Frisbeegolf-forum.fi

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mykey

Pages: 1 [2] 3 4 ... 181
16
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 18.07.23 - klo:20:29 »
Kiikan  koulun DGP tuli käytyä bongaamassa Sastamalan pohjoispuolella olevassa pienessä Kiikan kylässä. Näppärä 9 väyläinen oli paikoin ihan haastavia rakoja mutta aika hyvää peliä oli ja -7 sattui olemaan toiseksi paras ikinä ja metrix rating antoi 984? Ihan hauska bongaus vaikka rata olikin jo parhaat päivät nähnyt ja koulun ollessa kiinni kesän niin näköjään heinää ei kukaan siellä pois ajellut.. joka tapauksessa yllättävän mukavaa pitkästä aikaa tehdä jotain muutakin kuin vain pelata PDGA kisakierroksia..

17
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 16.07.23 - klo:20:50 »
Tänää käytiin bongaamassa pari uutta rataa matkalla uudestakaupungista kohti appivanhempien mökkiä. Sain keskimmäisen tyttären innostumaan samalla tarjouksella kuin pojankin aikoinaan 2e väylä voitosta ja satanen kun voittaa 18 väyläisellä... Saas nähdä kun kilpailuvietti ottaa vallan ja kohta taistellaan rahoista. Pari ihan mukavaa pikku rataa tuli tsekattua.

18
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 15.07.23 - klo:12:59 »
Ratabongaus Uudessa kaupungissa.
Sorvakon frisbeegolf rata 2021 valmistunut ja aika mahtavaa on nähdä kun kaupungit panostavat lajiin. Kunnan ylläpitämä rata. Upeat heittopaikat, jotka tehty paikoin aika ison maakasan päälle joka tuotu keskelle metsää.. siltoja, ojitettua metsää ja peltoa. Milliin ajettua niittyväylää.. penkkejä noin joka toisella väylällä. Isoja heittolaitureita. Upeat next tee kyltit. Haketetut polut yms.. itse väylät oli taidokkaasti metsän elementtejä käyttäen tehtyjä aika passeleita liidätyksiä ja erisuuntiin meneviä monipuolisia väyliä joissa koripaikat oli taidokkaasti isojen kivien ja muotojen mukaan valittuja.
Väylät aluskasvillisuus ajeltuja ja edes keppejä ei näkynyt missään. Tuolla on pakko jonkun olla kesätöissä? Ei roskia missään, ei edes tupakantumppeja. Muutamat isot roskikset.. aika miellyttävä sekoitus metsä ja niittumaisemaa.. pelasin yhden alle 18 väylää helteessä.. aika lämmintä oli mutta mukavaa.

19
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 12.07.23 - klo:20:13 »
Prodiscus masters tour III , Skogby 12.07.2023
Keskiviikkona keskellä heinäkuuta kahden kierroksen PDGA kisa ja paikalle saadaan 50 pelaajaa..
Päivä sujuu lähes pilvettömässä kelissä auringon paistaessa +23 astetta ja mieto tuulen vire oli vaan läsnä.
Loistokelit ja ihmiset reippaan leppoisasti viihtyivät paikalla.  Homma pulkassa ja TD raportti lähetetty. Loppumaksut hoitoon ja yksi kisa jää taas historiaan.
Rata oli kunnossa ja puitteet loistavat, Virtasten perhe oli aktiivisena ja kahvia ja pullaa  riitti mukavasti. Oma peli sujui ihan kelvollisesti +4 ja +5 tuloksilla 855 ja 856 alustavat. Käden kestäminen hieman arvelutti mutta kevyesti vippailemalla siitä selvittiin. Omaksi onnistumiseksi kirjataan väylä 1, j ja 14B par pelaaminen molemmilla kierroksilla.
Väylän 2A pirkko+par. Väylän 13 kaksi pirkkoa joista toinen nosto ja toinen 13m putilla. Vitosen perus pörö sekä 1MD pörö toisella kierroksella. Sitten oli kaikenlaista hyvää ja vähemmän onnekasta tekemistä mutta kuka sitä kesällä enempää synkistelee. Kivaa oli. Seuraavat karkelot sitten kuun viimeisellä viikolla

