Frisbeegolf-forum.fi

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Väne98

Pages: [1]
1
Viikon Vieras / Vs: Viikon Vieras #81 — Väinö Mäkelä
« on: 25.02.18 - klo:11:51 »
Kaksinkertainen junioreiden Suomen-mestari (2015 ja 2016), junioreiden Euroopan-mestari (2016) ja viime vuoden avoimen luokan SM-kakkonen – tämän hetken toisiksi parhaiten reitattu suomalainen frisbeegolfari, Väinö Mäkelä!

Peruskysymykset:
1. Koska aloitit frisbeegolfin? Voit kertoa myös muuta fribahistoriaasi.
Oon yrittäny monta kertaa muistella, että milloin oon sitä lättyä ensimmäisen kerran viskannut. Vähän kahen vaiheilla oon, joko 2009 tai 2010 Mynämäessä.

2. Mikä frisbeegolfissa vetoaa, eli miksi pelaat?
Aluksi kun fribailun alotin, koukuttavinta oli onnistumisen tunne ja lajin sosiaalisuus. Jotka toki pätee edelleen. Nykyjään lisäksi on tullut melko suuri kilpailuvietti. Kilpaileminen on meikäläiselle kaikki kaikessa ja nautin erityisen paljon kisaamisesta.

3. Oletko asettanut tavoitteita ja jos olet, millaisia?
En yleensä/koskaan aseta itselleni tavotteita kilpailemiseen tai ylipäätänsä omalle uralleni. Treenaan niinkuin normaalisti ja katson mihinkä paukut riittää. 

4. Mitä saavutustasi lajin parissa arvostat eniten?
Trillerin, epäonnistuneiden ja onnistuneiden vaiheiden jälkeen EM-kulta junioreissa.

5. Oletko heittänyt holareita?
Mites se menikään ''Holari on epäonnistunut heitto, jos sitä ei yritä'', mutta kyllä niitä on muutama napsahtanut. About ~10 kipaletta. :)

6. Kerro kotiradastasi.
Muutama puu, muutama mando ja muutama metsäoutti. Se on Peurunka se. :) Peurunka on melko haastava metsärata, jossa heittopituudella ei saa etulyöntiasemaa. Tärkeämpää on omata hyvä putti, putteri- ja midariheitot. 

7. Mikä on lempikiekkosi?
Tällä hetkellä vaikea sanoa vähäisen heittelyn takia, mutta kyllä se on Prodigyn 400 M2.

8. Entä suosikkiratasi?
Niitä on monia, mutta Viidentienristeys, The Beast ja Tammisaari ovat kolme suosikkirataani.

9. Tomo vai joku muu heitto?
Tomo on huijaamista, koska en itse osaa kyseistä heittoa heittää :D Kyllä tyylikkäin heitto on rystyupsi!

Bonukset:
A. Pääseekö maajoukketason mestarifribaaja intissä helpommalla?
Eipä oikeastaan, vaikka tämän tason fribaaja olenkin, kyllä meikäläisen pitää kaikki samat harjoitukset suorittaa kuten muutkin. Harjoitusvapaita tällä tasolla saa ihan mukavasti, mutta ei läheskään niin paljon kuin kovan tason joukkelajien harrastajat. Esimerkiksi jääkiekkoilijat. Toki talvisin meikäläisen harjoitusajat sijoittuu 12-17 aikavälille (valoisa aika), joka on kieltämättä melko haastava ajankohta ilmasotakoulle.

B. Miltä tulevan kauden kisakalenteri näyttää?
Yritän kilpailla sen verran mitä ehdin. Loppukausi näyttää melko valoisalta tässä kohtaa, koska perjantaina selvisi Lentosotamies Mäkelälle, että puolen vuoden Viestimiehen nakki napsahti. Eli mahdollisimman paljon intin aikana, mutta intin jälkeen samalla tahdilla kuin viime vuonna (joka viikonloppu :D).

Ja tosiaan varusmiespalveluksen suoritan Tikkakosken Ilmasotakoulussa!

[/quote]

Pages: [1]