Frisbeegolf-forum.fi

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Re: Jussin rata kiertely blogi.
« Last post by jussi32 on 13.07.24 - klo:14:20 »
#Rata 202 Loimaan frisbeegolfrata.

Opasteet vielä puttuu, mutta tiissä on väylän numero ja myös koreissa väylien numerot.

Vähän oli väylien koreissa hakemista 11 kori ei meinannut millään löytyä. Kunnes tajusin, että jaa se meni tosta jo ja heitin sen ohi mistä väylä kääntää jyrkän mutkan. 15min meni ainakin aikaa tätä väylää ihmellessä.  Ikinä ennen ei ole tullut vatsaan muualla tälläistä väylää, että missä hitossa se kori nyt on?, mutta löyty. Heitin siis ohi polusta josta väylä kääntää.
Pelto oli myös vähän soinen ja kostea eikä metsäkään ollut mitään ihan parasta maastoa.  3/5 täysin valmiina.

Väylä 1: Loimaa #1
Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 2: Loimaa #2
Pituus 125 metriä. Par 3

Väylä 3: Loimaa #3
Pituus 145 metriä. Par 4

Väylä 4: Loimaa #4
Pituus 176 metriä. Par 4

Väylä 5: Loimaa #5
Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 6: Loimaa #6
Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 7: Loimaa #7
Pituus 211 metriä. Par 4

Väylä 8: Loimaa #8
Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 9: Loimaa #9
Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 10: Loimaa #10
Pituus 111 metriä. Par 3

Väylä 11: Loimaa #11
Pituus 182 metriä. Par 4

Väylä 12: Loimaa #12
Pituus 105 metriä. Par 3

Väylä 13: Loimaa #13
Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 14: Loimaa #14
Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 15: Loimaa #15
Pituus 115 metriä. Par 3

Väylä 16: Loimaa #16
Pituus 207 metriä. Par 4

Väylä 17: Loimaa #17
Pituus 113 metriä. Par 3

Väylä 18: Loimaa #18
Pituus 71 metriä. Par 3


Tulokset.

1.3
2.5
3.6(par4)
4.7 (par4)
5.3
6.4
7.7 (par4)
8.4
9.3
10.4
11.6 (par4) Hyvin meni vielä tuplaan vaikka joutu heittään hieman väylää takaisinpäin.
12.4
13.4
14.4
15.4
16:5 (par4)
17. 4
18.4  Tulos +22. Aika haastava rata julku pro tasoa. Toki toka kierros olis varmasti parempi kun tietää missä korit ovat.
2
Radoilla tapahtuu / Re: Uudet radat
« Last post by jussi32 on 12.07.24 - klo:19:56 »
Hitaasti tuntuu etenevän uusien ratojen rakennus.  Rajaniemestä on ollut suunitelmat nähtävillä jo vuosi sitten ja nyt oli uutinen, että rataa rakennetaan. Aikataulu avoin. Mitä sitten tarkoittaa aikataulu avoin?  Aloitetaan ens keväänä rakentaan jos silloinkaan?   Samaten teisko. No siitä on sentään annettu aikataulu, että valmis 5/2025. Samaten orivesi kirkkolahti. Onko tätäkään edes vielä aloitettu rakentamaan vaikka suunntelmat ovat olleet nähtävillä jo aikaa sitten ?

Ei tunnu helsingissäkään tuo paloheinän rata oikein edistyvän.
3
Radoilla tapahtuu / Re: Vampulan väylien 15 ja 6 oikeat par-luvut?
« Last post by jussi32 on 12.07.24 - klo:19:40 »
Vampulan rataa on nyt näköjään uudistettu.  Vaihdettu prodigyn korit ja jaettu kahteen rataan siniseen 18 väylää ja puinaiseen 10 väylää. Sekä vaihdettu ja korjattu nuo par kakkoset kolmosiksi eli nyt ihan oikein.

