotteri hommiin vastapallo väylälle.
Putissa päästiin kuitenkin tavoitteeseen eli 14 meni ringissä ja 4 jäi menemättä. Alustava 826 eli 5 alle oman tällä kertaa.

Kisakooste 2023
PDGA kierrokset/kisat 2/2
Tulos -5/+26 pistettä rating yli (startti 831).
Birdey 2/8
Virheet 5/6 (tähän jatkossa OB,HZ,mando missit ja muut lisäpisteet mistä lie.)
Bogey 5/7
Tupla bogeyt 5/6 (tähän kaikki yli tuplat)
Terveys: ilmeisesti vatsataudin jälkeinen jonkun sortin niveltulehdius,olkapää kipeä estäen forella pelaamisen, oikea rintalihas kuntouttamatta ja oikea polvi arkana kierukka. Alaselkä kylmettyi ja meni jumiin kun välipaidan otti pois päältä alkukierroksella.
Paino 123.5/129.5 (vuoden aloituspaino oli 129.5 jota nyt lähdetään taklaamaan kohti kaksi numeroista,

8
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 29.01.23 - klo:07:05 »
Meilahti January 2023 piipon suunnittelema erikois layout kilpailu.
Ennakko tunnelmat vähän ristiriitaiset,  vatsataudin jälkeinen nestehukka saatu taltutettua,mutta nivelet ja lihakset huutaa ihan hoosiannaa. Niskasta oikeaan lapaluun lihakseen tuntuu olevan joku lihas karmeassa pinnetilassa ja se johtaa yleensä melkoisiin kiekon kiinnipito ongelmiin kun ei tahdo kädestä irrota.
Oma lähtöväylä on par4 normaali väylän 12 avauspaikalta väylän 13 korin oikealle puolelle vietyyn lisäkoriin. Nelonen on tässä jo onnistuminen.
Sitten takataka paikalta kallion takaa väylä 14A normaali koriin par4, tämä parhaita birdey väyliä kunhan jää avaus keskelle väylää.
Väylä15 pelataan 20m pidempänä ja kolmosta haetaan.
Väylä16B pelataan takaoikealta 25m mandolla vasemman kautta normaali korin vasemmalta metsätunneliin 30m par4 josta tulee kovin helposti se päivän eka bogey.
Millenum tunneli heitetään tien edestä jäisen tien takia korin ollessa 10m kauempana joten bogey jun kutsuu.
Tosipitkä vastapallo kahdella tuplamandolla korin ollessa lopussa kallion päällä oikealla on par4 väylä jossa tupla helähtää melko helposti korttiin.
Sitten normi ykkönen josta pitäisi vaan selvitä kolmosella ja perään harkkakori 20m kauempaa kapealla mandoportilla.napsauttaa melko varman nelosen korttiin ja kun kempas on viety takaoikealle ja mandolla niin par taitaa ainakin toisella kierroksella kuivua mandomissiin..
Sitten ns ala sairaala väylä josta birdey pitäisi tehdä..
Sitten alkaakin tosi tekeminen kun par6 väylä pelataan 25m normaali avuspaikan takaa ylämäkeen kohti kakkosen koria, eka kierroksella mennään kolmosen avauspaikan kallion yli ja 60m metsätunnelia lisäkorille ja toisella kierroksella kakkosen korilta metsän kolosta mandolla vasemman kautta kolmosen koriin.
Kun noista on selvitty niin normaali nelosen avauspaikka on 30m kauempana tien reunassa mndon vaaniessa suoraan edessä pakottaen oikealle kalliolle josta jatketaan nelosen korin ohi mandon pakotttaessa vasemmalle tunneliin ja 75m normaali 10 koriin par6, toisella kierroksella normaali avauspaikalta par5.. sitten kipitetään normaali vitosväylälle keskelle kalliota ja siivutetaan alamäkeen ja oikealle alas mandon pakottaessa vasemman kautta joten fore pakkoväylä..
Alhaalta metsäkujaa pelataan sitten suoraan ylös.normaali 5 väylän koria kohti ja jatketaan par5 väylänä normaali kutosen koriin.
Sitten saa vähän hengähtää normi seiska väylä tuplamandolla kun naru roikkuu niin ettei sitä oikein tulkita voi. Normi8 heitään 20m kaempaa alhaalta par3 joten bogia napsuu.. ysi väylä pelataan normi korista 40m vasemmalle kallion päälle.. tähän pitäisi
Kolmosia saada .mutta saapi nähdä.. loppuun normi 11 10m kauempaa tieltä joka senkin nepin muuttaa pariksi aika helposti.  Oletus on +10-11 par päälle jos jotenkin käsi toimii.. saapi nähdä.9
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 27.01.23 - klo:20:08 »
Tilastot on aina hauskoja.. omat PDGA kisa tilastot kertoo aika karua kieltä
 Keskiarvona birdey rate on 25% eli olen oman pelihistorian aikana tehnyt joka neljännellä väylällä pirkon. Kertoo ehkä enemmän siitä että väyliä on ollut helpoilla tavis radoilla. Jos olisin tuolla arvolla osannut kilpailla loput 75% väylistä par tulokseen niin normaalisti kun -10 saa aina yli tonni ratingin perus pikku kisasta niin minun rating pitäisi olla 950 -5 tulos keskiarvolla birdey rate suhteen,mutta lun sama tilasto kertoo että aina tulee vähintään yksi tupla rai enemmän isoja kaloja jotka syö miinukset pois niin rating factor tippuu alle 900 pisteen ja kun sama tilasto kertoo että bogey luku on sama tai isompi kuin birdey määrä niin sinne sitä sukelletaan alle 850 pisteen oli fysiikka sitten mitä tahansa , sellaista se on kun tilastojen valossa asiaa läpi käy.
Itselle birdey rate kertoo siis paljon, sen että helpompaa on opetella vaan varmistamaan että isot kalat syystä X vähentyisi ja toisaalta saisi sen bogeyn muuttumaan par tulokseksi niin kokonaistulos menisi oikeaan suuntaan. Juuri tästä syystä päätavoite on keskittyä tilastoihin joista löytyy kammo keskiarvo noin 9 missattua puttia 10m ringistä.. siihen on saatava muutos ja keskiarvo 4 missiin. Valtaosa ihan vaan perus meiningistä että varmistaa että rusauttaa niskan ennen puttia ja jos ei käsi toimi niin varmistaa että.yrittämisen jälkeen ollaan 3m päässä ettei pyöritä siellä ringissä tuhoamassa koko tulosta..no semmosta. Guomenna vähän talkoilee meilahteen rataa kuntoon ja ehkä se siitä. Vatsatauti sentään meni pois.

