Frisbeegolf-forum.fi

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 21.05.22 - klo:17:57 »
Raasepori Helmi 2022 kisahakemus tehty 30-31.07 on tapahtuma ja sillä sipuli.
Tänään käytiin vuoksenniskalla pelaamassa.elat 18 väylää. Aika kireänä oli paikat ja käsikin turposi mukavasti. Ei ole helppoa ei. No tällä mennään. Muutama loistava heitto mutta melkoista selviytymistä kuitenkin oli kun qvauspaikaöta lähti minne sattuu niin pöröt pysyy piilossa. Illasta mennään karhumäkeen ja pikku bägillä ihan uusilla limpuilla lähdetään vippailemasn. Sitten huomenna Simpeleellä tositoimiin ja lepäillääm sitten odotellen isopartaa.
2
Treenipäiväkirjat / Re: Jussin rata kiertely blogi.
« Last post by jussi32 on 21.05.22 - klo:13:50 »
Rata #122

Lentävänniemi SchoolDiscGolfPark

 Tampereen lentävänniemen koulun metsiköstä löytyy kolme väyläinen minirata. Udicksistä tämäkin bongattu. FGR ei ole tätä laitettu.

Väylät.

1. 46m par 3  Hieman vasemmalle kääntävä.
2. 54m suoraan metsäkujaa.
3. 42m oikealle metsässä.

Tulokset kier.1

1.2
2.3
3.2  Tulos -2

Kier 2

1.2
2.3
3.3 Tulos -1

Kier 3

1.3
1.3
3.3  Tulos 0

Arvosana radasta 2/5  Ihan hyvä, että koululaisille tälläisiä mini ratoja tehdään, mutta kokeneemmalle pelaajalle ei tälläiset radat tarjoa senkummenpia haasteita.  Onhan tää toki metsässä ja  puita on edessä joten ei nyt ihan helppoa.


Eilen julku kauden paras tulos +15.  Väylä 12:sta pirkkuun.
3
Treenipäiväkirjat / Re: Rakkaudesta lajiin
« Last post by takarivi on 20.05.22 - klo:10:21 »
Loppusijoitus 4. ja eilen ilmoittauduttiin jo Jyväskylään pelaamaan, joten kai sitä sitten pitää koittaa tätäkin sarjaa pelata. Ja onhan se kiva jos on pelaamista kun ei oikein vieläkään tiedä mitä SM-kisojen kanssa käy.

Jos liikut Jyväskylässä jo ennen kisoja niin heitä viestiä jos haluat oppaan radalle.
4
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« Last post by takarivi on 20.05.22 - klo:09:59 »
Tiistaina Hiiska, keskiviikkona Vesalan monttu, torstaina Keljonkangas. Peli alkaa välillä jopa sujua.

Vesalan viikkokisa paljasti taas sen, etten todellakaan osaa siellä pelata. Aloitin kolmella bogilla, enkä toipunut siitä koko iltana. Radallahan pelataan muutaman viikon päästä Masters Tour, mutta sitä ennen muutama väylä poistuu, ja tilalle tulee jotain, mitä ei ole vielä kerrottu. Vesala on meikäläiselle myrkkyä, kun en pääse oikein millään väylällä korille. Isokätiset ovat tehneet radan itselleen. Tulee yritettyä liikaa pitkillä väylillä, ja repiminen kostautuu hyvin äkkiä. Pelasin alle 900 Metrix-kierroksen, kun nyt ei toiminut oikein puttikaan. Vaikeasta radasta valmiiksi masentuneena ei ole itseluottamus kohdallaan.

