Frisbeegolf-forum.fi

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - takarivi

Pages: [1] 2 3 ... 105
1
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 13.08.23 - klo:20:48 »
Tänään oli kaksi kisaa. Suolahdessa ja Peurungassa. Arvelin, että Suolahden rata on sen verran lyhyt, ettei käsi ota liikaa itseensä. Olin oikeassa. Pelasin siis molemman viikkokisat.

Suolahdessa ei tullut lämmiteltyä, lähdettiin vain viskomaan. Eihän se sitten ihan oikeille raiteille osunut. -6 kuitenkin, joten ei mikään katastrofi, mutta heikohko kierros silti. Sanotaanko näin, että ei ollut yritystä. Sama homma jatkui Peurungassa. Pitkään pysyin heiton pakkasella, kunnes otin pirkkoväylälle tuplabogin. Sitten vielä yksi neljän metrin puttimissi, ja muuta sellaista, mitä nyt sattuu kun ei keskity yhtään. Lopputulos +2. En olisi oikeasti lähtenyt tänään pelaamaan ollenkaan, jos vain olisin keksinyt jotain muuta järkevää tekemistä. Nyt en keksinyt. Metrix 950 ja 941.

2
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 12.08.23 - klo:19:27 »
Tänä viikonloppuna piti olla Siilinjärvellä. En ollut, vaan peruin sen jo reilu viikko sitten. Ei ollut energiaa lähteä sinne asti pelireissulle, kun ei ollut oikein majapaikastakaan käsitystä. Eilen alkoi sitten päänsärky, ilman omaa syytä. Buranaa ja Panadolia sopivassa suhteessa niin vähän helpotti. Tänään heräsin aamulla aikaisin (menin illalla jo ysin jälkeen nukkumaan) ja aloin ihmetellä mitä sitten keksisi. Otin lisää Buranaa, ja selasin Metrixiä. Sieltähän löytyi kisat Vesalan Montulla. Oikein kahden kierroksen C-tierin kilpailu. Ja näytti olevan tilaakin vielä. Viestiä TD:lle vain ja paikka järjestyi.

Ensimmäinen kierros pelattiin uutta AAA-leiskaa, ja toinen hieman lyhyempää AA-leiskaa. Aamun kierros meni paremmin. Särkylääke vaikutti vielä silloin, eikä mistään kolottanut. Sain useita pirkkoja, ja niille täytteeksi pari tyhmää tuplabogia ja muutama bogi. Tyhmää siksi, että ne olivat ajatusvirheitä enemmän kuin heittovirheitä. Yritin hölmöä heittoa. Tulos +3 ja PDGA 944.

Toisella kierroksella pelatiin lyhempiä väyliä, joista kaikkia en ollut koskaan ennen pelannut. Särkylääkkeen teho hiipui, ja alkoi taas särkeä sekä päätä että kyynärpäätä. Kuntokin loppui. Selviytyimistaistelua loppuun asti. +0 ja PDGA 902. Se riitti pitämään johtopaikan MP50 -sarjassa.

En nyt jaksa ruotia väyliä sen tarkemmin. Tapahtuihan siellä vaikka mitä. Käsi ei tällä hetkellä kestä kahta kierrosta päivässä. Ainakaan noin pitkällä radalla, jossa joutuu heittämään kovaa koko ajan. Vältetään siis sellaisia.

3
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 11.08.23 - klo:05:59 »
Käytiin illalla heittämässä kierros Äänekoskella. Vihdoinkin sain pirkkoja vähän enemmän. Olisiko kuusi tullut. Toki sitten vastapainoksi tuli ainakin kaksi tuplaa ja muita bogeja. Nelosväylällä vieläpä lost disc... heitin siinä alivakaata Clashin midaria, mutta se ei pitänyt kulmaa vahvassa takatuulessa ja feidasi vasemman reunan ob:n tuntumaan. OB:n jälkeen on kävelytie, josta hetken päästä kulki koira. Kaverit olivat sitä mieltä, että se koira vei kiekon. No meni minne meni, mutta enää ei tarvitse tuota kiekkoa ihmetellä. En tainnut saada sitä kertaakan lentämän väylälle, joten joutikin mennä. Enhän tuota muutamaa kertaa useammin heittänytkään. Voitin sen keväällä JyLin talvimestaruuskisoista.