10
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 26.01.23 - klo:17:22 »
Ne laskelmat oli ihan kappale määriä eli ensimmäisen kisan jälkeen tilanne on 6/6 kun seuraavassa tekee 3 niin laitan 3/9 jolloin tilastojen ensimmäinen luku kertoo kyseisen kilpailun määrän ja kauttaviivan jälkeinen kauden määrän.
Pidin ekasta 120 pdga kilpailusta kongreettista tilastoa exelissä jotta kaikki prosentit oli tiedossa mutta se jatkuvana on hieman työlästä ylläpitää.
Meilahdessa käytiin vähän talkoilemassa ja kokeilemassa Villen suunnitelmia ja melkoista arkkitehtuuria taas kun 18 väylää tehdään 7-8 lisäkorilla noin 40 kilpailijan iloksi.. par 4-6 väyliä ja kaikkea mielenkiintoista. Oma arvio on että hyvin pelaamalla pelaan +10 heittoa par päälle per kierros.
Mielenkiintoisin uutuusväylä on pelata väylän 4 avauspaikan takaa 25m ylös nelosen korille niin että mando löytyy kelosta joka pitää kiertää oikealta. Nelosen korilta pelataan suoraa ränniä pitkiä väylän 10 koriin niin että nelosen korilla on mando vasemman kautta kierrettävä ja matkaa reilu 200m ja par6. Treenissä en missannut mandoa mutta 10m putti ei mennyt. Tulos väylältä oli yhdeksän heittoa.
Toinen uutuus itselle on väylän kaksi avauspaikalta alhaalta 25m kauempaa kakkosen korin taakse avatusta aukosta jonka takana mando vasemmalta mentävä normaali kolmosen koriin.. par5 väylä vissiin ja harjoituksissa kutonen taisi tulla.

11
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 25.01.23 - klo:01:00 »
Sunnuntaina Meilahdessa PDGA kilpailupäivä.
Huomenna pikku TD porukan tsekkaus, kun köydään testaamassa onko Piipon suunnittelema rata pelattavissa näissä olosuhteissa ja arvioimassa ehditäänkö sitä edes kahdesti pelata. Kun meilahdessa alkaa vilisemään mandoa ja par lukemat viuhua 4-6 paikkeilla niin tietää että jotain melkoista se Ville taas on korvien välissä kelannut.
No saapi nähdä mitä tuleman pitää. Perus meininki on se että jos mun ja jamon par päälle lukema yhteensä on alle +6 vaikka hyvin menisi niin sitten rata on liian helppo. Aika simppeliä matematiikkaa..
Olo semi ok. Ehkä.

12
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 21.01.23 - klo:17:39 »
No niin..