4
Treenipäiväkirjat / Re: Jussin rata kiertely blogi.
« Last post by jussi32 on 07.07.24 - klo:08:52 »
Tänään piti lähtee reissuun, mutta eipä tuonne vesisateeseen viitsikkään lähteä joten ehkä sitten ens lauantai.  Loimaan uusi rata on opasteita vaille valmis. Otan vaan sen pelkästään ens viikonloppuna. Loimijoki saakin jäädä,koska se onkin joku golfkenttä+frisbeegolf  johon pitäs varailla aikoja.
Kotirataa julku prota kierretty myös tulokset on siinä alle +20 paikkeilla.5
Treenipäiväkirjat / Re: Rakkaudesta lajiin
« Last post by Ari on 03.07.24 - klo:09:18 »
Viimeinen yö reissussa ei ollut helppo. Heräsin johonkin yöllä eikä uni halunnut tulla takaisin.
Aamulla Oura näytti alle neljän tunnin yöunia… vaikutti siltä että kotimatkalla ajaminen väsyttää.

Kyllähän ihminen on onneksi tottunut siihen ettei aina nukuta niin hyvin. Siis normikuvioihin kun oli ensin siirretty tavarat mökistä autoon kun oli aamuvuoro.

Peli lähti käyntiin huonolla avauksella vasemmalle. Ei vain lähtenyt tehoja kädestä ja kiekko painui vasuriin. Sieltä taikaheitto foreantsalla ehkä seiskaan ja kaikkien yllätykseksi putti sisään.
Kakkosella avaus lähti oikealle, mutta onnekkaasti rinkiin. Pistin ysimetrisen pirkkoputin sisään ja hämmentyneenä jatkoin matkaa. Kolmosenkin avaus oli huono.
Nelosella foreantsa hienolla ässällä kuuteen metriin ja varovainen putti sisään….
Vitosen avaus oli huono, kutosen avaus meni hetken väylää mutta puuhun. Näistä scrämblättiin par eli miinuksella. Seiskan avaus oli liikaa oikealla mutta ui noin 15 metriin josta pistin roikkoputin sisään.
Kasin avaus oli melkein hyvä ja ysin taas huono ja sieltä eka bogi.
Takaysillä sitten alkoi homma toimimaan. Aika hyvää tekemistä vaikka pari poksua tuli.
Viimeisellä väylällä missasin ensimmäisen putin ringistä ja bogilla lopetus. Lopputulos -3 ja kiva lopettaa kisat onnistumiseen.
Kokonaisuutena kisojen rating-keskiarvo 918 joka on 40 pinnaa alle oma ratingin. Eli noin viisi heittoa per kierros takkiin itseltä. Tuota on vaikea vihreäksi puhua joten surkeaa tekemistä.

Onneksi seura oli hyvää ja muuten mukavaa. Tutustuin muutamaan uuteen pelaajaankin joten paljonhan siellä on plussaa. Viikon päästä tulee ratingpäivitys jossa taidetaan ottaa roimasti alamäkeä.
6
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« Last post by takarivi on 02.07.24 - klo:08:27 »
Jätin vielä lauantain Ahvenlammen kisan väliin, kun en ollut varma miten jalka kestäisi kaksi pitkää kierrosta. Sunnuntaina sen sijaan halusin jo jonnekin pelaamaan. Keljonkankaalla olisi ollut Iida Lehtomäen fundraiser-kisa, mutta vaihdoinkin viime hetkellä suunnaksi Suolahden. Maksoin toki fundraiser-osallistumisesta, vaikken sitten osallistunutkaan. Suolahdessa on vähän lyhyempi rata, ja lyhyet siirtymät, ja jalka kestikin sen melko hyvin, joten kävin sitten illalla vielä Peurungan viikkokisoissa. Samalla kuulin lisää siitä miten radanmuokkausoperaatio etenee. Sieltähän lähtee pois alkupään peltoväylät. Samoin metsässä tulee pieniä muutoksia, kuten että se hiukan vaarallinen alamäkiväylä, jossa OB kiertää koko matkan, tulee poistumaan. Viisi kokonaan uutta väylää on rakenteilla.

