Frisbeegolf-forum.fi

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mykey

Pages: [1] 2 3 ... 181
1
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 03.03.24 - klo:00:27 »
02.03.2024 Skogby 20-väylää..
Lähdettiin Jamon kanssa katsomaan onko kevät tulossa jo? Lämpötila pari astetta plussalla ja kevyt tuuli. Eipä ollut muistissa milloin olisi heittänyt viimeksi ja irtonastat kenkiin ja menoksi.
Aika lailla kaikki heittopaikat oli jään alla joten ilman nastoja ei olisi tullut hommasta mitään. Lunta oli pääasiassa 5-10cm ja ainoastaan väylä 17 oli täys jääcurling rata. Muuten oli aika passeli keli. Polvi ei oikein tykännyt nastojen tuomasta pidosta ja eilisen illan juhlinta tuntui vähän siellä täällä.
Tiukka kisa meni koko kierroksen ja jamo voitti lopulta heitolla. Puttaaminen oli todella hyvää pääasiassa ja pitkältäkin painettiin kiekkoa purkkiin. Jamo paukutti alapantaa aivan liian paljon ja oma avausheitto oli kyllä vähän siellä täällä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Kiva päivä kuitenkin..
Aika huonossa kunnossa kroppa kuitenkin on ja mitään järkeä ei olisi ollut mennä Sunnuntaina Meilahden PDGA.kilpailuun jos olkapäähän sattuu tähän malliin. No katsotaan miten se tästä etenee. Kaikenlaisia kisoja olisi tuossa kevään mittaan edessä jos saisi jotain motia kuntouttaa itseään..

2
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 25.02.24 - klo:20:44 »
Ei tarvinnut tänäkään viikonloppuna lähteä kiekon perään. Sen sijaan peruutin seuraavien kahden viikon kisat puolarmaarissa ja hyvinkäällä. Kroppa siinä kunnossa ettei kiinnosta lähteä sähläämään. Odotellaan kevättä ja hankittua olkapää tukea jonka pitäisi auttaa kiertäjäkalvon vaivoihin levon kanssa.
Ehkä se siitä menee katselemalla amerikan viikkokisoja. Onnea Eveliinalle voitosta.

3
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 17.02.24 - klo:23:28 »
Kiirettä pitänyt töissä ja paikat on jotakuinkin nivelkipuja vaan täynnä. Tarkoitus oli pelailla parit kisat tällä viikonlopulla 17-18.02 mutta itseni yllättäen päätin perua ja koittaa lepäillä kun taivaaltakin sataa vettä alas siihen malliin että eipä paljoa napostele.
Piazza open ilmo aukesi ja perinteisesti tunnissa oli 130 pelaajaa ilmoittautunut. Normaali maailman järjestys siis palasi piazzan mennessä heti täyteen ja disc golf network aloittaessa lähetykset rapakon takaa. Taitaa seuraava hanke olla hommata muutamat uudet putterit ja pyörähtää lakiston niityn mini radalla pikku kisailua tekemässä jamon kanssa. Katsellaan nyt milloin jaksaa nakella kun oikea lonkka vaivaa niin sitä ei oikein jaksaisi liukkailla kiusoitella.

4
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 07.02.24 - klo:15:35 »
TD hommia saatiin sentään nakuteltua kisahakemukset piazza open, lady open ,skogby ens of 2024 ja skogby kevätrieha amatöörikisa viikkoa ennen piazza piazz open layoutilla.
Seuraavaksi pitää master kisa laittaa pystyyn näillä näkymin toukokuulle tai kesäkuun alkuun.
Kevään koittaessa aloitetaan pyöriä ympyrää lakiston radalla jotta saadaan 19-36m rako siihen kuntoon että kiekot jää nostolle tai menee sisään. 1/18 on normaali tilanne mutta sillä että tuolta etäisyydeltä pysyy 3m rinkulassa koko ajan niin poistaa melkoisen kasan sähläystä korin ympäriltä ja tekee kuperkeikan tuloskorttiin. Putteri puolella ev-7 alkaa toimia tuosta maagisesta 7m taakse päin mutta liian korkena tuppaa pomppimaan sinne tänne 5-7m liian usein. Tuohon väliin täytyy saada see toimiva tuulta kestävä vehje löydettyä. Siinä perinteisesti on vaihdeltu slammer soft ja suspect välillä mutta ei ne oikein tahdo toimia. Saattaapi kuitenkin olla että olkapään ja niskan alueen jumit lähietäisyydellä on se todellinen ongelma eikä kiekko kädessä.
Itse heittämisessä kiertäjäkalvossa.on joku matala asteinen tulehdus joka ei sieltä pois lähde lepäämällä joten siihen olisi saatava joku korjaus tehtyä. Jaksais vaan tehdä jotain eikä valittaa.. no joku päivä. Omassa tekemisessä ollaan tuudittauduttu siihen ettei oikein onnistu enää foret eikä kovin usein mikään muukaan ja siinä pelottavinta on se että asiaan on tottunut jo siihen malliin että tuntuu ihan mukavalta peliltä vaikka virallista ratinkia pukkaa se reilu 800 korttiin. Taso menee jonnekin vaikka ajatusta kuinka olisi mukana niin ei tässä paljoa ole onnistuttu toteuttamaan mitään normaaliakaan sormien kestäessä sen puolikierrosta ennen kuin alkavat puutua ja taru loppuu siihen.
Sohvalta käsin ei taida maailma parantua mutta on siitä pirun mukava katsella pelaamista netin maailmasta ja isojen poikien kausikin on jo ovella.
NBDG kultakortin kun osti tälle kaudelle niin käytetään heidän ulkoilupalveluita ja pelataan oman seuran Hipon kisat ja itse järjestämät karkelot ulkoilun puolesta. Lähinnä tässä kuitenkin ulkoillaan ja ihmisiä tapaillaan, muut tavoitteet voi unohtaa ja nauttia siitä että saa rauhassa olla viimeinen ja ei tarvitse jonkun muun mieltään pahoittaa.