Torstai oli sitten ihan eri tarina, kun pelattiin taas Keljonkankaalla JyLin viikkokisoja. Putti toimi paria väylää lukuunottamatta erinomaisesti, ja lopputulos -5 oli miltei tonnin arvoinen. Niiltä parilta väylältä, missä munasin putin, otin ensin kakkosnelosen, kun puttasin puuhun, ja toinen puttimissi tuli pitkällä väylällä, jossa kopsautin alarautaan. Muita bogeja ei sitten tullutkaan. Oli jopa sellainen olo pelissä, että mähän osaan tän lajin.
5
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 19.05.22 - klo:00:48 »
Keskiviikko ja heti aamusta oli olkapää kunnossa eipä paljon hymyilytä. Kainalon puolelta Kivisti ja lapaluun yläkulmassa oli joku omena jumissa. Backby viikkokisoihin oli kuitenkin mentävä TD hommia tekemään tuulen riepotelless araaa. Ensimmäinen 12 väylää oli melkoisen loistava avaus peliä ja muutama huono putti. -3 tuloksella kuitenkin heiton johdossa omassa Metrix sarjassa alle 900.
Toiselle kierrokselle painoi juniori meidän ryhmässä komean skippi holarin ja vei holaripotin. Oli pojan ensimmäinen koskaan ja upeat fiilikset tuli ryhmään. Omat heitot alkoi ontumaan ja loppuun yli yrittämistä kun väylät loppui kesken kärjen karatessa ja kolmas sija. Backbyssä sponsorit jakaa kolme säkkiä ruoka/juomia lisäkisoihin ja tällä kertaa heitettiin väärällä kädellä kolme yritystä kaikki ja kolme parasta sai kassit mukaan. Itse olin just kolmas kiitos vasurintreenien ja antimet maistui kotiin päästyä. Perjantaina nokka kohti perinteistä Imatran treeni viikkoa joka huipentuu ensi viikon lopulla sitten isoparta tapahtumaan Partaharjulla. Siellä torstaina PDGA  Flex start TD hommissa ja viimeisessä ryhmässä matkaan. Rauhassa täytyy vippailla jotta paikat kestää mutta sellaista se on. Melkein onnistumista ja kaikkea muuta hauskaa lajin tiimoilta. TD hommat Raaseporin helmessä varmistui ja 30-31.07 heinäkuussa painetaan kiekkoa pumppulahden puistossa ja todennäköisesti käydään taas uimassa muiden omaisuutta virrasta pois.. mahtavaa kesän tuloa kaikille.
6
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 19.05.22 - klo:00:38 »
Vkl vierähti keväisissä tunnelmissa Hangon pohjoispuolella. Joutsenniemi yksityisellä suvun metsäradalla heitettiin leppoisissa tunnelmissa sellaista viimeistä kertaa meininkiä kun edesmenneen Puppe papparaisen pojat pistää mökin myyntiin kun eivät oikein saa yhdessä pidettyä paikkaa kunnossa. Haikeita tunnelmia ja paljon muistoja. Sellaista se elämä on.  Pupen kuva Skogby radlta kiekon kannessa on muistona aina välillä matkassa.
Tiistaina oli sitten jo saatu työkiireistä tarpeeksi ja Jamo yllytettyä Oittaalle. Pyöräytettiin rantapuiston 9 väyläinen tasatulokseen -5. Camping rata on vielä pystyssä ja sinne jatkettiin 18 väyläiselle.. alkoi jo paras terä olla poissa ja käsi vaivaamaan ja se näkyi puttipelissä kun käsi ei nouse ylös normaalisti olkapään ja lapaseudun ongelmien takia niin paljon jää tulosta 10 ringissä tekemättä. Se on aika harmi kun muuten heittämiseen saanut aika smoottia tekemistä. Lopuksi vielä Röyläntuvan radalle ja lopulta yhdellä heitolla vei Jamo päivän nenän edestä.
7
Treenipäiväkirjat / Re: Rakkaudesta lajiin
« Last post by Ari on 18.05.22 - klo:21:10 »
Koitetaanpa palata hieman taaksepäin ja Kaatiksen kisan toiseen kierrokseen.
Tuli vähän tuulisempi päivä ja päästiin huomaamaan ettei sitä pelkästään osattu ottaa paikallistuulta huomioon.

