Frisbeegolf-forum.fi

Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 07.08.22 - klo:15:54 »
Telkkarista saa katsella SM kisoja.. hyvään suuntaan ollaan siis menossa. Itse kävin Puolarmaariin radalla bägissä pelkästään kiekkoja joita en ole paljoa heittänyt ja Puolarmaarissa en koskaan.
Ei ollut aamupäivällä ruuhkaa joten rauhassa sai pelata. Lähdin malliin pari avausta väylä ja Passion menikin heti nostolle ykkösellä. Kakkosella homman hoiteli RPM disc  kotuko. Jaa kolmosen avaus paineli ihan ok paikkaan Innova animal kiekolla. Putti putteriksi oli valittu tyyni pelaajapaketin pure ja kolmella birdeyllä aloitettiin. Sitten pikku kulman väärin arviointi ja kiekko jokeen. Hetken kalastelun jälkeen sai sen kuiville ja bogey korttiin. Mukaan lyöttäytyi yhdellä midarilla vippaileva alta 30v mies. Siinä puhuttiin lajin jutuista ja heitoista sekä kiekoista. Sähläsin kutoselle mandomissin ja tripla bogeyn..sitten alkoikin tapahtua ja paukutin 7-11 väyliin kakkoset. Selvisi että tämä kaveri joka alkuun sanoi että viimeksi tuli 9 pöröä oli hieman heikommalla pelipäällä kun nyt ei näkynyt ainuttakaan ja par tuloksetkin oli aika vähissä. No samapa se 12 tuli par ja sitten taas muutamat pirkot. 16 otin bogey ja lopulta tulos -7 oli ihan ok. Kiiteltiin seurasta ja jatkettiin matkaa. Melko metkaa miten laji yhdistää ihmisiä vaikka mitään muuta yhteistä ei olisikaan. Nyt jännäämään SM kisoja.
22
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 06.08.22 - klo:12:59 »
Sateinen päivä ja lauantai aamun kunniaksi eksyimme siten Ford sinisille koripaikoille. Vaikea rata pitkien väylien osalta ja kroppa aika jäykkänä. Heti alkuun vaivasi oikeassa lonkassa joku ihmeen reisilihas kipu ja alkoikin aika hankalasti. Ihan kivaa oli kuitenkin katsella parempaa osaamista.passion on löytänyt tien bägiin ja toimii loistavasti. Muuten vähän sade haittasi kun pyyhkeitä ei pikku vähissä liikaa ollut. Sormet ei oikein nivelistä näillä helteillä toimi, joten koitetaan työterveydestä selvittää taas mikähän niveliä vaivaa.. No semmoista ja sitten naisten liveä katselemaan.
23
Frisbeegolf / Re: Mikä frisbeegolfissa ketuttaa?
« Last post by jussi32 on 05.08.22 - klo:18:37 »
Itekkin oon palljon eri ratoja kiertänyt ja oon kyllä huomannut, että on tehty vähän turhiakin ratoja .  Tyyliin antaa kasvien vaan kasvaa.  Kaupungista kun lähtee  pois pienempiin kaupunkeihin tai pitäjiin saa heittää  aika rauhassa ilman ruuhkia, mutta sitten taas jossain pikku pitäjissä ei se radan ylläpito tunnu kiinostavan oikein ketään. Muutama poikkeus toki on eli on tullut vastaan eli muutamista  pikkukaupungeista olen bongannut  hyvin ylläpidettyjäkin  ratoja.  6-väyläiset mini radat ei tunnu myöskään edeniä lukuunottamatta okein ketään kiinostavan niissä olen ollut aina tyyliin ainoa pelaaja. Eli tälläiset mini radat on vähän turhia. Poikkeuksena koulujen pihat tai lähistöt.   18 väyläset taas kiinnostaa ihmisiä ja niissä on aina hyvin porukkaa jopa vähän  syrjemmässäkin ja isoissa kaupungeissa joskus  jopa ihan liikaa ruuhkaa. Kesällä  onnkes pääsi pelaan ihan joskus 21.00 vielä ja siihenaikaan alkoi ruhhkainen  rata jo vähän tyhjentyä.

Eli siis  juuri isoihin kaupunkeihin  pitäs saada lisää ratoja, mutta tilan löytäminen radalle voi olla taas hankalaa.


