Frisbeegolf-forum.fi

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Re: Rakkaudesta lajiin
« Last post by Ari on 26.09.22 - klo:13:53 »
Kotikentällä 13. kerran pelattu Syysmyrsky on ohi. Ennakkotiedoilla en viitsinyt ketään vaivata joten kommentoidaan tekemisiä jälkikäteen.

Ensimmäisellä kierroksella aloitettiin kakkosväylältä.
Ensimmäinen heitto vasemmalle puuhun, toinen heitto vasemmalla olevaan koivuun josta patent pendingillä yritin pelastaa itseni heittämällä alivakaata korkealle. Seurauksena oikealle tuhannen puun metsän oikealla puolella olevaan metsään. Lopputulos kuusi heittoa joten bogilla aloitettiin. Ei kovinkaan vahvaa suorittamista ja vähän oli mies ihmeissään, että mitäs täällä oikein tapahtuu.

Peli lähti siitä sitten rullailemaan aika kivasti, bogey oli kohta paikattu ja välillä pirkon jälkeen nollattiin tilanne bogilla nollaan. Siinä nollan paikkeilla pyörittiin kunnes viimeisenä pelatulle ykköselle puiden välistä pujotellen kiekko vitoseen ja pirkko. Tuon pirkon jälkeen ei voinut enää nollata bogilla, joten lopputulos ensimmäiseltä kierrokselta -1. Kärkipaikka hieman yllättäen ja 987 taikapistettä alustavasti. Hyvää peliä vaikka juuri ne pari lyhyttä puttimissiä jättivät tonnin kiessin toteutumatta.

Toisella kierroksella sitten tutussa seurassa. Kolme Nummelan herraa ja Ville Piippo. Kukaan ei oikein loistanut. Aloitettiin ykköseltä.
Kolme ensimmäistä väylää pariin. Kakkosella vaadittiin yksi loistava heitto että saatiin par aikaiseksi.
Neljäntenä pelatulla väylällä 5 kakkosheiton jälkeen oltiin korin alapuolella loivasti ehkä kympissä. Itsestä tuntui että se on liian lähellä siihen ettei yritetä. Ihan hyvä putti keskelle alarautaa, josta rollit tietenkin parin pompun jälkeen 30m korin alapuolelle puskan taakse. Olisi voinut käydä huonomminkin, mutta vitonenhan siitä tuli. Helposti. Vähän sattui sieluun, mutta oli sentään kunnollinen yritys. Seuraavalla väylällä paikkasin tilanteen ja jatkettiin nollassa.
Ysiväylälle birdie hienolla kakkosheitolla ja sitten pirkkometsään. Pirkkometsä antoi ensimmäisiä viitteitä siitä, että kaikki ei ole ihan hyvin. Tuplabogey väylälle 11, bogey väylälle 12 ja bogey väylälle 13 antoivat kolmen väylän pirkkometsään +4 heittoa. Tässä kohtaa oli vähän tuuriakin että päästiin noinkin vähällä varsinkin väylällä 13.
Tulos oli siis tässä kohtaa +3. Harmitti. Väylälle 15 onnekkaasti kiekko osui kumpuun ja ennennäkemättömästi kiipesi kummun yli ja rollasi vitoseen. Putti oli mallia hyvä, mutta epäonnisesti läpi ketjuista ja pariin oli tyytyminen. Aika nopeasti nollattiin tuuri tässä.
Sitten pelattiin pari väylää ihan hyvää peliä. Väylälle 17 avaus kuuteen metriin ja putti alarautaan. Keskelle sentään. Tällaista sattuu. Jotenkin oli sellainen fiilis ettei kaikki ole ihan hyvin ja on vaikeaa heittää rennosti repimättä. Tuli heitettyä yleisesti hieman hiljaa.
Väylälle 18 kahden heiton jälkeen olin kympissä ja kaikkien yllätykseksi pistin putin sisään. Vähän kuin olisi musta hetki mennyt ohi ja nythän tässä peli alkaa uudelleen. Johdin tässä kohtaa kolmella kun ei kukaan muukaan pelannut hyvin.