1. Sivutuuli ja otin vakaamma Shryken käteen. Lähti ihan kivasti ensimmäinen heitto, mutta löytyi sitten kuitenkin 20m päässä korista. Maltilla korin alle ja par aloitus. Parpar on ihan hyvä perussuoritus. Pirkkoja tähän tulee meikäläiselle harvoin ja isompien välttely on hyvä harrastus.

2. Melkein identtin avaus edelliseen päivään, mutta meni vähän pitemmälle. Kiekko siis vasemmalla josta voi kivasti päästä eteenpäin, muttei sinne oikein tahallaan voi yrittää. 125m korille. Shryke lähti hyvin ränniin ja säikähdin jo osuneeni oikeinkin hyvin, mutta sitten se käänsi vähän liikaa yli painaen lepikkoon vasemmalle. Kiekko löytyi kuitenkin väylän vasemmasta reunasta joten onnekas pomppu sieltä jostain. Zone meni forella 6m pitkäksi, mutta kun heti tähän alkuun laitoin kiekon sisään niin kivastihan se alkoi. Nelosella siis pirkko. 54 on oikein hyvää tekemistä kilpailukierroksille. Tässä vaiheessa kiva fiilis kun tiesi että tuuli oli sotkenut monen aiemmin lähteneen peliä.

3. Pelihän kulkee niin fore lähtee hyvin linjaan. Oho, lähtipä hyvin ja väyläänkin vielä. Ainoa vika oli, että kiekko löytyi väylän oikealta puolelta senverran ettei siieltä voinut oikeasti tehdä mitään muuta kuin yrittää heittää eteenpäin. Lähestymiset tapahtuvat hiljalleen kohti koria ja par korttiin. Ai, että kun ylös kävellessä oli jo ajatuksia pirkosta. Ei sitten.

4. DDx lähtee oikeaan linjaan ja tuuli auttaa eteenpäin. Meni sitten jo vähän liiankin pitkälle kun joutui oikeastaan pystysuoraan lähestymään. Eihän se onnistunut vaan putteri oli vähän liian korkea ja feidasi reiluun kymppiin. Sieltä korin alle ja bogey. 34 on varmaankin sellaista mitä voisi olettaakin. Lähestyminen on tähän vain niin hankala. Tämä oli siis normaalisti par 4 ja väylä 5 :)

5 (8). GG-Wraith syö tuulta mainiosti, mutta eihän se tuohon tuuleen suostu feidaamaan ajoissa vaan menee kympin pitkäksi. Sieltähän se on sitten jännä yrittää myötätuuleen putata. Kolmosta korttiin joten parissa jatketaan. 23 on aika jees.

6. (9) Buzzz OS lähtee vähän matalana ja liian aikaisin kädestä. Menee aika läheltä mandoa ja vielä puskankin välistä. Nyt oli kyllä tuuria. Kiekko on noin 80m korista. Buzzz käteen ja vähän miettimistä tuulen kanssa. Sitten ihme grippari joka vie kiekon oikealle. Osuu onnekkaasti puuhun ja jää siihen alle. Zonella fore lähelle ja nelonen korttiin. Nyt oli tuuria ja se on hyvä huomata. Grippari jäi vähän mieleen, joten pirkkometsään siirtyminen ei helpotu.

7 (11) DD vähän varovasti ettei vaan jää näppiin. Eihän se nyt aina voi puiden välistä mennä, joten pomppaa oikealle. Ai saakeli. No, ollaan vähän metsässä, mutta parin metrin ränni olisi edessä. Jos oikein hyvin menee niin tekeehän tästä vielä parin. Otin vauhtia ja kun painoin tukijalan maahan niin se painui maahan 10cm syvemmälle kuin oletin ja kiskaisin heittosuuntaan nähden kiekon oikealle kello kahteen. En oikein tiedä mitä siellä metsässä tapahtui, mutta kiekko tuli väylän oikeaan reunaan takaisin. Onnella saa pelata, joten kolmonen lähtee reilusta satkusta. Seuraavassa heitossa on paljon mielessä kun ei oikein ole linjat kohdallaan ja edessä on outtia oikealla. Kiekko lähtee kohti koria, mutta nyt on korkeussäätö pielessä ja painuu 50m tolpalle keskelle väylää. Zonella hyvä lähestyminen ja bogey korttiin. Nyt ei ole bäkkäriin kovin suurta luottoa. +1

