Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mykey

Sivuja: 1 ... 149 150 [151] 152
2251
Muu keskustelu / Vs: Ylimenokauden 5000 tunnin haaste
« : 14.11.14 - klo:23:44 »
559

4h fribaa tänään

2252
Frisbeegolf / Vs: Frisbeegolf ja perhepolitiikka
« : 14.11.14 - klo:23:40 »
Minulla menossa harrastuksen kuukausi numero 16. Ratakierroksia takana 565 ja heittoja tuommoinen 34000.
Kuntoilun vuoksi aloitin ja 37kg on kadonnut elopainoa.
Vaimo on tuosta sen verran onnellinen että tulee mukaan eväiden kera vaikka itse ei tykkääkkään heitellä.
Itse valjastin ystävät lajin saloihin saman tien kun koukkuun jäin ja sukulaisetkin.
Lapset on meillä tällä hetkellä tytöt 4,6,11 ja poika 13.
Perhe elämässä yleensä katsotaan matkat sen mukaan missä suomessa ratoja löytyy. Pikkutytöt kiertää mukana noin 5 kierrosta viikko jonkun verran heitellen,mutta pääasiassa luonnosta nauttien ja vanhemmat on mukana kerran viikossa pelaten.
Itse teen vuorotöitä joten pari kolme aamupäivää saan viikossa pyhittää friballe.
Taikasana on ollut ajankohta. Kun valoa riittää käy ajoissa pelaamassa esim tali on mukava rata arkiaamuisin 06 aikaan ennen töitä. Lauantaisin kun lähtee kavereiden kanssa pelaamaan. Lähde 06 aikaan ja olet takaisin juuri kun muut ovat aamupalan syöneet. Ota lapset mukaan ja anna vaimolle omaa aikaa.
Tässä on sitten syytä ottaa muut huomioon eli aamupäivisin radalle jotta ei muut häiriinny ennen kuin lapset osaa fore huutoa varoa.
Kun perheen kanssa vetää ekan tunsin välipalojen kera voi sitten hyvillä mielin vetää pari rundia lisää.
tsemppiä kaikille parisuhteiden hoitoon, PS huomenna perhekierros veikkolaa aamulla ja kaveri kierrokset perään.   

2253
Fribakisat / Vs: marathon kilpailu 25.04.2015
« : 14.11.14 - klo:18:31 »
Niin onhan tässä miettimistä mitä kansa haluaa ja mitä aikaan saadaan ja mihin.
Täytyy keskustella VDGC ydinryhmän kanssa mitä veikkolan suunnalle halutaan ja mihin kuntoon rataa laitetaan keväällä. paljon kiinni esim kirkkonumnen kunnan liikuntapaikka avustuksista yms..
eli edelleen otetaan vinkkejä ja ideoita. Voihan sitä olla vaikka minkälaista touhua Järjestää ja luokkia pyöritellä.  Olisihan toisaalta myös pudotuspeli malli mielestäni hyvin mielenkiintoinen,jossa esimerkiksi 5% pelaajista putoaa pois joka kierroksen jälkeen ja yhteiskierros määrä olisi 7 tai jotain vastaavaa.
Tuolloin jokainen kierros olisi kaikilla mahdollisuus päästä jatkoon ja olisi esim useampi luokka ja voittaja olisi kokonaistuloksissa paras ja toinen palkinto menisikin viimeisen kierroksen parhaalle tulokselle.

2254
Fribakisat / Vs: marathon kilpailu 25.04.2015
« : 14.11.14 - klo:14:13 »
Hyviä pointteja.

Tällä hetkellä siis ehdotuksiin perustuen ajatellaan mallia.
Päivämäärä 25.04.2015 la.
Eli 3 sarjaa: avoin ,naiset ja juniorit syntymä vuosi 2000 ja nuoremmat.
Kuusi kierrosta jatkuvana jossa tauot pidetään kilpailun käydessä. Grilli ,wc ja vesipiste vanhan parkkipaikan kohdalle väylien 16,3,17 kohdalle.
Eli osallistuminen olisi jotain 15e junnuilta ja 25-30 muilta.
Mahtaisiko kisakiekko homma ja osallistuminen hoitua parhaiten jonkun nettikaupan ja numeroitujen kiekkojen kautta,eli ostaisi kiekon netistä ja sillä paikalle. Jos sitten ei pääse voi myydä tuon osallistumis oikeuden.
Kuulostaisiko hauskalta ja löytyisikö halukas kiekko toimittaja 100 kiekon toimittamiseen ja järjestelyihin? Varaahan tästä!