20
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 11.07.23 - klo:15:41 »
Tänään Skogby radalle käymään ja Susannan kanssa paikkoja kuntoon huomista kilpailua varten.
Pelasin kierroksen Prodiscus mastes tour layouttia varovasti ja järkevästi.
Polvi kesti, kädessä ei tuntunut mahdottoman pahalta. Ylös päin puttaamisessa on selkeä ongelma 10X väylän korotettuun koriin 3-6.. kolmesti ohi koko laitteesta. Muuten meni ihan ok ja lopputulos +5 oli sitten samalla oma ennätys kyseiseen layouttiin.
Eli huomenna sitten kisaillaan taas leppoisissa merkeissä. Tänään kylmägeelit käteen ja lepoa sitten loppupäivä..

21
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 10.07.23 - klo:20:31 »
Tyyni 2023 Kierros 2 ja kartano rata. Hieman käytiin lämmittelemässä ja lopussa alkoi tutu grip log ongelmat.
Niistä pelästyneinä fore ykkösväylään ja etusormen nivel huutaa hoosiannaa ja antaa periksi kiekon sinkoutuessa oikealle puskaan 5m avauspaikalta. Kaikki paikalla olijat tietää että kyseessä on kamala vankila ja syvä hiljaisuus päättyy reippaaseen toteamukseen,melkein ja osa naurahtaa..
Tilt läpi puskasta ja edetään 10m putteri antsa on sysipaska ja ui syvälle vasemmalle mörriin.. ei mitään ja mellakka upsi tiputtaa kasan oksia ja 6m putti kopsahtaa alapantaan kun kiinnostus on ihan tasan nolla. Kutonen tähän 74m pitkään avaus väylään johon kukaan ei ole tehnyt edes vitosta.
Epätoivosena katselen sormia ja kankeita ovat.. kakkosväylän koitan 80m pelata vaan hyssellä varmasti mutta höpö höpö ja kiekko jää sormiin ja linkoaa oikealle parkkipaikalle. Fore huuto kajahtaa suusta niin että parkkipaikalla pyörivät parikymmentä henkilöä jättävät sydän varmaan pari tahtia väliin. Ei osu sentään autoihin mutta keskellä parkkipaikkaa ja edelleen 80m korille.. lisäksi ison puun takaa.. forella koitan mutta viimeinen iso puu syö senkin.. kiukku neppi korin ohi ja paluu putti 8m pamahtaa alapantaan ja nosto kutonen.. +6 ja kiinnostus tekemiseen menee hetkeksi. No kolmistaan kun ollaan niin päätän jatkaa kuitenkin vaikka kädessä polttelee aika pahasti ja mielessä tulivuori heittelee magmaa kengille. Väylä kolme avaus kentälle ja neppi yli ja paluu 4m kumahtaa alapantaa.. neloselle kammo grip log linkoaa kiekon 20m eteenpäin ja 30m ylöspäin. Varmaan paskin paikka ikinä kalliolla kasasta josta löytyy sähisevä kyy ja paarma joka koittaa tulla suoraan suuhun.. neppi alas jonka jälkeen rinteessä laskeutuessa väännän vielä aikaisemmin kipeytynyttä nilkkaa johonkin koloon ja jatkot vasuriin mörriin ja putti yläpantaan 6m.. johan on laji +8 neljä väylää.. vitoselle grippari ylös oikealle tippuu rinnettä alas ja 25m lähestymisen heitän veltosti vasemmalle mörriin.. 8m korille eikä mitään.. oksoen seasta nakkaan putteri upsin kolosta suoraan koriin ja par.. sitten mennään taas eikä tekemisessä ole mitään järkeä. 12 väylää pelattu ja plus 15 kortissa.. loppuun kuusi väylää ok peliä ja yksi pörö on yhteensä +14.. melkoista tekemistä ja kyllä.. voi se mennä huonomminkin koska +14 alustavat kartanosta on 670 eli pisteellä enemmän syveen kuin eilen ja uran paskin kierros. Maalissa ilmoitus saman tien että kiitos nyt riittää ja Tyyni on tapulteltu.
Tyyni viikon saldo on kipeytynyt oikea nilkka, jokin hermorata ongelma joka kuumottaa kyynerpäässä, turvottaa sormia ja särkee olkapäässä aiheuttaen sattuman varaisesti joko ennalta lähteneitä tai sitten täysiä 60-90 asteisia grippareita,. Turvonnut kainalo jonne valuu olkapäästä jotain kudosnestettä ja täysin jumissa oleva yläkerta joka ei haluaisi koskea enää koko muovipaloihin.  Lauantaina polttari meiningillä kaveri porukassa hornhattula ukkoskelillä ja yhtään edes kelvollista heittoa ei tule.
Jamo ulkoiluttaa tänään maanantaina lakiston neppiradalla ja siellä sentään holari puttaamalla per kierros. Näköjään 35m on max kontrolli heitto. Ylihuomenna Skogby masters... Jep pdga kisaa pukkaa tulemaan...