5
Treenipäiväkirjat / Re: Rakkaudesta lajiin
« on: 04.02.24 - klo:20:22 »
Piazza Open 2024 pelataan huhtikuun 20 päivä lauantaina ja ilmon on tarkoitus aukeutua 17.02 kello 17 jälkeen, joten siellä nyt olisi lounasta ainakin tarjolla kierrosten välissä näin kun on jo 9 vuosi kun kisa pelataan. Tervetuloa vaan mukaan vippailemaan.

6
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 04.02.24 - klo:20:17 »
Meilahden kinokset kilpailu käytiin lauantaina 03.02.2024 kaksi kierrosta ja 19 väylää per kierros.
Sää oli mitä loistavin talvisää, pientä tuulta lämpötilan ollessa hieman plussalla ja auringon tuodessa sellaista kevättalven raukeaa tunnelmaa ja hangen loistetta kasvoille.
Vähän oli kilpailussa osallistujia liekkö sitten kahden kierroksen karkoittaneet uteliaimmat tai se ettei radasta tiedä kuin pari päivää aikaisemmin mitä pelataan.
Meilahdessa sää vaikuttaa niin paljon minkälaisia väyliä pelataan että yleensä torstai illalle nämä muokatut väylät pystyy jollain tasolla ilmoittelemaan. Nyt oli luvassa susanna/ville yhteis luomus ja pelattiin ihan mukava versio jossa mukana oli taas kaksi aivan uutta väylää.
Väylä1 toimi tällä kertaa ns ala sairaala väylä mandolla lähellä normaali kakkos väylää. Sitten pelattiin normaali väylät 2-10 joista aloituspaikkoja oli hieman siirretty väylillä 6 ja 7 sekä ns naru HZ oli voimassa väylillä 3 ja 5. (Toisella kierroksella väylä 4 oli pidennetty 30m ja par4)
Väylä11 pelattiin 90 astetta vasemmalta normaaliin nähden par4 väylänä kävelyteitä pitkin mandolla. Ihan näppärä lisä. Väylät 12-16 oli naru hz voimassa 13 ja 16 sekä väylä14 pelattiin takataka paikalta ja par4. Väylän 16 jälkeen oli vanha millenium ja pilku vastapallo HZ rajalla ja lopuksi uusi spessu väylä urheilu telineiltä kävelytietä 65m korin ollessa taidokkaasti puiden takana piilossa.
Voisi sanoa että layout oli oikein näppärä.
Oma peli sujui ihan mukavasti mutta putit ei vaan menneet sisään 6-9m päästä. Päivän päätteeksi tajusin että alaselkä oli jäykkänä ja putatessa oli koko ajan jalat hangessa ja paino liikaa takajalla ja sinne ajoitus sitten menikin.
Porukkaa oli niin vähän että heittoarvo kipusi 20p / heitto joten kuokkaa tuli saman tien kunnolla kun jätti rautoihin sen 10 puttia kierros samalla toimimattoman foren kanssa jolla virhettä toisteli perä perään.
Valtaosa paransi toiselle kierrokselle oikein kunnolla oman pelin kyntäessä edelleen hangella oikein kunnolla. Kivaa oli ja eipä sitä oikein huomannut edes että olisi poikkeuksellisen huonosti pelannut.
No ankkureita alkukauteen sellasta se. Kisahakemuksia tehtiin Skogbyyn 4kpl joten jotain vireille kuitenkin. 17.02.olisi meikussa uutta kisaa tai sitten Fordille johon jo ilmottu sisälle. Saapi nähdä


