Frisbeegolf-forum.fi

Frisbeegolf-keskustelu => Treenipäiväkirjat => Topic started by: jallu80 on 05.10.15 - klo:21:09

Title: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 05.10.15 - klo:21:09
juu tuanoini. 25,3-2015 oli mun elämäni ensimmäinen kierros, ja paikkana oli pansio disc golf park. RAKASTUIN!

on käyty myös UP ja vetikko läpi. ennätykset radoista on:  pansio -1 vetikko -2 UP -5 Hauninen +2

HOLE IN ONE heitetty. 10 huhtikuuta 2015 Pansion DGP:n #2 väylällä. kiekko: innova DX LEOPARD.

Todella upea tunne katsoa, kun kiekko lentää täydellistä lentorataa! ja KILING! OIOIOIOIOI MENIXE SISÄÄ? ei oo totta  :o

eniten käyn kotiradalla eli pansiossa. upea metsä maisema siivittää fiilarit aina lähes tappiin.. sateessa ny vähä lannistaa mut  ;D hymyä huuleen ku jumpataan.

avaukset hakee vieläkin tosi pahasti.. ja putti. mutta hyvän lähestymisen ansiosta, usein pääsee väylät paarii. eli niinku sanottu niin treeniä vaatii paljon avaus ja putti!

lähestyminen tulee näköjään ihan luonnostaan.. vaikka itse sanonkin niin pääsen vaikeistakin heittopaikoista lähestymiselläni tosi usein nostolle tai korkeintaan

2-5 metrin puteille. yli 3 metrin putit vaan hakee vielä kun ei ole omaa koria. ja treenaamaan pääsee vain kun lähtee kiepille  ??? tai menee vielä pidemmälle,

koulun pihaan puttailemaan.   mutta puolen vuoden aikana ei ole muutakun into kasvanut.. ja putti hieman alkanut osumaan. avaukset paikaltaan lähtee jotenkin,

mutta vauhdin kanssa ensimmäinen puu on usein pysäkki..  >:(  elikkä!! holarini oli kyllä tosi hyvän tuurin siivittämä!  ;D mutta eiköhä se o kaikil ;)

video opastusta olen nyt katsonut youtubesta esim: em ja sm-kisat , opetusvideot. jne jne.

katsottuna videota on varmaan yks 200h ainakin.  jatkan tätäkin kirjoittelua nyt kun alkuun pääsin. huomenna tulee lisää matskuu.

tarkotus ois ainakin jotain omaa arviointii jne..  jotain prosentti taulukkoa ja sen taulukon selventämistä  :)

vakio kiekkojani ovat. avauksissa.. riippuen radasta tietty.. :)

innova STAR ARCHON,  innova BEAST,  innova DX LEOPARD, DX DART, MAKO3

lähestymiset: tosi usein n. 95% lähestymisistä lähtee innova DX DART:illa ;) leopardi saattaa välillä käydä jos oikeen pitkä heitto..

putit:, DISCMANIA P1 maniac, innova DX DART 

PDG:llä keskiarvo 32 luokkaa eli 5 yli paarin.. kaksi kertaa päässyt yhden alle, muutama kierros paarii ja loput enemmä tai vähemmä yli.. H.I.O:n heitin enkka kiepil.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: Ari on 06.10.15 - klo:09:09
Intoa näyttäisi olevan kuin ilmapallossa, joten tervetuloa. Vauhdikas blogi näyttäisi olevan tulossa.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 06.10.15 - klo:22:15
                                                                                                          no morientte taas. :)

emmää tiä kuuluux tätä treenipäiväkirjaa näin jatkaa, mut jatkan kuitenkin.  ;D Jes! urheilupuistossa kävin tänäpä.. heitin päiväkirja kierroksen  ;)

ja voin kertoo: fiilikset hain katselemalla Mcbeth:in ja kumppaneiden heittoja european openissa 2015 :) ja lähdin par tavoittena ;) ja tosissaan.
 
fiilis kohtuu hyvä sitten kiepille lähtiessä: jouduin aloittamaan kierroksen väylältä 2 eteenpäin siis järjestyksessä:2,3,4,5,6,7,8,9,1  koska 1:llä lapsiperhe leikkimässä
 
ei mitään, kakkoselta eteenpäin siis :) kävin ensin korilla puttailemassa n.5 minsaa. ja sit tosi toimiin ;) avauksen sain paikaltaan lähes sinne mihin halusin. eli korille.

n. 5m päähän. pieneen ylämäkeen putille. juuri näiltä main uppoili äsken n. 60% tarkkuudella.. ei auta ku yrittämää. KESKITY!  KILING!   JES!

3 väylälle mars. tiillä mietein kyllä tää menee kolmosella vaikka silmät kii. keskity. avaus.. n. 20 reippaan askeleen päähän korista  :-\ no ei mitään, koitan puttia.

noni. free your mind. keskity. ei! nostolle. par siis tästä mukaan. ei mitää miinuksella mennään.. EI! tommosia ei mietitä!!! NAUTI! jes näin toimin on muute kylmä..

neloselle mars! tiillä. noni rento leiskautus korille ja puttailemaan.. EI.. pahasti takana olevan puun taa..  :'( täsäkö tää ny oli.. paha heittopaikka.

no lähestymiseni on hyvä! tiedän sen! keskity. kyllä minä tämän selvitän. ainakin nelosella menee.. :( pahasti on isoja oksia edessä.. tost suurimmasta välistä..

heitto meni välistä! jes! n. 3 metrin päähän korista hyvään heittopaikkaan ;) putti sisään :) jes hienosti menee. eteenpäin.

vitosella oltais.. jos avaus menee sin mihi mä sen haluan ni tää on kakkonen! mut ei ei ei! kolmonen on hyvä! ja let`s fly :) KYLLÄ! se laskeutui hyvälle putille,

eikun korille päin mars. n.4 metrin päästähä se "löyty" :) on mahikset! ei paniikkii. anna palaa! NAUTI! ............ JES!!! kakkonen matkaan mukaan ja eteenpäin.

kutosen tiilä olin jo unohtanut että kaksi birdietä oli jo vihossa ;) tosissaan nautein täysin siemauksin!  asiaan ;) ennen heittoa mietein vain lentorataa tiille...

EI HYVÄ!! no mutta näin toimein. ja heitto lähti.. noin keskellä väylää kimpos puusta ainaki 90 astee mutkas oikeelle ja vauhdilla. voi perjantai :(

jonnekkin keskelle rehevää meni! no hakemaan.. löyty.. joku metalli aita ja pusikkoo ja TOSI iso puu edessä! ainoo vaihtoehto hirvee pommi hysse oikeen kautta..

ehkä pääsee edes nelosella tän.. miksei voinu keskittyy??? noni mut keskity NYT!!! heitto lähti.. alas tullessaa hiukan lehtii hipoo.. BUM!! :D

eiku ettimää seuraavaa heittopaikkaa. :O ei tää oo totta??? metrin päässä korista ;) jes kolmonen tulee. SIELLÄ LEPÄÄ! kolmonen vihkoon ja ettiippäi sanos!

seiskalla ollaan. ja tää pitäis kolmella upottaa.. voi veljet ku pitääki ol kylmä! ei mitää pieni hytinä o vaa hyväksi näköjää :) keskity. misä se kori ny onkaa??? tsekattu!

sinne siis.. tai sit ei sinnepäinkää!!! ei oo totta.. mihi se meni... löyty ihmeen nopeesti keltaseksi frisbeeksi tälläi syssyl :) onneksi! ettiminen ei oo kivaa :(

ihan keskellä tiheetä pensasta! :D jos mää täält selvii hengis, ni paul mäkpetti ole meinaa! täys rykäsy viistosti ylös korille päin!!! lähti pois kyllä... ettimään..

löyty. kaatunut puu poikittai suoraan heittolinjalla korille! tää o nelone! mahdoton!.. EI OLE!!! on hienoi puttei nähty vaikeemmistaki paikoist.  matkaa n 4-5m.

ei siis mahdoton. vaikea kyllä.. noni korkee tippuva lehti lentoon riskillä vaa.. TONG! alarautaan! NELONEN nostolla mukaan ja taas jatketaan luontoseikkailua :)

TOSI hieno väylä #8! koko matka lammikkoa edessä. ai veljet. nauti nauti! tää pitää onnistuu!! tai kahlataan.. :( KESKITY! rennosti vaan.

heitto lähti aika hyvän naköisesti. vähän liikaa oikealle.. ja kalliosta ilkeesti pomppas oikealle puolelle kallion taa pusikon juureen.

paha puttauspaikka, ku ei nää koria. :( tosa lähel se o kallion takan.. tarkistus ainaki 3 kertaa :) pienellä flipillä oikean kautta menee!! ei menny. korin alta löyty kyllä :)

ja taas nosto :) tää on tosi hienoa. rakastan tätä lajia ihan sairaasti! :D muutaman askeeleen jälkeen oltiin taas tiillä. #9 :) hienoa. nauti mies nyt! KYLLÄ!!!

täs o suht helppo kolmonen.. keep it cool!! heitto lähti hieman kovaa, loivasti vasemman kautta kaartaen suoraan korin vierestä. ja takana olevaan pusikkoon..

ei mitään hätää. kolmonen on varma! löyty muutaman risun takaa.. ei hätää väylä o vapaa korille!! asento on vaan hankala.. pari metrii.. UPPOO!! KESKITY!!

KILING!! YLÄMUMMO HEILUU HÄ??? birdie vihkoon, ja matka jatkui alkuun. #1 väylä vapaa! alkaa olemaan jo hämärä.. ei meinaa mitää.

tiiltä vaa keskellä väylää olevan puun ohi ni hyvä tulee. heitto liukui hiukan pitkäksi korin taa.. n.6-7m.. loivaa alamäkee.. puun juuresta.

eikä helpoin mahdollinen asento.. noin ja putti ilmaan DONG!! ylärautaan ja nostolle! huomasin samalla et mul jäi viimises heitossa hanska käteen.. :D

ELÄMÄ KOVAA, FRISBEEN HEITTO KIVAA! 3:nen vihkoon ja kotioppäi :D hyvä fiilis jäi TOSI HYVÄ! ja tulos oli -2. DX DART avauksilla.  heittopäivä oli 6.10-15

tämmönen ennätys kierros tuli heti ku alotti kirjottaa..  totuus iski päi lättyy taas pansiossa.. kaksi viimestä kertaa o paukkunu buugii ja tuplana XD

tulokset oli 7.10-15 +6 :) ja tänään 8.10-15 pamautin paremmaksi ja +10 ;D kylä lähtee!!!  jälkimmäisel kiepil lähdin kylmiltään.. EI SELITYKSIÄ! ;D

jatkan ku kerkiin jne..   täsä jotai viimesii tuloksii.. +0 eli par vetikolta 18.10.   +2 pansio 15.10.    +3 pansio 17.10.    +4 pansio 18.10. 

Ja nuokin kierrokset sisältävät TOSI huonoja heittoja muutamia.. niistä pitääs piästä eroho! mut paranee kyl koko aja ettei mittäp hättäp! :) mut tämmötti.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 19.10.15 - klo:13:22
Totta tosiaan löysin uuden avun itselleni.. monessa avauksessa lähtee kädestä nykyään.. Putteri. Innovan DX dart.

HUHHUH mutta helpotti. Tajusin että, sen lentoradat tunnen parhaiten. ja ai että. niin monta BIRDIE nostoa jo takana että ;) no ei kai.. muutama. mut kuiteski hei!

Meinasi jo holariki paukkuu pansio ysil. eli väylällä #9 DONG kuulu vaa kallio takaat ;) ja nostolle ;)  et tämmöstä, ja frisbee kierroksen jälkeen jälkipelit!

                                                                                   TÄÄLLÄ!!! iso paperi mukaan ja analyysii heitoista!       .....muista kynä....
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 19.10.15 - klo:18:41
                                                                         Juuu u. Pansion DGP:llä käyty. +-0 eli paarii  ;) yksi birdie ja yks bogie lapulla. JES!!!


Huonon ja hyvän tuurin sekotuksella paariin  8)  Pari avausta hyviä, joilla pääsi kerran jopa lähes nostolle. loput pelasti lähestymiset DX Dartilla. 

#1 avaus ARCHON lähti liian matalana, ja jäi kallion taa. muuten hyvä. Lähestyminen 2 metrin päähän. ja varma putti. Arvio: 75% onnistuminen. = 3/3

#2 avaus LEOPARD hyvä, puttipaikka vaan hankala. putti nostolle. Arvio: 75% onnistuminen. = 3/3

#3 avaus ARCHON 7 metrin päähän ylämäkeen. putti taas nostolle. Arvio: avauksen johdosta 80% onnistuminen.  = 3/3

#4 avaus DART hyvä. lähestyminen liian kova! ja pahan putti paikan takia taas nostolle. Arvio: 65% onnistuminen. = 4/3  +1

#5 avaus LEOPARD 6 metrin päähän hyvälle putille. ja siellä lepäs! Arvio: 95% onnistuminen. = 2/3 -1

#6 avaus ARCHON lähti tosi hyvin, vaan raapas pahasti puuhun.. lähestyminen putille 3 metrin päähän. ja KLING! arvio: 80% onnistuminen. = 3/3

#7 avaus ARCHON heti mandon jälkee raapas puuhu. lähestyminen isolla hyssellä männikköön n 10 metrin päähän putille.. mut putti UPPOS! arvio: 75% onnist.       = 3/3

#8 aurinko paisto tiillä silmään. avaus LEOPARD silti priima! lähestyminen nostolle :) arvio: 80% onnistuminen. =3/3

#9 avaus DART otti ihan pienen osuman keskisaarekkeesta. lähestyminen vieri lopulta pahaan pitkään ylämäki puttiin.. SISÄÄN!!! JES!! arvio: 80% onnistuminen. =3/3

Tosi hyvä fiilis jäi ja harrastus jatkuu 8)       27/27  ;)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 21.10.15 - klo:14:16
Kosteeta päivää. tänäpä vois käyd PDGP:llä lenkin heittää :) nyt vähän videoita, hyvää musaa ja tekemise meininki päälle ja matkaan..
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 21.10.15 - klo:19:30
Lenkki heitetty. 21.10.2015 DGP:llä. hieno ilma. tuuli 3-6 metriä. putti treeniä aluksi 4 metristä. heittoja niin kauan et alko putki, ja sit metri lisää ja sama! MATKAAN!

#väylä 1: Avaus iha huippu. 3 metrin varma putti sisään ja hyvä meininki.  2/3   -1  kiekot: ARCHON, MANIAC.

#väylä 2: Avaus nappas viimisestä puusta vasuriin n.10 metrin päähän putille. putti alarautaan. ja nosto!  3/3   +0  kiekot: LEOPARD, DX DART.

#väylä 3: Avaus puun kautta tosi pahaan paikkaan. lähestyminen eka puu. 3 heitto meni sentään putille! 2 metrii uppos!  4/3  +1 kiekot: ARCHON, DART.

#väylä 4: Avaus tosi hyvä, noin 25 metrin päähän korista. tosi pitkä putti alarautaan  :-X nosto! 3/3  +0 kiekot: ARCHON, DART.

#väylä 5: Avaus liian korkea ja meni kallion yli. lähestyminen 1 metrin päähän ja kling!  3/3  +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#väylä 6: Avaus lähti oikealle, kun unohdin kallistaa!!! ja paketti hajos! loppu rata hermona..  5/3  +2 kiekot: ARCHON, DART.    2min nollaus.. hyvä meininki.

#väylä 7: Avaus vasen painoseksi liikaa, ja huono lähestymispaikka. lähestyminen 2 metrin päähän korista ;) kling.  3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#väylä 8: Avaus hyvä, kapein kohta keskeltä ;) lähestyminen 1,5 metrin päähän ja putti sisään.  3/3  +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#väylä 9: Avaus hyvä. noin 8 metrin päähän ylämäki putille. ja super hieno putti sisään.  JES!!! kajahti ilmoille! 2/3 -1 hieno birdie! kiekot: DX DART.


avaukset onnistu suht hyvin. lähestymiset haki tänään pahasti. putti oli aika timanttii.. tarkkuutta ja voiman suhteutusta vailla perfekto!

par 27 selvitetty +1 tuloksella ja tosi hienoja onnistumisia tarttui matkaan. ja opittuakin taas tuli.. RENTOUS! se on tärkee ja hyvä fiilis.  8) jatkuu..

 
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: HAH on 22.10.15 - klo:11:26
Pansion kakkonen on niin lyhyt, että kannattaisi heittää putterilla tai tosi alivakaalla midarilla, niin ei tule rajua feidiä vasuriin... Foreen tuo draiveri voi olla ok, joskin skippaa helposti.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: Kreator on 22.10.15 - klo:11:51
Itse avaan kakkosen yleensä suoralla midarilla (C-MD) vaikka putterikin vois toimia. Leopard on kyllä tosi lähellä midaria joten ei liene paha sekään, oma "uran" alku meni kokonaan ilman midareita, ja käytinkin C-Leopardia kaikkeen ns. midaritouhuun. Toimis tosin hyvin itsellä siihen saakka kunnes lätty meni keskelle Maskun 12 väylän lampea, mikä sikäli oli hyvä asia että tuli ostettua eka midari sen jälkeen

Toi +1 on kyllä tosi hyvä tulos Pansioon jos tänä vuonna oot aloittanut, on siellä niin paljon pujoteltavaa. Tuo rata toimii hyvänä mittarina omille heittotaidoille ainakin 1 ja 3 ylämäkiväylien osalta, kun ne sain avattua ekaa kertaa korin alle niin kyllä lämmitti mieltä. Siltikin oma paras Pansiosta "vain" par, aina menee joku väylistä huolella metsään.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 23.10.15 - klo:12:55
Pansion kakkonen on niin lyhyt, että kannattaisi heittää putterilla tai tosi alivakaalla midarilla, niin ei tule rajua feidiä vasuriin... Foreen tuo draiveri voi olla ok, joskin skippaa helposti.


kiitos vinkistä. ARVOSTAN. ja tänää lähtee kokeiluun ;)  asiast kiikkustualii.. olek sää piirtäny to alivakaa sarjixe??? TOSI HYVÄ.

 ja kaikki vinkit otetaan vastaan. suoraa palautetta vaan mulle. KIITOS.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 23.10.15 - klo:13:11
Itse avaan kakkosen yleensä suoralla midarilla (C-MD) vaikka putterikin vois toimia. Leopard on kyllä tosi lähellä midaria joten ei liene paha sekään, oma "uran" alku meni kokonaan ilman midareita, ja käytinkin C-Leopardia kaikkeen ns. midaritouhuun. Toimis tosin hyvin itsellä siihen saakka kunnes lätty meni keskelle Maskun 12 väylän lampea, mikä sikäli oli hyvä asia että tuli ostettua eka midari sen jälkeen

Toi +1 on kyllä tosi hyvä tulos Pansioon jos tänä vuonna oot aloittanut, on siellä niin paljon pujoteltavaa. Tuo rata toimii hyvänä mittarina omille heittotaidoille ainakin 1 ja 3 ylämäkiväylien osalta, kun ne sain avattua ekaa kertaa korin alle niin kyllä lämmitti mieltä. Siltikin oma paras Pansiosta "vain" par, aina menee joku väylistä huolella metsään.


juu lämmittää kyl aina nuo alle +5 tulokset itteekin. sais vaa alkaa olee arki päivää tuo paarin saavuttaminen.. ei kai. ei ol kiire mihinkää!

joku päivä käyn testaas itteäni ja lauste kutsuu.. :)  mä ihmettelen kans, ku jotkut kehuu et pansio on älyhelppo????? kai sen sit tajuu ku PRO:ksi kehittyy :D

Ja jos se joskus onnistuiskin ihanteellisesti.. ni tulos ois.. 1=2 2=1 3=2 4=2 5=2 6=3 7=2 8=2 9=2   =17/27  -9  XD  ei milloinkaan tapahtuva!

kyllä joku puu aina eteen kävelee ;)  EDIT: toi aivotuhnu o tullu ton vahingos. Huomasin vast ny. mut hyvä etten olekka päässy tota kahdel.. tavotteita ;)

mutta pistäkää vaan vinkkejä mulle. olen todella kiitollinen, kun joku viitsii jeesata.