22
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 10.07.23 - klo:18:27 »
Tyyni 2023 Sibbe startti MA4 koska se oli se luokka johon paikka saatiin. Paperilla 4 sija ja kisassa vain 4 pelaajaa ilman ratingiä.. odotukset korkealle ja sitten mentiin avaus osuu puun yläosaan eikä mene läpi vaan ja tippuu oksien alle ja rollaa 2m taaksepäin jotta jäisi mitään. Koitan lirvauttaa polvelta korille mutta viimeinen puu ottaa samalla lailla syleilyyn mutta rollaa nyt sitten 5m takaisin päin. Hyvä putti rautoihin ja oksennus ulos ja bogeyllä lähdetään.
Kakkonen on tosi vaikea ja siitä rollien jälkeen 8m ylämäki putilla vitonen korttiin on hyvä ja +2.
Kolmoselle upea avaus ja hipsu oksista ja korin tasalle oikealle 12m putille.. kiekko yläpantaan ja nosto par.
Nelonen on vaikea ja siitä kuitenkin par korttiin on hyvä kun laittaa lähestymisen vaan tarpeeksi lähelle ja vaikka vaappuukin 5m päähän niin putti on hyvä.
Sitten monsterin pätkityille väylille ja avauksessa tapahtuu jotain kun kiekko vaan lipsahtaa kädestä vasemmalle ja pam puuhun. Sama toistuu ja lopulta sitten midari liian lujaa suorana mörriin oikealle ja neppi alle kun mitään ei ole ja nostellaan tupla +4.
Kutos väylä on monsterin loppuosa par4 ja nyt grippaa kiekko kädestä suoraan oikealle mörriin. Joutuu taistelemaan oikein kunnolla ja bogeylla selvitään. Seiska väylästä par kun puun takaa 11m on vain hysse putti ja sitä ei tälle kukkulalle kokeilla.
8 on normaali par4 väylä kohti sydänväylän avaus paikkaa ja grippari pelko hiipii sisään ja löysä avaus vasenta reunaa päätyy kuitenkin lopulta loistavaan paikkaa ja korille on 85m suoraan.. midari heitto jää kuitenkin täysin sormiin kiinni ja painuu oikealle ottaen kopsun ja sinkoaa oikealle viereiselle väylälle.. vittu morjens.. mietin itsekseni ja heitän kaksi upsia mörrin läpi.. jälkimmäinen menee 3m pitkäksi ja kierii alas kalliolta 25m korille ylämäkeen matkaa.. forella vasemmalle ja pyörii toiselle puolelle puiden sekaan 10m putille ja alle vaan ja nosto seiska..
Hz sydän saareen vasemmalle 6m korista hz alueelle ja kokonaan laitteesta ohi.. paluu 9m hirvittää jo mutta laitan keskelle koria.
Seuraavan väylän korotettuun koriin lähtee loistava rento heitto ja sormet toimii.. 11m putti korotettuun jää matalaksi ja pyörähtää 2m. Nostan kiekkoa koriin mutta käsi ei nouse ja kiekko sinkoaa oikealle ketjuihin ja pannan kautta ulos.. jaahas. Jotain menee kropassa jumiin kainalossa ja seuraava avaus ylämäkeen sinkoaa kauas vasemmalle rinteeseen.. neppi väylälle osuu puuhun ja pyörii alas rinnettä takaisin metsään.. uusi neppi pysyy jo siellä ja matkaa korille on 75m suoraan mutta kiekko ei pysy kädessä ja