7
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 01.02.24 - klo:00:48 »
Kausi 2024 avattiin perinteisesti kompuroimalla Millenium kilpailussa ja kova pakkanen heikkoon kuntoon siivitti matkaa kierroksen verran ja se riitti. Toisen kierroksen fiilistelin kahvilan lämmössä ajoittain käydessä kurkkimassa miten pakkasessa muut sankarisuorituksia painavat menemään.
Virallinen kausi avattiin sitten Suomen ensimmäisessä PDGA kisassa NBDG puolarmaarin yhden kierroksen kilpailussa. Pakkasta oli taas melkolailla eikä vaatetus antanut paljoa anteeksi. Kasa surkeita avauksia ja munia myöten hangessa siellä täällä lumen korkeuden ollessa 45-50cm jonne sai välillä jopa ohi menneen putin melkein katoamaan. Kaksi hyvää avausta nosto birdeylle.. muuten melkoista sähläämistä ja puihin kolistelua. Ei oikein syttynyt edes yrittämään ja 7 bogey oli järkyttävästi liikaa. +5 tuloksella kausi avattiin oikein kunnon rating ankkurilla alustava 783 jääden MA40 luokassa viimeiseksi ja voitosta 16 heittoa.. no uran 216 PDGA kisa kuitenkin.
Töissä kiireet ja ulkona oleva valkoinen maisema ei saa enää muovin perässä juoksemaan vapaaehtoisesti entiseen malliin joten tuntuma aika hukassa.
Helmikuun eka lauantai 2 kierrosta Meilahdessa PDGA kisaa.. saas nähdä jaksaako molemmat tallustaa. Parhailaan lapaluun alle saatu joku kunnon jumi ,joten kuntosalia vissiin kaipaa kroppa enemmän kuin muovin viskelyä sinne tänne.
Mutta taas mennään..

8
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 23.01.24 - klo:05:38 »
Mijaksessa oli muutama järkyttävän tuulinen kisapäivä, joten perinteisesti harjoituskierrosten ajatuksilla ei tehnyt yhtään mitään. Täytyy sanoa että fyysinen kunto ei Mijakseen riitä viikkoa joka päivä kierrosta pelaamaan joka näkyi sitten kisakierrosten rating luvuissa jotka laskeutuvat reilu 30pistetä per kierros alas päin. Syksyllä saatiin pelattua Skogby masters kisojen viimeiset osakilpailut ja finaalit kakkukahveineen. Marras/joulukuussa meilahtea parin kisan voimin, kierros puolarmaarissa ja kalenteri kausi perinteisesti loppui End of Skogby kilpailuun vuoden viimeisenä päivänä. Rating kipusi 842 kauden lopuksi ja tenniskyynerpää vamma oikeassa kädessä täytti puolivuotta.

9
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 20.01.24 - klo:15:30 »
Huh huh.. melkein jo usko loppui saadaanko tätä blogi alustaa toimimaan enää.
Syksy meni mukavasti ja Loka-marraskuun vaihteeseen suunniteltu 10 päivän reissu Mijakseen oli edessä. Pe lähtö aikaisella koneella ja ehdittiin mukavasti katsella pro-pelaajien suorituksia. Vkl oltiin siis kisaturisteina ja alku viikosta käytiin sitten ihan kiertelemässä. Itse kilpailun Fuengirola open ollessa itsellä to-la ja su päivälento kotiin 05.11
On kyllä mainio aika tuo Marraskuun alku olla Fuengirolan lämmössä..

10
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 05.08.23 - klo:00:55 »
Inkoossa TD ja pelihommissa.
Inkoo open 2023 hoidettiin etänä ja Sunnuntaina olikin sitten helpon amatööri radan vuoro missä par lukemat on aika kesyt ja osa väylistä aika lyhyitä.
Eka kierros 18 väylää tulokseen -12 ja neljäntenä kärkikorttiin johtajan ollessa -16. Alustava 896 kun heittoarvo oli 14p per heitto.. toiselle kierrokselle onnistuin venyttelyssä niksauttamaan selän ja kauan kesti ennen kuin sain pelistä kiinni ja -6 tuloksella.si 801 pistettä.. no ihan hauskaa oli ja TD hommat toimi. Keksin ottaa omia turhia kiekkojakin myyntiin muiden iloksi.
Muutamat kisa hakemukset syksylle vielä inkoon seuralle ja opetetaan TD jutut sinne niin pärjäävät jatkossa.
Skogby masters tour jatkuu elokuun lopulla ja sitä ennen ei paljoa pelailla. Otetaan rating arvot tässä välissä.ja katsellaan fribaa.