8 (12) Forella avaus DD3 lähtee sisäkurviin ja hankalaan paikkaan. Metrin ränni olisi edessä, eikä oikeastaan muuta. Siihen sitten. Forella Fire osuu ränniin, mutta eihän se skippaa kohti koria ja jää reiluun kymppiin. Putilla piti kiertää puu aika läheltä, mutta eihän se nyt oikein onnistu niinkuin yritti joten bogey. Pirkkometsä rankaisee.... +2

9. (13) Forella melkein hyvä avaus on vähän korkea ja feidaa oikealle. Osuu ilmeisesti puuhun ja löytyy keskeltä väylää. Siitä kovaan tuuleen Shryke lähtee mainiosti ja korille on matkaa alle 50m. Zone jää ehkä 6-7m lyhyeksi ja vähän korin alapuolella kun seisoo niin etuoikealta tuleva tuuli on aika hurja faktori. Jää sitten puttaamatta kun tulee järki päähän. Oma ajatus ensin on tähdätä puoli metriä korista ohi. Sitten tulee järki päähän kun näin jo sieluni silmin kuinka se ei osu edes koriin vaan painelee jonnekin kauas tuulen mukana. Par korttiin. +2

10. (15) Tuulee kuin tuulitunnelissa eikä ole kovinkaan korkealla itseluottamus. Päädyn foreen, mutta ihan ok heitto ei ymmärrä tuulta ollenkaan vaan tuuli painaa sen hyvissä ajoin puskaan. Lähestyminen puskasta jää vitosen lyhyeksi eikä se tällä tuulella ole kovin fiksu ratkaisu. Saan kuitenkin tungettua kiekon koriin, joten par. Aika hankala on tämäkin peltoväylä tuulessa.

11. (16) Vastatuuli on aika kova. Valitsen vakainta mitä löytyy eli Halo GG-Wraith. Melkein se kestää tuulta ja nousee ehkä onnekkaastikin senverran korkealle että tuuli heittää sen takaisin väylälle josta se rollaa aidan viereen. Toinen heitto on aika samanlainen eikä heittäjällä ole suurtakaan roolia. Aidan vierestä 50m korille. Forella Fire vasemmalla olevasta taika-aukosta neljään metriin ja haaraputilla mukiin. Nelonen on tähän aika hyvä. Täytyy olla tyytyväinen. Huhhuh että tuulee.

12. (17) GG-Wraith kädessä ja vastatuuli on reipashenkinen. Nyt iskee kierroksen kolmas grippari ja kiekko lähtee reilusti oikealle. Onneksi se kestää tuulta aika kivast, joten feidaa takaisin ja rapistelee koivuihin oikealla. Jää onnekkaasti sisään puiden väliin. Ohhoh.
Zonella pitää pikku annukalla kiertää oksia ja puu. Kiekko lähtee oikeastaan niinkuin yritinkin, mutta kun kiiekosta loppuu vauhti niin tuuli painaa sen tylysti maahan. Kasimetrinen hentoiseen ylämäkeen siinä tuulessa ei ole oikeastaan vaihtoehto, mutta kun ollaan plussalla niin pitäähän sitä yrittää. Ei osunut laitteeseen, joten paluuputiksii jäi vitosen verran. Bogey. Vähän outo meininki. Kärki on karannut jo ajat sitten, joten nyt sitten vain kerätään sielun kappaleita ja koitetaan selvitä vähillä vahingoilla. +3

13 (18) DDx lähtee tuuleen ihan kivasti. Kakkosheitossa huomaan tuulen suunnan muuttuneen siten, että pitäisi heittää ylämäkeen suoraan myötätuuleen. Eihän se lennä mihinkään. Sitten vedin hanat ylämäkeen ja jäi kympin putti. Ei tarvinnut edes yrittää, joten kerätään par pois.

