Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jajvirta

Sivuja: [1] 2 3 ... 58
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 11.02.19 - klo:19:20 »
Edit: meni niitä lättyjä sinne jokeen kyllä monta muutakin. Ne unohtaen, Helmi on kyllä sellainen rata ja kisa, että näin jälkikäteen helposti ymmärtää miksi kiekko- ja kisakärpänen puraisi entistä lujempaa. Aloittelijalle sopivan vaikea, ja hemmetin nättiä.

Helmi oli kyllä hieno! Joskus mietin, että vähän semmonen mini-beast. :)

2
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 14.09.18 - klo:23:16 »
Viime viikonloppuna kävin esittelemässä lajia elinsiirtopotilaiden yhdistykselle.

mun vanhemmat oli itse asiassa siellä. ainakin hirsimäki teki vaikutuksen, mutta semmonenhan se janne on. :)

3
Treenipäiväkirjat / Vs: Ojasta allikkoon (TFS)
« : 24.07.18 - klo:07:52 »
no onhan sitä tullut vähän heiteltyäkin kun on tuo uusi hieno rata meillä tampereella. heittäminen on ihan hauskaakin kun unohtaa sen että kehitys jämähtyi tietyillä kriittisillä osa-alueilla.

4
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 24.07.18 - klo:07:50 »
Olisiko sitten kuitenkin helpompaa kaikille jos lähdettäisiin siitä, että yhteistä omaisuutta ei tärvellä, tuhota eikä varasteta. Samalla jos vielä päätettäisiin ottaa muut ihmiset huomioon niin eiköhän me selvittäisi aika kivasti tästä frisbeegolfistakin. Todennäköisesti parista muustakin jutusta.

Näin juuri. Itse olen yrittänyt lisäksi tähdentää, että ratojen ylläpito pyörii lähes pelkästään vapaaehtoisten toimesta ja he eivät tällaista touhua siedä, joten sitä olisi syytä kunnioittaa. Monilla on sellainen harhaluulo että ratoja ylläpitää ja siistii joku kunnan/kaupungin maksettu henkilökunta tms.

5
Treenipäiväkirjat / Vs: Ojasta allikkoon (TFS)
« : 05.06.18 - klo:22:43 »
Blogi olikin vain mostly dead :) Ei muuta kuin muovileipää käteen ja kirmaamaan nurmikoille!

pannaan harkintaan. ;)

6
Treenipäiväkirjat / Vs: Ojasta allikkoon (TFS)
« : 03.06.18 - klo:18:00 »
Huvittavaa, että tänä keväänä/kesänä on ollut varmasti parhaat yhtämittaiset loistavat pelisäät sitten lajin aloittamisen ja olen käynyt heittämässä pari kertaa. Noh, näillä mennään.

7
Satuinpa törmäämään top-5 heitot USDGC 2016 -viteoon ja kiinnitti huomiota toi Locastron reaktio Wysockin holariin. :-D
8
Treenipäiväkirjat / Vs: Ojasta allikkoon (TFS)
« : 16.07.17 - klo:18:57 »
Vähille jääny heittelyt. Kaveriporukassa parigolffia aina silloin tällöin. Mukavaa touhua se.

Eilen poikkeuksellisesti singelikierros Kylmiksellä. Ihan mukava -4 tuloksena. Ei suurempia sulamisia, kourallinen bogeja, pöröjä sitten vähän enemmän.

Vaan eipä tästä taida irrota varsinaista kisailuinnostusta vieläkään. Tuloksia tulee seurailtua ohimennen. Ei sitä tiedä vaikka ensi kautena taas.

9
Ei ole myynnissä enää.

10
Treenipäiväkirjat / Vs: Ojasta allikkoon (TFS)
« : 17.05.17 - klo:21:39 »
Motsku vähän kadoksissa muuhun kuin satunnaiseen heittelyyn. Mutta ei siinä mitään. Heitellään sit satunnaisesti.

Kisakausikin tuntuu olevan jo käytännön ohi kun kaikki kisat jo täynnä ja kohtahan se onkin taas syksy.

Soommoro.