Muuten ei ole ollut isompaa pelifiilistä. Olisi ollut PDGA-liigaa toissapäivänä Vesalassa ynnä muuta sellaista, mutta kun ei huvita niin ei huvita. Sitä paitsi tajusin vasta eilen, että PDGA-liigojen kierroksia ei lasketa jostain käsittämättömästä syystä mukaan Global Masters Seriesiin. Vaikka ratingit niistä saa. Siitäkin on tosin hyvin sekavia tietoja PDGA:n sivulla, kun useassa kohdassa sanotaan että kaikista reitatuista kierroksista lasketaan 8 parhaan keskiarvo. No sitten yhdessä kohdassa sanotaan että C-tier tai korkeampi... enhän ollut sinne asti jaksanut koskaan lukea. Ja minä kun hinkkasin heinäkuussa yhteensä varmaan 15 liigakierrosta. Sitten niillä ei ole paskankaan merkitystä. Vähän vei intoa jatkossa pelata liigoja, vaikka nyt tosiaan onkin alkanut Vesalan montulla, ja viikon päästä alkaisi Äänekosken ja PuskaPuttaajien yhteinen liiga. Ehkä pelaan mieluummin kavereiden kanssa omia kisoja, säästyy iso raha(6-10 euroa per kierros). Eiliselläkään kierroksella (meitä oli viisi) ei kellään muulla ole edes lisenssiä.

edit: Tarkistinpa excelillä miltä näyttäisi oma 8 parhaan keskiarvo, jos liigapelit laskettaisiin mukaan. Sain keskiarvoksi 959. Neljä liigakierrosta, eli puolet, mukaan lasketuista olisi liigatuloksia. Nyt rankingissa on keskiarvona 941. Aika iso ero. Olisin sillä sijalla 69 kun nyt olen sijalla 101.  Parhaat suomalaiset ovat Jari Gröhn ja Juha Pohjalainen sijoilla 93 ja 94, keskiarvolla 943.

4
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 08.08.23 - klo:07:59 »
Eihän 30 astetta ollut mikään ongelma. Neämmä kesän aikana on ehtinyt tottua lämpimään.

Kävin Äänekoskella hiukan heittelemässä ja puttailemassa, kun kaveri huristeli Harrikallaan paikalle ja houkutteli kierrokselle. No eihän hullua kauaa tarvitse yllyttää. Ei tullut laskettua heittoja, mutta bogeja tuli kyllä reilusti, ja birdie-tilasto taisi näyttää puhdasta nollaa, joten ehkä oli ihan hyvä, ettei laskettu. Se oli sellainen "kuhan heitin" -kierros, mutta oikein hauska sellainen. Sanoisin, että frisbeegolfia parhaimmillaan. Sai kuntoilua ja hyvää mieltä ilman mitään paineita. Valitettavasti kyynärpää oli kierroksen jälkeen edelleenkin eri mieltä, mutta ei kysytä siltä.

5
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 06.08.23 - klo:23:28 »
Viikko ollut heittotaukoa, ainakin. Oli kyläilijöitä ja muuta. Eikä oikein ollut halujakaan. Itse asiassa heittohaluja on niin vähän, että peruutin osallistumisen ensi viikonlopun Siilinjärven kisaan. Aika usein on motivaatio loppunut kesällä. Jospa löytäisin parissa viikossa heittohalut kun sitten on Äänekosken kisat. Toisaalta sinne on niin lyhyt matka että voi pelata ilman motiakin. Huomiseksi lupaa 30 astetta lämmintä ja sen jälkeen vuosituhannen myrskyä... saapa nähdä miten pitkä pelitauko tästä tuleekaan... ja töihinkin pitäisi taas aamulla mennä. 5 viikon loma takana.

6
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 01.08.23 - klo:18:02 »
Taisin joku päivä käydä heittämässä hupikierroksen Äänekoskella. Ei juurikaan muistikuvia siitä, mitä tuli tehtyä. Olisiko ollut kuitenkin jossain nollan tuntumassa. Muuten on tullut kulutettua aikaa muissa asioissa ja kuunneltu sateen ropinaa pihalla. Samoissa merkeissä taitaa mennä loppuviikkokin, ja viikonloppu on ehkä hiljaista myös, sillä auto lähtee reissuun ilman minua. Sitten onkin loma ohi. Tällainen kesäloma tänä vuonna. Huomenna alkaisi Vesalan Montulla PDGA-liiga. Menisin jos ei olisi luvannut sadetta. Niin paljoa ei nappaa nyt pelaaminen, että haluaisi mennä kastumaan.