Peurungassa pelasin kohtalaisesti. Tuloshan oli jopa erinomainen, mutta se ei johtunut hyvistä heitoista, vaan erittäin mallikkaasta puttaamisesta. Oli vain luottavainen olo puttiringissä, ja hiukan sen ulkopuolellakin. Välillä tosin oli liiankin luottavainen olo, sillä kaksi puttia jäi harmittamaan, kun en jaksanut keskittyä koko ajan ihan täysillä. Korihan sylkee sellaiset yritykset armotta ulos.

Nyt koipi on taas aavistuksen parempi. Hitaasti tuo paranee tällä iällä. Vielä on turvotusta ja kosketusarkuutta, mutta ei ole takapakkia tullut. Hyvä niin. Saapa nähdä milloin ehtii taas pelaamaan. Kesällä on enemmän kiireitä kuin talvella.
7
Treenipäiväkirjat / Re: Rakkaudesta lajiin
« Last post by Ari on 29.06.24 - klo:19:43 »
SM-kisat 2024 ja kolmas kierros.

Ukkosta ja tuulta oli ilmassa. Lämmittelyalueella ollessa tulikin sitten ukkonen ja omaa alkua siirretty vajaa 2h eteenpäin.
Viisi minuuttia ennen kierroksen alkua loppui sitten sadekin ja päästiin ihan vain tuulisella kelillä pelaamaan. Tuuli ei ollut mitenkään liian isossa roolissa, joten ihan normaalia frisbeegolfia tiedossa.

1. Myötätuuli, joten se on lähdettävä siitä outtikummun yli leipomaan ettei mene metsään. Liitävämpää Shrykeä käteen ja pelit käyntiin. Eilisen istuskelun ja keskustelun perusteella koitin rauhoittaa vauhdinottoa jo muutamalla lämmittelyheitolla ja se tuntui hyvältä idealta. Muutama lämppäputtikin oli sielläpäin, joten olin valmis näyttämään mihin kunto riittää.
Shryke lähti oikeaan linjaan, vähän matalana. Jostain syystä hieman nousi matkalla joka riitti siihen että osui kummun päällä maahan ja katosi sinne kummun taakse. Valmistauduin siihen, että nyt loppui tuuri mutta eihän se loppunut. Kiekko oli puoliksi sisällä, joten kolmas kierros ja kolmatta kertaa tuurilla mennään.
Forella jatketaan. Laser oli laitettu syvälle bägiin, joten en sitä alkanut kaivamaan. Ylämäki ja laskeskelin että ihan kunnolla saa heittää.
DD lähtee kädestä liian flättinä ja painelee kakkosringin puolelle. Putti on putti muttei se nyt mene. Nelonen korttiin.
+1

2. Ylämäkeen Roadrunnerilla. Nyt lähtee eka kerran hyvään linjaan. On vähän matala ja jää koria alemmalle tasanteelle ehkä alle vitoseen. Lähellä on. Kori on melkein pystysuoraan yläpuolella ja on vähän vaikea miettiä miten se tuonne koriin työnnetään. Eihän se sitten onnistukaan vaan pikkuisen vasemmalle ja ketjuista ulos. No, kolmosta isompia tähän tulee aika helposti joten kai se on ihan ok.
+1

3. TL3 lähtee hyvään linjaan. Vähän ehkä jäi vauhtia pois kiekosta ja feidaamista katsoessa vähän jänskättää. Feidaa kuitenkin sinne tasanteelle ja kuuden metrin putti vähän jännittävässä paikassa ihan reunalla. Vähän hankala asento mutta minäpä laitan kiekon koriin.
Parissa. Tässä kohtaa tuntuu siltä, että ehkä tämä tästä.

4. Forella lähdetään tätä taikomaan. DDx lähtee ihan ok linjaan, mutta vähän ylös eikä kunnolla eteenpäin. Feidaa metsään. Reilu 20m korille, välissä koivua ja pusikkoa. Forella oksien välistä hyvä heitto ja nostolle. Hyvä. Huh. Parissa. Tämä avaus onkin senverran hankala, että ei se taida kovin montaa kertaa onnistua tällaisessa kisassa.