Tästä alkaa sitten uusi jakso. Ensimmäisellä kierroksella väylällä 18 heitin juuri sinne minne ei saa heittää eli oikealla olevaan puskaan. Sieltä selvisin eka kierroksella nelosella. Se on huono paikka. Kysyinkin pelikumppaneilta minne tällä väylällä ei kannata heittää ja kerroin heittäneeni ensimmäisellä kierroksella juuri sen puskan sisään. Onnistuin tekemään sen uudelleen. Olin siellä saman saakelin puskan sisällä noin puoli metriä eri paikassa joten päätin kokeilla jotain muuta kuin heittämistä ja tuuppasin sormirollerin postilaatikon kokoisesta aukosta kohti koria. Se olikin ihan hyvä heitto. Kiekko tietenkään ei mennyt korille, mutta kiipesi noin kymppiin sinne vasemmalle rinteeseen. Sieltä sitten mietittiin hetki onko kympissä ja sovittiin kiekon olevan yli kympissä niin ei tarvitse sitten säikähtää jos meinaa lähteä kiekon perään.
Putti oli vähän vasemmalla, osui alarautaan ja pomppasi pystyyn rollaten alamäkeen reiluun kymppiin. Sieltä puoliksi kuusen alta putatessa oli vähän koivukin edessä joten eihän se mennyt. Tuplabogey ja kolmen heiton johdosta suli kaksi heittoa.
Väylä 21 (20 ei pelattu) surkea antsayritys jäi vaivoin sisään ja yhtä vaivoin sain putattua kolmosen. Ville teki kakkosen, joten siihen meni se johto. Tässä vaiheessa olin vielä sitä mieltä, että kyllä se tästä kunhan vain keskityn kunnolla.
22 avaus ennen minua on kaikilla huono. Itse vedän kiekon vasemmalle rinteeseen niin ettei se kuitenkaan rollaa alas sieltä. Forella Buzzz lähtee ihan hyvin kohti koria, korin takana hipaisee maahan ja rollaa kymppiin kiinni puolikasvuiseen puuhun. Huonosta asennosta puttaan rinnetontilta ohi koko korista. Auts. Toinen putti kutosesta on ihan hyvä, tosin tulee tolpasta ulos. Tässä kohtaa kun teen toisen tuplan niin on vähän epäuskoista tämä meininki.
23 avaus. On lähdettävä vähän hyökkäämään jos meinaa mitään, joten forella yritän. Eihän se hyvä ole, mutta menee aika pitkälle kun ei osu mihinkään. Puiden välistä kakkonen noin 12 metriin. Ville on tekemässä nelosta joten tästä kun laitan sisään niin se on yhden ero. Eihän se ole kovin hyvä yritys ja molemmille nelonen. Se on sitten paljolti siinä.
24 Pakko kai se on holaria hakea, joten forella hanat sinne ylös. Eka rundilla onnistui. Nyt osuu ennen nurmikolle menoa koivuun.
Kakkosheitolla yritän pelastaa jotain, mutta eihän se skippaa. Jää noin seiskaan koivun taakse niin, että joudun haaralle. Ei osu koriin. Ei tainnut enää ihan moti riittää. Sieltä vähän korin alapuolelta sitten tuskainen tuuppaisu huonosti menneen kierroksen viimeiseksi heitoksi. Alarautaan ja kolmas tupla viimeiseen kuuteen väylään. Ohhoh. Onnittelut Villelle ja hetkeksi epäuskoisena tuijottelemaan lattiaa.

Saunassa ehdin tätä pohtia ja todeta ettei tässä nyt ollut mitään erityistä. Vähän huonoista puteista tuli katastrofeja ja pari hyvää puttia ulos korista. Sellaista sattuu. Sattuu tietenkin sieluun kun sellaista sattuu yhdelle kierrokselle. Todettiinkin Villen kanssa että nyt olisi saanut voiton helpolla, mutta on myönnettävä ettei meikäläisestä ollut sitä ottamaan. Ikävästi repsahti lopputulos +9 joka antaa 921 taikapistettä eli menihän se pahasti alakanttiin. Siellä oli oikeastai paljon hyvää, mutta jäi tuosta mietittävää.

Puttiin se ratkesi mutta erilailla kuin aiemmin. Tällä kertaa puttaaminen muistutti puttaamista vaikkei mennytkään kaikki sisään. Kohti uusia pettymyksiä.
2
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« Last post by takarivi on 26.09.22 - klo:08:17 »
Sunnuntaina oli fribapäivä. Aamusta aikaisin suunnistin Laajikseen katsomaan Jyväskylä Openin finaalikierrosta.  Tuli sitten kierrettyä koko rata katsellen kavereiden heittoja. On se mäki helpompi kiivetä ilman kiekkoreppua kuin painavan repun kanssa.

Päivällä Suolahden viikkokisoihin. Peli ei kulkenut aivan täydellisesti, mutta sain punnerrettua tuloksen -5, Metrix 935.

Illaksi vielä Peurungan viikkokisoihin. Sanoin että Suolahden kisasta jäi sen verran paha maku suuhun, että on pakko käydä vähän parantamassa. Kyllähän se parani. Ei mikään täydellinen kierros, mutta -2 ja Metrix 983.

Illalla ei tarvinnut houkutella unta.
3
Treenipäiväkirjat / Re: Jussin rata kiertely blogi.
« Last post by jussi32 on 24.09.22 - klo:16:13 »
#Rata  141 Vartiolan frisbeegolfrata punkalaidun.

Eipä ollut kovin kummoinen. Ei opasteita. Joitakin väyliä heitetään samaan koriin vähän ristin rastin kentällä.  2/5 ei kannata mennä. Ratabongari voi tän radan just ja just pelata.