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: Kreator on 23.10.15 - klo:13:26
Ei ehkä kannata laskea optimikierrokseenkaan yhtään holaria :) Muilta osin tuo näyttää aika saavutettavalta, ainakin väyläkohtaisesti.

4 ja 7 taitaa olla ainoat joista en ole birdietä ikinä ottanut, seiskalla oon muistaakseni vähän pidempiä birdieputteja sentään päässyt yrittämään. Tuo nelosen birdie on ainakin itselle mahdoton ajatus kun avaukset heitän pelkällä rystyllä, heittoon on aina laitettava sen verran hyssekulmaa että lopputulos on aina liikaa vasemmalla. Ainoa heittolinja jolla pääsis birdietä kokeilemaan olis oikeakätisen foreantsa vakaahkolla kiekolla, niin että feidi tois kiekon takaisin oikeelle korille päin.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 23.10.15 - klo:16:04
Ei ehkä kannata laskea optimikierrokseenkaan yhtään holaria :) Muilta osin tuo näyttää aika saavutettavalta, ainakin väyläkohtaisesti.

4 ja 7 taitaa olla ainoat joista en ole birdietä ikinä ottanut, seiskalla oon muistaakseni vähän pidempiä birdieputteja sentään päässyt yrittämään. Tuo nelosen birdie on ainakin itselle mahdoton ajatus kun avaukset heitän pelkällä rystyllä, heittoon on aina laitettava sen verran hyssekulmaa että lopputulos on aina liikaa vasemmalla. Ainoa heittolinja jolla pääsis birdietä kokeilemaan olis oikeakätisen foreantsa vakaahkolla kiekolla, niin että feidi tois kiekon takaisin oikeelle korille päin.


Joo. kyl nua munki birdie ennätykset, tosi hyvää tuurii sisältää  ;D tua 4:sen birdieki meni näin.. Avausta lähin täysillä rykäsee, sen ison männyn oksiston

ISOimmast raost.. MENI  8)  putti oli n 15-20m.  :o sisällä  :o  XD siin vaihees oli muute hunajat housus  :D mut sit usein lähtee ajatus karkailee..

"kyl mää tää osaa"   Ja seuraava avaus jo leikkaakin koivua poikki..  >:( sit hajoo paketti  ;D

mulle vaikeimmat pansiossa on väylät 4, 7 ja 8. joku niis pistää vastaa..?

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: HAH on 23.10.15 - klo:18:22
Tuo nelosen birdie on ainakin itselle mahdoton ajatus kun avaukset heitän pelkällä rystyllä, heittoon on aina laitettava sen verran hyssekulmaa että lopputulos on aina liikaa vasemmalla. Ainoa heittolinja jolla pääsis birdietä kokeilemaan olis oikeakätisen foreantsa vakaahkolla kiekolla, niin että feidi tois kiekon takaisin oikeelle korille päin.

Olen nähnyt tuohon bäkkäriltäkin pirkkuja. Alivakaampi kiekko kehiin ja kunnolla hysseä. Kääntyy alun mutkassa, mutta sitten alkaa taipua väylän suuntaan. Ainakin midarilla onnistuu, jos jaksaa heittää perille asti. Ehkä jollain leopardilla tai roadrunnerillakin voisi onnistua. Itse olen heittänyt ainoat pirkut foreantsana tiipparilla. Pansion vaikein väylä.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 24.10.15 - klo:11:04
23.10.2015 tuli pansio taas käytyä läpi.   tulos 32/27 +5   oli kyllä vähän tuulinen päivä. 3-6 m/s.

#1 Avaus napsahti puuhun. lähestyminen 4 metrin päähän.. puun taa putille.. ohi! 2 metrin putti jo uppos. 4/3 +1 kiekot: ARCHON, DART, MANIAC.

#2 Avaus DARTilla n. 4 metrin päähän korista. putti rautaan. ja nosto! 3/3 +0 kiekot: DART.

#3 Avaus n.10 metrin päähän. putti tankoon ja nosto. 3/3 +0 kiekot: BEAST, DART.

#4 Avaus hyvä. lähestyminen n 3 metrin päähän korista ja KLING.  3/3 +0 kiekot: DART.

#5 Avaus ekaan puuhun. lähestyminen seuraava puu.. 3 heitto vei jo putille.. joka meni ketjuja hipoen OHI! 1 metrin putti osus.. 5/3 +2 kiekot: LEOPARD, DART

#6 Avaus tosi hyvä. lähestymään pääsi täysin aukeelta, ja varmalle nostolle. 3/3 +0 kiekot: BEAST, DART.

#7 Avaus yli puolenvälin.. mutta lähestymisen tuuli tempas komeesti mettähallituksen puolel.. sieltä nostolle! 4/3 +1 kiekot: BEAST, DART.

#8 Avaus hyvä. lähestyminen n. 4 metrin päähän korista.. mutta 2 puttia ohi!!! ja nosto. 5/3 +2 kiekot: LEOPARD, DART. MANIAC!

#9 Avaus lähes täydellinen  ;) korkeintaan 1,5 metrii puttia.. KLING!!! 2/3 -1 JES!!! kiekot: DART! onneksi sain viimisestä birdien  :D

Ei oikee putti kulkenu..  mut viiminen väylä toi hymyn takas huulille.   8) discgolf continues..

KIITOS "HAH" 2 väylän putteri avaus vinkistä  ;) 
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 24.10.15 - klo:17:02
Tänään käyty yhteensä 3 kierrosta.  Kerran pansion DGP:llä, ja vetikolla 2 kertaa. Todella tyytyväinen päivän saldoon.

jäi muuten miinuksel  8) melkein kaikin puolin hieno päivä  :)

pansio DGP.

#1 Avaus matala jäi tosi pitkäl putille. ja putti nostolle. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#2 Avaus stoppas viimisee puuhu. pitkä putti nostolle. 3/3 +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#3 Avaus n. 8 metrinpäähän putille.. NOSTO..  >:( "edes 1 birdie"  3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#4 Avaus tosi hyvään lähestymis paikkaan. lähestyminen pari metrin putil, ja sisään. 3/3 +0 kiekot: DART.

#5 Avaus jäi vähän lyhyeksi. lähestyminen korin juuree ja KLING. 3/3 +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#6 Avaus hyvään lähestymispaikkaan. lähestyminen jäi vajaaksi. 5 metrin putti pelasti. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#7 Avaus jäi viimisen mäntyrypeikön taa vähän, mutta huippu lähestyminen n. metrin päähän. ja KLING. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#8 Avaus lähes täydellinen.. 5 metrin putti.. JES!!! BIRDIE!!! 2/3 -1 kiekot:ARCHON, MANIAC. Sit superfiilis.."nyt tulee muute ennätys" "seuraava o varma birdie"..

#9 Avaus OSUS saarekkee oikee puale laitimmaisee puuhu ja ponnahti takas päi.. >:( "ei oo totta, siin meni se ennätys"  >:(

no lähestyminen 3 metrin päähän putille.. ALARAUTAAN!!! "VOI  :-X" nosto sisään, 4/3 +1 kiekot: DART.  Nooh, par tulos taskus. vähän allapäin, mut tyytyväinen.

loput ehtoommal..
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 25.10.15 - klo:00:51
VETIKKO kertaa 2  :D     la 24.10.2015

Pieni tuulen vire oli, niinkuin lähes aina vetikolla  ;) Ensin vähän puttaileen.. ei putti kyl vaa kulje tänää. semmosta 40% luokkaa  :(

Ja väylillä 1, 7 ja 8 arska ilkeesti häikäs silmään  :)

#1 Avaus metikköö. lähestyminen 2 metrin putille. Sisään. 3/3 +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#2 Avaus 6 metrin putille.. Alarauta! Nosto. 3/3 +0 kiekot: DART.

#3 Avaus 8 metrin putille. puuti korin alle. nosto. 3/3 +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#4 Avaus n. 6 metrin putille. Alarauta. Nosto. 3/3 +0 kiekot: DART.

#5 Avaus 5 metrin putille ison puun oksiston hämyyn. Sisään. JES! 2/3 -1 kiekot: LEOPARD, DART.

#6 Avaus pari metrin putille ja KLING. 2/2 +0 kiekot: DART.

#7 Avaus pieleen . n. 7 metrin putti tankoon. Ja nosto. 3/2 +1 kiekot: DART.

#8 Avaus jäi matalaksi. 8 metrin putti tankoon, ja nosto! 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#9 Avaus lipes pahasti oikeelle.. tosi pitkä putti.. Jäi korin alle. nosto. 3/2 +1 kiekot: DART.

Matkaan jäi 1 BIRDIE. ja 2 BOGEY.  :( Ei oikeen miellyttäny.. viel toinen kieppi. Ei siin ainakaa menetä mitään.  ;)

TOINEN KIEPPI.

#1 Avaus hyvä. kieri n. 4 metrin putille. putti alarautaan. Ja nosto. 3/3 +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#2 Avaus hieman pitkäksi, ja pahaan putti paikkaan. Koivun oksitoon. Putti alarautaan. Ja nosto. 3/3 +0 kiekot: DART.

#3 Avaus n. 6 metrin putille. Sisään! JES!! 2/3 -1 kiekot: LEOPARD, DART.

#4 Avaus n. 7 metrin putille. Tanko soi! Ja nostolla. 3/3 +0 kiekot: DART.

#5 Avaus tosi hyvä. Parin metrin varma putti. JES!!! 2/3 +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#6 Avaus hipos hiuksen hienosti kori ohi. n. 5 metrin putti onneksi sisään. HUH! 2/2 +0 kiekot: DART.

#7 Avaus pieleen ja koivun taakse putille. Sisään onneksi. 2/2 +0 kiekot: DART.  Häiki kyl huolella  ;D EI SELITYKSIÄ!  8)

#8 Avaus tosi hyvä. n. 6 metrin putti tankoon. Ja nostolle. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#9 Avaus jäi vähä vajaaksi ja noin 5 metrin komee putti pelasti tän kiepin. 2/2 +0 kiekot: DART. 

Ilman BOGEY selvisin! JES! 2 kpl BIRDIE tuli kyl lapulle  ;) FEEL GOOD! Kaiken kaikkiaan tänäpä jäi 1 miinukselle.


PUTTITREENIÄ!!!!!! ei 40% putil tee juur ni mitää HÄ? sillo tällö uppoo.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 25.10.15 - klo:19:01
"Liki ei killat gon raumal, ja sekii vaa torstaisi".  :D Taas oli kierros vedettävä vaikka satoi. Niin oli kovat poltteet heittämään.  ;) Pansion DGP par 27.#1 Avaus n. 10 metrin päähän putille. Putti jäi vajaaksi, ja metristä varma KLING. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#2 Avaus painui korin oikealla puolella olevaan risukkoon. Sieltä varma lähestyminen, parin metrin putille. Putti sisään. 3/3 +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#3 Avaus raapas puusta vasempaan, mäntyrivin taa. Lähestyminen vei parin metrin putille, ja KLING. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART. SADE LOPPUS!!

#4 Avaus hyvään lähestymis paikkaan. Lähestyminen taas parin metrin putille, ja sielä lepäs! 3/3 +0 kiekot: DART.

#5 Avaus hyvälle putille. n. 6 metrin putti.. nostolle. 3/3 +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#6 Avaus tosi hyvä. Noin 9 metrin päähän. Mutta putti ei vaan uppoa. Nosto. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#7 Avaus painui vahän vasemmalle männikköön. Noin 20 metrin päähän korista, muutama puu edessä. Sieltä kiveen, ja nosto. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#8 Avaus n. 25 metrin päähän korista. Tosi hieno pitkä putti.. KLING..KLONG.. KOPS! "ei VELJET!! DAAMN!!! Nostolle. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#9 Avaus lähti aika komeen näkösesti. Löyty noin 3 metrin päästä. Ylämäki putti oli edessä. KLING..KLONG..KOPS! "VOI PERJANTAI"! Nosto. 3/3 +0 kiekot: DART.

27/27 +0  :)


Kyl kaikin puolin, hyvä viikonloppu. Liki kävi ennätykset, tosi hyvä fiilis!

Pikku hiljaa, alkaa edistyminen näkyä. Nyt on vaan pakko, alkaa talvi tauolle. Polvet alkaa huutaa hoosiannaa, kun kylmenee.  :(

Ei se mitään.. "ostan korin"  ;) Katotaa ens suven kui kilisee  ;) Kyl mä silti sillon tällön viäl käyn, ku ilmat vaa antaa periksi.. ja terveys.  FRISBEEGOLF FOREVER <3
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 28.10.15 - klo:19:18
Eilen +2 UP:lla.. tänään +3 pansios.. ja sit viel vetikon kaxnelonen meni +4  Hyvää treeni tekemistä ollu, vaikka 4.v poika ollu mukana.

https://www.youtube.com/watch?v=qpJ0cyXbMbI

Tosta hyvä meininki kaikille.  8)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 28.10.15 - klo:19:51
Peruskunnon nosto! Tosta pieni piikki itel.. 60 punnerrusta päivä. vattoja sama. selkää ja kädet!!!

Tarkastan joka päivä, onko tehty mitää?? Vai onk tää taas, jotai puheen sorinaa.. JA SE KORI PRISMAST KÄRRYIHI!!! onko Discmanian lite hyvä??? puttailuun.

Alas sit tekemää jotai!!! Tänne merkinnät tekemisestä!
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: Kreator on 28.10.15 - klo:20:04
On se lite-kori hyvä, varmaan paras noista halvoista koska ei sylje niin paljon putteja ulos ja läpi kuin muut. Itsellä on sama kori, ja kaverilla joku honkkarin versio joka päästää kaiken läpi
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 08.11.15 - klo:12:54
tullu takapakkia vähän mutta.. josko ensi viikolla saisi suunnitelmat edes alkuun..??? Eli kori on prismassa edelleen. painot on jo otettu esiin ja treenivehkeet..   ::)

HYVÄÄ ISÄINPÄIVÄÄ KAIKILLE ISEILLE  :) 
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: sidrend on 08.11.15 - klo:15:54
On se lite-kori hyvä, varmaan paras noista halvoista koska ei sylje niin paljon putteja ulos ja läpi kuin muut. Itsellä on sama kori, ja kaverilla joku honkkarin versio joka päästää kaiken läpi

Itellä on juurikin semmonen honkkari tyyppinen halpa kori, vaikka taisinkin ostaa budget sportista joskus, ihan käypä kori mutta jos putissa on yhtään voimaa niin menee kyl helposti läpi. Jos tuon tyyppisen aikaa ostaa niin kannattaa myös ostaa vähän järeemmät ketjut, mutta menee se ilmankin jos ei liikoja vaadi. Lite-korista ei itsellä kokemusta.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 09.11.15 - klo:17:38
 :D HAUNISTEN RATA  :D
Haunisten Frisbeegolfrata on avattu koekäyttöön. Rata on avattu aluksi 9-väyläisenä. Radan tämänhetkiset opasteet ovat väliaikaisia. Varsinaiset opasteet tulevat ensi kaudelle.

Rata sijaitsee Haunisten altaan eteläpuolella, aivan Santaojantien päässä.

Radan aloituspiste opaskartalla

Radan on suunnitellut Juho Rantalaiho, InnoveEurope. Rata on toteutettu yhteistyössä Raision Rinkka ry:n, Suomen Latu ry:n ja Raision kaupungin Liikuntapalvelujen kanssa.

Suomen Latu ry lahjoitti paikalliselle latuyhdistykselle Raision Rinkalle 9-koria käytettäväksi ulkoilualueelle toteutettavaan hankkeeseen. Raision kaupunki ja Raision Rinkka ry. toteuttivat radan rakennustyöt yhteistyönä.

Ensi kaudelle on tavoitteena laajentaa rataa 18-väyläiseksi ja toteuttaa opastusjärjestelmä asianmukaisesti.

Palautetta radasta voit lähettää liikuntapalvelut(at)raisio.fi

VETIKON RATA.
Vetikonpuiston frisbeegolfrata poistuu käytöstä. Radan korit tullaan siirtämään pois syksyn 2015 aikana.  :'( ikävä tulee!!!

Mutta kaikin puolin upea tämä uusi rata! Kävin tänäpä. 1 Birdie tuli mukaan #5 väylältä. ja 1 Bogey #7 väylältä. 1 kpl tuplabogey #4 väylältä. muut paarii ;)

+2 olis ensimmäinen kierros Käärmekallioilla! TOSI UPEE FIILIS!!! Vaikka satoi ja tuuli komiasti, ni ei meinannu mitään!

Pakko myöntää, että ollut jo vähän hukassa itseni kanssa tän lajin suhteen.. NYT on poltteet kovemmat kun aikoihin! Parempia kelejä odotellessa..

Haunisissa oli heti radan jälkeen mukava evästää grilli rannalla.  ;) Olen kyllä toivonut uutta rataa raisioon, mutta vetikko sais säilyy!!! LOVE DISCGOLF!

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 15.11.15 - klo:17:45
Statistiikkaa mitä lie??? ;D

Pansio DGP läpi käyty 105 kertaa. 11 kertaa paariin.. joista kolme kierrosta 1 alle paarin. loput yli. Pahimmillaan jopa +15  ;)

yli +10 on mennyt 9 kertaa, loput +1 - +9.  Eli 9,5% kierroksista päästy par tuloksella  :)

Vetikko puistorata läpi käyty 24 kertaa. 6 kertaa par tulos.. joista 2 kierrosta 1 alle par. Ja 2 kierrosta 2 alle par.

Loput mennyt yli. Pahimmillaan jopa +6  :D Eli n. 25% kierroksista päästy par tulokseen.  :)

UP Käyty läpi 6 kertaa. 4 kertaa paariin  :) Joista 3 kierrosta mennyt 2 alle par. Ja yksi kierros ihanteellisesti,

joka väylä 3 heitolla  ;) Pari kierrosta on paukkunu yli.. +2 ja +3  ::)

Haunisten uusi "snakemountain" DGP pari kertaa pyrähdetty pojan kans läpi.. kumpiki kierros yli.. +2 kumpikin  :D

Mutta kumpikin kierros sisältää pari (4) tosi hienoa birdietä!  Ja 6 bogeytä. Ja tietenkään unohtamatta,

TUPLABOGEY myös on mukana  ;D Kaipa tämänki radan jossain kohtaa alle parin pääsee..??? PÄÄSEE! 8)

LOVEDISCGOLF

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: HAH on 15.11.15 - klo:22:18
Oletko käynyt Kaarinan radalla?
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 19.11.15 - klo:17:34
Oletko käynyt Kaarinan radalla?
Ei ol viäl tullu käytyy.. mut ens kesän ois tarkotus kierrel vähä kaempanaki  ;)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 19.11.15 - klo:17:48
Hämärästä aamunkoittoon..  ;D Pansion DGP par 27 kierretty +2 tuloksella.. Hämärä keli ei haitannu. 4 väylä meni vaa tuplabogeyl   :(

muut paarii.. iha nättei leiskauksii lähti tänäpänä  ;D Enemmänki viime aikoina youtubee tsiikannu ja lukenu teoriaa..  ::)

Mutta vinkkejä saa kyllä antaa rohkeasti.. mentaalipuoli pettää USEIN!!! ADHD on tietenkin yksi vaiva. Keskittyminen pettää lähes aina.