7
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 27.07.23 - klo:22:58 »
No tulihan tänäänkin käytyä kiekolla. Tällä kertaa mentiin Hiiskaan hupiheitoille. Ja tulihan siellä hupia, pahimmillaan kahdeksan heiton verran par kolmoseen. Toisaalta sitten heti seuraavaan väylään sain elämäni parhaan avauksen. Ei siitä silloin tiedä meneekö hyvin vai huonosti. Joku laski lopputuloksia, ja sanoi että sain +9. Kuulostaa juuri niin huonolta kuin voi olettaakin, kun ei ollut mitään panosta, eikä oikein jaksanut innostua kunnolla yrittämään muutenkaan. Hyvä kuitenkin että tuli käytyä. Muuten päivä menikin ruutua tuijottaessa. Aamulla Åland Openin FPO ja illalla MPO. Ei tullut turhaan käytyä keväällä Ahvenanmaalla, kun nyt oli kiva katsoa tuttua rataa YouTubesta. No sen verran sain itseä liikkeelle vielä illalla, että kävin uimassa läheisellä lammella. Tällainen lomapäivä tänään. Huomisesta ei tiedä vielä kukaan.

8
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 27.07.23 - klo:09:14 »
Näin lomalla tahtoo unohtua mikä päivä on. Näin vanhana tahtoo unohtua mitä tuli eilen tehtyä. Yritän silti.

Äänekoskella vippailtiin ensin foreneppejä puttereilla ihan harjoitusmielessä. Päälle kierros. Ihan sitä samaa mitä aiemminkin, ei juurikaan pirkkoja. Nyt tuli vielä muutama bogi päälle. On se kumma.

Päivällä sitten muita askareita, ja illaksi Vesalan Montulle uuden leiskan avajaisparikisaan. Aika paljon oli tullut uusia väyliä, ja vanhoja oli vaikeutettu. Monia hyviäkin muutoksia, ja tuntuu että rata on nyt parempi. Toki edelleen aivan liian pitkiä väyliä kuolevaisen käsille. Hienoa tuolla on heittää, kun saa viskoa ihan niin kovaa kuin kädestä irtoaa. Ja toivoa ettei käsi irtoa. Menestystä ei kannata toivoa nuorukaisia vastaan.

9
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 25.07.23 - klo:22:44 »
No niin, nyt on JyLin PDGA-liiga takana. Viimeinen kierros pelattiin Keljonkankaalla.

Ennen sitä kävin kuitenkin päivällä hiukan heittelemässä Vihtavuoressa. Siksi vain ”hiukan”, että hukkasin kiekkoni. Laki ei salli kertoa mitä mieltä olen radan kunnossapidosta, sillä olen saman työnantajan palveluksessa. Siinä aikani kun potkin metristä nokkosviidakoa, löysin jonkun toisen kiekon, ja sain sen pelastettua oikealle omistajalleen, mutta omaani en löytänyt. Tuli mieleen, että silloin kun aloittelin lajia, potkin niitä samoja heiniä Väinö Mäkelän kanssa. Onneksi sentäs Väinö on edennyt urallaan.

Illalla kisa oli hiukan samoissa tunnelmissa. Ensimmäinen lämmittelyheitto ei ihan osunut väylään, ja sitä kiekkoa etsiskelinkin sitten aivan viimeisille minuuteille asti, ennen kuin kisa alkoi. Onneksi löysin silti. Kisakierroksen aikanakin tuli haeskeltua kiekkoja enemmän kuin aiemmilla pelikerroilla yhteensä. Milloin omia, milloin jonkun toisen. Jotkut päivät ovat sellaisia.