5. Buzzz käteen ja kovaa. Ei ihan mahdu linjaan ja osuu puuhun. Pomppu vasemmalle ja 70m korille. Buzzzilla uusi heitto on ihan ok.
6m jää korille hyvän heiton jälkeen. Tämähän on sitten laitettava sisään. Siinä sitten asettelen itseäni puttihommiin. Takana on alamäki joten jostain koitan valaa itseeni valtavan itseluottamuksen. Ei ole itseluottamuksesta apua kun jäykkä putti menee ohi oikealta.
Valuu tietenkin vähän rinnettä alas ja jatketaan 8m putilla ylämäkeen. Se on parempi, mutta onhan se korkeussäätö vaikea homma. Alarautaan ja tuplabogi. +2

6. Shryke ei ihan osu linjaan ja pomppaa vasemmalle. Nyt vähän meinaa ahdistella. Korille on noin 80m ja vain noin sata puuta välissä.
Siellä olisi sellainen forelinja jossa ensin mentäisiin vasemmalle ja loppupäässä feidaisi sitten korille. Sidewinder lähtee hyvin linjaan ja painelee kohti koria. Jotain rapinaa siellä sitten kuitenkin kuuluu. Kiekko löytyy kuitenkin ykkösringistä joten hyvähän se oli.
Ysimetristä putatessa ehdin ajatella, että tässähän pääsee reenaamaan puttia kun on korin takana rinnetontti. Lähtee kädestä kovaa mutta jalat ei ole oikein mukana. Ohi korista ja kiipeää muutaman metrin ylämäkeen. Ehkä 4,5m putti alamäkeen. Tuuppaan sen sitten alarautaan ja varmistan toisen tuplan peräkkäin. Nyt sitten alkaa valua se vähäinenkin itseluottamus johonkin kaivoon.
+4

7. Olin päättänyt että putataan. Sitten putataan. DDx pitäisi kääntää yli, mutta ei tarvitse kun väännän ranteella sen oikealle niin rumasti, että pääsen 30m eteenpäin. Puiden välistä forelle olisi aukko. DD forella on hyvä. On siellä tietenkin nurkan takana puu johon voi osua, joten osun siihen. Kakkosringin putti voisi mennä jos osuisi pariin puiden väliin, mutta jostain tulee järki päähän ja pistän antsapuolelta korin alle. Bogey ja +5

8. Par 4. Sidewinder lähtee melkein hyvin. Osuu puuhun vasemmalla ja hippaisee itsensä oikealle. Polvelta sieltä sitten kurkotan foren. Se on oikeastaan aika hyvä, mutta on siellä sellaisiakin puita jotka ei näy. Heitto on ihan hyvä. Paitsi että jää siihen suuaukolle mihin pitäisi avaus heittää osuessaan näkymättömään puuhun. Forella antsa Zonella pujottelee kivasti puut ja painelee neljään metriin. Roikotan putin sisään ja par korttiin. +5

9. Päässä on ihan liikaa ajatuksia. Tuplamando ehtii tulla vauhdinotossa mieleen ja vähän varovainen napsahtaa puuhun. Osuu puuhun ja saman puun oksa taitaa pelastaa kiekon menemästä kauas vasemmalle. Fore on aika huono, joten onnella kakkosrinkiin. Putti ei ole päivän huonoin, mutta eihän se mene. Bogi korttiin ja nyt ollaan sitten kuusi päälle.

10. Ehkä tästä vielä voi selvitä jollain henkisesti jos kykenee johonkin. Kentän helpoin väylä. Sidewinder menee keskeltä väylää ja viiteen metriin. Taas on ylämäki läheltä. Haaraputilla koitan työntää kiekon koriin. Ei mene, maahan pudotessaan rollaa kuuteen metriin. Sykkeet meinaa nousta. Tällä kertaa kokoan itseni ja laitan kiekon keskelle pönttöä. Pirkko jää tekemättä mutta par-putti on aika kiva.