Millä ihmeellä saan FLOW tilan pysymään??? Muutama kierros pansiossakin lähtenyt BIRDIE, BIRDIE, PAR........mutta sitten 4/5 väylä kohdil..

Tai viimeistää 7:kan tiillä menee ajatukset solmuun ja TUPLABOGEYT tai yli.. väylät pilaa koko tuloslapun!!! 

                                                      MOREFRISBEEGOLF
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: TaneT on 19.11.15 - klo:18:51
Unohda tuloslappu ja keskity jokaiseen heittoon kunnolla. Älä välitä epäonnistuneista heitoista tai yritä paikata niitä seuraavalla heitolla maxi riskillä joka onnistuu kerran kymmenestä. Tuloslappu on vain kirjanpitoa jota tarkastellaan jälkikäteen.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: HAH on 19.11.15 - klo:20:11
Millä ihmeellä saan FLOW tilan pysymään??? Muutama kierros pansiossakin lähtenyt BIRDIE, BIRDIE, PAR........mutta sitten 4/5 väylä kohdil..
Tai viimeistää 7:kan tiillä menee ajatukset solmuun ja TUPLABOGEYT tai yli.. väylät pilaa koko tuloslapun!!! 

Tuo nelonen on Pansion haastavin väylä. Ei ihme, jos siinä kohtaa mopo usein karkaa. Ja kun yhtä virhettä alkaa harmitella, se kertautuu... Pansio on sen verran metsäinen, että vaikka lyhyitä väyliä onkin, niin puuosumat väylän alkupäässä tuottavat usein haastavia lähäreitä. Ja niistä tulee haastavia putteja. Tavallaan helppo, mutta joskus kun on vähän off-päivä, niin jää tulos tekemättä.

Tanelta hyvä pointti. Kirjaa, mutta laske vasta lopuksi. Helpompi keskittyä heittoon, kun ei mieti sitä tulosta.

Jotenki virkistävä tää sun ADHD kirjoitustyylis. Pisteet siitä.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 22.11.15 - klo:01:16
Unohda tuloslappu ja keskity jokaiseen heittoon kunnolla. Älä välitä epäonnistuneista heitoista tai yritä paikata niitä seuraavalla heitolla maxi riskillä joka onnistuu kerran kymmenestä. Tuloslappu on vain kirjanpitoa jota tarkastellaan jälkikäteen.
KIITOS. Pistän vinkin korvan taa.. hope it will stay there  :D ja saan viäl hyädynnettyy sitä..  ::)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 22.11.15 - klo:01:26
Millä ihmeellä saan FLOW tilan pysymään??? Muutama kierros pansiossakin lähtenyt BIRDIE, BIRDIE, PAR........mutta sitten 4/5 väylä kohdil..
Tai viimeistää 7:kan tiillä menee ajatukset solmuun ja TUPLABOGEYT tai yli.. väylät pilaa koko tuloslapun!!! 

Tuo nelonen on Pansion haastavin väylä. Ei ihme, jos siinä kohtaa mopo usein karkaa. Ja kun yhtä virhettä alkaa harmitella, se kertautuu... Pansio on sen verran metsäinen, että vaikka lyhyitä väyliä onkin, niin puuosumat väylän alkupäässä tuottavat usein haastavia lähäreitä. Ja niistä tulee haastavia putteja. Tavallaan helppo, mutta joskus kun on vähän off-päivä, niin jää tulos tekemättä.

Tanelta hyvä pointti. Kirjaa, mutta laske vasta lopuksi. Helpompi keskittyä heittoon, kun ei mieti sitä tulosta.

Jotenki virkistävä tää sun ADHD kirjoitustyylis. Pisteet siitä.
  :) KIITOS.  :) Juu tämmöne pehmee satakunna keskussairaalas syntyny vahinkolaukaus.. Äidikiäle numero o pansio paarie mukaa lukie TUPLABOGEY   ;)

et isot alkukirjaimet ja pisteet ja nää.. ni saattaa ol vähä millai sattuu, mut suamee pääosi eks tiä  :D Mutta huumori edellä ---> :D

Juu ja se 4:nen tosissaan on haastavin väylä! huhhuh laskeskeli tosa hetke.. ku ei se matikkakaa tainnu ol ku tuplabogey.. ni kumminki vähä jotai taulukkoo, mitä lie

pia pistän ni näkee kyl  ;D
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 22.11.15 - klo:02:19
Mää vähä laskeskeli juu..  :D jotai keskiarvoi tai tämmösii.. 108 kierrosta pansioo takana..

Väylä #1 heittoja: 376 kpl.                            Väylä #2 heittoja: 324 kpl.                             Väylä #3 heittoja: 371 kpl.                             Väylä #4 heittoja: 434 kpl.
                        k.a: 3.481                                                      k.a: 3.000                                                      k.a: 3.435                                                      k.a: 4.018

Väylä #5 heittoja: 369 kpl.               Väylä #6 heittoja: 391 kpl.              Väylä #7 heittoja: 408 kpl.         Väylä #8 heittoja 403 kpl.         Väylä #9 heittoja: 335 kpl.
                        k.a: 3.416                                         k.a: 3.620                                      k.a: 3.777                                   k.a: 3.731                                 k.a: 3.101
 
sori jos sekavaa..  :) mut sit jotai piänt vertailuu.. Edes vähä suuntaa antavaa kehityskäyrää.. Tai jotai semmost 8) Elikkä sit viimeiste 10 kierrokse  ;)

Väylä #1 heittoja: 30 kpl.                              Väylä #2 heittoja: 30 kpl.                                 Väylä #3 heittoja: 34 kpl.                              Väylä #4 heittoja: 39 kpl.
                    k.a: 3.000                                                     k.a: 3.000                                                         k.a: 3.400                                                    k.a: 3.900

Väylä #5 heittoja: 30 kpl.            Väylä #6 heittoja: 33 kpl.             Väylä #7 heittoja: 32 kpl.          Väylä #8 heittoja: 34 kpl.              Väylä #9 heittoja: 33 kpl.
                   k.a: 3.000                                    k.a: 3.300                                     k.a: 3.200                                 k.a: 3.400                                     k.a: 3.300


Toi viiminen kymppi ikävä kyl sisältää yhde kunno turhautumis kierroksen.. lähti nimenomaa BIRDIE, BIRDIE, PAR... eli koko rivi  ;) 2.2.3.5.4.3.4.4.6  ;D

Viimisel väyläl avauksen komian koivu osuma jälkee, palo loppu viimosetki verisuanet pääst..  eli 9 väylä k.a nousi pahasti :D

Mut tälläi ny talvis aikaa siirtyneenä.. teoriaa.. mentaalipuali kuntoo. ja SE KORI!!!  mut nyt good night. 

                                                           

                                                                               FREEYOURMIND
                                                                                                                                ENJOYTHEGAME
                KESKITYJOKAISEENHEITTOON   
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 22.11.15 - klo:02:34
sevvertta viäl äskesee.. 108 kappalee mukaa kokonais k.a oli 31.579.        ja 10 viimost kiäppii k.a 29.500   eli jotaki o tapahtunu hei hä ;) mut ens suven kilisee  8)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 22.11.15 - klo:18:13
Yesterday.. all my frisbees, flyed so far away..  ;D Juu ei beatlesis mitää vikaa ol, mut tua mun PUTTI on vinossa!  ..Now it looks, that i have to buy a basket..

Oh i belive, in frisbeegolf.  ;)   LETITFLY

pitääki ostaa ledit kans kiekkoihi. Katoi tosa yhre suamalaiste tekemä video talvipimeellä heittelystä.. TOSI HYVIN muuten tehty kyseinen vidio :)

oli komee näkösii kyl heitot pimeessä ku ledit vilkkus tuanoini ;) FIUUUUUUUUUU  ;) WOW!!!
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 23.11.15 - klo:16:06
                                                                                                            HERRA 47

Asioita kaupungilla ja kuskiksi.. Ei mitää ku frisbeet mukaa ja UP:lle. pari päivää täsä youtubee ja foorumii tsiikaillu, ja poltteet o ollu KOVAT!!!  ;D

Ihan vaa paariin ku pääsis ni  :D eikä + 3 edes saa haitata! NAUTI NY, KU PÄÄSET!!! näin tapahtu.. en kyl tiä millai..  :o YEEEEHAAAA!!!!! Matkaan..

Väylä #1 avaus osus keskellä väylää suoraan puuhun.. lähestyminen siittä, parin metrin putille. KLING 3/3 +0 kiekot: DX DART

Väylä #2 avaus jäi ison puun oksiston jälkeen pitkäl putille. putti jäi vajaaksi ja uus yri KLING 3/3 +0 kiekot: LEOPARD, DART

Väylä #3 avaus iha täydellinen. n. 4 metrin putti KLING!!!  8) Putti oli hieno. nosti itseluottamuksen tappiin! 2/3 -1 kiekot: DART

Väylä #4 Avaus lipsahti oikeepainotteisex, ja jäi pahaa paikkaa ylämäki putille.. KOPS. alarauta soi ja noston kautta 3/3 +0 kiekot:  DART

Väylä #5 Avaus jäi pari metrin putille ;) KLING! 2/3 -1 kiekot: DART

Väylä #6 Avaus lipsahti aivan käteen.. ja syvälle pensaaseen.. RAUHOTU!!!! lähestyminen jäi n. 5 metrin putille.. mut KLING!!! JES!!! 3/3 +0 kiekot: LEO, DART

Väylä #7 Avaus onnistu täl väyläl ekaa kertaa hyvin. putille n.5 metrin päähän ja pari pikkupuut sopivasti edes.. MUT KLING! OI MORO!!! 2/3 -1 kiekot: DART

Väylä #8 Avaus ihan korin vierestä ohi.. ja nosto. 2/3 -1 kiekot: MAKO3

Väylä #9 Avaus.. TIPPUS KETJUISTA ULOS!!! >:(    Vielä metrin päästä putatessa, ketjut heilu oikee ivallisesti päin naamaa!!! mut 2/3 -1 kiekot: LEOPARD

Mutta hei.. yhteensä lappuu tuli 22 heittoo. olis niinki ku -5  8) 

Se oikeutti paikan discgolfscoresin top 50 listal.. paikalle 47. Olen enemmän kun onnellinen! Ja hole in one kävi kummittelees kans  ;) toinen ku on hakusessa  ;)


LOVE DISC GOLF

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: HAH on 23.11.15 - klo:17:09
Kelpo suoritus. Onnittelut enkasta.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 23.11.15 - klo:17:26
Kelpo suoritus. Onnittelut enkasta.
Kiitos. oli kyl huippu kierros.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 23.11.15 - klo:17:39
Vähän up:lta jotain keskiarvoo, ja sen semmost..   Eli Turun urheilu puisto par 27. kierroksia takana 7kpl.

Väylä #1 heittoja 20 kpl.                Väylä #2 heittoja 21 kpl.                Väylä #3 heittoja 22 kpl.                 Väylä #4 heittoja 22 kpl.                Väylä #5 heittoja 17 kpl.
                    K.A: 2.857                                     K.A: 3.000                                     K.A: 3.142                                     K.A: 3.142                                     K.A: 2.428

Väylä #6 heittoja 22 kpl.                       Väylä #7 heittoja 22 kpl.                       Väylä #8 heittoja 19 kpl.                           Väylä #9 heittoja 18 kpl.
                    K.A:3.142                                             K.A:3.142                                             K.A: 2.714                                               K.A: 2.571     radan oma keskiarvo on 26.14   yhteensä 183 heittoo.. 15 kpl BIRDIE.    7 kpl BOGEY.     1 kpl DOUBLE BOGEY.     loput o PAR. 

Viel ennätysrivi kertaalleen ;)               elikkäs..           3,3,2,3,2,3,2,2,2=22 -5
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 23.11.15 - klo:21:50
Vetikko raisio  :'( jotai laskutoimituksii siältäki.. Mukavia muistoja tuo kyllä rata mieleen. Ainainen tuuli ja kaikkee  :'(

Eli vetikon par 24. Kierroksiakin mulla takana, saman vertta. 24 kpl ja tommosta keskiarvoo jäi..

Väylä #1 heittoja 68 kpl.             Väylä #2 heittoja 71 kpl.               Väylä #3 heittoja 76 kpl              Väylä #4 heittoja 78 kpl.             Väylä #5 heittoja 73 kpl.
                    K.A: 2.833                                  K.A: 2.958                                    K.A: 3.166                                 K.A: 3.250                                  K.A: 3.041


Väylä #6 heittoja 65 kpl.                             Väylä #7 heittoja 59 kpl.                                Väylä #8 heittoja 75 kpl.                                 Väylä #9 heittoja 67 kpl.
                    K.A: 2.708                                                  K.A: 2.458                                                     K.A: 3.125                                                      K.A: 2.791

Radan oma keskiarvoni: 26.29 ikävä kyl jäi poistuttuaan pari pykälää plussal.. Alko just pari vaikeetaki (mukamas) väylää aukeemaa itel. ja vähä oppinu heittää..  :D

No mutta, jäi sieltä 15 kpl. BIRDIE onnistumisii muistoihi.. Ja EI saa unohtaa.... DOUBLEBOGEY 5 kertaa  ;D

Tää hiljenee hetkex.. I <3 FRISBEEGOLF
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 26.11.15 - klo:18:14
On poka luikasta... kaaduin pyllyn ja ranteet kipiäx.. :-\ Tänäpä kiersin pansion DGP:n par 27 KLO: 15 jälkeen lähin liikkeelle oli siis jo pieni hämäryys  ;)

tuuli ol 2-5 metrii.. 9 väyläl oliki jo pimee. Eli varovaisuutta pansion kallioille menijät!!!  Mutta tuli silti hyvä tulos.

Väylä #1 Avaus lähti korkeana ja jäi puitten kaut puolee välii.. lähestyminen 1,5 metrin putille ja HE SCORES! 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #2 Avaus jäi vajaaksi  >:( lähestyminen hipas korii.. ja putti sissää. 3/3 +0  kiekot: LEOPARD, DART.

Väylä #3 Avaus lipes vasuriin.. mutta hyvä lähestyminen taas pelasti kaiken  :D putti pari metri pääst IN. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #4 Avaus tosi hyvä. mutta lähestymisessä liukastuin!!! ja putti jäi pitkäksi!!! Ja rautaan! 4/3 +1 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #5 Avaus hyvä. putti lirus tosi pahaan uuteen puttiin joka rautaan! NOSTO!  4/3 +1 kiekot: LEOPARD, DART.

Väylä #6 Avaus vähän vasenpainotteinen ja puun kautta jäi puoleenväliin. mutta lähestyminen pari metrin putille ja KLING!!! 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #7 Avaus lähti taivaisiin!!! mutta laskeutui keskelle väylää, hyvälle paikalle. piiitkä putti jäi ina vajaax.. ja seuraava sit sisää. 3/3 kiekot: BEAST, DART.

Väylä #8 avaus jäi puitten kautta puoleen väliin.. ja lähestyminen 2-3 metrin putille joka sisään. 3/3 kiekot: MAKO3, DART.

Väylä #9 Avaus komee pimeessä!!!! NOSTOLLE  ;) 2/3 -1   

pansio meni tänää +1 tuloksella ja hyvä fiilis jäi vaik vähä loukkaski.. EI PAHASTI.   
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 29.11.15 - klo:15:45
Lenkkeilyä ja puttitreeniä..  :D Vähän mittaria itselle, kuinka se putti onnistuu. ja mitä pitää alkaa parantaa..

semmonen pari tuntia metsässä seikkailtu.. kiipeilty jne.. sit asiaan eli PUTTAILUA. Putterit: DX Dart, DX Birdie, MANIAC P1.

Pansion #8 Väylällä 3, 4, 5 ja 6 metristä, eri määrä heittoja.. korkeuseroa ei ollut.. Tuuli oli semmonen 3-7 m/s.

Aloitetaan 3 metristä: 40 Heittoa. 39 Sisään. Ja se yksi heitto ohi, vain ja ainoastaan keskittymisen herpaannuttua!  >:(

4 Metristä heitin: 60 Heittoa. 54 Sisään.  En tyytyväinen.

5 Metristä heitin: 70 Heittoa. 51 Sisään.  Hyvin vähän parempi..

6 Metristä heitin: 50 Heittoa. 29 Sisään. Viimiset 10 heittoo 9 sisää.

Sitten alkoi ikävästi selkä jumittaa/vihloo. Päätin lopettaa. sittenpä alkoikin sopivasti satamaan  ;)   yhteensä meni 173/220 heittoa sisään. 

Olisiko joku 75% onnistuminen.. hyvä prosentti vain, koska 3-4 metriset uppoili  ;D Tästä lähin keskityn paremminkin 4 m---> 

Olen sitä mieltä, että tarkkuus alkaa olemaan kohdillaan.. vaan voiman calibroinnissa on hommaa!! jää niin usein vajaaksi. Osuen alarautaan tai tankoon.

Eli rohkeus heittää kovempaa kauempaa!!! Mutta näillä eväillä ettippäi, sanos savolaine.  8)

                                                                                                                              <3   DISC   GOLF
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 01.12.15 - klo:18:43
Anna armoa itsellesi. juu tuanoini, tuli taas käytyy pansio mettäs  :D Frisbeereppu oli messis  ;) Eli DGP par 27 pansio. Klo: 13-14 hujakoilla. tuuli oli 2-5 m/s.

#1 Väylä. Avaus matala. paha lähestymispaikka ei haitannut, vaan vippasin 5 metrin putille. no se pamahti alarautaan! nostolla. 4/3 +1 kiekot: Beast, Dart.

#2 Väylä. Avaus jäi puihin. lähestymisheitto vajaaksi.. putti 7 metristä puu puoliksi korin edessä!  KLING!!! JES!! 3/3 +0 kiekot: Leopard, Dart.

#3 Väylä. Avaus hyvä. lähestyminen jäi ikävästi vajaaksi. 4 metrin putti alarautaan! nosto. 4/3 +1 kiekot: Beast, Dart.

#4 Väylä. Avaus tosi hyvä! Birdieputti n.25 metristä jäi vajaaksi.. n. 4 metrii vähän puun takaa haara asento puttaus KLING!!! JES!!3/3 +0 kiekot: Beast, Dart.

#5 Väylä. Avaus mettään! lähestyminen perfekto!! nosto. 3/3 +0 kiekot: Leopard, Dart.

#6 Väylä. Avaus puun kautta pahaan paikkaan. Lähestyminen jäi siittä metrin päähän.. Toinen onnex nostolle! 4/3 +1 kiekot: Beast, Dart.

#7 Väylä. Avaus puiden kautta mettään n. puoleen väliin väylää.. sieltä vain takas väylälle. ja sitten birdieputti vajaaksi ja nosto! 4/3 +1 kiekot: Beast, Dart.

#8 Väylä. Avaus puihin!!! Lähestyminen taas perfekto ja pari metrin putti KLING!! 3/3 +0 kiekot. Beast, Dart.

#9 Väylä. Avaus jo hyvän näkösenä lähteneenä kopsahti puusta takas pitkän matkaa.. lähestyminen just ja just yli korin  >:( 7 metrin ylämäki putti alarautaan. ja nostolle. 4/3 +1 Kiekot: Dart.

  Se ois niinku 32/27   +5.