2255
Muu keskustelu / Vs: Ylimenokauden 5000 tunnin haaste
« : 14.11.14 - klo:07:35 »
535/5000

3h fribaa

2256
Fribakisat / Vs: marathon kilpailu 09.05
« : 14.11.14 - klo:00:29 »
Onnistuu kyllä huhtikuun lopullakin jos kisa kalentereissa on tyhjää pm ehdotuksiakin otetaan vastaan ,jotta idea muuttuisi toteutukseen tarvitaan siis reipas kasa kyllä sopii mielipiteitä niin otan liittoon yhteyttä ja rukataan homma rullaamaan. Laji tarvitsee näkyvyyttä ja tempauksia millä saadaan ympäristöt kuntoon ja lähemmäs SFL tulevaisuuden suunnitelmien mukaisia harrastaja määriä.

2257
Fribakisat / Vs: marathon kilpailu 09.05
« : 13.11.14 - klo:19:43 »
Tässä haetaan kommentteja vinkkejä ja kiinnostusta, jotta ruvetaan puuhastelemaan idean pohjalta. 6 kierrosta menee toukokuussa kivasti ja on sen verran paljon että rupee väsymyskin mukavasti tasoeroja tasoittamaan.
Toki tälläiseen vaaditaan ennakkoon jaetut poolit ja väylät jolta lähdetään ja kaikkea sellaista ja riittävästi nestepaikkoja ruokaa ja taukoja ja kaikkea mitä sata ihmistä nyt sattuu päivän aikana tarvitsemaan.
Yksi ihminen ilmoitti jo olevansa messissä.
Löytyykö loput? Ajattelin ennakkoon että juniorit 16vvoisi olla mukana mutta tuo alle 19v sarja voisi toimia paremmin , kuusi kierrosta kun vaatii.oikeasti aika hyvää nestetasapainoakin ja ihan nuorilta saattaisi tuo unohtua.
eiköhän saisi jo mediankin paikalle tälläisellä tapahtumalla 10 uutisten kevennykseen :)

2258
Fribakisat / Veikkola marathon kilpailu 04.06.2017
« : 13.11.14 - klo:11:53 »
tässä kehittelen ideaa ns marathon kilpailun järjestämiseksi.
Ajatus olisi Sunnuntaina 31.05.2015 järjestää kilpailu jossa Veikkolan 18 väyläinen kierrettäisiin 7 kertaa saman päivän aikana.
 Olisiko tälläiselle kuntoiluhommalle tilausta?2259
Muu keskustelu / Vs: Ylimenokauden 5000 tunnin haaste
« : 12.11.14 - klo:23:57 »
492,5

25 tuntia fribaa marraskuussa tähän asti.
Pari karkkilaa,talia,ristikiveä ja loput veikkolaa.

2260
5 kori on noin 90m suoraan vanhalta heittopaikalta mäen päällä ja siihen on nyt laitettu huomio lippu ja punainen keppi merkiksi.
Kori tullaan vaihtamaan keväällä uuteen,joten tuolla mennään kuulemma talvikauden yli.
6 heittoalusta tulee harjoittelukuntoon todennäköisesti ennen vuoden vaihdetta.
tuo turvallinen kulku vaatii vielä työtä ennen kuin 6 uusi heittopaikka avataan ja kunnon merkki töötin jotta uudella alustalla on tieto koska kori vapaa. Näkymää korillehan ei sitten enää todellakaan ole. Tosin ongelma varmaan yhden prosentin avauksissa mutta silti olemassa.
Töötti viritelmä on muuten tällä hetkellä esiasennettu 3 väylän korin viereiseen puuhun kertomaan siellä valmis merkin.

2261
Ensimmäinen osakilpailu pelattiin loistavassa tyynessä säässä 7 asteen lämpötilassa ja uusittu väylä5 sai virallisen avajaisen.
Avoimessa sarjassa Jani Winterhalter pokkasi kärkipaikan ja päivän parhaan onnistumisen heittäessä Eaglen par5 väylällä16 loistavan toisen heiton saattelemana.
naisten sarjassa Janita Laihi venyi omaan ennätykseen 71 heittoa ja juniori sarja starttasi myös kovalla tuloksella 66 Santeri Artolan toimesta.
Tulokset ja lisätietoa VDGC facebook sivuilta.
Tulkaahan kaikki talvea pelkäämättömät paikalle taistelemaan suomen friba jääkarhu tittelistä.

2262
Huomiota jo etukäteen.
Väylä5 kori paikka vaihdettu ja vanhan jyrkän oikean sijasta kori on heittopaikalta katsottuna suoraan eteenpäin reilu 90m.
mandot voimassa väylillä 7,12 ja 17. Ob merkattu kepeillä ja voimassa väylillä: 7,8,9,12,13,14,15
Huomiota väylillä 10 ja 16 paikoin erittäin kosteaa.
11:30 alkaen ilmoittautuminen ,pelaajakokous noin 11:50 ja kierros käyntiin 12 aikaan.