24
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 04.08.22 - klo:22:51 »
Alkuun ei kyllä tullut mitään järkevää kiekon vippailusta ja isoa kalaa kopsui kun kiekosta ei saanut pidettyä edes kiinni. Sitten sai ideasta kiinni ja uusista limpuista ulos vähän kaikenlaista. Kolme pöröä radalle ja aika uskomaton fore rolleri nähtiin Par5 väylällä.. kierroksen jälkeen kodin tavarataloon ja sieltä käteen jäi Paige Pierce Passion. Kotimatkalla yksin kipittämään Oittaa camping kahdella kiekolla ja melkoista namuttelua oli tuo Passion painaen 11 birdey ja yhden bogeyn korttiin.
Tänään sitten pakko oli päästä tuulen keskelle ja kädessä sormet näytti ottavan kiukkua kuumuudesta. Jäykkiä olivat. Tuloksin oli sen mukaista -4 ja -6 molemmilla kierroksilla pari bogey korttiin joten ihan jepa. Nyt vois lepää välillä. Passion pääsi bägiin se on varma se.
SM kisat alkoi ja rating kärki oli kovaa valuuttaa ekalla kierroksella. Veikkaan että on Lehtisen Laurin vuoro.
25
Frisbeegolf / Re: Mikä frisbeegolfissa ketuttaa?
« Last post by Vesa on 04.08.22 - klo:10:07 »
Viime vuosina valitettavasti mennyt maku koko lajiin, pääosin yhdestä/kahdesta syystä.
Ratoja ja harrastajia on vain liikaa. Ratoja kasvanut kuin sieniä sateella vähän joka pöpelikköön, ja harvassa on nykyään ne kokemukset kun hyvällä radalla saisi rauhakseen pelata. Kaikkea aikansa.
26
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« Last post by takarivi on 04.08.22 - klo:07:51 »
Sainpas kammettua itseni eilen Vesalan montulle viikkokisoihin. Vähän meinasi laiskuus painaa päälle, mutta hyvä että tuli lähdettyä. Rataahan oli muutettu alkukesästä, kun takametsä joutui metsänhoidollisten toimenpiteiden uhriksi. Korvaavat väylät ovat hiukan lyhyempiä, mutta oikein mielenkiintoisia, ja nyt niissä on enemmän tekemistä osaamisella kuin tuurilla.

Itsellä peli ei ollut mitenkään huonompaa kuin yleensä. Tuo rata vain on sellainen, että kun ei käsi riitä mitenkään pirkolle, niin tulosta ei synny. Valitettavasti. Tulos +4 ja alle 900 Metrix-rating. Osansa tuohon tulokseen oli toki sillä, että puttasin pirkkoa ohi laitteesta aina hazardille asti ja otin tuplabogin. Pahuksen vastatuuli.

Huomasin että repun sivutaskussa on jo niin suuri reikä pohjassa, ettei sinne kovin painavaa lompakkoa enää uskalla laittaa. Toisaalta uuden ostaminen keventäisi tuota lompakkoa. Alkaa kohta miettiminen vieläkö panostaisi lajiin niin paljon, että hankkisi uuden, vai aloittaisiko hallitun siirtymän kohti muovipussiporukkaa. Samalla voi miettiä, josko ensi vuonna vielä kiertäisi isommissakin karkeloissa ja hankkisi lisenssin. Tämä kesä on kyllä ollut ihan mukava ilman paineita siitä, että pitäisi olla vähän väliä viettämässä viikonloppua jossain kisojen takia.
27
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 03.08.22 - klo:12:10 »
Päätin että keskiviikkoisin pidän yli puolipäiväö tuntipankkia ja käyn pelaamassa. Kiekot matkaan.. eli kaapista korvaavia työkaluja kulutettavaksi ja menoksi laakspohjan radalle.
28
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 02.08.22 - klo:23:51 »
Raaseporin helmi on pysynyt vissiin aika paikallaan viimeiset reilu 10v kalenterissa heinäkuun lopussa, joten eiköhän se ensi vuonnakin siellä ole. SM kisat näyttää pyörivän aika melkoista ruletti joten eiköhän masterit ensi vuonna ole johonkin muuhun aikaan.
Oma toinen kierros alkoi sitten vähän eri tavalla.
Ykkösellä määriin ja polvelta loistava scrample fore rolleri 7m mutta ei saanut puttia sisään. Sitten pari väylää par ja onnekas bogey pelastus. Par ja par ja par vaikka pöröä oli ollut tarjolla 8 väylän veden ylitykseen ylipitkä ja par . Sitten alkoi koko kisa kilpailijoiden pisin OB putki.. jalka vaan esti antsat ja huonoja pomppuja satoi tupaan. Otin väylälle 9,10,11,12,13 OB ja 14 kaksi OB. Kiekkoja meni kolme kpl veteen ja kaksi taas niitä mitä ei olisi saanut missään nimessä sinne viskoa. Koko nopeiden kisakiekkojen vuosien luottokiekot kuukaudessa kaikki jorpakkoon. Tana sentään. Lopussa aloppui voimat ja huumori ja tuloskin oli sen mukainen +20 tai jotain kierroksen päätteeksi. Fysiikka petti ja polvivamma saatiin aikaan.. kylläpäs oli mukavaa ja luottokiekoista päästiin eroon. Keli oli mahtavaa kuitenkin ja reilu parisataa pelaajaa näytti viihtyvän. Ei tietoa milloin jaksaa nakella. Uudet pakasta vedetyt kiekot bägiin luottolimppujen tilalle löytyy kaapista mutta kyllä siinä taas kulutellessa aikaa palaa.  Töissä pomon 9v poika on innoissaan lajista Seinäjoen suunnalla joten hänelle annoin FR PD1 SL muoveissa, ROC3 3xpaul, spessu gatorin ja yhden kolmesta team almost stämpätystä Prodicy D-model US kiekosta. Palvelkoon junnulla hyvin. 
Syyskuun lady power putt open siellä.häämöttää TD hommissa ja skogby end of. Mijakseen marraskuussa ja.NDGE pelataan syksyllä muusta ei tietoa ole
29
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« Last post by takarivi on 02.08.22 - klo:08:33 »
Mielestäni on hienoa hävitä ihmisille jotka ovat tehneet vaikka sitten minun voittamiseni eteen enemmän töitä kuin minä.