Tajusin ykkösväylän heitettyäni, että olen ollut liian kova tavotteinen itselleni.  Kovan paineen kautta, ja isoin pettymyksin on "NAUTINTO" kaukana.

kumminkin kyse lajista jossa SPIRIT on TÄRKEÄ!! Tämän päivän "viisastumisella" luulisin olevan vaikutusta pitkässä juoksussa! 

 Enjoy the game, and let it fly. But first: HAVE FUN!!!                                     Harrastus jatkuu, entistä mukavampana  ;)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 07.12.15 - klo:19:32
                                                                                  KIERROS 112, RAUTAKALLIO VALMENTAJAX!!!  >:( PATA MUSTA SYDÄN  ;)


Kävi ekstiä, pansio mettäs taas tuanoini. Tiäräksää frisbeet heittääs  ;D Komia tuuli oli kyl, puuskineen.  ;) Mut ku, teki miäli.  ;D Noni matkaan..


Väylä #1 Avaus n. puoleen väliin.. Paha lähestymispaikka, mutta onnistus ja 4 metrin putti inee  ;) 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #2 Avaus jäi puun taa n. 8 metri päähän. Putti ohi. ja seuraava alarautaan  ;D Neljäs meni jo  ;D 4/3 +1 kieokot: LEOPARD, DART.

Väylä #3 Avaus tuulen viemänä ja pienellä vierimisellä puoleen väliin. lähestyminen ina pitkäx. putti yläpantaa. ja nosto. 4/3 +1 kiekot: BEAST, DART.

Väylä #4 Avaus puitten kaut pahaa paikkaan sieltä pois, jä lähestyminen 3 metrin putille. IN. 4/3 +1 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #5 Avaus liian korkea, ja pitkäksi. n. 15m putti.. SISÄÄN!!! JEEES!!! oioioioioioi JES!!! 2/3 -1 kiekot: LEOPARD, DART. Iha simo hieno! putti meinaa  ;)

Väylä #6 Avaus puusta vaikeeseen paikkaan  ;D lähestyminen vieri lopulta n 15 m päähän ja putti ohi  ;D next yläpantaan  ;D IN. 5/3 +2 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #7 Avaus TOSI vaikeeseen paikkaan!!! läh jäi ekaa puuhu. seuraava takas väyläl. putti ina ohi ja next in. 5/3 +2 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #8 Avaus melko hyvä.. jäi vaan 2 puun taa. ja putti vaikeasta paikkaa vähän vajaaksi. mut seuraava inee. 3/3 +0 kiekot: BEAST, DART.

Väylä #9 Avaus saarekkeeseen. lähestyminen siitä perfecto  ;) nosto. 3/3 +0 kiekot: DART. 

YHT: 33/27 +6  ;D Toi viidennen väylän putti.. OI VELJET  ;)

Edellinen kierros meni +7 ja sillo mitattii hermoo ja sitä hyvä fiilikse pitämist..  ;D poka kieri kiekko sit silviissii, ettei lainkan tosikaan.. TOTTA SE ON  ;)

Sillo olin tulla jo hullux frisbee harrastuksen kanssa.. Poltteet iha sairaat.. Ajatukset oli KOKO ajan FRISBEESSÄ.. huhhuh  ??? Ei vaan päässy kelien takia.

Sit ku pääs, ni kyl oliki kierros  ;D Nyt o onnex vähä jelpannu  ;D Että tällälailla  ;)

Mutta harrastus jatkuu. ja tää kirjottelu kans  ;D  Love frisbee golf

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 13.12.15 - klo:18:51
On se tarkkaa hommaa, mut ei se Mäkise Paulikaa (Paul Mcbeth) aina osaa  ;)  Pansion DGP 27 kierros.

Lähdin kiepille hieman hoppuillen.. ei lämmittelyy, ja rutiini unohtus..?? eli kaikki mitä yleensä tulee touhuttuu ennen varsinaista avaus heittoo..

No lähdinpä kumminkin  ;D Oppia ikä kaikki!!!

Väylä #1 Avaus lähti autotietä kohren  ;D onneksi oli johonkin matkalla stopannu  ;D Melkein pyörätieltä lähestyminen olikin toisin sanoen Draivi. Upsilla.
               mutta onneksi jo korille päin. Putti menikin sitten ohi. neljäs uppos.  4/3 +1 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #2 Avauksen muistin tällä kertaa heittää putterilla. Vaan pieni neulas osuma vaihtoi suunnan suoraan ALAS. puolesta välistä lähestyin metrin päähän.
               Putti sisään. 3/3 +0 kiekot: DART. 

Väylä #3 Avaus uudella kiekolla. GSTAR THUNDERBIRD. Tyytyväinen olen, vaikka vähän puun taa jäi. Putti raapas taas neulasiin ja jäi matalaksi. Nosto.
               3/3 +0 kiekot: Yllä oleva ja DART.

Väylä #4 Avaus noin puoleen väliin. Lähestyminen.. tuli Paul Mcbeth mieleen, kun kiekko lensi aivan perfecto koria kohden ja nostolle ;) 3/3 +0
              kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #5 Avaus lähti NIIN hyvän näkösesti.. Ja raapas iha vähä oksaa ja ALAS!!! Sen ison puun juuresta, väylän puolesta välistä sitten lähestymään..
               Keskelle viimistä tiellä olevaa mäntyä..  ;D Putti OHI  ;D Onneksi pari metrinen kilisi. 4/3 +1 kiekot: LEOPARD, DART.

Väylä #6 Avaus meni pitkäksi. Ja lähestyminen puitten takaa n. metrin päähän. KLING. 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.


Väylä #7 Avaus osus tietenkin samaan puuhun, kun niin usein ennenkin. Ja keskelle mettää ja lätäkköön! sieltä lähestyminen.. Hermospäissäni en vaivautunut edes kuivaamaan litimärkää kiekkoa!!! Minkä juuri olin nostanut lammikon pohjalta..  ::) nooh.. lähtihä se.. lipes aivan käteen!!! Sitten alko jo höyry nousee korvist..
Seuraava lähestyminen vaikeesta paikasta..  :-X BLAA BLAA BLAA.. 6/3 +3 kiekot: BEAST, DART.


Väylä #8 Avauksen ajattelin sitten jostain kumman syystä heittää upsilla.. .. ..................  :'( Se jäi männyn latvaan!!! EI OO TOTTA!!!! Viitise minuuttii siin sit paiskoi keppei, kivii jne jne.. Ei tullut alas  :'( "senki mänty" ja potku perää.... .......... kiekko tippus  ;D ;D ;D ;D ;D JES!!!
Lähestyminen lähti taas ku Mäkise Paulilt.  8) Putti sisään ja paarii  ;) 3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.


Väylä #9 Avaus lähti hyvän näkösti.. vaan taas raapas ittes alas.. Ei se isoo osumaa vaadi! Lähstyminen onneksi hyvälle putille. ja KLING! 3/3 +0 kiekot: DART.


Summa summarum... 32/27 +5  Tosi tyytyväinen kaikkeen PAITSI 7 väylä. Mutta se opetti mua kyllä taas siinä hermoillessa.

Tuli "vinkkiosastolta" taas mietittyä pari hyvän meiningin pitämistä!!! ja heti seiska väylän +3 jälkeen, nollilla loput ;) Vaikka heti kasin avaus testas  ;D

Olen tällai kylmilla ilmoilla pukenut niin pal vaatetta, että heittäminen vaikeutuu.. joten +5 on mulle tosi hyvä pansiosta. Ei ole edes tarkoitus saad birdietä korttiin,

vaan se hyvä meiniki päälle ja hymyillen radalta kotioppäi  ;) Tänäpä kyl nauratti oikee urakal.. ku mietti niit kaikki huonoi/hyvii tuurei..  ;D

Millai se joku hiihtäjä joskus sanos osuvasti..  ;D "HAVUJA PERKELE"  ;D <-----Anteeksi kielenkäyttö!

Mutta on se vaa hienoo hä? KAIKIN PUOLIN  ;)  LOVE DISC GOLF  8)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 17.12.15 - klo:13:09
http://putlocker.is/watch-happy-gilmore-online-free-putlocker.html       ;D  Lätkä ja golf  ;) siitä sadepäivän ratoksi..  Tosi hyvä leffa! Just tab it in..  ;)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 17.12.15 - klo:18:15
Joo joo.. ja seiska koo.  ;) Master/Grandmaster..   Mää vähä täsä ole miättiny.. Ku tää frisbee golf on muodostunut TOSI rakkaaxi. Ni tua, jos liittys 7k mukaan.

ja alkais treenaa tosissaa tätä lajia.. tavoite 40.v ---> kisoissa. Mä kun oon aina ollu tarkka heittää kaikkee.  ;D oikeesti. Kyl viides vuodessa kerkee kehittyy  ;)

Sais hyvässä seurassa kehittyy, siis mukavien ihmisten ja hyvien puitteiden lomassa.

Iha tälläi hyvissä ajoin jo tiedoks ni tälläne ADHD sähläri sit oon  ;D Pirun ujo, ekaa kertaa uuteen porukkaan tullessa. Mut sit ku pääsee porukkaan sisää voin jopa puhua jotain  ;D ;D

Yhtä pitkä olen kun Mcbeth. Kevyempi aikalail..  ;D Hermot o ku Locastrol..  ;D Ja rakastan jääkiekkoo ku Happy Gilmore  ;) Ja nauru pidentää ikää ;)

Sen takia tota Grandmasteriiki tavotteex ;)  Mut tämmötti mä ole ajatellu  :) Eikä se siit johdu et oon kipee :) Mä haluan todistaa sen itelleni, minkä tiedän olevan mahdollista.


Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: HAH on 18.12.15 - klo:00:03
Seuraan liittyminen on hyvä juttu. Tervetuloa.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 19.12.15 - klo:12:21
Seuraan liittyminen on hyvä juttu. Tervetuloa.

Jallu joo, seiska koo. Alivakaana makaa, pitkin rataa. kiekkoja paiskoo, koria kohren. nelikymppisten kisat tavotteena ollen :) JES. KIITOS.

Ensi viikolla liityn. Ja heti ku tää sitkee Flunssa o AWAY. ni mä ole kupittaa hallil puttailees  ;)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 22.12.15 - klo:21:01
7k..? Miksi seiska koon sivut sanoo vaan ACCESS DENIED?? Emmää pääs liittyy.

Vaikkei siin silti mittää, ku kipee o edellee. ja varmaa ens vuare pualel vast pääsis alottamaanki.

Tainnu ol ilmeisesti kuumettaki oikee.. ku noit edellisii "runoi" kattoo :D
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: Kreator on 22.12.15 - klo:21:27
Kyllä mulla ainakin toimii, oisko ollu joku huoltokatko

http://www.7k.fi/liity-jaseneksi/
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 22.12.15 - klo:21:37
Kyllä mulla ainakin toimii, oisko ollu joku huoltokatko

http://www.7k.fi/liity-jaseneksi/


Ei totakaa linkkii pitki pääst mua? ? ? Puuttuko kohtalo pelii  ;) Vai pelästykö 7k et nyt tuli "Mcjallu" ja vie kaikkie pystit  ;D ;D
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 24.12.15 - klo:22:08
Jouluinen kierros pansion mettäs :) DGP 27

Väylä #1 Avaus n.10 metri päähä korista, vaan putti tankoon. ja nosto. 3/3 +0 kiekot: Thunderbird, DART.

Väylä #2 Avaus skippas pahasti puoles välis.. lähestyminen nostolle. 3/3 +0 kiekot: Leopard, dart.

Väylä #3 Avaus n.10 metrin päähän ja putti ina ohi ja nosto 3/3 +0 kiekot: Beast, Maniac.

Väylä #4 Avaus osus oksaa ja alas. lähestyminen oli vaikee.. ja toinen vasta vei putille 2 metri päähä . 4/3 +1 kiekot: BEAST, DART.

Väylä #5 Avaus skippas taa omituisesti.. OMA VIKA!!! lähestyminen n. 2m putille 3/3 +0 kiekot: Leopard, Dart.

Väylä #6 Avaus osus puuhu ja jäi puoleevälii. Lähestyminen pieleen ja pitkälle putille.. OHI! next in. 4/3 +1 kiekot: BEAST, DART.

Väylä #7 Avaus hyvä. lähestyminen 1 metrin päähän ja IN. 3/3 +0 kiekot: THUNDERBIRD, DART.

Väylä #8 Avaus skippas taas.. ja rollas vasuriin puiiten juuree.. lähestyminen rollas kans kori juurest n.6 metrin putille ja ALARAUTAAN!!! nosto. 4/3 +1
kiekot: Leopard, Maniac.

Väylä #9 Avaus hyvä.. Feidatessa dart raapas vähä männy neulasii ja jäi n.6 metrin putille :( ALARAUTA!!! nosto. 3/3 +0 kiekot: DART.

Ei mittän, 30 heittoo ja syömään JOULUHERKKUI ;) aiaiai :)

HYVÄÄ JOULUA
FRISBEE GOLFFAREILLE
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 29.12.15 - klo:18:28
mielikuva
harjoitus.
PANSIO

Kävelin tänäpä kauppa reissun, mettän kautta  ;) mietein samalla hyviä muistoja joka väylältä.

1 Väylän tiillä tupsahti mieleen muisto, kun olin lapsieni ja heidän kaverien kanssa heittelemässä. Vähä napsus puihi mut lähestyminen aiheutti sillon lapsille wow efektin :) 3/3 meni sillon :)

2:lla tuli mieleen ekaks  ;D se tyyni ilma.. auringon lasku.. ja PERFEKTO fly to the basket  8) H.I.O 1/3  :o

kolmosella tuli mieleen kun oli jo hämärä ja tiillä oli mies ja poika heittelemässä. sillon avaus tiputti omatki leuat kalliol.. kun ne oli siit kaikki keränny pärstääs takasi ni kehujen jälkee oli pakko kertoo et siin oli kyl iso munkki mukan :) 2 puttia 5 metrist sit kilisiki alarautaan  ;D ja pääsin sanoo et joko uskotte et avaus oli oikee hillomunkki ;) 4/3

4:sen muistin tiillä kerran laulaneeni cheekkii.. kuka muu muka.. heittää noin päin pers...EI KUKAAN!!! ja sillon oli kyl pitelemist hermois  ;D mutta pääsi 4/3 kumminki.

Vitosella oli kerran hermo jo niin pinnassa edellisten mentyä päin.. ni rykäsin holari hakusesti avauksen... .... TANKOON!!!  ;D birdie tarttu sillon mukaa ja loppuki meni sillo hyvin sit ;) 2/3

6 Väyläl muistin ku kerran jouduin jättää leopardin yöks mettää.. skippas ja rollas.. pitkälle!!! ja sitten tänäpä huomasin väylällä kaatuneen puun.. jäin ihailemaan luontoa ja en päässyt koriin kun unohdin hetkeksi miettimisen  ;) ADHD  ::)

7 Tiillä muistin kun sain kerran avauksen korin alla olevan kiven viereen, alle metrin putti ;) 2/3

kasin tiillä tulvi niin moneen kerttaan ne puut edessä mieleen että meinas hermo mennä! otin sit vaa 5/3 ja menin äkkii 9 tiille  ;D

9:sin tiillä tuli mieleen eka birdie radalta ;) Enkka kiepiltä. viiminen väylä veti tuloksen sillo 1 alle parin.

Olenko päästäni vialla vai..??? VISSIIN  ;D Mutta luonto seikkailu hyvien muistojen keskellä oli kyllä piristävä kokemus!  Olis viel kiva ku pääsis oikeesti heitteleen viel tänä vuan :)

Mutta jos ei ni HYVÄÄUUTTAVUOTTA 2016Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 06.01.16 - klo:18:14
Terve taas.. mä oon "terve" taas..  ;D Ja frisbee rakkaus roihuaa erellee. Haunisissa olin jo heti 1,1-16 ja +7 tuli otettua vuoden ekax tuloxex  ;)

Pansion oon nyt jo kolme kertaa kiertäny.. +-0 ja +3 tuloksilla 2 ekaa, ja tänäpä kävin kans vaik oli poka kylymä HRRR!! mutta kivaa oli  ;)

Pansion DGP par27.

Väylä #1 Avaus oli tosi hyvä. n 7metrin putti vaan YLI!!! ja seuraava sit pari metri päästä sissää! +0 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #2 Avaus skippas jo puolessa välissä ja tosi pahaan lähäriin.. se sit liuku pitkäx.. ja putti vaikeesta asennosta korin juuree ja +1 kiekot: LEO, DART.

Väylä #3 Avaus hyvä. lähestyminen varmalle putille ja +0 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #4 Avaus lipsahti kädestä oikeelle ja puuhu. lähestyminen jäi vajaaksi ja n.10 metrin putti ina ohi. ja +1 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #5 Avaus osus oksiin ja tippu puoleen väliin. lähestyminen PIELEEN. ja pitkä putti ohi. ja taas +1 kiekot: LEO, DART.

Väylä #6 Avaus napsahti puoles välis mäntyyn ja lähestyminen vieri lopulta pitkälle putille joka yläpantaan. ja taas +1 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #7 Avaus hyvä. ja lähestyminen hyvä. putti 3 metristä... YLÄPANTAAN!!!  ;D ai veljet mikä fiilis  ;D TAAS +1 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #8 Avaus hyvä. ja lähestyminen n. 4 metri päähä ja KESKELLE  ;) +0 kiekot: LEO, DART.

Väylä #9 Avaus napsahti saarekkeen laitimmaisee  ;D ja lähestyminen varmana korille ja KLING! +0 kiekot: DART.

Summa summarum: Kivaa oli vaik kylmyys on paha vihollinen fribaajille, näpit kohmeessa ei ol nii helppoo  ;D Kolkyytkaks heittoo 27:mään tekkee +5.  Pakkasta oli 20 ja pieni tuuli 2-4 metrii..

Ei mitää, harrastus jatkuu! DISCGOLFLIFE

JA TIETENKIN.. HYVÄ SUOMI!!!
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: Mikavain on 06.01.16 - klo:18:28
Toi "terve" oli aika osuva. Ei kai sitä voi kukaan -20 muovikiekkoja hankeen viskova ihmisolento itseään täysin terveeksi väittää  ;D Kärpäsen päästessä kunnolla puremaan on vain pakko saada se päivittäinen annos tai muuten...
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 10.01.16 - klo:19:54
Toi "terve" oli aika osuva. Ei kai sitä voi kukaan -20 muovikiekkoja hankeen viskova ihmisolento itseään täysin terveeksi väittää  ;D Kärpäsen päästessä kunnolla puremaan on vain pakko saada se päivittäinen annos tai muuten...

JUU!!! Tuo asia on juurikin näin kun Mikavain sanos. Se kierros on PÄÄSTÄVÄ! kun siltä tuntuu. Ja "tervettä" touhuu se o  ;)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 10.01.16 - klo:20:27
Kutosen kirous.. JES!!!!!! JES!!!!!!

Eilen illalla katselin discgolfscoresin sivulla, etten oo minkään radan kutos väylää ikinä heittäny birdiellä?.?. Ajattelin et ompas kumma juttu.. Ja heittämis poltteet o taas ollu korkeel..  ;D

No tänäpä sit lähdin pansion mettää. DGP 27 pansio.

Väylä #1 Avaus lähti matalana, ja napsahti kallioon. no siitä varma lähestyminen. 3 metrin putti keskelle ja +0 kiekot: ARCHON, DART!

Väylä #2 Avaus jäi keskelle väylää puun kautta. Lähestyminen korin alle ja nosto. +0 kiekot: LEOPARD, DART.