11. Alamäkeen Shryke lähtee aika kivasti. Jää reilun kympin putti joka ei näytä yritykseltä vaikka yritinkin. Nostokolmonen kuitenkin.

12. Heitäpä antsaa kunnolla. Tällä kertaa heitän kiekkoa kunnolla. Ihan vähän liikaa kulmaa ja kiekko on oikealla puskan takana. Sieltä antsaputti kahteen metriin ja par korttiin. +6

13. Firellä vähän löysä heitto tuntuu löysältä. Rapisee puissa mutta on sisällä. Koska tänään putataan niin tänään putataan. Koriosuma, mutta ketjuista ulos. Rollaa tietenkin vitoseen josta pistän kiekon koriin. Par. Kuusi päälle.

14. Shrykellä hyvä antsa menee 95m päähän korista. Kakkosheitto ylämäkeen on hyvä. Kakkosringin putti on matala joten mennään parin kanssa jatkoon. Pirkko olisi ollutkin tähän aika ylimääräinen, mutta aika kiva kun pääsi yrittämään.

15. Alamäkeen Shryke lähtee forella oikein hyvän näköiseen antsaan. Sepä meneekin sitten 30m pitkäksi. Hyvä heitto kuitenkin.
Forella Zone jää nelisen metriä lyhyeksi. Putti sisään ja kolmonen korttiin.

16. Forella Zone ei lähde tarpeeksi antsaan ja feidaa oikealle kakkosringin puolelle. Siellä oksien seassa yritän putata, mutta ei siitä tule edes kunnollista lähäriä. Lyhyt putti kuitenkin sisään, joten parilla jatketaan.

17. Shryke lähtee par vitosella alaspäin ja on ehkä 70m lyhyt. Kakkosheittoon väännän liikaa antsaa ja se painuu oikealle. Sieltä sitten koitan päästä mäen päälle mutta antsa ei ihan pidä. Menee puiden sekaan, mutta sieltä aukeaa aukko noin satasen heitolle. Pikkuisen kun olisi saanut antsaa siihen niin olisi ollut hyvä. Nyt meni sitten pusikkoon josta nepattu korin alle. Bogi ja 7 päälle.

18. Antsaa myötätuuleen. Ei sitten ollutkaan koko matka myötätuulta vaan kippasi yhtäkkiä oikealle. 30m lähäri Buzzz katollaan antsassa.
Aika hyvä heitto kävi korin alla, mutta oli vähän liikaa vauhtia ja paineli rollaten yli kymppiin. Pistin sitten kierroksen viimeisen putin kakkosringistä sisään.

Taso lienee nyt sitten tämä. Ei se ihan noin huonolta tuntunut. 898 taisi olla ennakkoratingit. Olihan siellä aika synkkä hetki ja lyhyitä putteja ihan liikaa missattuna mutta tätä pitää vähän saunassa tuijotella.
8
Treenipäiväkirjat / Re: Jussin rata kiertely blogi.
« Last post by jussi32 on 29.06.24 - klo:09:10 »
Kovaa suorittamista. Sanallisista arvioinneista saa aina jotain irti

Kiitoksia.

#Rata 201 Vampulan punainen pelattu jo aikaa sitten. Vampula  on vaan nyt frg:ssä jaoteltu kahteen eri rataan  siniseen ja punaiseen.
9
Treenipäiväkirjat / Re: Rakkaudesta lajiin
« Last post by Ari on 28.06.24 - klo:20:05 »
Kiitoksia tsempeistä. Muutama aiemmin tätä Old Coursea pelannut ja nyt New Coursea on ollut sitä mieltä, että New Course olisi mielekkäämpi pelata. Tästähän toki jokaisella on sitten se kuuluisa oma mielipide jota itsellä ei ole kun en tuota ole pelannut.

