Frisbeegolf-forum.fi

Registration Agreement

Sitoudut käyttämällä tätä foorumia, että et julkaise materiaalia, joka on valheellista, herjaavaa, epätarkaa, loukkaavaa, mautonta, vihamielistä, häiritsevää, säädytöntä, hävytöntä, seksuaalisesti suuntautunutta, uhkaavaa, henkilön yksityisyyttä loukkaavaa, aikuisille tarkoitettua materiaalia. tai muutoin kansainvälisen tai Yhdysvaltojen liittovaltion lain vastainen. Sitoudut myös olemaan julkaisematta tekijänoikeudella suojattua materiaalia, ellet omista tekijänoikeuksia tai sinulla on kirjallinen lupa tekijänoikeudella suojatun materiaalin omistajalta. Roskaposti, tulvat, mainokset, ketjukirjeet, pyramidihuijaukset ja tarjouspyynnöt ovat myös kiellettyjä tällä foorumilla.

Huomaa, että tämän foorumin henkilökunnan tai omistajien on mahdotonta vahvistaa viestien oikeellisuutta. Muista, että emme aktiivisesti valvo lähetettyjä viestejä, emmekä ole vastuussa niiden sisältämästä sisällöstä. Emme takaa minkään esitetyn tiedon tarkkuutta, täydellisyyttä tai hyödyllisyyttä. Lähetetyt viestit ilmaisevat kirjoittajan näkemyksiä, eivät välttämättä tämän foorumin, sen henkilökunnan, sen tytäryhtiöiden tai tämän foorumin omistajan näkemyksiä. Kaikkia, joiden mielestä lähetetty viesti on vastenmielinen, kehotetaan ilmoittamaan asiasta välittömästi tämän foorumin ylläpitäjälle tai moderaattorille. Tämän foorumin henkilökunta ja omistaja varaavat oikeuden poistaa sopimattoman sisällön kohtuullisessa ajassa, jos he katsovat poistamisen tarpeelliseksi. Tämä on manuaalinen prosessi, mutta huomaa, että he eivät välttämättä pysty poistamaan tai muokkaamaan tiettyjä viestejä välittömästi. Tämä käytäntö koskee myös jäsenprofiilin tietoja.

Olet yksin vastuussa lähettämiesi viestien sisällöstä. Lisäksi sitoudut korvaamaan tämän foorumin, kaikkien tähän foorumiin liittyvien verkkosivustojen, sen henkilöstön ja sen tytäryhtiöiden omistajat ja pitämään niistä vastuussa. Tämän foorumin omistajat varaavat myös oikeuden paljastaa henkilöllisyytesi (tai kaikki muut tähän palveluun liittyvät tiedot), jos kyseessä on virallinen valitus tai oikeustoimi, joka johtuu mistä tahansa tämän foorumin käytön aiheuttamasta tilanteesta.

Rekisteröityessäsi voit valita käyttäjätunnuksesi. Suosittelemme pitämään nimen oikeana. Tällä käyttäjätilillä, jonka olet rekisteröimässä, sitoudut olemaan koskaan luovuttamatta salasanaasi kenellekään muulle kuin ylläpitäjälle turvallisuutesi ja pätevyyssyistä. Suostut myös olemaan KOSKAAN käyttämättä toisen henkilön tiliä mistään syystä. Suosittelemme myös, että käytät tilillesi monimutkaista ja ainutlaatuista salasanaa tilin varkauksien estämiseksi.

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut tälle foorumille, voit täyttää yksityiskohtaisen profiilin. Sinun vastuullasi on esittää puhdasta ja oikeaa tietoa. Kaikki tiedot, jotka foorumin omistaja tai henkilökunta katsoo olevan epätarkkoja tai mautonta, poistetaan joko ennakkoilmoituksella tai ilman. Asianmukaisia seuraamuksia voidaan soveltaa.

Huomaa, että jokaisessa viestissä IP-osoitteesi tallennetaan siltä varalta, että sinun täytyy saada porttikielto tästä foorumista tai ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi. Tämä tapahtuu vain, jos tätä sopimusta rikotaan vakavasti.

Huomaa myös, että ohjelmisto sijoittaa evästeen, tekstitiedoston, joka sisältää bittejä tietoja (kuten käyttäjänimesi ja salasanasi), selaimesi välimuistiin. Tätä käytetään VAIN pitämään sinut kirjautuneena sisään/ulos. Ohjelmisto ei kerää tai lähetä mitään muuta tietoa tietokoneellesi.