2263
Frisbeegolf / Vs: Frisbeegolfkisat ja niiden tulevaisuus
« : 05.11.14 - klo:07:32 »
Kannattaa kyllä käydä liiton sivuilla lukemassa SFL kilpailun järjestämisen ohjeet, saa sitten paremman kuvan miltä TD tuntuu yksin vielä järjestellä noita lahjakortteja kaiken muun lisäksi.
Suur kiitos kaikille kilpailun järjestäjille että jaksatte ja viette isolla kädellä lajia eteenpäin.
Mielestäni ohjeet on selvät ja jos haluat pysyä amatöörinä et ota rahaa vastaan ja silloin haluat kokeilla taitojasi kovassa seurassa ja päätös on menestymisen hetkellä jokaisen oma asia. eiköhän todellisuudessa kumminkin onnistuminen kovassa seurassa ole parempi palkinto kuin muutaman kympin lahjakortit.
Voisiko näille menestyneille amatööreille palkinnoksi saada esim kutsu villikortteja pro tourille johonkin osakilpailuun?
jotta lajia voitaisiin kehittää parhaiten voisi esim parhaiten menestyneille juniori pelaajille järjestää vaikka liiton kautta koulutusviikonloppu lajin huippujen kanssa talviaikaan.
Esim kisakeskus Lohjalla omaa riittävät sisähalli tilat ja majoitus mahdollisuudet tapahtumaan ja pienen 9 väyläisen radan pihapiirissä.

2264
Frisbeegolf / Vs: Frisbeegolfkisat ja niiden tulevaisuus
« : 03.11.14 - klo:17:27 »
Hauskaa keskustelua aiheesta. Itse olen puuhastellut lajin parissa aika tasan 15kk ilman lisenssejä vaativia kilpailuja.
Kuinkas usein am statuksen omaava pelaaja nyt sitten pärjää ori karkeloissa niin ylös että kannattaa muutama kymppi ottaa palkintorahoja?
Ei taida olla ihan jokaisen lajin parissa pyörivän ongelma.
Meillä on pyritty pitämään hauskaa ja suosittelen samaa kaikille ihan statuksesta riippumatta.
Isänpäivänä alkaa 10 kilpailun sarja veikkolassa ulkoilun ja frisbeegolf nautintojen parissa.
Tervetuloa vaikka rahaa tai lahjakortteja ei luvata, mutta lettuja luvataan vuoden vaihteen jälkeen lämpimän kaakaon kera kunhan säät sallii.

2265
Sarjat ovat avoin,naiset ja juniorit alle 16v.
selvennystä vielä eli 09.11 alkaa isänpäivänä yhden kierroksen yksilö kilpailulla, joita on yhteensä 10kpl joka toinen sunnuntai. 10 kilpailusta 3 parasta tulosta lasketaan mukaan finaalipäivän tulokseen eli osallistuminen finaaliin 29.03 vaatii 3 pelattua kilpailu kierrosta. Poolit jaetaan tulosten perusteella finaalipäivänä.
Parikilpailu kierros pelataan heti yksilö kierroksen jälkeen. Joka kuukauden jälkimmäisenä sunnuntaina alkaen 23.11 . Parikilpailussa ei lasketa yhteis tulosta vaan finaalipäivän parikilpailuun osallistumiseen vaaditaan molemmilta pareilta vähintään kahteen parikisaan osallistuminen. Eli voit pelata useamman parin kanssa ennen finaalipäivää. Yksilökilpailuun lähdetään parikisa päivinä parin kanssa toisen parin kera 4 poolissa ja kierroksen jälkeen jatketaan suoraan parikisa samalla poolilla samalta lähtö väylältä.
 Finaalipäivän parikisojen sarjat ovat vielä päättämättä.
osallistuminen juniorit ja naiset ilmaiseksi ja miehet 2e kilpailupäivä.
Tässä vielä kaikki päivämäärät kilpailuista
09.11.2014 yksilö
23.11.2014 yksilö-parikisa
07.12.2014 yksilö
21.12.2014 yksilö-parikisa
04.01.2015 yksilö
18.01.2015 yksilö-parikisa
01.02.2015 yksilö
15.02.2015 yksilö-parikisa
01.03.2015 yksilö
15.03.2015 yksilö-parikisa
29.03.2015 Finaali päivä
kaikille tervetuloa toivottaa VDGC

Sivuja: 1 ... 149 150 [151] 152