Tänään sitten aamulla aloiteltiin kymmeneltä. Käytiin aamupalalla hotellilla ja sitten kentälle.
Putti oli ihan sellaista seminormaalia lämmittelyssä, jännittäväähän se on kun ei oikein kulje mutta kuitenkin.
Tuuli oli kääntynyt ja koitettiin sitä ottaa huomioon draivereita lämmitellessä.

Kierros meni aika mielenkiintoisesti.
Ykköseltä bogi, sitten olinkin viiden väylän jälkeen -1 kun heitin pari väylää metriin.
Päätin tehdä tästä sellaisen vinkkilistan mitä kaikkea ei kannata ihmisen tehdä kun on kilpailuissa.

1. Vastatuuleen kun heittää parin metrin korokkeelta niin ei kannata heittää alaspäin. Itsehän tein näin. Kävi sitten tuuri kun kiekko osui maahan ensimmäisen kerran outissa mutta pyörähti sisään.
Tässä sitten lähestyminen jätettiin vielä matalaksi niin joutui puttaamaan ylämäkeen eikä se tietenkään mennyt.

2. Aina kannattaa vetää hanat. Väylällä 6 vetäisin Buzzzia täysillä. Aattelin että menee paremmin perille.
Ei mennyt. Ei osunut väylään ja paineli sinne jonnekin oikealle. Tuurilla ei sitten osunut juuri mihinkään ja selvisin parilla mutta ihan kaameaa varsinkin kun juuri oli tehty pari hienoa pirkkoa lähes täydellisillä heitoilla.

3. Väylällä 7 kannattaa sitten korjata edellisen väylän virhe ja heittää vähän varovasti. Kiekkohan ei tästä  osaa nauttia vaan sisäkurvin puuhun ja pomppu vasemmalle. Taikaheitosta ei ole apua joten bogihan siitä syntyy.

4. Seuraavalla väylällä kannattaa taas korjata ja heittää kovempaa. Tällä kertaa oltiin oikealla. Puiden välistä polvelta ihan perusheitolla olisi päässyt, mutta kun heittää hiljaa. niin ei edes Zone mene aukosta.

5. Grippiongelmat ovat jossain muualla kuin kiekon karkailussa tai grippareissa, mutta niiden korjaaminen on helpointa siten että joko vetää ihan miljoonaa tai sitten varovasti ettei satu mitään.

6. Lähestyminen tolppaan. Ei sitä kiekkoa tarvitse 25m päästä heittää kiinni siihen tolppaan tai alaraudan kautta rollatella jos ei ihan väkisin halua itselleen ongelmia. Toki voi aina luottaa tuuriin.

7. Kun se avaus on huono lyhyellä väylällä suosittelen olemaan koskettelematta puita. Suurin osa puista on saanut ihmisen korkeudella osumia kiekoista ja valuu jotain, yleensä tietenkin pihkaa. Tänään heitin huonon avauksen ja kun asettauduin heittoasentoon siellä puiden välissä niin otin heittokädellä tukea sellaisesta kymmenen senttiä paksusta kuusen rungosta. Alemmat oksat olivat jo katkaistu ja useiden osumien jälkeen lanttasin käteni pihkaan niin ettei meinannut lähteä irti siitä rungosta. Siinä meni sitten hetki kun kävi haisi pihkalle ja yritin saada sitä heittokuntoon. Tyhmä.

8. Jos puttaaminen on ollut vaikeaa saattaa olla haastava paikka kun kiekko on kuudessa metrissä ja takana laskeutuu alamäki. Missään tapauksessa tällaista ei voi jättää puttaamatta mutta kun itseluottamus putin onnistumiseen on jossain todella alhaalla niin pitää keskittyä hyvin. Esimerkiksi jalkoihin. Jalkojen kanssa on ollut hankalaa, joten keskityin esimerkkitapauksessa hyvin juuri jalkoihin. Jalat menikin tässä kohtaa kivasti. Työnsin sitten kädellä kiekkoa niin ettei se osunut koriin ollenkaan vaan meni sinne rinteeseen korin alta.