14. (19) En uskaltanut bäkkäriä kokeilla, joten forella mennään. Linja on vähän vasemmalla, mutta menee loppujen lopuksi reiluun kymppiiin keskelle väylää parilla puuosumalla. Pitää vähän yrittää, mutta kun nelimetristä puttaan takaisinpäin niin ei tunnu siltä. Par kuitenkin korttiin ja +3 mennään.

15 (20) Nyt tehdään päätöksiä. DDx kädessä päätän pistää hanat jotta voisin päästä korille saakka. Tässä on riski ettei osu ränniin, joten pitää vain päättää. Päätin yrittää ja kiskaisin kiekon vasemmanpuoleiseen puuhun. Pomppu vähän oikealle ja puun vierestä kakkosheitto alle kymppiin. Eihän se mene, joten nyt ollaan jo +4. Vähän tekisi mieli roikotella, mutta koitetaanpa keskittyä. Kolme väylää jäljellä joista kaksi on pirkkoväyliä.

16. (22). Shryke meni eilen hienosti. Nyt vähän hermostuttaa ja lähtee liian matalana kyntäen maahan. Reilut 50m korille. Rauhallinen bäkkäri Buzzzilla neljään metriin ja par korttiin. Tämä lienee jonkinlainen helpotus. +4

17. (23) Shryke forella feidaa vähän liian aikaisin, mutta menee onneksi ekasta puusta ohi. Lähestyminen pikku annukalla metriin tarjoaa parin tähän, joten jatketaan +4.
Pakko mainita, että tälle väylälle tehtiin enemmän kakkosia kuin osasin olettaa.

18. Fore Firellä oli tällä kertaa tarpeeksi korkea ja tuuli vielä auttoi pikkaisen rolleissa joten kolmimetrinen putti lopetti kierroksen pirkkooin. +3.
Taas oli sellainen fiilis ettei tämä nyt oikein ollut hyvä.

Loppujen lopuksi taisi koko fieldistä kolme pelaajaa olla toisella kierroksella miinuksella, joten tuo mun +3 ei ollut muihin nähden kovinkaan huono. 958 taikapistettä tuntuu aika hyvältä.
Tuuria oli. Kolme selkeää gripparia, joista jokainen olisi helposti voinut maksaa yhden heiton enemmän pikkuisen huonommalla tuurilla.
Loppusijoitus 4. ja eilen ilmoittauduttiin jo Jyväskylään pelaamaan, joten kai sitä sitten pitää koittaa tätäkin sarjaa pelata. Ja onhan se kiva jos on pelaamista kun ei oikein vieläkään tiedä mitä SM-kisojen kanssa käy.

Maanantaina kävin vähän testailemassa heittoa kentällä ja Pullin koulun pikkuradalla. Ei ongelmia, joten kilpailussa tapahtuneet gripparit taisivat olla henkisiä ongelmia. Olisihan se ollutkin ollut kivampaa jos voisi korjata tuollaisen heittämällä :)

8
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« Last post by takarivi on 18.05.22 - klo:09:31 »
18 tapaa pilata väylä ensimmäisellä heitolla. Vaikea kuvitella, että näillä avauksilla sai silti Metrix-ratinkia 946 eilen Hiiskassa. Lopputulos +6 kahdella pöröllä. Tunnustan, että puttaaminen oli hienoa eilen, ja muutama uskomaton pelastus tuli hienolla lähärillä.