Väylä #3 Avaus "hallitusti" mäntyriville. Lähestyminen parin metrin putille ja kling! +0 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #4 Avaus TOSI hyvä. n.10m putti oli vaan paikan takia, pistettävä varmasti korin alle. KLING. +0 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #5 Avaus jäi vähän vajaaksi. Pakko taas vipata vaan korin alle! kling. +0 kiekot: LEOPARD, DART.

Väylä #6 Avaus PARAS IKINÄ!!!! JES JES JES!!!! 1 metrin putti KLING!!! JEEEEESSSS!!!! Pansio mettä raikas!!! -1 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #7 Avaus PARAS IKINÄ!!!! NOSTO!!! -1 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #8 Avaus meni yli puoleen väliin, ja siitä korin alle. nosto. +0 kiekot: ARCHON, DART.

Väylä #9 Avaus keskelle saarta puuhun! Lähestyminen jäi n. 4 metrin putille.. Onnex sisään. +0 kiekot: DART.

Pansion mettäl tuli siis tintattuu enkka kieppi  ;) JEEEES!!!! 25/27 = -2 DAAAAAAMN!!!! I FEEL GOOD tiditiditididii...   

Kutos väylän tiillä oikee niinku kattosi sitä väylää, ja ihmetteli että miksen mä sitä muka tosta saa mahtumaan?? Iha selvä väylä siin o!!! Ja ku avaus irtos.. olin heti jo sitä mielt et NYT!!! Ja ku se löyty ni VOIN KERTOO!!! Tuli sanottuu jes. ja tais parit tanssi moovitki siin keinuttuu  ;D  8)  ::) BIRDIE KUTOSELLE. Heti ku vähä paneutu asiaan  ;D

Ei mittää, seiskal tuli kans heitettyy sit paras avaus.. Napsahti yli.. mut napsahti 2 metrii korin takana olleesee mäntyy, ja siit takas  ;D NOSTOLLE!!! oioioi tanssi sai jatkoo  8)

Mut sit.. sit iski ihmeellinen paniikki.. ja onneksi 8 avaus onnistu! siin vaihees tiesin ennätyksen olevan lähellä..

9 tiillä tunne oli jo niin uskomaton et kostautu!! Avaus huonoin ikinä!!! Birdie ois ollu kiva.. Onneksi lähestyminen onnistu. ja varma putti pelasti mut.. TAAS TANSSIMAAN  ;D

LOVE
DISC
GOLF
Tämä päivä frisbeen osalta ERITTÄIN iloinen. Ja kaikin puolin onnistunut. Kutosen kirous pois. ennätys uusiksi. NYT on hjuva viilis ;)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 13.01.16 - klo:18:42
                                                                                                                     Tuiskutuuliset olosuhteet

Pansion metsärata kierros. SÄÄ: pilvinen. tuuli 5-9 m/s. lunta tuiskusi koko ajan  ;) Piti pukee taas ku talvisodan tarkka-ampuja Simo Häyhä. =kerroksittain. Ei ihmeempiä ku pulkka mukaan, ja reisuunpääl.
Pansio DGP par 27.
Kiekoista lisää lopuksi.

Väylä #1 Avaus kolahti kallioon, mutta hyvään lähestymispaikkaan. Lähestyminen metrin päähän ja KLING. +0 kiekot: STARFIRE, ESP.

Väylä #2 Avaus lähti ku Häyhän pystykorvast. NOSTOLLE. -1 kiekot: VALKYRIE.

Väylä #3 Avaus lipes kädestä, tosi vajaaksi. Onneksi hyvään lähestymispaikkaan. Lähestyminen vaan hieman kauas. putti polviltaan ohi.. seuraava ALARAUTAAN. Nosto. +2 kiekot: STARFIRE, ESP.

Väylä #4 Avaus mutkaan. Lähestyminen liukui tuulessa hieman pitkäksi, puiden taa. Sieltä vaan neppi korin alle ja nosto. +1 kiekot: ESP.

Väylä #5 Avaus napsahti puuhun. lähestyminen sentin matala. Putti ALARAUTAAN. nosto. +1 kiekot: VALKYRIE, BIRDIE.

Väylä #6 Avaus napsahti puuhun. Lähestyminen vajaaksi. seuraava lipes kädestä n. 3-4 metrii eteeppäi  ;D Putti ALARAUTAAN. seuraava osus. +2 kiekot: VALKYRIE, BIRDIE.

Väylä #7 Avaus isojen lohkareiden hujakoille. Lähestyminen nostolle. +0 kiekot: STARFIRE, BIRDIE.

Väylä #8 Avaus tuulen viemänä puuhun. Lähestyminen matalana vajaaksi. Pitkä putti ALARAUTAAN. nosto. +1 kiekot: STARFIRE, BIRDIE.

Väylä #9 Avaus n. 7metrin ylämäki putille. ALARAUTAAN! ! ! ! ! Nosto. +0 kiekot: DRAGON, BIRDIE.

33/27 = +6   :D        Ja sisältää 5 ALARAUTA puttii  ;D  Talvi bägi:
Draiverit: innova starfire, innova DX valkyrie, innova DX dragon.

Lähestymisiin: ESP midrange. innova DX dart.

Putteri. innova DX birdie. innova DX dart.

Otin kaikki punaiset ja lilat kiekot, ja kokosin niistä "talvibägin" lumille  ;) tuo ESP ei kyllä ollut tuulen ystävä! Joten vakkari kiekkoni DX dart tulee myös bägiin.

 

Tämän päivän Xtreme kierros oli kyllä suositeltavan hieno kokemus! Eli ei muutaku radalle, joka luontoa rakastaa  ;) ja FRISBEEGOLFFII  ;) Muistaa vaa pukee KUNNOLLA.

#LUNTATULVILLAAN#LOVEDISCGOLF#LETITFLY


Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 16.01.16 - klo:11:56
https://www.youtube.com/watch?v=rd8MdhX3KrI

Tekemisen meininki ja mettään kiekot mukana  ;) Illemmal voi sit vaik turinoir jottai  ;D
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 18.03.16 - klo:11:52
N. vuas männy tätä "kiekkoje paiskomist"?? Ei DGS näyt enää ku 50 ekaa? en piru vie muist päivämäärää koska eka kerta oli..  :(  tulos oli +15  8) YLPEÄ!

Ylämummut kilisee edellee  ;) mut palttiarallaa päivällee, tasa vuos sit eka heitto/rakastuminen! I`m so excited  8) i think i love it ;) This is HOT STUFF!

Kyl täsä talve mittaanki o tullu sillo tällö tullu käytyy liukastelees  8) 

ja suunnitelmat o inase muuttuna.. Punnerukset..Kori..Puttaus..lisenssit.. ;D  ;D  ;D EI VOI KU NAURAA! elämä o yht punnertamist!!! korit mettäs!

putti lentää.. ohi. (ala/ylärautaa)

eikä ol muutakaa..... Rakkautta riittäs kilautel niit "ylänee mummui" enemmänki.. vaan.. meni saakel.. rahahommat pieleen.. ja paljon muuta!

ELIKKÄS: jos jotai kilpailuu.. ihan pikkuhiljaa ja vaan tämmösen ku oon ni VIIKKOKISOIHIN!!!!      7K: na        (TÄÄ EI OLE LUPAUS)

Koska aina kun mä lupaan jotain..... SE EI ONNISTU!!!!!!! juoksen näkymättömiä seiniä päin!!!  :o  :o

ettei men iha liia masentavaks tää ni tuanoini.. https://youtu.be/gxO4w8YtP-U

FRIBA TEKEE MUT ONNELLISEKSI.  ;D Joten ei muutaku  HYVÄÄ FRISBEE KEVÄTTÄ KAIKILLE <3 Terv: Mcjallu80 (harvinaise pehmee kaveri)

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 21.03.16 - klo:14:20
Cleaning open :D pansio DGP. kertaa 2.

Käväsin kiässin kikkailees eile ja tänäpä. yhteensä +4 ja siinä kikkaillessa täytty 2 prisman muavikassii.. tölkeil, karkki/jätski papereil.

Kaikki muavi ja metalliromu mitä mun silmään osu, ni lähti K-kaupan roskikseen  ;)

Tuli parhaimmillaa jopa lapsuus mieleen, löyty meinaa nii vanhoi jätski papereit ettei semmosii ol myytykkää enää jälkee kivi ja miakka!

Mut hauskaa oli kumpanaki päivän  ;D Ei mitää.. PEACE OUT <3
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 02.04.16 - klo:00:40
Kyl vaa.  ;D

Ajatteli tosa testix vetää ko täsä tätä lajii o saanu vuode verra harrastaa ni tuanoi. pansioo kierrän niin monta kertaa et +15 tulee. niinku eka kierroski ;) eli 9 väylää.

aprilli päivän meni kax kiäppii ja +6 o ny taulus.. eli viel o kierrettävää  8)  Mut 18 menty. ja +9 saa men viä :D Yhen lupaan men  ::) Ei varmaa kannattas.....

Onnex ole myäs paljo kattellu videoo ja lukenu foorumii, ni tajunnu. Et ko mää hädi tuski klaaraa ne 50 metri heitot.. Ni kyl täsä o viäl niin pal tota savottaa et..

Ku lähretää kisaamaa ni siä o myäs toista sataa metrii pitkii väylii..  ;D  ;D  ;D Mää paisko välil 55 metrisii väylii 4-5 kertaa..  ::) Tuanoini  ;D

Mää ku saan tän innon/rakkauren käännettyy tekniikan parannukseen ni sitten.. Emmää veljet sentähre ny itteeni iha ilkosillaa munaa lähr  ;D

Kyl menis toista kymment heittoo per väylä ku Esim: MINÄ+LAUSTE  ;D Pian sekin nähdään ku pääsen pidemmäl ku käydyt radat: vetikko. pansio. hauninen. up.
Alottelijoille.

Kyl mää silti lähren testailee pidemmil väylil tänä kevään.  ::)

On se vaa nii hiano laji. Mää tykkään. se kiekon hallinta on alkanut kiinnostaa paljon enemmän.

ONNEX KEVÄT TULEE  :P
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 02.04.16 - klo:15:43
Yritin tähän keksiä hyvän ja hauskan vertauskuvan... en keksinyt kun niin naiivin että en laita sitä. Mutta mä oon aina rinnastanut frisbeegolfin puttaamisen muiden lajien maalintekemiseen (esim. jalkapallo, jääkiekko, salibandy...) tai vaikka koripallon koriin heittämiseen – se on noissa lajeissa kuitenkin ns. se juttu, se juttu mitä jaksetaan hinkata vaikka yksin yömyöhään. Toki muutkin osa-alueet kuten syöttäminen, harhauttaminen, puolustaminen, taklaaminen jne. jne. on tärkeitä ja niitäkin pitää treenata... mutta niitä laiminlyödään helposti, koska se pelivälineen upottaminen kohteeseen kiinnostaa enemmän! - Niko Kempas.

Iha päällikköö tekstii  ;) Tästä tekstistä sai iha simona virtaa reenat puttii! KIITOS! Ja keksei tosa sit iha oman reenin.. hain muovi tolpan. teippaukset sihen.

halkaisia 10 cm. ja teippaukset 25 cm yhteensä. keskellä n.12 cm tähtäysteippi. eli yritän osuu sihen 10cm leveesee ja 12cm korkeesee alueesee.  8)

Pitää osuu täydellisesti alueeseen tai HYLKY. ( näyttää kori muute isolt sen jälkee )  ;D


( LAUKOO LAUKOO!!!! ) laukoo=puttaa. sitä lätkässä harjotellaan TOSI PALJON!!  ESIM: P.Laine, J.Pulju, jne jne..Kiersin tänää taas kaksi kierrosta pansioo ja viäl on +2 jäljel :D Eli 4 kierrosta menny, eiliset yhtee laskettun +13.

Mutta tosiaan. noille 36 väylälle mahtuu 9 ALArautaa ja 3 YLÄpantaa.. Se o aika iso prosentti!! Eli putin ku saan laitteeseen, eikä rautoihin.  Ni tulokset paranee.

Jep. Tämmöstä tänää, ja harjotukset jatkukoon  8)

LOVE DISC GOLF  Ja kiitos koko foorumin väki kaikesta luettavasta.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 03.04.16 - klo:17:29
                                                    TASAN 40 VÄYLÄÄ

Lähdin tänäpä kokeilee, vieläkö kierros menis :) +2 oli jäljel  ;D

1 väylä par. 2 väylä par. 3 väylä par. 4 väylä tuplabogey nosto. Tuli muute TOSI raukee fiilis, ku testi loppus.

Eli 40 väylää ehdein kiertää.

Koko kierroksen tulos oli tänään par. rivi: 3,3,3,5,3,3,3,2,2

1 ja 2 väylien 7m. putit ALARAUTAAN!

4 väylän tuplabogey toi super hyvän olon  :D

8 ja 9 väylät onnistu tänäpä NAUTINNOLLISESTI.  ;D      #8 väylän: 8m putti KLING.    #9 väylän: kuustoista metrinen puun takaa, hyssenepillä KIPPOON!!  8)

Oli muuten ihmeellinen, se raukea fiilis tänäpä.. Heti ku paine loppus, ni oltii ku uus ukko.??

Mutta putti on edelleen sitä 50/50 luokkaa!! EI HYVÄ!  "ihan pieni" rentous on löytynyt.. Mutta ei se auta. kun ALARAUTA soi enempi ku ketjut!!

5 metriset kilisi tänää 100% Mut heti 6 metris % tippuu!  Kaikki 10 metri sisäl osus laitteesee.. mut pieni prossa jäi sisäl..

No harjotukset jatkukoon ILOISIN MIELIN ja RENNOIN LEISKAUKSIN.

PEACE, LOVE & FRISBEEGOLF

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 09.04.16 - klo:14:57
TAIVAS VARJELE! HOLE IN ONE!

https://youtu.be/kqRyUSw6WjY

Tasan vuosi sitten pansion mettässä #2 väylällä. Antero Mertarannan selostuksella.. (vähä muokattu)  ;D

eli mm2011 ilmaveivi selostus= pansion metsä hole in one 2015 selostus..  ;D

Heitot on tällä hetkellä hiveltävää katseltavaa, kun katselee liukukin on hienoa. Niinkuin jallukin, katsokaa tämän "nuoren" taiturin.. OOOOOIII!!

Näittekö minkä korin kaveri iskee!? näittekö minkä korin kaveri iskee?! Ottaa hentoon käteensä kiekon, ja kanssa pelaajat katsoo kentällä että, HERRAN JESTAS

mitä siellä tapahtui?? Jallu80 ottaa kiekon, ottaa innovan oikealle kädelleen, ja heittää. kyllä heittää pansion historian yhden hienoimmista holareista.

Ei mitään muuta voi sanoa! Katsokaa 35 vuotias "nuorukainen" siitä kiekko käteen, ja metsän oravatkin katsoo että, TAIVAS VARJELE mitä sieltä tulee?

Sieltä tulee HOLE IN ONE! Ja sen heittää jallu80. Vielä kerran ei voi kukaan muu väittää muuta! on se sellainen!  ;D
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 31.05.16 - klo:23:37
Morjestaaaaas.  ;D

Puttireenii pari kertaa viikos PITI!  ;D

Mää mitää ol tehny! 0% harjoituskertoja.

Olemmää silti kiäppei heittäny tosa lähi mettäs.  8)

Siin o reenit. Mut kyl vähä o tullu varmuutta tekemiseen. Onnex vihdoin!

Kyl tää laji vaa on jotain niiiiin MAHTAVAA.

Ei mittän hei. Mää jatka harjotuksii ja näipäi pois.

#KESÄ#ITIKAT#ALUSKASVILLISUUS
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 16.06.16 - klo:16:15
                                                                                                     kesä kukoistaa!


Kiitos ensinnäkin kaikille lukijoille/kirjoittajille. ja anteex ku ominpäin täälä textejä nostelen..  :-[ on vaa nii piru kovaa textii ettei meinaa penkil pysyy..

Olemmä kiertäny noit ratojaki aika tiuhaa.. haunist, pansioo ja up:ta.

Viime viikoloppun treenasi oikee ajan kans aurinkoises/tuulises kelis. perjantain hauninen ja pansio peräkkäi. yht +6      Tuuli kovaa.

Lauantain pisti sit oikee iso vaihtee silmää ja testasi vähä kuntoo samal.. urheilupuistoo 3 kierrosta putkeen. yht -5     Tuuli kovaa!!

#1 väylällä neppailin 1,5 tuntii avauksii! forella ja bäkkäriltä.. n. 80% birdie putteja onnistu. loput rautoihi. "pari" holariiki oli taas likempän ku lähel..

sieltä lähin syömään..

ja ku vatta ol täys ni, reppu selkää ja pansioon 2 kieppii putkeen. kumpiki kiäppi paarii.. 4 birdiee tuli.. mut nii tuli 2 bogii ja yx TUPLAKI.

Sunnuntain painoi taas uupeel.  pari kierrosta. siel oli holarit taas liki.. ja miinuksel taas kotioppäi. ja sit pansioo 3 kierrosta putkeen.

Kaikki paari kieppei  :D Tosi tyhmät mokat kostautu! oli -2 mittaris viimist kertaa #9 väyläl lähteissä.. mut IHANA TUPLA bogey lappuun!  ;D paariin.

No oli mun sit maanantaina mentävä kans, ku oli nii hyvää tekemist ollu koko weekendi. sivuuti siin sit enkkaani ja minus two lapu kans kottiipäi.  :)

Kävimmää tänäänki sit testaas vähä.. satoi ja ukkosta ilmassa.. tuulikin hyvin. eli nihkee meno.  ;D

kävin kaupan kautta ja testasin vähä jaanin pelikirjaa siin kassal..  ;D ai että on elämä vaa välil komiaa  ;D

No mettä meni sillee 1+1 meiningil eli 1 lintunen ja 1 alarauta bogi. paariin siis.

kyl tuntee ny paikoisas, et on menty koko weekendi. ja vähä pääl.. Mut hyvi mää siis jaksoi nua kiepit.

Ois ollu enemmä aikaa, ni oisi useempiiki kieppei vetäny! ja jos mää johki kisoihi asti joskus pääse, ni jaksamisesta ei ainakaa jää kii!

Ku kelit täst ny seuraavax paranee ni masku/lieto/kaarina.. HERE I COME!!!! usko itseeni on kova! pääsee "vähä" pidemmil väylil..

Kaarinaa mua o kosiskeltu.. tartte varmaa ottaa kosiaan yhteyttä.. ja ottaa seurax.. jos vaa aikataulut natsaa  ;)

Ja lausteellakin on SM-kisat  ;) pääsee näkee liven tän maan huiput! JES!!!

Mut mää jatka taas harjotuksii.

                                             PEACE,LOVE&FRISBEEGOLF


Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 04.08.16 - klo:12:04
Satoja litroja jätettä. kymmeniä litroja tyhjiä tölöökkejä :) äänd muutama litra mustikoi ;) ja melkei irti revenny käsi  ;D

Juu tuanoini siivonnu poja kans luontoo, ja kloppi o vieny muutama kassillise tyhjii tölkkei. "karkkirahaa"  ;)

koska fribareppu o aina mulla selässä ni miksei sit marjakippoki  ;) kyl se "disketti" samal lentää nii kovi, et meinaa jo tua oikee olkapää lähtee messii  :'(

Putti oli jo hyväl mallil tosa josai kohtaa ku KEMPSTER KGB pisti iso vaihtee ja lähti "vaarallisil vesil"  ;) HYVÄ! KIITOS!

