Frisbeegolf-forum.fi

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Nasuttaja

Pages: [1]
1
Jos Innovasta tykkäät niin esim. DX Colt, Champion Mako3, Star Leopard. Trilogyltä vaikkapa Blend Judge, Opto Claymore, Gold Fury.

Malleja on tosiaan satoja, kun ymmärrys kiekkojen lentoradasta vähitellen kasvaa niin tiedät tarkemmin minkä suuntaista tarvitset. Aluksi on hyvä lähteä liikkeelle melko suorilla kiekoilla ja tarpeen mukaan sitten vakaampaa ja alivakaampaa.
Täältäkin kiitos, pitää alkaa syventymään lajiin tarkemmin nyt kun on alkanut pääsemään sisään :D

2
Eniten ärsyttää tällaiset ns "pro" pelaajat, joilla on bägit niin isoja että ilmeisesti ei kunto riitä raahaamaan niitä sujuvaa tahtia pitkin väylää! Joka heittoa tähdätään ainakin minuutti, ja sen jälkeen takaisin reppu selkään ja etsimään kiekkoa metsästä ja sama rumba uudestaan.

Meinasi lauantainakin hymy hyytyä kun tällaisen idioottisakin taaksi jumittui, eivätkä voi päästää ohi sitten millään. En vain käsitä, miksei heittoja voi heittää sujuvalla tahdilla ilman järjettömän pitkiä tähtäilyitä, sillä aina nämä pahimmat tähtäilijät ovat olleen aivan susipaskoja heittämään, ja vaikuttaa että liika miettiminen vain pilaa heitot! Menisivät muualle tai päästäsivät edes ohitse. >:(
kyllä!

3
Kumpi on pahempi, talvi vai ilmastonmuutos?
Vihaan talvea niin sydämeni pohjasta, että pakko sanoa talvi (ei tarvii ottaa vakavasti). ;D

Puna- vai valkoviini, kumpi on parempi?

Pages: [1]