1 Katso kun kaveri heittää oikealta ohi mandon. Valitse sitten ylämäkeen vakaa kiekko ja heitä se hyssessä vasemmalle ja päädy pusikkoon.
2 Oikealle kääntyvällä väylällä heitä draiveria nokka pystyssä triplamandoa hipoen ja jää jännittämään feidaako se vasemmalta OB:lle
3 Kokeile myyräntappajaa. Etenet 40 metriä.
4 Huomaa takatuuli ja sitten kuitenkin heitä suoralla ja kapealla väylällä feidaava kiekko tiheään vasemman reunan metsään.
5 Tunnet vastatuulen selvästi, mutta päätät että kyllä alivakaa kiekko toimii hyvin, kun vain laitat riittävästi hyseriä lähtöön. Sitten katselet miten nätisti kiekko kaartaa oikealle, kun väylä menee suoraan.
6 Etuoikealta puhaltavaan tuuleen tuntuu hienolta ajatukselta pelata vakaahkolla kiekolla. Niin vakaalla, että laitat varulta reilusti antsaa lähtöön, ja tuuli pitääkin kiekon sitten antsakulmassa katkeraan loppuun saakka.
7 Näe mielessäsi, kuinka kiekko kaartaa 100 metrin suoran lennon jälkeen oikealle kuten väyläkin, ja valitse alivakaa kiekko, joka kaartaa oikealle jo 40 metrin jälkeen missaten mandon.
8 Varmista, ettet joudu vasemmalle tiheään metsään laittamalla alivakaaseen kiekkoon reilusti antsaa, ja katso kuinka nätisti kiekko cut-rollaa vasemmalle tiheään metsään.
9 Pieneen alamäkeen heitettynä saat kiekkoon mittaa vain 90 metriä vaikka kiskot pitkään väylään distance-pannulla niin kovaa kuin kädestä irtoaa.
10 Valitse 100 metrin suoraan pilliväylään nopea kiekko ja heitä se nokka pystyssä taivaalle. Päädyt vasemmalle mörrimetsän taakse.
11 Varo heittämästä oikealla olevaa mandoa väärin, ja laita ylivakaalla putterilla löysä hysse, joka feidaa vasemman puolen pusikkoon hyvissä ajoin ennen mandoa.
12 Heitä korkea antsa kovaa ja katso mihin se kimpoaa ainoasta irto-oksasta sen lentoradalla. Yllätyt, miten vaikeaan paikkaan voit joutua.
13 Pillisuoraan kapeaan 70 metrin mittaiseen alamäkiväylään älä heitäkään suoraa putteria, vaan kokeile jännää heittoa ylivakaalla kiekolla oikean puolen metsän yli ja toivo parasta. Älä pety, jos et ole korilla.
14 Pitkään ja kapeaan väylään voi aina valita alivakaan kiekon ja heittää sen antsassa matalana ja löytää itsensä mielenkiintoisesta jatkopaikasta.
15 Ihaile kaverin hienoa kämmenheittoa, joka valitettavasti menee triplamandon yli. Heitä sitten myyräntappaja, jolla pääset 50 metriä 200 metrin mittaisella väylällä.
16 Valitse linja, jossa heität vakaalla kiekolla antsan, joka puut kierrettyään feidaa korille. Heitä sitten ilman antsaa.
17 Kun haluat pitkälle, ota alivakaa kiekko, joka lentää pitkälle, mutta oikealla puolella olevan väylän yli.
18 Helppoon hysseväylään voi heittää hiukan liian kovaa, jolloin päätyy puttaamaan käsi täristen alamäkeen
9
Treenipäiväkirjat / Re: Rakkaudesta lajiin
« Last post by Ari on 14.05.22 - klo:22:39 »
Kaatiksen kisa. Ensimmäinen kierros.
Loppuviikko meni sadetta odotellessa. Sadetta ei saatu ennenkuin tänään, joten saatiinpa vähän vaihtelua kierrokselle.

1. DDx tyyneen keliin lähti aika kivasti. Sitten tietenkin vähän liikaa oikealle ja katajasta vauhti pois. Neppi alle ja parilla aloitetaan.