sinkoaa ihan kamalaan mörriin vasemmalle.. mellakka upsilla oksien läpi 12m putille ja ketjuista läpi on yhtä kuin seiska korttin. Alamäkeen kohti ns kaapelikela koria lähtee ujo taas ja kiekko vasemmalle metsään.. ei mitään ja putteri rollerilla ulos. Antsa 10m pitkäksi ja paluu sisään keskelle koria. Huh huh.. seuraava hysse on loistava ja putoaa 5m ennen koria 1m sisälle IB ja pomppaa takaisin pienestä nypystä ja ob. Asiasta keskustellaan hetki kun kaikki ei nähneet pomppua ja saan kuitenkin paikan josta sitten vetäisen ohi laitteesta ja paluu putin 8m sisään keskelle koria..
Ns lentokone väylä rannassa grippari pelottaa ja sitä pelkäessä näköjään tulee early joka kerta ja vasemmalle OB. Jatkolla sitten ei pelätä j se on viimeinen kerta kun nään vanhaa luotto convictia joka sinkoaa grippari lingolla kauas merelle kaislikkoon. Ryhmä on sitä mieltä että vesi ob varten on dz paikka 10m korin toisella puolella. Mun mielestä ei ollut kuin veden noustessa nurmella.. no dz paikalta ohi ja paluu 9m keskelle pönttöä.. kutonen korttiin joka muuttuu maalissa numeroksi 8 koska en jaksanut pelata varaheittoja ja missplay takia tulee kaksi rankkua.
Seuraavalle väylälle avaus onnistuu hyvin ja vaikeasta paikasta putti melkein sisään ja nosto par.
Mörkö väylä parit rollerit pitkin puita ja alle ja nosto bogey. Väylälle 17 lähdetään sitten liidättämään lämät ja ihan kammo grippari ja kiekko lähtee kauas oikealle melkein 90 astetta väärään suuntaan ja osuu matkailuauton katolle ja sieltä jonkun grillipaikalle. Otan midarin ja koitaan vaan päästä väylään ja sama toistuu.. selvä en siis pysty heittämään rystyllä enää ollenkaan ja vitonen lähtee avauspaikalta. Midarila koitan nepata vaan alamäkeen foren joka sekin nousee saman tien pystyy ja cutt rollaa takaisin oikealle ja ob 35m heittopaikasta. Sitten kiukku fore kauas vasemmalle josta lentelee kuitenkin takaisin oikealle ja nousee pystyyn ja rollaa OB. Mitähän vittua..ysi lähtee 20m ennen mandon DZ paikkaa.. neppailen forella aikani korin juureen ja nostan 12 korttiin..
Viimeinen väylä päätän yrittää ja loistava antsa rolleri osuu kivasti maahan ja vipeltää korista 8m päähän, mutta mando puolimetriä väärin. Hoh hoijaa.. DZ paikka löytyy lopulta ja heitän rysty hyssen etten grippaa oikealle. Jep kiekko rinteeseen ja rullaa 10m matkan pystyssä OB vasemmalle puolelle.. alle ja nosto kutonen.. tulos +32 ja viimeinen sija 34 ja alustava rating uran huonoin 671.. melkein menee gripparit jo yö uniin. Kroppa tuntuu puutuneelta kuin ajopuu ja illalla maistuu muutama sima.. kartanon lähtö kello 14 kurkkii jo mielessä perjantain kierroksen osalta.. eihän tää nyt voi enää huonommin mennä?