9. Olkoon tämä viimeinen neuvo oikeasta elämästä aloittelevalle frisbeegolfarille. Jos sinulla on 350m väylä vastatuuleen ja osittain ylämäkeen niin ota rauhassa. Kauas on pitkä matka. Esimerkkihenkilö heitti avauksen vastatuuleen olettaen sen olleen ihan ok. Ei se ollut kun kiekko olikin OB-saarekkeessa. Tässä kohtaa esiimerkkihenkilöllä pysyi homma hanskassa ja lähes hymyillen laittoi markkerin ja päätti heittää rauhassa väylälle. Linja oli ihan hyvä, mutta heitto kovin matala. Etenemää tuli noin 40m. Kolme heittoa heitetty.
Tässä kohtaa sankari saa jostain päähänsä, että kun tuo heitto oli toivetta lyhyempi niin nyt sitten heitetään hieno antsaheitto kauas ja kovaa. Lähti kädestä oikeastaan siihen linjaan kuin yritettiinkin, mutta eihän se nokka pystyssä tee muuta kuin pysähtyy korkealla ja feidaa vasemmalle risukkoon. Vitosheitto on jo epätoivoinen päästä risukosta pois ja kuudennella yritetään taas jotain epätoivoista. Lopputuloksena merkkaamme korttiin tulokseksi 8.

Tällaisen kokemuksen jälkeen voi vain ihmetellä miten ihminen päätyy tyhmiin ratkaisuihin.
Tarinassa ei kerrota ollenkaan yhdestä neljän putin greenistä koska se ei ollut tyhmää vaan pelkästään huonoa puttaamista.

Ihan viimeisenä en ole, mutta kaukana kärjestä. Huomenna ilmeisesti tuulee ja sataa joten siinä sitten kohti uusia pettymyksiä.
10
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« Last post by takarivi on 28.06.24 - klo:09:51 »
Parhaat heittokelit menevät vähän haaskuun loukkaantumisen takia. Pari viikkoa sitten käytiin kuvaamassa Toivakassa ja rikoin jalkani kivisessä maastossa. Vieläkin on nilkka turvoksissa. Lääkäri vain sanoi, että pidä jalkaa koholla ja syö särkylääkkeitä. Röntgenissä ei näkynyt tuoreita murtumia. No, pari kertaa olen käynyt kokeilemassa, miten jalka kestää. Kestää se vähän. Jos saan tuon Toivakan kuvauksen tähän linkitettyä, niin sen viimeisillä sekunneilla on kuva nilkasta heti kierroksen jälkeen (en toki ymmärtänyt jättää leikkiä kesken, kun kerta sinne asti mentiin retkelle).


Huomenna olisi Saarijärvellä Discooter Tourin Ahvenlammen osakilpailu, mutta harkitsen vielä vakavasti, lähdenkö sinne kahden kierroksen kisaan. Vesisadetta on luvannut aamupäiväksi. 25 euroa siinä menettää, mutta voi olla, että sillä saa vähän nopeammin jalan kuntoon, jos jää sänkyyn makaamaan. Varmahan ei voi olla, kumpi on parempi/pahempi. Toinen ongelma on tuo ikuisuusvaiva kyynärpäässä. Olisi luullut, että se vähän helpottaa, kun olin pari viikkoa ilman kiekkoa, mutta siinä kävi päinvastoin. Ei oikein kestä putata loppuun saakka. Outo juttu. Ehkäpä liike on lääke tässäkin, kun ei lääkäreistä ole ollut apua.

Jokos tänne kirjoitin, että olen nykyisin Prodiscus Team Spartan –jäsen. No nyt kirjoitin. Sama se on tunnustaa väriä, kun kuitenkin vain niillä kiekoilla heitän. Isossa maailmassahan tuntuu olevan pudotuspelejä menossa, kun kesken kauden porukka vaihtaa kiekkomerkkiä.

Pages: [1] 2 3 ... 10