Aloitin pirkolla, eikä se koskaan tiedä hyvää. Sain pyristeltyä itseni nollatulokseen, mutta se ei riittänyt. Putosin liigan kokonaistuloksissa kolmanneksi. Pari erittäin tyhmää virhettä tuli tehtyä kierroksen aikana. Pitkään ylämäkiväylään heitin distancelätyllä lähäriä, ja kappas vaan kun se feidasi vasemmalle. Ei pitäsi olla yllätys. Otin sitten bogin. Ja eräällä väylällä korjasin edellistä parin viikon takaista heittoani, joka meni liian suorana oikealle OB:lle, heittämällä nyt ylivakaata hyssessä. No se löytyi vasemman puolen OB:lta. Sellaista frisbeegolf on, eipä siinä mitään. Yritetään oppia, vaikka se vaikeaa onkin. Tuntuu että alkaa unohtaa nopeammin kuin oppii uutta. Metrix 928 ja PDGA 897. Ei siis vieläkään onnistunutta kierrosta Keljonkankaalla. Viisi kertaa kuitenkin tuli yritettyä. Jostain syystä ei onnistumisia tänä kesänä.

10
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 23.07.23 - klo:22:38 »
Sunnuntai meni kiekkoa heitellen. Ei iso yllätys. Hiukan oli paikat jäykkinä edellisen päivän reissusta, mutta ei mitään sellaista, mikä estäisi pelaamisen.

Ajeltiin ensin Kivijärvelle. Siellä ei olekaan tullut käytyä muutamaan vuoteen. Muutoksiakin oli vähän tullut radalle, mutta ei mahdottoman paljoa. Mielenkiintoinen ja monipuolinen rata, kuten ennenkin. Peli sujui kohtalaisesti. Pari ajatusvirhettä ja jokunen ohiheitto. Muutama heitto miinuksella taisi olla lopputulos. Ehkä tuolla pitäisi pystyä hiukan parempaankin.

Matka jatkui Kyyjärvelle. Harsunkankaan radallakaan ei ole tullut käytyä pariin vuoteen. Siellä oli tehty enemmän muutoksia, mutta onneksi mukana oli kaveri, joka on käynyt siellä useammin, niin ei tullut suunnistusongelmia. Kun ratojen välissä tuli käytyä syömässä huoltoaseman noutopöydässä, niin ei oikein ollut paras pelivire enää kuitenkaan. Aurinkokin alkoi paistaa pilven raosta sen verran, että saatiin nälkäisiä paarmoja kimppuun. Lopulta taisi tuokin rata mennä hiukan miinuksen puolelle. Olisi pitänyt mennä enemmän.

Nyt tekisi mieli pitää pieni tauko taas pelaamisesta. Ehkä se järjestyy kun ei mene radalle. Onneksi ei ole mitään pakollista.

11
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 22.07.23 - klo:22:31 »
Laitetaas jotain muistiin tästäkin päivästä. Käytiin Centerillä. Kotimatkalla kierros Jämsänkoskella.

Neljä porukkaa oli jonossa edellä, kun saavuttiin Centerille. Ei siinä viitsinyt sitten lähteä minnekään rangelle lähteä lämmittelemään, ettei menetä paikkaansa jonossa. Viime viikonlopun jäljiltä radalla oli edelleen Amateur Openin leiska pelattavissa, joten sillä sitten mentiin. Kylmiltään pitkälle ykkösväylälle ilman ainuttakaan harjoitusheittoa. Eipä ihme, että tuli otettua siihen triplabogi!

Kierros meni kohtuu seiftiä pelaten. Parilla väylällä eksyin pelaamaan metsästä metsään, ja silloinhan tulee lukua. Lopulta päädyin tulokseen +11. Aika lailla odotettu suoritus. Sillä hävisin kuitenkin 5 euroa. Metrix 931.

Kotimatkalla otettiin stoppi Jämsän kohdalla, ja käytiin pelaamassa Myllymäen rata. Oikein hieno paikka, jossa väyliä oli muutettu sitten kevään vierailun. Siellä hävisin viisi euroa lisää. Ei ollut minun päivä. Metrix 928.

12
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 21.07.23 - klo:23:12 »
Kävin heittelemässä hiukan kentällä. Ei oikein irronnut sellaisia mittoja kuin haluaisin. Tuli kuitenkin eri kiekkoja viskottua sen verran, että ehkä niiden toiminnasta jotain jäi selkäytimeen. Sitä voi joskus tarvita.