11
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 25.07.23 - klo:23:04 »
Maanantai 25.07 Backby invitational tapahtuma jossa kalevi louhivuoren aceman konsepti lahjoitti yhteistyötahojen kanssa uuden 9 väyläisen konsepti radan lasten iloksi ukrainaan suurlähetystölle lehdistön ollessa paikalla.
9 koria ja pienet fladpad heittoalustat oli rakennettu uutena myös Backby radalle jonka konseptin avajaistapahtumasta oli kyse. Paikalla oli 21 pelaajaa , arttu viskari , huippu futaaja teemu markkanen, kasa amerikan isoja naamoja ja suomen huippunimiä. Yli puolet pelaajista oli tonnin oaremmalla puolella.  Lahjoitus tapahtuman jälkeen pelattiin kierros lasten radalla ja sen kunniaksi suomen kesä antoi vesisateen. CTP kilpailu jonka voittaja sai -2 heittoa ja kakkonen yhden lopputulokseen. Sitten kahvien jälkeen pelattiin backby rata hieman viritettynä Syötiin buffee lounaat ja nautittiin bändin musiikista. Itse kilpailun voitti jerymy koaling yhden heiton turvin kun voitti CTP kisan. Gregg barsby tuli toiseksi häviten heiton ja matt bell oli kolmas. Conrad jöi keskikastiin ja sexton sai holarin vikalle väylälle filmattuna. Zoe andyke voitti naisten sarjan ja suomalaiset nuoret jäi hiukan vauhdista. Philolla oli vähän nuppi kipeänä edellisen illan jälkeen ja parhaat suoritukset nähtiinkin häneltä illalla rumpuja soittaessa. Thomas gilbert vippaili hännisen ,luukkosen ja muiden nuorien kanssa melkoisia siivuja huvikseen pitkin iltaa näytös väylällä kartanon päässä.innova ja madroc urheilujuomat ja merrel olivat sponsoreina ja vieraita sai viihdyttää kartanon yläterassilla. Aika makea tapahtuma josta someen tulee video koostet ja haastattelut kun amerikan poikien kortti kuvattiin backby kierrokselta. Puolilta öin lähdin ajelemaan kotiin melko hyvissä fiiliksissä. Kiva oli olla TD tälläisessäkin hommassa.
Tänään käytiin omien tyttöjen kanssa pelaamassa lasten rata ja tykkäsivät kovasti. Itsekin tuli oelattua ihan kivasti vaikka philo ja greg huutelivat holarien perään.. illasta vielä jamon kanssa taliin sadekeliä kokemaan.
olihan layout vaikeutunut melkoisesti sitten viime käynnin. Hauskaa oli vaikka ihan märkinä painettiin kohti pimenevää iltaa. Semmosta tällä kertaa, mahtava laji tää frisbeegolf.

12
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 24.07.23 - klo:12:20 »
Backby radalla pyörähdettiin katsomassa uutta 9 väyläistä kids rataa 21-35m väyliä uusilta pad heittolaustoilta. Ihan vekkulia hommaa. Sen jälkeen jamon kanssa oittaan camping radalle hyttysten syöteiksi. Heitolla hävisin kun vika putti ei mennyt. -5 oma tulos bogey free kuitenkin.
Tänään kutsukilpailuhommia backby kartanolla.

13
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 21.07.23 - klo:18:57 »
Pari rata bongausta tuli tehtyä turisti reissulla.. eden kylpylä 6 väylää oli oerus neppailua ja sitten mentiin valkeakoskelle 12 väyläiselle joka oli aika mausteilla höystetty. Kunnon veikkola viboja tuli ja kun om putteri tipahti jamon takaluukkuun saapuessa niin ei saanut oikeen suoritettua. Ihan loistava oli rata kyllä.
Näköjään syy kyynerpään kipeytymiseenkin löytyi. Kun pitelee puhelinta vaakatasossa ja katsoo fribaa niin aiheuttaa tennis kyynerpää oireet.. hah haa.. siis katsomalla fribaa ei pysty itse pelamaan onhan hauskaa..

14
Treenipäiväkirjat / Re: Jussin rata kiertely blogi.
« on: 19.07.23 - klo:08:32 »
Nyt kun sulla alkaa olla aika iso kasa kierrettyjä kenttiä niin mitkäs on top5 wow elementin väylää mitkä on vastaan tulleet?
Itsellä yleensä maisemalliset alamäki liidätykset ja vesi elementti väylät tuo sellaisen pysäyttävän fiiliksen että ei haluaisi edes jatkaa matkaa eteenpäin vaan ihailla vaan..

15
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 19.07.23 - klo:08:24 »
Tänään lähdetään kisaturisteiksi EO2023 president cup katsomaan, sieltä yleensä muutama kiekko ja ratabongaus saadaan samalla ja ison maailman meininkiä.

Pages: [1] 2 3 ... 181