23
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 10.07.23 - klo:17:51 »
Kartano flex 05.07 mukavalla radalla tuntui ihan ok ja puttaaminen oli jopa hyvää.. vähän jäi kiinni sormiin mutta ennen kaikkea oltiin vaan väsyneen pari napsua pielessä jota sitten seurasi kasat kammottavia kopsuja ja järjettömän huonoa tuuria. Menttoli kipulaastarin pitäminen vei kaikki kivut pois ja lopulta selvittiin ihan ok +5 ja 819 alustava rating..
Muutamat gripparit oli mutta melko normeja ja hyvä fiilis kun tutussa ryhmässä painoi menemään. Ilta saunaan ja tyynen pääkisaan viime hetken ilmoittautuminen kun kerran tuntui semiok tilalta. Torstai lähtö sibbe kello 13:48 joten oli aikaa toipuakin.. vai oliko?

24
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 10.07.23 - klo:17:46 »
05.07 aamuyö ja After dawn2 eli TD hommissa ja pelaamassa Tyyni tapahtuman toista yökisaa. Ensimmäinen antoi lupaavasti 870 pistettä +10 tuloksella. 02:30 laitettiin kiekkoa ilmaan taivaan ollessa mukavasti vapaana sadepilvistä.. toinen heitto aloitti sitten saman rumpan kuin väylällä 12 edellisenä yönä. Jostain syystä X sormien nivelet eivät vapauta kiekkoa ja se jää käsiin kiinni kunnes repeytyy irti jossain siellä 60-90 astetta liikaa oikealla. Tuo heitto painui oikealle OB alueelle ja aika kamalaa oli.. siihen kun lisäsi että tuuli nousi ja riepotteli kiekkoja koko kierroksen niin eipä ollut kovin helppoa.. ihan käsittämättömäsi fore rollerit lähtivät tuulen matkaan ja kiihdyttivät sinne jonnekin kun rystyllä ei oikein uskaltanut pelata. Lopputulos oli aika surkeaa +22 ja jotain matalaa seiskasarjaa eli 760 napsahti alustavasta. Kis asaatiin loppumaan ja lopulta 2 kiekkoa oli omat menetykset vesi esteisiin.
05:45 lähdettiin jamon kanssa ajamaan pois onnellisena hyvän sään ja nopean sujunisen johdosta kun näytti että saataisiin nukuttua ihan ok päiväunet ennen illan kartano flex kierrosta. No sen kun ehti ääneen sanoa niin 1km nevaksen hiekkatietä kun oli ajettu niin auto keskellä tietä ja 4kpl väsyneitä pelästyneitä nuorukaisia seusoskeli tiellä. Nuoret fribaajat oli ajaneet hieman liian reunalla hiekkatietä ja penkasta ojaan ja kivestä takaisin tielle. Koko etupää melko tohjoksi oikean eturenkaan osalta ja autoa ei saanut liikuteltua mihinkään. Toisesta reunasta pääsi penkan kautta ohi ja TD huomioliivit päälle ja oma auto seuraavan mutkan taakse hätävilkuilla hidastamaan liikennettä. Kukaan ei loukkaantunut joten se oli pääasia. Sitten ohjailtiin liikennettä ja odoteltiin hinausautoa. Pakattiin poikien tavarat 4ukkoa mun autoon ja 07:45 lopulta saivat hinurin kyytiin. Jätettiin poikia juna asemille ja loput ajoin etelä espooseen kotiin. Lopulta kotona itse 09:15 että se unista.
Suoraan pehkuihin ja kello 16 oli jamon pihassa yhteiskyyti kokoontuminen.. ja kohti kartano flex kisaa .

25
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 04.07.23 - klo:18:17 »
Vissiin 180e tällä hetkellä käden magneettihinnat yksityisillä etelässä halvimmillaan että kannattaa varmaan sen verran sijoittaa itse ja saa hommat eteenpäin.