Kaudelle kaksi päätavoitetta.
1.Terveys painon hallinnan kera 129.5kg 01.01.2023 lähemmäs kaksinumeroista ja kroppa kuntoon joka kestää lajia paremmin jotta pystyy heittämään minkä heiton haluaa eikä valitsemaan vaan sitä jonka pelipäivänä pystyy.
2. 10m ringissä missit max 4kpl per kisakierros aikaisemman 9kpl keskiarvon sijasta.

kausi 2023 on avattu kauden ensimmäisessä järjestettävässä SFL alaisessa virallisessa kilpailussa.
NBDG winter tour C-tier one round Puolarmaari ja lähtöväylänä 8 uran 186 kilpailu siis edessä.

Lämpötila oli -7 ja nolla tuuli, paikalle sattui myös sattumalta luistelukentälle menossa oleva alaasteen luokan kahvila joka päätti majoittua kisakeskuksen viereen tarjoilemaan lämmintä juotavaa ja makoisia leivonta tuotteita.

Lopputulos oli 58 -2 ja alustava rating 862 eli 31pistettä oman päälle sijoituksen ollessa 18/37 MA3 luokassa.
Itse kierros meni tilastojen valossa osaltaan tutusti ja toisaalta tavoitteeseen. Jotain tehtiin ensi kertaa kisassa ja sitten oli aika paljon tuttuja juttuja.
1ob kun lopussa väylällä 4 ei antsaa tullut ja kiekko joen päällä olevalle jäälautalle antoi bogeyn.
Normaali tilasto tupla väylälle 16 kun sähläsin avauksen ja fore nepin kanssa eikä lopulta uskoa ollut putata kuusen sisältä 6m sisään ja missi 10m rinkiin.
Kauden ensimmäinen bogey tuli väylälle nro 15 tilanteessa -3 joten paluu maanpinnalle ja bogey free kesti ensimmäiset 7 väylää kun Tilt osui puuhun ja sitten kommellettiin kopistellen. Birdey tehtiin yhteensä 6kpl joista aloitus väylän ensimmäisen heiton jäädessä 12m vajaaksi aloitin kauden nappaamalla C2 putilla pörön. Aika loistava startti oli viiden väylän jälkeen -3 mutta sitten vähän tasaantui.
Väylällä 14 tuli päivän ensimmäinen missi kympin ringistä kun korotettuun koriin en saanut oikealta sisään kuoleman puttia 7m päästä. Eipä se mitään koska missejä tuli vain 2kpl joten tavoitteeseen päästiin eli max4 missiä.. 4-10m putit oli 11 sisään ja 2kpl ei, joten melkein 90% oli putti prossa.
C2 putit oli 1/9 mutta siellä oltiin kyllä aika moisiss paikoissa pusikoissa skippien ja kansi alas rinnettä laskujen kautta ja hyviä oli useimmat yritykset.

Mitä sitten ei aikaisemmin oltu tehty..
No väylän 18 alamäen rappusissa joku koala kääntyi vatsalaukussa ja wc hätä alkoi kutsua.. sovittiin väylän 20 heittopaikalla että avauksien jälkeen minä pelaan väylän loppuun ja kipitän wc tiloihin parkkipaikalle ja kun muita ei takana näkynyt niin muut koittavat pelata rauhallisesti väylän ja valua ykköselle.
Egyptin tuliaiset sieltä tulivat taas voimalla ulos, joten pikakäynti ja paluu radalle juuri kuin ryhmäni saapui paikalle. Toivottavasti tästä ei tule tapaa että saa luikurilla juosta väylien välissä..
No kausi  avattu ja ensi sunnuntaina jatketaan Meilahdessa PDGA kisaa.. lääkäriin mentävä lääkkeitä hakemaan kun vissiin saattaa jotain suolistossa majailla edelleen..

Laitetaan jatkossa tälläinen kisakooste pystyyn jossa pelatun kisan saldot on vasemmalla ja kauden saldot oikealla. Pystyy seuraamaan kivemmin miten meni.

Kisakooste 2023
PDGA kisat 1/1
Tulos +31/+31 pistettä rating yli (startti 831).
Birdey 6/6
Virheet 1/1 (tähän jatkossa OB,HZ,mando missit ja muut lisäpisteet mistä lie.)
Bogey 2/2
Tupla bogeyt 1/1 (tähän kaikki yli tuplat)
Terveys: vatsatauti, olkapää kipeä estäen forella pelaamisen, oikea rintalihas kuntouttamatta ja oikea polvi arkana kierukka.
Paino 124/129.5 (vuoden aloituspaino oli 129.5 jota nyt lähdetään taklaamaan kohti kaksi numeroista, hyvä startti kiitos pienemmän annos koon muodostumisen Egyptin vatsataudin johdosta.)

Mennään tälläisellä lisätilasto pläjäyksellä tänä vuonna.