Illalla sitten oli porukkaa lähdössä kiertämään Äänekosken rataa, niin tuli lähdettyä mukaan. Hirveän vähän saan nykyisin siellä pirkkoja. Olen sitten yrittänyt vähentää bogien määrää. Ei sillä pelillä hyvää tulosta saa, mutta ei ihan huonoakaan. Tänään -1. Kolme pirkkoa ja kaksi bogia. Useita putteja keskelle koria yläpantaan. Sitten vastapainoksi yksi äärimmäisen hieno pirkkoputti väylään 14. Sellainen pieneen ylämäkeen hiukan oikealle kääntyvä väylä, jossa käsi ei vain riitä korille. Sain nyt todella kaukaa kakkosringistä (saattoi olla sen ulkoakin, ei tullut mitattua) laserin suoran askelputin sisään. Piti laittaa, kun oli niin usein joku puu aina edessä, ettei voinut edes kunnolla yrittää. Nyt ei ollut. Elämäni toinen pörö tuohon väylään. Aika monta vuotta on rataa kuitenkin jo tullut kierrettyä.

Lauantaiksi suunniteltiin, että lähdetään jonnekin pelaamaan. Päätetään aamulla mihin ilmansuuntaan.

13
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 20.07.23 - klo:22:33 »
Niin se vaan tämäkin lomaviikko uhkaa kääntyä lopuilleen, vaikka vasta alkoi. Kävin tiistaina pelaamassa Hiiskassa JyLin PDGA-liigaa ja keskiviikkona ajelin turistiksi Nokialle katsomaan, miten maailman parhaat pelaavat. Samoja virheitä näyttävät tekevän sielläkin.

Hiiskassa…. hmm… mitähän siellä tuli pelattua…Muistikuva on, että jotenkin tasaisehkosti.  Jatkuvasti olin puttaamassa melko kaukaa korista, mutta onneksi oli sellainen päivä, että putit upposivat. Miinuksella pelailin aina viimeiselle väylälle asti. Siinäkin sain avauksen hyvin keskelle väylää, tuurin avustamana toki, mutta sitten halusin harjoitella kämmenlähäriä, vaikka olisin hyppyputillakin päässyt varmasti korin alle. Niinhän siinä kävi, että kiekko liiteli hiukan pitkäksi, ja putosi mäkeä alas kappaleen matkaa. Hankalasta asennosta ei rinneputti osunut sitten enää, ja päädyin nollaan. Sen jälkeen kaveri, joka piti kirjaa, sanoi, että siinä meni voitto. No voi peeveli… olisinpa tuon tiennyt, niin olisin voinut varmistaa liigan kakkossijan. Nyt joutuu vielä ensi viikolla taistelemaan. Mitä tästä opimme? Kannattaa harjoitella vielä lisää niitä kämmenlähäreitä. Metrix 986, PDGA 948.

Nokialla taas oli suuren maailman meininkiä, kun USA ja Eurooppa taistelivat joukkuekilpailua keskiviikkona. Oli jännää viimeiseen väylään asti.

Tänään kävin vielä hetken aikaa katselemassa European Openin ensimmäistä kierrosta, mutta en jaksanut jäädä koko kisaa ihmettelemään. Ajelin takaisin kotimökille jo hyvissä ajoin. Uintireissun ja saunan jälkeen voikin nyt alkaa miettiä mitä seuraavaksi keksisi. Lauantain Petäjäveden kisanhan jo peruin alkuviikosta. Ei ollut nyt sellainen olo, että jaksaisi pelata tosissaan.

14
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 17.07.23 - klo:21:34 »
Nyt on Äänekosken ensimmäinen PDGA-liiga takana. Pientä hiomista vaatii tuo formaatti vielä jatkossa, sillä viimeiselle kierrokselle Viitasaarelle meitä oli tullut vain seitsemän lisenssipelaajaa. No, eiköhän se siitä hioudu. Saman verran oli lisenssittömiä kirittäjiä kuitenkin matkassa.

Olen viime päivä lähinnä laiskotellut, joten päätin lähteä hyvissä ajoin matkaan, että ehtisin hiukan herätellä kroppaa ennen kierrosta, vaikkei tuossa minulla ollutkaan mitään varsinaista panosta. Lämmitellessä sain hyviä heittoja useampia. Siksi kisan alkaessa olikin itselle yllätys, miten voimatonta oli pelaaminen. Missasin pirkot ykkös- ja kakkosväyliltä, vaikka ne ovat oikeasti hirveän helppoja. Näin vain kävi. Samoin puttaaminen oli koko kierroksen ajan sellaista voimatonta alarautaa. Ehkä lämmittelin sitten hiukan liikaa, mistä näitä aina tietää. Putteja en kyllä lämmitellyt ollenkaan, eli se saattaa selittää miksi se oli niin vaikeaa alkukierroksella.