2. Shryke lähtee vähän aikaisin kädestä ja feidaa vasemmalle rinteeseen. Jotenkin onnekkaasti ei skippaakaan metsään vaan jää rinteeseen. Forella aika hyvä antsa osuu sisäkurvin oksaan ja meinaa harmittaa. Aika suora linja jää ja Buzzz forella alamäkeen. Vähän kääntää yli ja jää väylän reunaan. 20m korille alamäkeen. Putterilla loiva hysse menee niinkuin yritänkin, mutta rollaa kuitenkin sitten vitoseen. Haaraputti puun vierestä sisään ja parissa mennään.

3. (4)Fore ylämäkeen karkaa oikealle liian aikaisin ja joudun heittämään puoliepätoivoisen pystykiekon pieneen aukkoon. Putti kuusen oksien alta kolmeen metriin ja nelonen korttiin. Parissa mennään.

4. (5)DDx korkealle osuu oksiin ja jää ylös. Zonella fore on täydellinen ja jää korin alle. TD oli laittanut parin kolmoseksi joten parissa mennään…

5. (8) Tyyni keli. Vähän ihmeissäni kun ei tuule. Firebird forella on erinomainen ja metriin. Jospa se tästä. -1

6. (9) Buzzz OS vähän lähempää mandoa kuin olin ajatellut, mutta reilusti oikein kuitenkin. 80m lähestymiseen Buzzz käänsi vähän yli ja paineli kohti Hazardia. Tosin paineli oksien välistä, hazardin yli ja vielä toisten puiden oksien välistä 15m korista oikealle.
Putti osuu vähän koriin, joten jatketaan -1 tilanteessa.

7. (11) DD lähtee vähän aikaisin ja menee puiden välistä väylän vasempaan reunan puiden väliin. Bäkkäriä ei mahdu, joten vanha Buzzz foreantsalla 20m päähän korista keskelle väylää. Olipa hieno heitto. Koriinhan putti ei mene, mutta parilla eteenpäin eli -1

8. (12) fore feidaa vähän aikaisin ja jatkan 25m päästä forella Zonea. Hyvä yritys on vähän matala, mutta linjassa. -1

9. (13) Nyt alkaa tuuli liikkumaan ja näyttää vähän synkältä. Fore lähtee vähän ylös ja vastatuuli nostaa kiekkoa. Feidaa oikeaan laitaan, josta joutuu paikaltaan heittämään. DD3 nousee sekin vastatuuleen ja tuuli auttaa kiekon nurmikolle mutta vasemmalle niin ettei koria näy. Firebird sokkona kulman taakse on matala ja jää alas 20m korista. Zonella pikku hysse, johon tuuli nappaa ja vie vitoseen. Vähän korin yläpuolella sivutuuli ja aika jännää on. Saan kuitenkin kiekon koriin ja par. -1

10. (15) GG-Wraith lähtee hyvin reilusti oikealle koska nyt tuulee ja sataa. Kiekko tulee lähelle koria, mutta skippaa märältä nurmikolta reiluun kymppiin. Sateessa ja tuulessa ei ole lähelläkään mennä tämä putti joten nelimetrinen roikotus sisään. -1 ja alkaa vähän jo ärsyttämään kun ei ihan osu. Nyt tulee hetken rakeitakin.

11. (16) Sataa ja tuulee. Kaikilta lähtee kiekko hyvissä ajoin kädestä. Toinenkin on varovainen ja 50m tolpalta foreantsa hipaisee puuhun ja jää kymppiin väylälle. Putti ylämäkeen olisi muuten hyvä, mutta kun osuu alarautaan. Bogey ja harmittaa. Parissa.

12. (17) GG-Wraith lähtee hyvin tuulee. Kiekko menee läheltä koria, mutta märästä maasta skippaa puukasaan reiluun kymppiin. Putti ylärautaan tuotaa parin. Parissa mennään ja olisi aika onnistua.

13. (18) DDx lähtee aika hyvin ja kakkosheitto Firelläkin on hyvä. Ehkä neljä metriä korin yläpuolella ja vastatuuli. Vähän nokka alas ja ehtii syöksyä alarautaan. Ai saakeli. Tämä oli aika heikko suoritus. Parissa.