11
Treenipäiväkirjat / Vs: Ojasta allikkoon (TFS)
« : 04.09.16 - klo:21:31 »
Alkaa olemaan oma "rakkaudesta lajiin" -projekti loppusuoralla tältä kaudelta eli tuo Tampereen seudun frisbeegolf-joukkueliiga. Kun nollasta aloitetaan ja kiireellä pannaan homma kasaan, niin kaikenlaista säätöä ja draamaa on ollut, mutta kai tästä kunnialla suoriudutaan. Kauden teemana on ollut se, että niillä mennään mitä nyt on ja parannetaan aina seuraavaksi kaudeksi. Mitään hirveän suurta ongelmaa ei ole kai ollutkaan. Peleistäkin suurin osa on saatu pelattua, luovareita taisi tulla lopulta vain kolme ja niistäkin pari tavallaan kauden loppumisen takia.

Erityisen hienoa tässä on ollut se, että on näemmä saanut yli 130 eri pelaajaa mukaan liigaan tämän kauden aikana. Tietysti osa vain yhteen peliin ja osa niitä jotka muutenkin kiertää kisoja ja on aktiivisia muutenkin fribaskenessä. Mutta uskon ja toivon, että myös paljon sellaisia, joille tämä on ollut uusi hauska tapa kisailla ja tutustua lähialueen muihin fribaajiin ja seuroihin.

Itse touhun pyörittämsieen käyttämiäni tunteja en ole tarkkaan laskenut, mutta varmaan jotain kymmeniä nyt ainakin kun tuli tuo liigaa pyörittävä saittikin polkaistua kasaan. Mutta pääosin antoisaa touhua. Ja onhan se ollut hauskaa itsellekin tuo pelaaminen. Tainnut itse asiassa olla omasta pelaamisesta suurin osa nimenomaan liigaotteluita tänä kesänä. Kertoo paljon oman harrastamisen määrästä tällä kaudella.


12
Frisbeegolf / Vs: Millainen on ideaaliratasi?
« : 04.09.16 - klo:18:48 »
Minun mielestä radan tärkein ominaisuus on se, että rataa tekee mahdollisimman selkeästi ja tarkasti eron huonojen ja hyvien pelaajien välille. Väylien pitää olla siis haastavia, mutta ei sellaisia, että isoa lukua tulee huonosta tuurista. Väylien pitää olla myös monipuolisia, että rata testaa monenlaisia erilaisia taitoja. Väylien pitää olla pääosin pitkiä (keskimäärin yli 100 metriä), mutta myös suhteellisen lyhyitä väyliä on hyvä olla pari/muutama.

13
Frisbeegolf / Vs: Disc Golf Game
« : 31.08.16 - klo:13:17 »
Onko tässä joku ominaisuus, että kiekko ei vain yksinkertaisesti lennä yhtälailla veden päällä kuin tasamaalla?

Esim; Green Hill Pro -radan ykkösväylällä kun heittää Strikerin flättinä, niin jos ei vastaista ole, niin kiekko liitää sen 130 metriä (120 metriä vähintään) flattina heitettynä.

Mutta väylät 5 ja 9, tuntuu, että 90 metrin siivu (Strikerilla) on jo työn ja tuskan takana.

Miksi?

Kas, nyt kun sanoit niin on kyllä sama havainto.

14
Frisbeegolf / Vs: Frisbeevideoita Youtubesta
« : 30.08.16 - klo:08:55 »
Eihän sitä aina ehdi kaikkea tehdä juuri heti, kun on muutakin elämää.

Tuo on ihan järkevä perustelu olla tekemättä koko videota. Mutta jos nyt on kerran videon tehnyt, niin kai sen mainostamiseen nyt kannattaa hetki käyttää, koska se videon tekeminen on kuitenkin paljon isompi homma. :-)

15
Mitä muuta hämminkiä tuloslistoissa oli kuin lopussa naisten tuloksissa? Siinähän näkyi joku ilmeisesti denffannut pelaaja Blomroosin edellä

Slovakin score oli väärin. Ja sit Hakuliselle näytettiin jotain -19 totaalia kun se oli oikeasti joku -16.

Ja tietty Piirosen nimi oli Piiroinen tuloslistassa. Mut onneks selostajat sanoi sentäs oikrin. :-)

Sivuja: [1] 2 3 ... 58