Koska sihe teksii pysty samaistuu monee kohtaa  ;) Mäkin olen heitellyt aina kaikkea, siis aivan kaikkea JA TARKKAAN! "lapsiaki o 2"  ;)

mut olkapää on jo lähös sin koriin mukana  >:( putti on viime aikoin ollu vaikeeta!! koska vihloo!!!  :-X  :'( tää laji vaan vie mua niiiiiiiiIIIIIN KOVAA!

ja mä en säästele ;) agressiivinen peli tyyli  vie usein plussan puolel.. helppoja paareja muutan birdiemahdollisuuden takia bogeyx tai yli  ;D

Koska "kyl se tosta menee!!" sanon itelleni aina ku olen 30 metriä korista!!!! usein se juu hipasee ketjuja.. tosi usein oikeesti! yli 75%. Loput millin ohi!

ne puttirallit alkaa, kun päästään sin kallioitten taa ja pusikoihin ;) pitäis tajuta välil vähä miettii.. JAA MÄÄ VAI???  ;D

Emmää osaa! ei ol mun juttu tuo miettiminen  ;D HANAA!! ANTAA PALAA!!!

"Come without the warning like UFO, you`re running with the devil it`s touch and go"

Mutta yksi iso kiitos mun tänne tarvii myös pistää! 

Mun rakas vaimoni.

Kiitos. että saan urheilla/kuntoilla niin paljon. KIITOS!!! I LOVE YOU <3PS: mul oli jotai muutaki miäles mut unohtus... kiriootan het ku tulee takasi  ;D

FRIBATERVEISIN: mää voi kato heitel tämmösii, ku mää oo vähä tämmönenäi. ekstiä  ;) eli jalluvaa.
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 08.08.16 - klo:17:01
                                                                        TURKU UPaamulenkki  ;)


Väylä #1. Avaus korin alle, nosto. 2/3 -1

Väylä #2. Avaus kolmeen metriin. unelma paikka putata  8) YLÄPANTAAN!! Nosto 3/3 +0 Ina harmitti muute  :-\

Väylä #3. Avaus kahteen metriin. Kling! Siälä lepää hä. Itse luottamus takas kattoon!  8) 2/3 -1

Väylä #4. Avaus korin alle, nosto. 2/3 -1

Väylä #5. Avaus korin alle, nosto. 2/3 -1

Väylä #6. Avaus metriin. keskimmäisee ketjuu. 2/3 -1

Väylä #7. Avaus pahan pompun kautta huonnon paikkaan. Mutta sieltä pusikosta korin alle 8) Nosto. 3/3 +0

Väylä #8. Avaus korin alle. Nosto. 2/3 -1

Väylä #9. Avaus jäi oksa osuman takia vajaaksi. Ja pitkä putti yritys alle  ;D 3/3 +0

Yht: 21/27 -6 ennätystä etiäppäi  8) ja koval tuulel viä  ;)

Hieno aamulenkki kaiken kaikkiaan  ;D
Sitten syömään ja pansioo kiäppi kans :)

Pansion oikea rivi: 2,3,3,4,2,4,4,4,2  +1     Tuuli kans kovaa. alarauta kilisi kaks kertaa ja tanko 2 kertaa kans :)

#9 Väyläl 12 metrine putti jätti eri hyvä miäle  ;D

LOVEDISCGOLF   <3
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 10.08.16 - klo:17:33
Painoin pansioon uuden enkan  ;) tuuli oli reipas, mutta niin minäkin.  ;D

Väylä #1. Avaus oksa osuman kautta pahaan jatkoon.. Täydellinen fore neppi kahtee metrii ja kling! 3/3 +0 blizzard boss.

Väylä #2. Avaus neljää metrii ja kling! 2/3 -1 putteri.

Väylä #3. Avaus korkeena otti kauheen feidin. Lähestyminen korin alle. Nosto. 3/3 +0 boss, putteri.

Väylä #4. Avaus forella 15 metrii. Putti korin alle. 3/3 +0 star archon.

Väylä #5. Avaus sisäkurvin puusta metsään. Vaikea lähestyminen 11 metriin. KESKELLÄ! alaraudan kautta viel  ;D 3/3 +0 putteri.

Väylä #6. Avaus hienosti 7 metriin ja kling! 2/3 -1 blizzard beast.

Väylä #7. Avaus oksa osumasta jäi puoleen väliin. lähestyminen pieleen.. 8 metriä putattavaa, mutta keskellä! 3/3 +0 boss, putteri.

Väylä #8. Avaus ina matala mutta melkein perille asti. 7 metriä ja KLING! 2/3 -1 archon.

Väylä #9. Avaus neljää metrii ja itseluottamus oli niin tapis et meinasi piruuttaa silmät kii pistää.. En pistäny  ;D mut putterin pistin keskelle. 2/3 -1

summataa summarumit kans. pienestä kii ettei ollu -6. Mutta toisaalta ajateltuna ei isoista asioista kii etteikö oltas plussal  ;D

Tänäpä onnistu lähes joka heitto, pitää olla tyytyväinen. Ja olenkin.

Miinus neljä ois ny pansioo sitte pistetty.. se miinus kuus on jo hyvi mahdollinen.. sitä metsästäessä  ;D Mut nyt on hjuippufiivis  8)


Fribaterveisin: onnellinen jallu.

Ps: toi putteri on kyl innova muottii tehty, mut stämppi o mielipuolinen kiihkoilija.. Maniac p1.  :'(

ko mun <3 JYRÄ dart <3 jäi johki kiepil vahingos  :'( enkä ol viel uutta hakenu..


Pps: yhtä en vaihda.. <3 INNOVA!

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: HAH on 10.08.16 - klo:17:48
Onnee enkasta!
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 13.08.16 - klo:08:45
Onnee enkasta!
Kiitos
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 13.08.16 - klo:09:25
huamenet.


Eile pansios kiersi viel enne saunaa kiepi  :)

Ensimmäiset kolme väylää perfecto.  3 kpl birdie. ja miinus kolme taulussa... 4:sella sain erittäin mukavaa peliseuraa. kiitos teille.

siinä näytin sitten kuinka oon foorumivinkkien kautta oppinu 10 metrin rinkiin avauksen. (forella) ja sielä se n. 8 metris lepäs.

ainoo et sit tuli eka puttimissi! ALARAUTA  ;D ja paariin  :'(


No sitten alko tapahtuu... 5:sen tiillä kävi supermunkki avauksessa. liian sisältä mut ei osunu mihkää  ::) sieltä metsästä se tuli koskemattomana..

Mutta meni pitkäxi. Kaveri sitten löysi mun frisbeen n. 20 metriä pitkäxi menneenä. minä sitä hakemaan/jatkamaan..

Jallu- AI AI!! MIT VIT**??? AI SAAT** :-X!! VOI PERJANTAI!!! Ja juoksuksi. LUJAA!!!!

Taisin astua maa ampiaispesään.. 4 pistosta tuli ERITTÄIN AGGRESSIIVISILTA piikkipukamilta!! sattuu vieläkin  :'(

No se vitos väylä sit pamahti TUPLABOGEYX..  ???

sitte 6 avaus pamahti niin hukkaa puun kaut et hohhoijakkaa.. Löysin  8) ja fore jatkosta sain ablodit  ;)  Parii metrii pysäs.  8) hutasu.. ALARAUTA!

Sit oltiinki jo takas nollilla. +-0 siitä vähän kettuuntuneena seiskan tiille.

Seiskan avaus inan liian korkea.. mutta kuitenkin 4 metrin putille ja takas lappu miinukselle!  ;)

kasilla sai poika 1 pistoksen! ja mun putti rautoihi ja paarii.  Kaveri pisti kauniin n.13 metrisen putin keskelle  ;) Oli kommee putti.

Ysin avaus jäi näppii vähä ja liian oikeelle PUUHUN. ja jatko vajaax. mutta putti piti lapun miinuksella eli par ysistä.


Summa summarum: Miinukselle jäi vaik yritti piikittäjät pysäyttää mua.. EI LUONAA!! TE ETTE MUN HARRASTUSTA VIE!!

Peli seura oli huippua. Kiitos. Useammin vaan messiin. (ampiaisetki saa ol siel kuhan jättää Jallu ja Jallu jr: n rauhaa) 8)

MUTTA VAROKAA VÄHÄN AMPIASII.. ON KUULEMMA AMPPARIT ILKEEL PÄÄL!!


Mut ei hätää hässeis, ku o voimaa pusseis! joten mulla kyllä harrastus jatkuu entistä kovemmalla innolla  ;)

<3 LOVEDISCGOLF <3
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 18.08.16 - klo:15:18
Urheilu puistossa pojan kans syöttämäs sorsii.. metsästelees holarei.. ja yksi tulos kieppikin.

Päivän ensimmäisen heiton suoritin väylällä #7. Avasin YLÄPANTAAN!!! että ku korpes!  :'(  -Ei se tul millää.

Sitten availin tunnin sekasin ratoja.. Holari vain mielessä.. Ei ton lähemmäs tänää..

Kassilisen leipää sai sorsat ja sit päätin et nyt viel yks kieppi alusta loppuu ja kotio!

Oikee rivi on 2,2,3,2,2,2,2,2,2. -8 Eli taas meni ennätys eteenpäin.  ;)


Pistetään tähän ny vaik omat rataenkat: Pansio -4. Vetikko -2. UP -8. Hauninen (vanha 9) +2. Hauninen uus 18. +8.

Asiast kiikkustualii.. Tämän vuoden eka heitto.. Hauninen 1,1-2016. Väylä #1. Avaus komeen skipin kautta ketjuihin.. mut tippu  :'(

Nyt alkaa olee jo pansio ja uupee "helppoja".. Tarttee ruvet enempi käymää tual haunise 18:sta siin o mul tekemist  ;)

En viel tähä päivää mennes ol muil radoil käyny. Vaik poris/kaasmarkus viime kesän olin lasten kans ja reppu oli messis.. Oltiin kirjurissa.. Jätskil  ;D

ja leineperis oltii moottoripyörä kokoontumises.. RATA VIERES.. söin taas jätskin..  ;D
Mut ei mittä hei, Mää jatka taas harjotuksii  ;D

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 22.08.16 - klo:20:28
                                                                              Kaarinan keskus-liikuntapuisto par 38.  #12 väylää.

Aamulla kun oli "aamiainen" syöty ja kuppi kaffet naamas. Tuli yhtäkkii mielee et nyt johonki uutee rataa...

Kysyin pojalt et -lähetäänk bongaa joku uus rata? Poika -JOO!  Netistä arpomaan.. Masku... Liian vaikeelta tuntuu..

Kaarina... TONNE!  ;D

Frisbee reppu kuntoo. Eväät ja juomat + SATEENVARJO. Koska erittäin "kommee" keli muute  8) Wanha rouwa (auto) käyntii ja matkaan.

Liikuntapuisto löyty laakista  ;) Ekaa kertaa eläessäni kaarina cityssä :)

Sit ei muutako rataa ettimään...  >:( VOI  :-X Unohdin ottaa ratakartan kuvan mukaan!!! Nyt tuliki paha mutka..

Onnex joku pappa löyt 10 minuuti pääst lenkkeilemästä. Kysyttiin neuvoo ja jäähallille päin sain ohjetta.. Sinne siis.  :)

Siellä oli onneks porukkaa ja päästiin vihdoin teelle  :) Nyt on tuttua näkymää youtubesta :)

#1 Väylä. Avaus ei päässy feidaamaa ku osus johki risuu. Vähän puun takaa jatko 2 metriin ja KLING! 3/3 +0 Boss & DX Aviar .

#2 Väylä. Avaus melkein perillä jonku risun kautta 8 metrii. Mut Aviar in the middle of ;) 2/3 -1 Aviar.

#3 Väylä. Avaus mandon kautta (väärält pualt) sysimettää! Sieltä KOLMAS heitto onnex jo korille päin. Ja 4 metrinen keskelle. 4/3 +1 Aviar.  :'(

#4 Väylä. Avaus pahasti oikeelle.  :( Sieltä onnex pääsin putille. Ja Paariin :) 3/3 +0 Boss.. .. Aviar.

#5 Väylä. Avaus tosi hyvä.. kunnes otti rollit pikku kuusen taa 14 metrii. Sieltä vaan super yritys.. Viereen tippu. 3/3 +0 Boss & Aviar.

#6 Väylä. Avaus tuulen puuskasta vaihto suuntaa  :'( jäi pitkälle putille.. Joka vajaaksi!  >:( -Miks mä otin to 140 grammase blizzard beast? 3/3 +0 Beast & Aviar.

#7 Väylä. (Avasin pidemmältä) Avaus forella pieleen mut väylälle. Jatko pieleen. toinen onnex putille. 7 metrinen KLING! huh. 4/4 +0 Boss & Aviar.

#8 Väylä. (avasin helpotetulta) Avaus MELKEIN HOLARI!! Boss korkeella antsalla mm ohi korin takaa!! 2 metrinen keskelle!  ;) 2/3 -1 Boss & Aviar.

#9 Väylä. (avasin matolta) Avaus Bossilla lähti liian korkeelle ja feidas 12 metrii. Sit putti oliki katastrofi!!!  :'( n,45 astetta väärään suuntaan.. kuusen taa ojaan.. :'( -What happend?  :'(

Mutta putti polviltaan forella kuusen takaa vaikken ees nähny heittäessäni missä kori on.. jalan näin.. KLING! -Menixe sin?  :o WOW! 3/3 +0 Boss & Aviar.

Sit alko oleen jo poka jalat vesirajaa asti märkän ja paita kans!!! Siis ku uitettu koira! - Mennää loppuu asti ku tän asti tultii.  ;D

#10 Hohhoijakkaa mikä väylä.. Tua.. kops kops ja Hermo kireex!! Siis hieno ja haastava.. Sieltä penkeiltä heitettäes ainaki  ;D Mut vaatteet läpi märkän ei tuntunu oikee enää jumppa maittava..  ;D 5/4 +1 Boss & Aviar.

#11 Väylä. Avaus Melkein perillä johki raapas ja pahaa paikkaa  >:( >:(  ;D Jatko vaan puitten yli putille. 2 metrinen ALARAUTAA..  >:( 4/3 +1 Boss & Aviar.

#12 Väylä. Avaus jonku puun kautta sit niin lujaa oikeel et NÄKEMIIN!! Mun järki meinaa..  ;D Meinas alkaa mettä raikaa mut SPIRIT ja käytös!!!! HUH!! Oliki oikee puhaltamist hetki..  ;D Sit ettimää.. Löyty ;) ja ainoo mahdollinen heitto vaati tosi tarkan foren.. HUH!! Kiekon mentävästä rööristä meni ja meni muute iha peril asti ;) KLING!! 3/3 +0 Huhhuh oliki raskas reisu :) Keli oli vähä vastaa.. ja aamupalaki oli heikko.. ja eväätki loppus jo 6 väyläl ja ja ja ja  ;D 39/38 +1 Ois tintattu ny sit liikuntapuistoo Kaarinaa  ;)


On se vaa hianoo hä?
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 22.08.16 - klo:22:19
Jatkuu..  ;D

Siis tua kaarinan viiminen väylä.. Upea rata. Olisin halunnu holarin..  ;D

Se toisiks viimonen heitto meni siis forella täydellisesti korin vieree. Par.

Ja nälkä näky kyl viimoset kolme väylää mul ja pojal.. Aika kiukutteluu kummallaki.  ;D Ois tarttenu jaksaa loppuu asti.. Vähä jäi vaivaa..

Mut eix se hyvä ol? Nälkä jäi.  ;) Siis rataan.  ;D

"Pari" heittoo jäi kaivaa kyl.. Mut tää #8 Väylä.. WOW!! Ihan kipee heitto!  ;) milli vajaa perfecto.
 

Kyl mä pansionki viel tänää kävin.. Yliyrittäminen näkyi  :( +2  Mut jos jotai positiivist hakee..

#9 Väylä. Aviar pamahti alarautaa. ja nosto kakkosel kotii  ;D 

Joku kaunis päivä se viel kilahtaa taas tiiltä kippoon..

Mut hei. onsevaahianoohä?
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 22.08.16 - klo:22:34
Ja hei.. Kui pitkä tua kaarina kasi väylä o? siis helpotetulta.. Matolta? Ku ratakartta sanoo 137m. Mut se pituus o varmaa vaikeimma. Eli kui pitkä tua helpompi siis on? ku ei se kyl kovi pal siäl taaempan ollu.. n,25-30??

Meinaa tuntuu et oli friba "urani" hienoin siivu ;) ja samal pisin  ;D

JES
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 23.08.16 - klo:15:48
Innova Aviar DX.  Punanen kultasel stämpil  8)

Ostin viikoloppun lauantain uude putteri. Vanhas oli yx vika.. väärä merkki  ;D Toimi ku unelma mut ku..have to be innova.

uudella putterilla meni 60+ väylää enneku alko tottelee. haunisis lauantai aamun heti kaupasta testailee..

sinne putti korille siis.. otin viel maniaci mukaa.. jokane maniacil putattu uppos!! 10 ringist sekasi. Aviar ei lähemmäs alarautaa kertaakaa  >:(

maniac löysä. Aviar kivi kova DX. 171g kummakki. no siin kohtaa päätin lähtee radal.. -Kumpi putteri radal?? AVIAR TIETENKIN!!!  ;D

juu nää 18 väylää meni +10  ;D nostolla pääsi ainoastaan koriin :)

Sieltä sit urheilu puistoo 3 kieppii putkee!!! että oppis ton uuden kiekon.. just ja just miinuksel kotiin. siis 27 väylää UP:ta ja vaa -3  ;D

Ei se vaa vieläkää skulaa?? no sunnuntaina 4 kieppii uupeeta + 3 kieppii pansioo. uupee -2, +0, -3, -1  >:( ei vieläkään toimi!?!?

En luovuttanut. kolme pansio kieppii putkeen!!! siel alko Aviar löytää mun kans yhteyde. Alko kilisee ;) +1, -2, +1.

Oli kova muutos löysäst kiekost kivi kovaa!! ei millää meinannu tottuu  ;D

Ja en ol muute noin suoraa lentävää kiekkoo nähny misää!!! huhhuh saa tehd hommii et saa sen kääntymää  ;) Avauksissa siis!

Ei ol vieläkään iha täydellisesti räpyläs tua uutuus.. Mutta ku täsä aikas sitä koria kohre pistää ni oppii sen  ;)

Opein mä darti hukuttuu äkkii to Discmania p1 maniac:in pistää kippoo. toinen aviari tarttep kyl hakee. Ja sit kans joku löysempi aviar??

Meinaa pakko tota maniaccii sevvert o kehast et kova vehe kyl ;) ei se silti ihme ol.. Innova muatti ;)

Mikä ois innovalt lähin vertaava tol maniac p1 Discmanialle???


Jahas.. tultii oven takaa hakemaa iskää.. peliseurax mettää ;) JES!! I have to go now!
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 23.08.16 - klo:22:29
Pansio kertaa kax  8)

Juu tuanoi. tuli naapuri hakee fribaamaa?? -Tottakai lähretää.

Kaverin autolla intersportin kautta  ;) Kaveri kax uutta kiekkoo matkaan haki.

Ei mitää ku siit pansioon.. Kaveri matkal kysäs -Mennänkö ens vähä hiekka kentäl ottaa jiirii? Minä -En ol sit koskaa heitelly tyhjään kiekkoja.. Aina on koria kohre lähteny täst kärest..  ;D Mut kerta se o ensimmäine sitäki kokeil  ;)

Kentällä sit futis maali targetix.. Kaveri pisti niit näteil siivuil hyvi piänel hajonnal maali sisää..  :-[ Minä sain yhden.. Ja hajonta kymmeniä metrejä..