14.(19) Buzzz vähän varovasti jääkin näppiin ja painelee kauas metsään. Ja on kaukana. Tarvitaan kaksi heittoa että pääsee putille.
Reilun vitosen putti on varovainen, mutta jää koriin. Onneksi. Bogey. +1

15. (20) alivakaata draiveria käteen ja hanat. Menee kohti koivua ja osuu koivuun. Tippuu väylälle ja 15m korille. Kiukulla putti sisään ja peli pariin.

16. Kolme väylää jäljellä ja par ei tunnu hyvältä. Shryke lähtee hyvin ja löytyy kolmesta metristä. Roikotusputti koriin ja miinukselle.

17. Fore lähtee aika hyvin. Vähän pitkäksi mutta reilun kympin putti. Näyttää hyvältä, muttei se nyt ihan jaksa. Ai saakeli kun olisi ollut hyvä yllätys. -1

18. Fore pitää heittää joko matalana tai korkeana. Heitän siihen väliin… ja kolmosta korttiin.

-1 on 961 taikapistettä mikä on tietenkin ihan kivasti. Silti tuntuu että jäi vähän piippuun. Neljäntenä, joten huomenna uudelleen.
10
Treenipäiväkirjat / Re: Jussin rata kiertely blogi.
« Last post by jussi32 on 14.05.22 - klo:12:57 »
#Rata 121 Syrjäharjun frisbeegolfrata

Tätä rataa ei ole vielä FGR merkattu, mutta Udisc löytyy jo.  Nyt keksin miksi FGR tulee jotkut radat  niin viiveellä taitaa syy olla se, että rata ja väyläkarttoja ei ole vielä tehty ja ne pitää olla valmiit ennen kuin rata ilmoitetaan sinne.  No, mutta vaikka ratakartta ja väylopasteista  puuttuvat vielä kartat niin radan pystyy jo pelaan. Tiitkin ovat kuitenkin numeroitu ja nuoliakin on puissa mihin suuntaan pitää mennä.
Väylätkin siis  löytyi aika helposti. Ainoa hakeminen oli kun kutoselta päätyy suoraan ysin tille. Pitää hake polkua kävellä vielä hieman eteenpäin niin löytää 7 ja 8 väylät. Udicissa on väylien mitatkin laitettu. Eli siis pelaan pääsee  jo vaikka ratakartat vielä puuttuu opasteista kartat sekä FGR ei ole vielä rataa ilmoitettu.

Rata on taas tuttua metsää. Paitsi viimeinen väylä avoimempi nurmikkoväylä.

Väylät.

1. Par 3 42m. Lyhyt väylä, mutta heitetään todella jyrkän mäen päälle suoraan.
2. 61 m par 3.
3. 61m par 3
4. 163m par 4
5. 63m par 3
6. 86m par 3
7. 66m par3
8.60m par 3
9.54m par 3
10. 153m par 4
11. 85m par3
12. 93m par3.

Kaikki ovat metsävyliä paitsi viimeinen väylä avoimempi nurmikkoväylä.

Tulokset.

Kierros 1.
1.3
2.2
3.2
4.6 (par4) Tää osu ihan puihin.
5.3
6.3
7.3
8.3
9.3
10.5 (par 4)
11.4
12.3

Tulos +2

Kierros 2

1.2 Nyt meni hyvin mäen päälle.
2.3
3.4
4.4
5.4
6.4 (par 4)
7.3
8.3
9.4
10.4 (par 4)
11.3
12.3  Tulos +3 Par neloset tässä paremmin, mutta sitten taas muutamilla par 3 bogia.

Arvosana 3/5 radasta. Ei mikään hirveän hyvä. Aika metsäinen taas jälleen kerran ja jotkut väylätkin aika neppailua. Kuitenkin ihan pelikelpoinen rata.
Pages: [1] 2 3 ... 10