Kaikkiaan pelasin silti ihan kelvollisesti tänään. Yhden bogin sain, ja viisi pirkkoa. Muutama pirkko jäi ottamatta mainittujen puttiongelmien takia, ja jokunen lähäri jäi hiukan vaisuksi. Sanon silti, että pelasin hyvin, sillä nyt ei tullut yhtäkään ajatusvirhettä! Ei tullut sellaisia, että miksi heitin tuolla kiekolla enkä tuolla toisella, tai että olisin yrittänyt väärää linjaa. Sellaisia tulee aika usein, mutta nyt pää pysyi kasassa. Virheet olivat ainoastaan heikkoja heittoja. Ne kestän paremmin kuin hölmöilyn. Heikkoja heittoja tulee, kun ei ole harjoitellut tarpeeksi. Tulee heitettyä liian hiljaa, tai kiekko karkaa sormista yms. Hyväksyn sen täysin. Tyhmiä ratkaisuja taas en siedä itseltäni.

Lopputulos oli -4. Metrix 952 ja PDGA alustavasti 942.

JyLin liigaa olisi vielä kaksi tiistaita jäljellä. Katsotaan millaista keliä on luvassa, ja päätetään niistä sitten.

15
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« on: 17.07.23 - klo:10:19 »
Loppuviikko ja viikonloppu menivät miltei ilman fribaa. Sukulaisissa käyntiä ja sen sellaista. Eilen (onhan tänään maanantai, vai onko?) kävin illalla heittämässä pikakierroksen Äänekosken Liikuntapuistossa. Ei mitään suurempaa mainittavaa, mutta sainpahan elämäni ensimmäisen pirkon tuohon uusittuun kakkosväylään! En heittänyt nelosta viime kesänä (silloin se oli vielä par 4), enkä tänä kesänä tähän mennessä. Yleensä tuloksena on ollut kuutonen, eli bogi. Nyt sain hyvän antsa-avauksen, ja kakkosheittokin osui puiden väliin. Mainiota.  Sitten loppukierros olikin sellaista melkein hyvää peliä, mutta tuttuja ongelmia oli tutuilla väylillä. Tarpeeksi kauan kun kiertää sama rataa, niin ei enää oikein jaksa edes yrittää sen kummempaa. Same old shit. Lopputulos +2. Normirundi siis tuota yhtä väylää lukuun ottamatta.

Tänään pitäisi tehdä päätöksiä. Lähdenkö hakemaan Äänekosken liigan pappasarjan voittoa Viitasaarelta illalla, ja aionko loppujen lopuksi osallistua ensi viikonloppuna Discooter Tourin Petäjäveden kisaan. Se pitäisi maksaa tämän päivän aikana, jos aion. Ensi viikonloppuun on niin pitkä aika, etten oikein osaa vielä sanoa mitään. Juuri nyt väsyttää sen verran, että en ehkä, mutta toisaalta jos ei sataisi, niin jospa sitä…mutta ennuste povaa sateista viikonloppua- Toisaalta sateiden ennustaminen viiden päivän päähän on ihan lottoa, se on nähty….  Oikeastaan koko loppuvuonna ei ole ainuttakan sellaista kisaa, joihin olisi jonkin asteista paloa päästä. Ei ole mitään odotettavissa, eikä sitä kautta mitään intoa käydä edes treenaamassa mitään. Ne kisat menivät jo toukokuussa. Auton imurointi ja peseminenkin kiinnostavat nyt enemmän, enkä oikein niitäkään jaksa tehdä. ”Tulkaa, viekää sitten vaikka tuhkat pesästä, mut minä nautin kesästä”, lauloi Junnu Vainio aikanaan. Taidan perua se Petäjäveden. En tuota Touria ole muutenkaan pelannut, niin on varmaan turha tässä vaiheessa aloittaa. Nyt on loma.

Pages: [1] 2 3 ... 105