Itseluottamus lähti siin vaihees karkuu.. -Älä mee..!

Ei voinu ko ihail kaveri draivei  :o WOW! oli kyl meinaa. Tarttis kyl itekki pääst jonku opille!! Seiska koooo!! Koska mä jaksasi viittii??  ;D

No mutta.. Väylille mars. Rata enkat meil o samat. Eli -4. Mut ekaa kertaa oltii naapuri kans vähä kisaamas. "leikillää"  ;D

Tokasin viel tiil kaveril et nyt mul o kyl vähä löysät housus..  ;D Noi su draivis meinaa.. Huhhuh..

Mutta mulla pysy kyl tänäpä timanttisesti hermot vaik jännä olo koko aja  ;D Voitin kummaki kiepit.. Ja viel ylivoimasesti  8)

En pist ku omat tulokset. eka kieppi +2  ;D mut.. voitin.. No sanotaa "paril" heitol.

Toine kieppi -1 ja nyt kaveri sai puolet edellise kierrokse plussist pois.. Mut selvä voitto. Ei kahta sanaa tänäpä paremmuudesta radalla. JES.

Itseluottamusta on  muute!  ;D Löyty heti ekalt kiepilt.. ja ekalt väylält  ;) Parannettavaaha mulleki siis jäi!! Pari heittoo korpee kyl  >:(

1 väylän avaus kummallaki kiepil pielee!! Mun pravuri! vai millai se kirjotetaa  ;D

Kutos väyläl 4 metri putti kori jalkaa .. Onnetonta! Mut heti 7 väyläl tinttasi 10+ metrist keskel et ei siin. Ja varmaa kaikki "hyvä tuuri/huono tuuri" mitä kaikil fribaajil yleensä reisus on mukan..

Ni meijä kahre kisas oli kaikki huono tuuri naapuri äijäl  ;D Ei vaa luonannu.

Eihä semmost hyvää tuurii ol olemassakaa!  ;D On vain huono tuuri välil.. :)

Mut tämmötti tänäpä ja tuanoini.. Ekstiä mää jatka taas.. Harjotuxii  8)

#peace #love # frisbeegolf #innova #rightchoice #onlychoice #pehmeettouhuuhä? Fg: Jallu80

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 26.08.16 - klo:00:20
VOI FRISBEE  ;D


Mää ole tul hullux täsä  ;D Tänäpä huutanu pää taas heittää ko hullu ois.. ( ON!)

Mut tuanoini ko o perheest osa kipeenä ni ei auta ku auttaa. no mut saa vähä lepooki  ;)

Poikaki huutanu koko päivä frisbeetä heittää  ;D Ja sit viel kaiken kukkurax tultii taas oven takaa haastaa  :D - Vähä siistii hä?

On kyl siistii oikeesti et tutustuu uusii ihmisii jne jne.. Harmi kunnei tänäpä kumminkaa päässy.

Ja huame tulee vissii vettä ko tualt esteri..

Mut ei siin, ku mä ehdotin sit et jos hänel jotai ylimääräsii kiakkoi ois.. ku mullaki o. Vaihtokaupat alko saman tein  ;D

Mä sain kauan himoitsemani "dessun" kaxin kappalein viäl  8) Pro destroyer 175g. Tosi hienon värinen valkonen (valoa vasten punaset raidat) Daamn  ;) kunto on kyl enää 7 paikkeil.. nooh..


Sit tuli DX Eagle 150g (UUSI) hintalappuineen  ;)

Ja kaiken kukkurax ai ai ai.. Blizzard champion destroyer 140g  8) Ai veljet. kunto 9+ pari testii pistetty.

Eli ei tarttenu ihan ilman frisbeeharrastusta olla ;) ja onhan juutuuppi pyäriny  ;)

Ja seuraavax pääsee testaa sit jo astetta vaikeempaa kiakkoo :) Jos mä ton saan pysymään räpyläs (istuu ainaki) ni sit alkaa tulosta tulee  ;D

Tua blizzard champion boss alkaa taipuu pikkuhiljaa aika nätisti..

Jooh välil pansio ykköselläki ku oot jo heittäny se sin "täydellisesti" kallion taa nostolle..

Ni kävelles reppu seläs ylämäkee pomo pyärii vastaa.. Tekis miäli ain kysäst et vetikö peril hönön ku noi o vauhti pääl?? No joo toi ny oli taas tätä pehmeet.

Koitetaa pysyy asias..

Pari putterii tarttee kyl ens viikol varmaa hakee..? ois meinaa kiva saar tua "kymppiputti" vakioituu ton kovemmil prosenteille!! Eli se vaatii treeniä hei!!

Joku päivä kävin viel kiepi jälkee poja kans koulu pihas vetää muutama puti tasa kympistä. aviarilla. ja joka kerran putin jälkeen kiekko oli haettava uutee yrityk..

Ei mittää.. pojal sanoi et koittaa vähä häiritä.. Siis vähän.. Sain käpysateen päälle..  ;D No himmasha se ny hiuka  ;D

Ja sit aloin haaralta kymmen puttii. 2 jäi sisää. 9 osu laitteesee ( Mitä välii!!!) yksi tippu vieree. (Ei lasketa!!) no 20%  :'(

Sit viäl normi asentoo kymmene puttii. 5 jäi sisää. 9 osu laitteesee.. MITÄ VÄLIÄ!!!! EI NIITÄ LASKETA!!!  50% osus..

Eli treeniä ni toiki homma alkaa jiiriintyy!!! On meinaa hippase tärkee homma tua putti täsä lajis!

No onnex oli joku päivä aika hyvää putti..  8) En mä sillo vissi missanu ku kaks puttii yli 10 metrinen ja sit se nelone  :'(

Pistin kumminki yhde yli kympi puti siin toisel kiepil keskel.

mutta mutta.. emmää taas tiä edes mitä tän ole kiriootellu mut näillä mennä ja kovaa pitää suomee kannattaa EM-kisois. Saadaa oikee telkkarist weekendin naatiskel hä? 

Mää jatka taas..  ;D

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 31.08.16 - klo:10:32
aamulla radiosta... Alko taas tää mun pää sanottaa itekseee.. JOO OLEN PEHMEÄ!!! ADHD!!! JA ON OIKEE ÄÄRIPÄÄN TYYPPIESIMERKKI sano kax psykiatri lääkärii  ;D

Mut abbaa hei.. 8)

https://youtu.be/HHbBqjPl-PM
Can´t resist the strange attraction, from that giant Frisbeegolf. Lots to take and lots to give. Time to breathe and TIME TO LIVE!!

Waiting for the sunrise, Disc throwing in the park. Summer day whit frisbee. Walking in the forrest, frisbeegolf in the park. Summer day whit frisbee.

I love the fiiling in the air... My kind of people everywhere..

When the naapuri comes with the action, i just know it´s time to go.

Can`t resist the strange attraction, from that giant FRISBEEGOLF. And today, when we driving. And the first BIRDIES start to KLING!  ;)

(hole in one) It´s elusive call it glitter, Somehow That trow turns me ON!!

Some folks only see the litter! We don´t miss them when they´re gone!!

Ja hei sanat o sit vähä sekasi jne mut huumorilla mää tän toho postasi et jos joltai tulee itku.. Toivottavasti onnen kyyneleet..

On kuumat kyyneleet, poskillein vierineet..  Tää oli sit taas jo Jamppaa. Tuamist meinaa ;)Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 02.09.16 - klo:11:37
31,8-16 pansio.  1 kierros naapurin kans..

Mä en ol sen jälkeen kun 2 kieppii heitettii naapuri kans, ni onnistunu missään! +4 ollu paras  :'(  +8 huonoin..  :-\  :'(

No mut en tietenkään silti kieltäytynyt. mutta +5 oli tulos ja kaveri pisti nyt komeeta heittoo. ja +1 kiepillä reilu ja komee voitto!

Mulla on ollut nyt kaikissa heitoissa joku..?..??

Ei hajuukaa mitä on tapahtunut.. mut heitto on hukassa!! se alko jo olee kesäl siin hyväl mallil.. mut nyt päin  :-X

olisin erittäin onnellinen jos jollain on kokemusta tällaisesta heiton hukkaamisesta.. ja sen LÖYTYMISESTÄ. kiitos jo etukäteen.

mulla alkaa pikkuhiljaa lahoo latva, jollei jotai tapahdu ja PIAN!! enkä mää tietenkää mitää paussii osaa pitää!

Pää vetää mettään heittää kokoajan!  ;D Mutta ku se ei oo enää kivaa, ku tietää jo lähteis et se on nyt hukassa! eli mitään alle 30 heito kierrosta on TURHA odottaa  :'(  :'(

Ei muute mittää mut tänäpä ois tarjol isommal porukal haunise 18 väyläne.. En halua nolata itteeni siellä nyt!! mä olen sielläkin kerta ollut tyytyväinen näihin omiin +8 kieppeihin. mut nyt en voisi päästä sieltä alle +15 varmaan..?? yksiki virhe.. ja mä alan "korjaa sitä" super heitolla..
 
niinku viimex pansiossaki..  johdin vitosee asti. Sit vedin 5 ja 6 väyläl tuplabogeyn ja sit kusas koko homma ku ei pyöriny enää ku PAKKOHOLARI pääs..  :'( Mä viel johdin sitä kierrosta.. voi veljet..  :-\ kaveri pamautti vitosel nostobirdien ja sit lahos jallun kuuppa!

mä olisin jopa viel voinu sudaroida sen kiepin ku se keskittyminen ois pysyny siel PELISSÄ!!! mulla oli komeita birdietä alla.. Mutta ku ei ni ei!

"superhyperholari" avaukset ei todellakaan menny ekalla heitolla koriin.. hyvä ku löyty kiekot edes!  ;D  ;D  ;D

Mut katotaa.... Toivottavasti alkaa taas nuppi toimii ja heitot pysyy uamasas.. I LOVE DISC GOLF <3

Ei nyt vaan skulaa pää eikä heitot.. Tarttisko pitää joku pien pakkopause? 

Mut kaikkeni annan! ja parasta toivoen koitan rauhassa jatkaa fribaa  ;) Eiköhä se sielt löydy  ;)

En ole ainut kellä on/ ollut nuppi jumis. Joten ihmisiä täs vaa ollaa ja ku päätä vaativa laji.. ni pieniki stressi tila on jo paha..

Ei mittää hei. älkää masentuko textistä.

Toivon joka heittäjälle oikein antoisaa kesän loppua heittoineen. Fribaterv: Nuppilaho jalmari!
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 03.09.16 - klo:10:24
Hauninen #18. par 55.  :)

Kyl mää sin lähri heti ku olin tän kirjottanu.

Siälä mä jiirasin puttii ku tuli viestii et pia mennää.. vastasin vaa et tääl jiirataa jo  ;D eli odotetaa poja kans tääl.

No toine kavereist tuli sen jälkee pia jo mukaa pistää putti kohalleen.. ja hyvin saikin sen niinku mun poikanikin.. Mut mää en!!

Ei tainnu harkka puteista upota 4/100 eli 4% hei tolla ei tee enää mitään!!

ja neki tuntu vähä vahingos menevä!  :'(  :'(  :'( Mut hymyn toi huulille rakas poikani  ;) Tinttas meist kolmest siin reippaasti pisimmä puti sisää  ;)

10+ metrii ja liisi kauniisti centterii. me vaa aikuset katottii siin monttu auki ku yks alko niit siin järjestäs pistelee. ei me saatu ainuttakaa 10+ puttii sisää  ;D

No mutta mä tiesin sen jo lähteissä et joku on..?

sillä +8 tuloksella oisin päässy sudariin naapurin kans.. mutta mää jäi reilusti viimiseksi!! Eli +8 ja naapuri otti sillä voiton (HIENO)

Uus kaveri itelle tuli toiseksi. +11 tuloksella.. ja mää kato.. mää en tiärä enää!!!! Kun ei luanaa ni EI LUONAA!!!

+13 ja viimisex!! ja nyt jälkee päi ärsyttää et en ees saa enää itestäni mitää irti!! "PAKKOPULLAA" Tuntuu olevan.. EI HYVÄ!!

Ei löydy huumoria kentälle.. naama on vähä ku norsun  :-X Ei tämmösen kans voi ol kiva heitellä!!  Toivottavasti en menettänyt vallan peliseuraa..

Joku on nyt vinossa.. minussa itsessäni.. En heitä tällä viikolla yhtään kertaa!! Jos sais vähä tota painetta pois..

Tässä on ollut kyllä kaiken näköstä.. Että en yhtään ihmettelis vaikka nää kaikki lähiaikona tapahtuneet vaikuttas..

Joten nyt nupille paussi, Ja rentona taas kentälle takasi  ;) "hope so"

Pitääpä tänäpä saunas taas nollata jokanen heitto!!! ja pari kiekkoo pääsee taas messii   ;D

Olis vaa kannattanu jättää menemäti eile! Itseluottamus 0% ja fiilis vain auringon ja pojan ja hyvän seuran takia just ja just kasassa  :'(

Ei ollu suositeltavaa!! Eli nyt muistan jos ei oikee nappaa ni älä pakolla!! RENTOA HOMMAA HEI!!!

Ja nyt niin kauan kun tää pää on tämmönen.. ÄLÄ KOSKE KIEKKOIHIN!!!!

No täält ei pääs ku YLÖS!! Putti on 4% Avaus 1% Lähestymiset: alle 10%  Eli alle 10% kokonaisuus  :(

Vaikka nyt ite oonkin tuomari itelleni.. niin kumminkin! ennen putti oli jopa 50-60 % Lähestyminen mun paras. +75 % Avaukset yli 40% kans

Eli yli 50 % onnistumisilla oltiin jo!! ja virheitä tuli paljon PALJON vähemmän ku aloittaessani.

Mutta tosiaan pidän nyt ensi viikkoon ainakin pausea! ja se jatkuu jos ei huomattavaa muutosta ajatuksiin tule!!

DAAAAMnn!! MÄÄ RAKASTAN TÄTÄ HOMMAA!!  #givemeachance#itakeit#relaxation#enjoyment#goodback.

#FREEYOURMIND
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 04.09.16 - klo:16:11
Mää ja pakkopause..  ;D ;D ;D Salli mun nauraa  ;D ;D ;D

No mut oli aamul iha rento fiilis ja pää huusi taas daavidin poikaa.. (heittämään)

Ei muuta ku poika, kassillinen leipää ja aviar mukaan urheilupuistoon. Lähestymistä neppailee. Nautinnon kautta.

Kolme ekaa väylää paariin. Eka väylä, alle kax metrinen putti weak side  ;D  ;D  ;D REPESIN TOTALLY  ;D  ;D  ;D Eikä meinannu mitää.

Paremminki rentoutti entisestää  :D

Nelos väylä.. Ho ho ho.. HOLE IN ONE!! Daaaaaammmmn!!!! VOI VELJET!!!!!  ( i get the chance. ) ja mää poka käytin sen  ;)

Nyt o fiilarit mahtavat!! Aviar kilahti ihanasti kippoo tiiltä  :D JES. JES  JESJES!!!

Ja seiska väyläl oli komeeta kilinää tarjolla taas klopilta  ;) n. 15 metrinen keskelle  ;) Piru vie oli komee!
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 14.01.17 - klo:01:43
Nii on vaa aika viärähtäny taas  :) ja olkapää jo hieman mukavampi ja käsi muutenki.

mut määhä pistä tähä ny jotai kokemuksia ja tsentsellast... Aaasta ööö öööhö...

Kivasta kovaksi touhuksi  :)     :(
 
Juu mää aloti iha silt pohjalt et tekemistä tarttis keksii. Mut josai kohtaa aloi ottaa sit oikee tavotettaki..

Ekat kiäpit paukuti noil lyhkäsil C-luakitukse turu/raisio väylil. No plussallaha oltii jonku aikaa.

Paitti yks ihme holari kiesi aika HARRASTUKSEN alussa. -1 meni pansio.

Mut sit ku alko ina handlaa tota heittoo.  8) ni alko joku maine muka kiinnostaa..

No määhä ad/hd lupaile sit kato ittelleni ja viäl MUILLEKI asioit mitkä ei välttämäti ol ees mahdollisii  :-\

Kauhee koheltaja! Muttaku nää omatki tavotteet kivasta harrastuksesta heitin vaatimattomasti SM-tasol.

Juu kylä näin o. Alko ns. Olee välil huumori hakuses.. Ja luannos sai poka ol.. Ja viä nii hiano laji ku on.

Lupasi ton lausteelleki Sm 2016 kato vapaaehtosekski.. Juu sinne siis.. En menny. Nii i. Sitä se o.  ;D

Mut on sitä mahtunu muutaki ku lupauksii ja tavotteit.. tähä mu "uraa" .

On kaksi kertaa harrastaes heittäny tiiltä disc"catcher":iin. Eli holarit o saanu kokee.

Ja niin hienoja muitakin heittoja. Ai veljet niitä kaikkia vaikeista paikoista pistettyjä TÄYDELLISIÄ siivuja.

Putteja pitkältä, polvilta, jopa ns. Mahdottomista asennoista KLING!!! Ylämummo!!!!

On ollu auringonlaskuja, tyynessä säässä. Ja paukku pakkasia. Väliinki mahtuu kaikki mahdolliset säät!!

Myrskyt sateineen oli aivan soopaa! Eihä semmone ny enää ol ees nautinnollist.. Likomärkän pimees..

Nää ees mitää. ja melko varma paska fiilis himas, ehkä jopa loukkaantuneen liukatumisest.

Loukkaantumiset: ranne. Liukas kallio. <-- oma vika.

                           Pylly meni kans. Ja huano venyttely takii o välil yläkroppa juntturas.

                            Oikee käsi olkapäineen lapaluineen kaikkineen.

                            Ja melko varmaa muitaki kolhui o kohellettu.


Mut tälläi elos ja täs kuus pitkästa aikaa 2 kieppii takan. +llaha ne oli. Kivaa oli.

Nautintoo ja kokemuksia on täynnä tämä hieno frisbeegolf tarjonnut minulle.

Keskittymisen mulla sekotti henkiset asiat. Paine ja kaikki muut stressavat asiat.

Mutta ei mulla ylipäätään riitä ees aikaa ku harrastaa.

Ja nyt loppuu täst akku täst. Voi.. Jatkan ehkä.. En enää lupaa. ;D

Klo:14.28 wake up!!! "akut ladattunas.." jatkan tätä kokemuksien riemun avaamista..

Ja kun on herkkä laji kyseessä (kuten eräs herrasmies asian mainitsi). niin ei parane laskuja maksamatta tai kaupassa käymättä lähtee tulosta tekeen.

ja siinä vaa pari esimerkkii ressaavist jutuist.. meinaa noitaha riittää!!! kuten suomalainen "maanisperverssiinine" iloisuuden perikuva tietää.

Ensinnäkää mun kärsivällisyydel ja keskittymisellä ei kyl iha ol huipul asiaa!!! nooh mut nekin kaksi asiaa on kehittynyt eteenpäin.

ei enää heti pamahd ensimmäise puu osuma takii pultit päässä kierteiltäs.. mut toisest alkaa jo.. :) ei kai sentää.. :)

Ja vaikken suomen huipulle pääsisikään, niin laji on niin kiehtova kaikkineen kokemuksineen. Että haluan sitä harrastaa, vaikka sinne 1 pallille asti!!!

tavotteita kanssa vaik kehiin. Jos vaikka hymy huulilla aina kiepiltä! ja turhien paineiden muutaminen hyödyksi!!

lisää kontrollia heittoihin. avaukset o parhaimmillaa ottanu jopa 100 metriä joskus pituutta. mutta toistettavasti.. UNTA!!!

kun sais sen edes hyväksi yli 50m heittoissa.. kun tarkkuus riittää vasta noin 30-40m.. ja siinäki on viel pieni haku.

mut kiire ei ole!! enää!! rauhassa ja ajan kanssa. Kun sitä kerta luotu ja annettu on! näinkin hieno urheilulaji! (vaativampi kun moni muu) REALLY!!!

jos sais jonkun bägin tosa kans koottuu.. Nyt: avaukset- Blizzard boss 156g.   Star archon 166g.  Pro destroyer 175g. DX aviar 171g. <-(putit)

+ muutama vaihteleva kiekko sillon tällön mukana.. mut ajattelin jos semmonen 5-8 kiekon kokonaisuuden tekis..