13
Treenipäiväkirjat / Re: Rakkaudesta lajiin
« on: 21.01.23 - klo:00:14 »
Ei ihan tavallinen kisaohjelma tuo SM,EM,MM ja vähän touria päälle, siinä saattaa joutua ihan treenaamaankin jotain äijä joogaa ja korin halailua next level henkisen yliotteen saamiseksi kun rautaa nostaessa saa sitä ison Arskan lisää kuitenkin.
Tsemppiä sinne salille treeni hommiin..

14
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 21.01.23 - klo:00:04 »
Faaraon kirous se loppui kotimaisen maitohappobakteeri kuorrutuksen jälkeen torstaina. Joten metrix auki ja siellähän pelataan kiekkoa PDGA NBDG winter tour one round Puolarmaari lauantaina. Ei muuta kuin ilmo sisään ja uunituoretta virike-etua kohti apinakassaa ja siellä ollaan työnantajan edulla 14.90 kisassa mukana.
Eipä sitä perjantaina kauaa jaksanut teams palaveria rupemaa ja pikkubägiin vähän muovia ja Caddy max liikkeelle kohti puolarmaaria.
Kello oli vähän ennen puolenpäivän ja parkkipaikalle nastakengät alle ja kohti ykköstä. Siinä käsiä pyöritteli pari miestä ja nainen varttuneempaa väkeä keskiiän ollessa 70v. Kohteliaasti mukaan ryhmään ja kohti ratakiertosta.
Veikeä kierros lentopallo harrastajien kanssa jotka olivat siis yli meikäläisen iän pelanneet lentopalloa eri lailla kilpaillen ja koronan tullessa siirtyneet friban pariin ja jääneet tälle tielle. Kuulemma leppoisampaa likuntaa 70v iässä. Mukavissa tunnelmissa onnistumisia tuli välillä ja toisaalla ei mutta nauru raikui kiekkojen sinkoillessa koria kohti. 
Hauskaa oli lajista vaihdella kuulumisia ja kuunnella tarinoita miten kolmessa sukupolvessa harrastetaan ulkoilua frisbeegolf merkeissä. Seuraan kuuluivat puskasotureihin koko porukka vaikka kilpailemisen ilmoittelivat olevan taakse jäänyttä elämää.
Siinä turistessa tuli unohdettua vähån keskittyä puttaamiseen ja 12m sisältä kolisi laite melko lailla alapantaan.. lopputulos oli aika surkea neljä birdey ja kolme bogey eli -1. Huomenna kilpailussa pitäisi -5 pelata bogey free että olisi jonkunlainen tulos edes kun parilla taitaa tulla nolla tuulessa oma rating 831 tauluun ja se ei kyllä oikein maistuisi näin helpolla radalla.
No nähtiin mitkä koripaikat on jäässä ja missä on lunta, jäisille alustoille saatiin vähän tuntumaan ja fore todettiin olevan selkäytimen ohjauksessa eli pelkää käden kuntoa ja menee minne sattuu. No selvä alivakaita sitten vaan antsa hommiin ja tilt jos nyt oikeasti pitää väkisin paiskoa forella.
Bägiin vähän isompaa pyyhettä kiekkotilaan kun sen verran väljää on että ei hölsky selässä.
Ilmoittauduin MA3 jossa vajaa 40 pelaajaa ihan vaan jos tuttuja sattuisi samaan korttiin ja tulihan sieltä lähtöväylä 8 ja Rakosta tuttu Emil helmen apu td samaan korttiin. Loisto juttu tutussa seurassa vippailla ja vielä luokan ennakkosuosikin kanssa niin näkeepä missä kärki menee ihan livenä. 11 alkaa kisakierros joten sitten mennään taas kohti kori ja sen yli.. no saahan se sisäänkin mennä.

15
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 18.01.23 - klo:10:28 »
Viime hetken fiilistelyt Egyptistä bussin lähtiessä kohti kenttää 30min päästä.
Kerran käytiin rannalla tyttöjen kanssa vippailemassa mukana ollutta Cayman kiekkoa. Heitin sen  komeassa kaaressa lopulta punaiseen mereen. Kahlaamalla sai haettua kun ranta oli matalaa pitkälle saakka. Elämäntapa muutos alkaa tästä mukavasti kun Faaraon kirous vaivannut päivän kaksi illasta ja kaikki tullut vetenä läpi kuusi päivää..No puhdistus tehty ja allinclusive paketista jää muisto wc istunnoista.
Aurinko tuolissa löhötessä sai sitten alaselän loppumetreillä täysin jumiin,joten melko mielenkiintoinen paluulento tulossa.
Team Hippo järjestää ensi viikon lauantaina kisat ja pitäähän sinne mennä tuuppaamaan talvi PDGA kisojen merkeissä. Näihin 23asteen lämpöihin tottuneena iloisena odotan kotoista räntäkeliä ja juhlamokkaa tämän kurakahvin tilalle.

Pages: [1] 2 3 ... 174