Hahaa...tuosta tulee mieleen kouluajat. Pidin kunnia-asiana, että saan kokeesta kympin tekemättä läksyjä ja lukematta kokeisiin. Aika hyvin sillä pärjäsi, mutta ymmärrän, etteivät kaikki opettajat arvostaneet toimintaani. Sen huomasi sitten todistuksen numeroissa. Ja kun nyt vanhoja muistelen, niin sellaistahan se varhaisteinivuosien urheilukin oli. Lajina oli yleisurheilu, ja aikaa vietettiin kentillä ja radoilla. Nimenomaan vietettiin aikaa. Vaikka valmentajakin oli, ja harjoitusohjelmia laadittiin, niin olin aina erittäin huono harjoittelemaan. Mieluummin kävin vain kisoissa. Harjoituskentällä lähinnä pidettiin hauskaa. Sitten kun ei enää pärjännyt niin harrastuskin loppui.

Nyt on ollut hiljaista omalla fribarintamalla. Työt kun alkoivat, niin ei ole tullut mentyä sitten iltaisinkaan radalle. Yhden hupikisan Suolahdessa kävin heittämässä. Se alkoi kolmella pirkolla, ja "viisaasti" mainitsin, että sellainen alku tietää maailmanloppua tulokselle. Ja niinhän siinä kävi, että loppukierros oli melkoista kuraa. Itsensä dissaaminen on palkitseva harrastus.

Pitäisi kuitenkin jaksaa. Ei harjoittelumielessä, eikä kilpailumielessä, vaan siksi, että maha on alkanut taas kasvaa ja kunto huonontua. Eilen yritin töiden jälkeen käydä Peurunkaa kiertämässä kun oli mukavan lämmin ja aurinkoinen päivä. Jaksoin kuusi ensimmäistä väylää, ja sitten vain puuskutin. Siinä vaiheessa kilahti puhelimeen viesti, että kiekko oli löytynyt radalta. Muistin että nelosväylään heitin kaksi avausta, ja toinen kiekko unohtui. Hyvä syy jättää kierros kesken, ja niin hipsin nelopsväylän kautta takaisin autolle ja kotiin pelaamaan tietokonepelejä. Ja syömään jäätelöä. Jonain päivänä ryhdistäydyn ja aloitan terveellisemmän elämän, mut "se päivä ei oo vielä tänään". Nyt ei jaksa.

30
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« Last post by Ari on 01.08.22 - klo:23:39 »
Kyllä näitä asioita on hyvä miettiä. Itse olen päätynyt olemaan sitä mieltä, että tykkään enemmän pelata kuin voittaa. Voittaminen ei ole itsetarkoitus vaan itsensä viihdyttäminen. Minulla se tarkoittaa kuitenkin itseni mittaamista kilpailuissa vaikka isoin kiinnostuksen aihe on kykenenkö pärjäämään itselleni. Jos ratingit on parempia kuin oma rating niin turha on itkeä.
Toisaalta kun se voittaminen ei ole tärkein asia se tarkoittaa että on ihmisiä joille se voittamisen tahto motivoi harjoittelemiseen ja sen suon heille mielelläni. Mielestäni on hienoa hävitä ihmisille jotka ovat tehneet vaikka sitten minun voittamiseni eteen enemmän töitä kuin minä.

Tottakai on hienoa pärjätä ja huonosti pelaaminen ottaa kuuppaan. Kuitenkin päädyn nopeasti itseni kanssa keskustellessa siihen, että olipa siistiä pelata kilpaa vaikka se jännitys saattoi pilata puttipelin tai jotain muuta. Toki myös kiinnitän paljon huomiota pelin ulkopuolisiin asioihin ja olen oikeastaan kovin kiinnostunut siitä miten tämä kaikki rakentuu ja miten toisista ihmisistäkin näkee ne tunteet ja sen myllerryksen siellä kentällä. Ja miten se jännitys voitetaan tai hävitään. En toivo erikseen kenenkään epäonnistumista mutta onhan se oikeasti mielenkiintoista nähdä kun joku yhtäkkiä vain romahtaa eikä mistään tule enää mitään. Mitä helkkaria siinä tapahtuu? Toisaalta on ehkä mielenkiintoisinta kaikista yrittää löytää sitä mitä tapahtui sille huonon alun jälkeen parantuneelle pelille. Itselle kävi juuri nyt niin ja tulen varmasti paljon miettimään sitä.

Pahoittelut toisen puihin kirjoittelusta mutta selvästi sielläkin on muitakin ajatuksia kuin kiekkojen lentoradat :)
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10