2-3 putterii, Draiverit on nuo yllämainitut. ja joku DX- dart.... ja joku helppo innovan kiekko..? siis easy handle and control!!

Mut juu.. hyvät syämiset venyttelyt ja ilone miäli ni siin o jo kovat pohjat enne kieppii!

(ja sit näit-- Kempstereit ja HAH tyyppei tarvitaan!! antaa virtaa tämmösil vaikeilleki ihmisil :) KIITOS TEILLE. ja tietty muilleki!!! voorumiväel.

Lisää vaa äijät sin "vaarallisil vesille" IHA TOSI!!! 2 osaa odottava!!! ja kolmost jne jne...

Meinaa voin jopa MINÄ.. kehasta hieman puttia.. siis omaani!!! joo o.   ottanu mallia.. näiltä P.Mcbeth, L.Piiroinen, N.Locastro.

Ja niiden sekotuksella, pääosin Leolta mallia. ni sain sen aika tarkaxi kehitettyä. Olin jo enemmän kun tyytyväinen jossain kohtaa puttiini.

Alko olee semmost rennon varmaa 5-6 metriin ja jopa 10 metriset meni ilman turhaa tärinää. mut paine ja kipeys etc. vei parhaan terän..

No mut kun jo osasin "i will get it back". semmone rento "leksaneppi" ja KILISEE!!

Jep.. Mut mää en lupaa mitää!!!!!!!!!!!!! eli sanotaa et ois kiva joskus vaik osuu putates... KORIIN!!! "ei ol maailmaloppu vaikkei aina jää!!!"

ehkä parempi kun en itteeni kehu.. no putti takas siihe ku se oli ja ina paremmax ni simmottel voi jo hualeta ottaa harraste skapaa muitte kans.

tähä mennes ole jopa muutama kiepi heittäny ns. kilpailu miäles.. yli puolet oon vieny!! Puttini ansiota! oikeesti!!

Joten jos tähä kesää enempi kontrollii ja treeniä ilosesti ni semmosii lisenssei ja kisoi voi jopa alkaa miettii.. lapsetki alkaa olee jo isoi!!

Isompi alkaa jo räpyttelee siipiäs.. :(      ja piänempi painaa kouluu.. ja vaimonki kans alkaa lämpee jällee <3 LOVE YOU <3

Eli nyt vaa nautinnon kautta täysin siemauksin FRIBAA HARRASTAEN. Kehittyneenä sitten eteenpäin jos rahkeet riittää..?

Mut tätä heittelyn riemua en lopeta!!! meinaa holareit o kolkutellu muutamii täs pari vuade aikan. Esim: Pansio 3, 8 ja 9. Haunine 1, 2...

On niit muitaki mut tos ny pari. Tuo oli erittäin upea heitto, pansion 3 ylämäkeen.. milli korkeempi ja ois ollu sisäl. ai veljet mikä fiilis jo tostaki.

Esim se antaa jo itseluottamusta paljon ku tietää et "it`s possible".

Joo nyt o varmaa taas nii sekavaa tekstii ettei tosikaa ol... mut kirjotettu joka tapauksessa ja RAKKAUDESTA FRIBAAN!!!

Tuolla urheilupuistossaki o ilmeiseti väylät lyhentyny entisestää.. :) no saapaha ainaki sit sitä kontrollii reenat :) eikä tartte ku yx/kax kiakkoo.

jos nyt eka sit siält fiilikse hausta lähtis hakee heittoi! Hymyillen vaikka kiekko 5 puun kautta kierossa löytyski sielt lammikosta. NI!!!

T: All Day / Hard Day.             ad/hd jallu80          Peace&love for all throwers!!

 
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 15.01.17 - klo:17:06
pari birdiee, pari bogii ja tuplaki tuplana.

Kyl kieppi ois takana, aamulenkki samas. siis auringon nousun aikaan  ;) Pansion DGP 27.

Pienen lämmön oton jälkeen lähettii kaivaa BOSS repusta..

#1 väylä. Avaus kävely vaauhdin kans 5 metrii. AVIAR esiin ja KLING!! 2/3 -1  8)

#2 väylä. Avaus aviarilla grippas ja puitte kaut pualee välii. siitä korin alle ja nosto par. 3/3 +0

#3 väylä. Avaus bossilla epäröinnin takia lipes käsistä. vasemmalle männikköö.. n. puolee välii. Roundsaver Archon esiin, ja forelle.

kipeen hieno hysseneppi. Tippus korin jalasta 10cm.. Ja ihanat rollit.. 2 pahan männyn taa. n.8 metrii puttia.. vaikeaa sellaista. Alle vaan ja nosto 4.

4/3 +1

#4 väylä. Avaus Archon fore.. liian sisältä ja STOP!! Sanos bogitikka. No hyvä paikka jatkolle. Fore taas.. hakee näköjää  ;D Aviar esiin.

Foreneppi sillä korin vieree ja KLING 4. 4/3 +1

#5 väylä. Aviar käteen ja todistus itelle et 2 väylä grippas!!! Viitee metrii ja rento "leksaneppi" KLING! 2/3 -1   

#6 väylä. Archon rystyltä ina liia ulkoo ja mutkassa puusta oikeelle. No pistetää forella.. lähimpää puuhu!! Sit oliki jo nii pahas paikas.

Ainoa järkevä vaihtoehto oli upsi. Ja archon taivaalle.. fiuu uu KOPS. korin alle.. + lumiliuku  ;D No 6 metrii.. ylämäkeen dong!! Alarauta ja nosto.

5/3 +2

#7 Väylä. Voi veljet ku pitiki taas yks HYPER heitto pistää.. No se 6 väylän "tikka" sekotti vähä ajatusta.. Ja tääki väylä painettii puitte kaut tuplana  ;D

5/3 +2

Sit vähä juamaa ajatuksen kanssa. Eli hermot nollil ja hymy huulil  ;) ei se kauaa vienyt.. Nii hieno ilma ja tosi kokemus rikas jumppareisu pällänsä.

#8 väylä. Archon käteen ja rystylle. Kunnon kulma ja IRTI!! ina liia matala, ja nyt lumi stoppas..  :o N. 12 metrii aviarilla.. Alle.  :( nosto par. 3/3 +0

#9 väylä. Aviar kätee ja rystyhyssellä eteenpäin. Stoppas 7 metriin. Alamäki putti. Viereehä se putos ja nostolla 3/3 +0

31/27 +4.

Fore ei ollu tänäpä terävää. Epäröinnin takia pari heittoo 0%    (Ja mukeloil aina sanonu et, kun tekee esim jotai "jännää" ei saa epäroidä)

Esim: Hypänny vaik voltin. Ja tytär kysyy "kuinka sä uskallat" Vastaus: Jos tekee jotai joka pieleen mennessä voi olla kohtalokasta.

EI SAA EPÄRÖIDÄ!! Jos epäröi.. ÄLÄ TEE SITÄ!!! Sama se näköjää heittäessä on!

Pitää olla varma itseensä ja heittovalintaansa, kun heitto on jo lähdössä!!! Mutta oppia ikä kaikki ekstiä. Simmotti se vaa hövelist menee.

Minä+Frisbeegolf #YHDESSÄ #AINA  8)

 
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 28.01.17 - klo:18:59
RAPS RAPS RAPS.. Ei ol rapsaa tulos ku vähä kenkä testii kävi..

HALTI TREKKING nasta kenkä. 39,90

Onnittelut, loistava kenkävalinta. "ON KYLLÄ".

Keli erittäin liukas, märkä jäinen. Pansion kallioille mars!!! (oli reppu mukan  ;) )   Reipasta kävelyä, ja välillä hölkkää.

Painoin tietysti kaikkeist liukkaimmist kohtii, ja kyllä pitoa on! Ohiti pari mummooki sillai et ropisi vaa.

Voin mä kolmos väylält kertoo vähä..  ;D ;D Erittäin liukas ylämäki väylä kyseessä. Paikoin hengenvaarallisen liukas. Joo o!

Avasin pienel vauhdil. Iha pieni lipsu, mut 13 metrii mäntyrivil. Tosi komee putti.. osu alaraudan alle tankoon  ;D Ja kuten arvaatte.. Bye bye baby..

Juu alamäkee on, ja LIUKAS sellanen! Eikä stoppareit juur ole, tiille asti aika vapaa väylä. no stoppas onneksi jo 25 metri päähä.

Siitä neppasin neljää metrii HUH. Bogeyputti koriin.. Ja pomppas pohjalta pois  :o  Stämppi puali alas päi. "minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy.." -Masa&tepi

Sinne ison männyn hujakoille meni, ja vauhdilla. Ku lähdin alamäkeen käveleen.. (mutteri jo hiukan kireellä)

Manasin mielessäni "on tää ny yht ylämäkee ja alamäkee.. HEI LEEVI&LEAVINGS!! "Ylämäki alamäki*2 yhdessä kulkien. Ylämäki alamäki*2 kenkiä testailen. Ylämäki alamäki*2 kiekkoa puttailen, vaan ei taho se enää korissakaan PYSYÄ!  ;D ;D ;D

No ei muutako hymy huulil jatkettii vippailuu ja poka kyl paikoin oli niin liukas et MAHDOTON kiivetä.

Minä paineli ku kesä ois  ;) RAPS RAPS vaa kuulu ja nou probleemos ät ool!!

Kyl mää anna lämpimät suositukset. Jep. Nastaa toffelii kinttuu vaa, kera tillukaat. Kyllä lämpöä piisaa ja sitä PITOA. Sitä on!!

Arvosanaksi 95% annan ekasta lenkistä. Ja se oliki heti sanotaanko extreme testi! Hengen vaarallisil kalliolla juosten ylös  ;) Eikä lipsahtanu juur lain.

Eli sanotaa 99% reissu. 95% HALTI+ 3väylän +4bogey= 99%  ;D ;D ;D

-Aloitin bogilla, jatkoinkin mokilla. Hymy oli huulilla, aurinkoisella ilmalla. Kuului vaan ropina, ku painoin mä nastoilla.  ;) Eli voitettu peli.  ;)


-Jallu80  8)

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: HAH on 30.01.17 - klo:12:17
Hehe. Hyvät liusumiset. Mistä ostit kengät?
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 30.01.17 - klo:20:12
Hehe. Hyvät liusumiset. Mistä ostit kengät?


Jees. Tuanoi.. Emmää mitää ostanu, ku rakas ihana vaimoni osti.  ;)   Ja budget sport raisio.. Eiku nettitilauksen, mut budget sport joktap  ;D

Ja tosiaan SUOSITTELEN kaikille. (Suomen talvet ku nyt vaa on nykyjää tämmösii.)

PS: HAH ALIVAKAA. Aina ajan hermoilla  ;) Iha päällikkö!!
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 05.02.17 - klo:14:04
Jaahas. Se ois runoilijan J,L Runebergin päivä. Ja siniristi liput liehuu.

Ja ei kait siin. Ruuhkapää jallu painaa ulos. Jos vaik pansioo joku tulos.. I FEEL GOOD tididididi dii  :)

Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 16.02.17 - klo:10:44
Jees box holirei.. I can do it! Ollu nimenomasesti putti erittäin hukassa viime aikana.. Kunnes eilen "tuttu" putti tuli takas. Ns.ajatuksen voimalla.

Ei ollutkaan enää -liia pitkäl.. -ei millää voi saad..  -morjes mikä paikka, MAHDOTON..

Vaan tuli viime vuonna kadonnut.. -alle kypyl, HELPPO. -tosta noi poka, JES!!! --täähä o viäres, varma!

Eikä menny ku 1 putti "pielee". Kaikki mitkä oli 12m sisäl. uppos!!! se yksi oli melki 20 metrinen mikä ei jäänyt. (osu laitteesee)  ;D

ISO kiitos putistani kuuluu kempsterille. Opein lukemalla ja ajatusleikeillä puttaamaan  ;D ;) Suosittelen sitä "ajatuksen kanssa treenaamista"

Määhä pidi itteeni hullun, ku sillo tällö "tähtäilin puttia"

-kävellessäni kauppaan, ajaessani lapsia kouluu/päiväkotii. ja välil iha teeveet kattelles alko "puttaus" harkat  ;D  ;D  ;D (TOIMII) et sikäli ei naurata.

Oho nyt onki kello pal.. Have to go nyt! PEACE&LOVE Fribaajat

T: jallu kasikööt  8)

 Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 11.04.17 - klo:15:58
                                                                                                                  :o Silmät auki ja koria kohren  :o

Kyyyl vaa. On heiteltykin, mutta simmotti extiä vinnoo o mänt!! Eli nyt simmut auki ja SUORAAN!

Plussal on ollu joka kierros jopa välil pakkasel pistetty simmost lukemaa et jos lämpömittarii ois kattonu ni t-paita kelejä  ;D

Urheilu on mulle eri tärkee homma. sillä saa hommat suoristettuu. Ei enää vedet kylkimyyryy/linttaa. Eli perä edellä ei enää. 

Vaan nokka kohti (right things) ja se innova lentää taas ilosemmin. ei ol näkymättömii seinii/vainoi!!

Jees box holirei ja nunnuka nunnuka lailaa lailaa  ;)  On se elämä komiaa ku sen oikke oevaltaa  ;)

Pistän toho 10 parasta tulosta tält vuarelt. Pansio golf: +1,+1, +2,+2,  +3, +4, +5, +6. hauninen golf: +8, +11.

Siinä niitä. ei ol lintusii pal näkyny.. paitti tua (tikka) o kyl ollu viime aikoin pal reisuil messis  :-[ Ei se mikää ihme ol et puuhu heittää..

Ku joku siel on mukamas, ni mä heitän sitä päin!!! mutta turhha homma. Ei ol tullu ku innovaa klommoi. ja pansio männyt/koivut kärsii  :'(

Ei mittä ku luontoon ilman TURHIA paineita ja ilosesti innovalla ilmojen halki  ;)

Jos täsä joku päivä lähtis oikke (treenaamaa).. JOS..  ;D  SEISKA KOO ja jallujoo.

Kunnon urheilu ryhmään kuuluun ma, heittelemmää enemmän holareita.

Siis urheilua tarttee ukko tää, ei tartte turhia jännittää. Otan asian pois korvan takaata, ja heittämää mettään kiekkoa vakaata.

Mut näin ja tämmötti mä nyt teen, ilosesti ulos mettään meen  ;D

KESÄ TULEE JES!!!Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 13.04.17 - klo:14:18
Pää on alivakaa....  ::) Lopetin n.7 päivää sit lääkkeet seinään!!! Psykiatreja soiteltu tänäpä läpi!!!

Rampet väärät, hevosen määrät. Nuppi vinossa, hirveesä menossa. uni ei tu simmuu, alkaa pää sammuu

Ei pystyny 3 vrk nukkuu ja eile meinas yöllä lentää pumppu rinnast läpite.. aatteli not täsä tää laiffi ny sit oli!!  :'( Vaimo ei saanu ees pulssii mitattuu..

tärisin pari tuntii sillai notta.. onnex mää oon täsä ny.

Nyt tuntuu ku ois 1000 kertane ADHD!!! kädet tärrää pulssi hakkaa kuulokkeet päässä musaa et säilyy se "pieni hiven" tual kupolis!!!!

R_A_K_A_S. -T. Kansa ja muut K. Tapiot.  DIRLANDAA lirdanlardanlaa mää laulan ja pöytää rummutan jalat hakkaa.. oivoi sen tähären..  ;D ;D

Lährin alivakaan luettuani eilen mettään ;) Daaaamn  ;) oli kyl hauska reisu. repeili sillo tällö siel..

 AAAAA ETTÄ. Lähtis ny vaa sit nää unettomuudet pois!!! Ku ruokaki o alkanu maistuu. Painoaki oli enää alle 50 kg.  :'(

Ja joka päivä väitin kiven kovaa syöneeni ketun hyvin ja et muut luulee omiaan.. vaan tosi on notta: -en syöny ku HD pillerit ja kipulääkkeet +kaffet!!!

Eile mettäs ilosena teki mieli huutaa et - NYT PIKKU-UKOT VITTUUN MUN KUPOLISTANI!!!! Mutta oli muita heittelijöi, ni ajatteli jättää rauhaa.

Ettei sentää tuntemattomat sekoo sipulistas miu takkii  ;D ;D ;D
Mut hei ottakkee rauhasa fribaajat mää tääl vaa kirjotan ku se jeesaa. ottakaa iha naurun kannalta.  8) 8) 8)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 13.04.17 - klo:15:24
kun kertta pää ja paikat hakkaa ni sanotellaa.. IRWIN.G Dirly dirly dee.

https://youtu.be/Y1q7j3XXwIE

Hyttyset hyrisi ja paarmat pörisi. Pusikossa viholliset kiväärein venasi. "Onnesta jäykkänä" mä touhusin vain, Maailmaa syytin traumoja sain.

Dirly dirly dee, dirly dirly daa. Kyllä jallun pää lahoaa. Dirly dirly dii, dirly dirly daa. Sydän nappuloista sykki, nyt järki katoaa..??

Näkymätön kuusikossa kameransa viritti, Jallu kintuilleen liemesä liritti. Mutta tahtiani haitannut ei, kun hurisevat nappulat tunteet vei.

Dirly dirly dee, dirly dirly daa. Kyllä ADHD on ihanaa. Dirly dirly dii, dirly dirly daa. Sydän rampeista sykki, toiv "järjen" takas saan.

Hyllyvät aivot ja kädet tärisi, kiree pakkaspäivä niin kuumana värisi. Perhe-elämä melkein takanapäin, "rakkauden" nappulat oli kielelläin.

Dirly dirly dii, dirly dirly daa. kyllä adhd on ihanaa. dirly dirly dii, dirly dirly daa. Sydän rampeista sykki, toivttavasti "järjen" takas saan.

Korvissa suhisi ja polvet tutisi. Saariston poukamat syytti ja vainosi. Rintaa kun isot pojat röyhistin vain, kun homma lähti lopulta lapasestain.
 
dirly daa ja näi päi pois.. lähtis jo nää vapinat  8)
Title: Vs: on se vaa hianoo hä?
Post by: jallu80 on 04.07.20 - klo:18:28
Jahas..

En ookkaa pitkii aikoihi kirjottanu, enkä kyl juuri heitellykkää..

Avioero napsahti, ja yksinhuoltajana porissa nykyään asun.

Oon uusia ratoja muutaman käyny kokemassa :)

Kirjuri/porkka, ulvila, ruasniämi, leineperi, kokemäki, pitkäjärvi ja pari muut mitä ny en just muista :D

Harvemmi o tullu lährettyy enää mut en ikinä täst lajista irti päästä :D <3

Muutama hieno heitto on tullu siivutettuu näil uusil radoilla ;)

Voisin joku päivä käydä täs lomalla tua kirjuriporkka heittääs kokonaisuudes ja pistää tän jotai muistiipanoi :D

Mut juu elossa ollaa ja tsillee :D