Frisbeegolf-forum.fi

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mambo

Pages: [1] 2 3 ... 32
1
Tekniikkakeskustelu / Vs: Koostetut hyvät neuvot
« on: 10.06.16 - klo:13:33 »

2
Välinekeskustelu / Vs: All Recycled Bag?
« on: 17.12.15 - klo:09:33 »
Heitän suht alivakaita kiekkoja sekä rystyltä että forelta, joten mulle sopivat vakaammat muotit recycledeinä kuin nenä päähän. Lisäksi nuo tuppaavat kulumaan hieman nopeammin ja liito tuntuu olevan kohdallaan. Ainoa miinus recycledeissä on, että kirkkaita värejä on joskus hankala löytää. Siitä huolimatta seuraavaksi Trilogyltä menevät testiin Recycled Spark tai Bio Felon.

TJEU: Kermaisesti kulutettu Biofuzion Enforcer forella millin antsaan

3
Frisbeemarkkinat / Vs: Kiekkoa myyntiin (Järvenpää)
« on: 06.12.15 - klo:22:42 »
Sait YV:iä.

4
Välinekeskustelu / Vs: Westside Discs
« on: 11.10.15 - klo:21:49 »
Miekka jäi siis alkuun Trespassin jalkoihin eikä mahtunnut bägiin, mutta nyt kun kausi on kutakuinkin ohi ni se pääs takas testeihin. Heitin sitä kahden kierroksen ajan aika paljonki, mutta jo tokalla kiesillä huomasin ison osan vakaudesta kadonneen metsän syövereihin. Nyt yhteensä kolmen kiesin jälkeen tuolle saa antaa jo ihan tuntuvasti hysseä jos kunnolla heittää.

Samoilla matkoilla uusi Trespass ei käännä lainkaan ja hakattunakin piirtää lähinnä ässää. Harkinnassa onkin siirtyä draivereiden osalta melko simppeliin Miekka-Trespass-Enforcer komboon. Tuosta kun löytyy kaikki flipperistä jyrään ja mittaakin irtoaa.

Kuvukas täysipainoinen VIP Miekka on todella maukas distancelätty niin forelle kuin rystyllekin. Mä tein saman liikkeen tänä kesänä ja tiputin bägistä kaikki nopeammat kiekot pois. Nyt Miekan kaverina kulkee yksi sopivasti kulutettu Bio Enforcer sekä uusi Lucid Enforcer pahimpiin vastatuuliin.

5
Pistetään vielä draivi myös sivusta päin jos asiaan perehtyneet näkisivät siinä paremmin mahdolliset virheet.

Heitto on etupainoinen ja tukijalka tulee maahan liian auki (45 asteen kulmassa), jolloin tukijalan pönkkä jää puuttumaan, pyörähdys tulee kantapään sijasta päkiälle ja tehot häviävät. Täysin samoja ongelmia siis kuin minulla :)

6
Treenipäiväkirjat / Vs: Ahdiksen fribamuistelot
« on: 08.10.15 - klo:09:47 »
Kiitos raposta. Dagger jäi mulla kokeilematta kiekon syvyyden vuoksi. Pitää laittaa pari Macanaa tilaukseen hallitreenejä varten.

7
Treenipäiväkirjat / Vs: Ahdiksen fribamuistelot
« on: 07.10.15 - klo:13:41 »
Nuo Macanat on kyllä ihania. Helppo heittää aina 80 metriin asti, ei feidaa pätkääkään ja pitää lennon loppuun asti just sen asennon minkä kiekolle antaa. Ehdottomasti jäävät bägiin draiviputtereiksi Kanteleiden rinnalle.

Miten vertailisit Macanaa ja Pureja? Mulla on Puret kulkenu jo vuosia bägissä luottokiekkoina sekä driveihin, lähäreihin että putteihin, mutta tuo Macana on kiinnostava uutuus.

8
Välinekeskustelu / Vs: Las Aves Disc Golf
« on: 17.08.15 - klo:15:01 »
Näyttäis olevan Kastaplastin Grymistä tehty kopio tuo driveri

9
Frisbeegolf / Vs: Frisbeevideoita Youtubesta
« on: 20.07.15 - klo:08:50 »
Lauantain distance showcase


10
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« on: 15.07.15 - klo:10:49 »
Pitää aina kuvitella heittävänsä putteria. Sehän ei onnistu tööttäämällä sprintistä (ainakaan mulla) vaan teho pitää kehittää tekniikalla.

Tää on hyvä neuvo, jonka poimin myös taannoiselta Latituden klinikalta. Rystyheitot puttereilla ja midareilla lähtevät mulla usein rennosti ja hyvällä tarkkuudella. Joku naksahtaa päässä kun pitäisi driverilla avata. Tekniikka hajoaa ja homma menee repimiseksi. Aivot pitäisi huijata uskomaan että mulla on midari kädessä, vaikka oikeasti siinä onkin driveri. Helpommin sanottu kuin tehty.

11
Välinekeskustelu / Vs: Kiekkohankintasi
« on: 15.07.15 - klo:10:34 »
Taidan ostaa yhden tällaisen. 15 taalaa Suomeen postitettuna.

https://www.kickstarter.com/projects/214846388/zipchip-the-new-way-to-play?ref=nav_search

Tämähän vaikuttaa vekkulilta. Tilasin myös yhden. Tuosta on varmasti apua pahimpiin friban vieroitusoireisiin ja tuota voi kantaa olkalaukussa aina mukana ;)

12
Matu "Keisari" Söderström

Haixit vai Keenit?

13
Välinekeskustelu / Vs: Korvaaja tälle kiekolle
« on: 08.07.15 - klo:13:21 »
Leveärimminen ja suora eli feiditön väylädraiveri olisi hakusessa. Teebirdin lentoranta on hyvä tähän mutta rimmi vähän liian kapea omaan käteen.

Latituden Saint on hieman nopeampi (Speed 9) ja todella suora. Westsiden Miekka taas on vielä napsua nopeampi ja leveärimmisempi. Miekka kääntää kyllä yli enemmän kuin Teebird, mutta on suorin noista vähänkään leveärimmisistä drivereista.

14
Fribakisat / Vs: Kisachat: Scandinavian Open 2015
« on: 08.07.15 - klo:09:33 »
Aika rohkea veikkaus kun tuo rata on kuin tehty KJ Nybolle ;)

Avaisitko vähän, miksi luotat tanskalaiseen?

Oma veikkaus:
1) Wysocki
2) Paju
3) McBeth

Musta hevonen: Hirsimäki

15


Tässä on taas mun heittoja.. Postasin tänne aikasemminkin mutta mitään parannusta ei siinä jälkeenpäin näkynyt ja annoin periksi, nyt viime aikoina olen taas yrittänyt opetella heittämään kunnolla. Heitot menee tällä tavalla sinne 50-70 metriin. Koen aina heittoa tehdessäni tekeväni jonkin sortin painonsiirron mutta videolta näkyy että kädellä viskomiseksi ja ihme säätelyksi se suurimmilta osin loppujen lopuksi menee.. Olisiko jollain jotain vinkkejä miten saisin sitä painoa siihen heittoon varmasti mukaan?

Juuri kuten RistoS yllä sanoi, heität liikaa vartalolla etkä saa olkavarresta tehoja mukaan. Hartioiden ei kuulu pyöriä vinhasti kuin tuulimylly. Kokeilepas tätä harjoitetta ja ihan hissukseen:

Pages: [1] 2 3 ... 32