26
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 04.07.23 - klo:18:15 »
Nevaksen golf kentän uusi layout oli aika mukava..
Käsittämätön tuuri kävi sään kanssa. Koko illan satoi ämpäri lujaa ja sitten 01:45 taivaalta loppui vesi kun sadealue painoi pohjoista reittiä.. 02:10 pelaajakokous TD hommissa ja 02:30 kiekkoa ilmaan. 40 pelaajaa saapi Tyyni after dawn yö kilpailuun Nevaksen radalle. Hämärää oli kaksi ekaa väylää ja sitten alkoi kirkastua. Lopulta loppua kohden aurinkokin tuli esiin ja tuuli laantui hieman.
Sijoitus 5/15 MA3 luokassa, alustavat 870 +10 tuloksella eli 73 heittoa.
Varovaista oli alkuun tekeminen kun kainalossa tuntui hieman kireältä. Pitkälle par4 ykkösväylälle bogey kun koria ei hämärässä nähnyt ja taka ob vei suurimmat riuhtomishalut. Kakkoselle perus par ja kolmos väylän par4 alamäkeen nosto pörö..
Nelosen tiukka saari antoi Ob ja lempi suspect katosi jokeen jonka sain aamunpäivällä kalastettua onneksi takaisin ,hyvällä putilla kuotenkin bogey korttiin.
Vitosen rolleri pakeni vasemmalle ja niin kaukana oltiin ettei sieltä päässyt kuin bogey nostelemaan lopulta +3.
Kutosen par4 oli hyvin pelattu ja putilla par samoin kuin seiskan vaikea alas ja ylös oikealle par4..
Kasille loistava heitto ylämäki kujaan ja skipillä 10,5m pitkäksi ja pörö loistavalla putilla sisään +2.
Ysille hyvä rolleri joka kuoli isoon kiveen 84m avaukselta ja 40m lähäri nostolle ja par.
10 väylän avaus oli eka merkki ongelmien alusta.. liian hiljaa pidin kiekosta ja meni vasemmalle mörriin.. ulos metsästä ja taianomainen heotto jätti 20m putin ja keskelle yläpantaa..olihan hyvä yritys mutta bogey +3. 11 kummajaisväylä varma par.
Väylä12 lähdettiin hakemaan valtavaa heitto alamäkeen ja kiekko jäi kiinni sormiin ja 90astetta oikealle täydellä voimalla puuhun ja kimposi 5m avauspaikalta takaisin IB ja suoraan eteen.. huh huh.
Seuraava heitto olikin sitten löysä lehmän pieru kun ei uskaltanut kiekosta pitää kiinni ja vasemmalle metsään..perse sentään.. fore rulla vaan väylälle ja loistava 90m heittoa korin jalan vierestä skipillä vasemmalle OB ja rajalta 10m putti sisään ja tupla..olihan mielenkiintoista ja käsi salpasi. +5
Väylä13 ob oikealla ja mando vasemmalla päätin nepata vaan fore rullan vasemmalle.. no se sitte cutt rollasi kuitenkin oikealle ob 70m avaus paikalta. 35m lähäri hysse oli vähän masentunut ob yli ja 10m enne koria koivun alle..hyvä yritys ketjujen kilahtaessa mutta ei ja toinen tupla..+7.
Väylä14 par4 noin 170m avauksessa en taas sitten pitänyt kiekosta kiinni alamäkeen ja kauas vasemmalle. Pari heittoa ja nosto bogey tähän vähän kummaan par3 lukema väylään. +8
Väylät 15/16 oli täynnä vaaroja ja pelasin pappa golffia kaksi lypsyä ja par..
Väylälle 17 ei enää tehot riittäneet ja kun tällä par4 väylällä kolmos heitto korille hysse tolppaan ja rollit alas rinnettä 20m ylämäki putille niin bogey oli valmis.
Viimeinen väylä auringon paistaessa varma alamäkeen. Jatko heitto osuu tuuman paksuiseen rautatankoon 10m ennen koria ja kuolee siihen veden avaustolppaan.. putti korin katolta mörriin ja paluu alapantaan. Loppuun team almost meininkiä ja +10 tulos. Vähän jäi hampaan koloon 5km yölliseltä kävelyltä. No ensi yönä homma uusiksi. Nyt nilkkaan menttol laastaria ja saunaa perään ja toivotaan että saisi vähän vielä nukuttua 3h päiväunien perään ja sitten taas mennään yö kisaan TD hommiin ja kisaamaan jos paikat tuntuu siltä..

27
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 02.07.23 - klo:21:56 »
Tänään lähdettiin salon seudun ratoja kiertämään ratabongauksien osalta. 235 heittoa tuli itselle yhteensä kuudella radalla. Tekniikkaa sai hiottua niin että rasittaa kättä vähemmän joten ihan ok meininki oli vaikka suunnat oli hieman hakusessa jasateli vettäkin paikoitellen. Kolmen sormen power grip ote pitää kuitenkin hyvin märkääkin kiekkoa oikeaan suuntaan joten ihan jepa. Ensi.viikolla luvassa pati nevaksen yö kierrosta golf kentällä ja kartanon flex. Se taitaa olla tämän vuoden tyyni saldo. Ma/ti välinen yö on vielä vähän auki. Jos ukkostaa niin hoidan vaan TD hommat katsotaan nyt.

28
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 28.06.23 - klo:23:31 »
Tänään koitin käydä lentolassa vippailemassa putterin ja midarin voimin.. kipeä on käsi. Eli viikon heittotauko ei paljoa maailmaa parantanut.
Ihan ok heittojakin oli mutta kun tuollaisesta neppailusta väsyy niin moro. Nyt on pakko tulostaa ne jumppaohjeet ja tehdä asialle jotain.

29
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 25.06.23 - klo:21:06 »
Kisa kooste 2023
Päätavoite max 4 missiä 10m ringissä.
PDGA kierrokset 25
PDGA kilpailut 16
Pelattuja väyliä 473
Kilpailu : Sibbe Liiga 7/7
Rata: Ramirent keltainen Sibbe.
Tämän kisan tulos suhteessa par +8
Alustavat PDGA rating 763
Suhteellinen rating 2023 = -180 pistettä (844)
Eagle 0kpl / yhreensä 2023= 1kpl.
Birdey 5kpl / yhteensä 2023=  67kpl.
Bogey 6kpl / yhteensä 2023= 128kpl.
Tuplat yms  3kpl  / yhteensä 2023 = 64kpl.
Virheet 1kpl / yhteensä 2023= 75kpl OB,HZ+muut.
10m rinki yht 6missiä, putit sisään 7/6 55% ja kakkosrinki 0kpl

Terveys: hellettä piisasi ja kiertäjäkalvo ilmeisesti hajosi kun kättä ei pystynyt nostamaan ja 5kpl lyhyitä putteja alapantaan ja kakkosringistä niin pahasti ohi useamman kerran että ei oltu edes ringissä jatkamassa.

Paino 123kg / vuoden alussa 129.5kg

Kisafiilis: buranalla peitti kivut mutta ei käden toimimattomuutta..

Päätavoite tilanne max4 missiä 10m ringissä kierroksella:
17kierrosta ok ja 8.kierrosta ei. 
Aikamoista puttirallia 2-6 viimeiseltä väylältä...

30
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« on: 25.06.23 - klo:20:57 »
Olkapään nivel tosiaan turvoksissa kainalossa ja ja lapaluun alueella turvotusta.. Juhannuksen soutelu sai aikaan sormien täys pinne tilan eli etu ja keskisormea kun koukistaa sattuu kyynerpäähän ja sitä kautta olkapäähän ja vetää niskana ja kallon pohjaan saakka. Jopa tämä kännykällä kirjoittelu ja sen kannattelu tuntuu pahalta olkapään alueella.
Olkapää kirraa ylöspäin nostaessa, joten terveystalo keikkaa pukkaa nyt jotta ei ala jäätymään koko komeus.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 181