Opasteta ei siis ole, mutta näillä  fgr:n ohjeilla nyt selvisi miten rata heitetään

Väylä 1: Vartiola #1
Pituus 108 metriä. Par 3

Heittopaikkana moukaririnki. Suora hiekkakentän poikki heitettävä 108m pitkä väylä. Kenttä on muidenkin lajien käytössä, joten jos  kentällä on pelaajia pitää tämä väylä ehkä jättää pelaamatta. Lähestyttäessä koria on myös syytä ottaa huomioon n. 15m korin  vasemmalla puolella oleva beach volley-kenttä. Korin takana oleva  metsikkö tuo haastetta lähestymisheittoihin.

Väylä 2: Vartiola #2
Pituus 58 metriä. Par 3

Heittopaikka lähellä 1. väylän koria. Suora 58m pitkä väylä jossa haasteena on muutaman metrin nousu korille joka sijaitsee lähellä kaukalon jäädytyskoppia. Jos oikealle jäävällä jalkapallokentällä on pelaajia, on syytä olla tarkkana mihin avausheitto lähtee. Pelataan samaan koriin 4. väylän kanssa.

Väylä 3: Vartiola #3
Pituus 68 metriä. Par 3

Heittopaikka sijaitsee kaukalokentän päädyssä valaisintolppien juurella. Loivasti vasemmalle kaartuva, kohti päärakennusta heitettävä 68m pitkä väylä jossa kori ei näy heittopaikalle. Varmista siis ettei korin lähettyvillä ole ketään ennen avausta. Kori sijaitsee hieman rinteessä ja lisähaastetta tuovat lähellä olevat puut ja valopylväs.

Väylä 4: Vartiola #4
Pituus 60 metriä. Par 3

Heittopaikka sijaitsee ylhäällä tien toisella puolen olevalla nyppylällä. Suora, n. 60m kivikkoisen parkkipaikan yli heitettävä väylä, jossa kannattaa välttää oikealla puolella olevaa pudotusta jos haluaa säilyttää kiekkonsa. Parkkipaikka on varsinaisessa käytössään vain jos viereisellä juhlatalolla on jotkut suuret juhlat.

Väylä 5: Vartiola #5
Pituus 75 metriä. Par 3

Sama heittopaikka kuin 4. väylällä. Varo tiellä olevaa liikennettä. Väylä pelataan samaan koriin 2. väylän kanssa joten ota huomioon muut pelaajat ja avaa vasta kun kori on vapaa. Kori ei näy suoraan heittopaikalle väylällä olevien puiden takia. Loivasti oikealle kaartuva 75m pitkä väylä jossa korkeuseroa heittopaikan ja korin välillä on melko paljon.

Väylä 6: Vartiola #6
Pituus 31 metriä. Par 3

Heittopaikka sama kuin 3. väylällä. Suora 31m pitkä väylä, jossa kori sijaitsee puiden keskellä vihreän kopin oikealla puolella. Huomioi oikeanpuoleisella tiellä liikkujat.

Väylä 7: Vartiola #7
Pituus 26 metriä. Par 3

Heitetään samaan koriin 6. väylän kanssa. Heittopaikka alhaalla lähellä maantietä. Ylämäkeen heitettävä lyhyt väylä jossa haasteena pari isoa puuta ja joitakin roikkuvia oksia.

Väylä 8: Vartiola #8
Pituus 26 metriä. Par 3

Oikealle kaartuva lyhyt väylä jossa on mando-puu, joka pitää kiertää vasemmalta puolelta.

Tulokset
1.4
2.3
3.2
4.4
5.3
6.3
7.3
8.2  Tulos tasan 0 eli ihan hyvä.
4
Treenipäiväkirjat / Re: Jussin rata kiertely blogi.
« Last post by jussi32 on 24.09.22 - klo:16:06 »
#Rata 141 Eerikkilä DGP

. Eerikkillän urheiluopiston metsässä sisjaitseva rata. Rataa sai alkuun vähän hakea, mutta läheltä järven rantaa sitten löytyi 1 tii. Väylät sitten taas löytyi helposti. Ihan hyvä metsärata. Haastavia ovat väylät 6 ja 7- Varsinkin väylä 7 par 5 on hankala. Par kolmoset vähän helmpompia, mutta ei nekään kuitenkaan ihan helppoja. Maasto ei metsässä ole ihan parhaimmasta päästä kulkea, mutta silti ihan hyvä rata ja hyviä väyliä. 4/5

Väylät.

Väylä 1: Eerikkilä DGP #1
Pituus 74 metriä. Par 3  Korkealle kukkulalle.

Väylä 2: Eerikkilä DGP #2
Pituus 71 metriä. Par 3  Hieman oikealle kääntää.

Väylä 3: Eerikkilä DGP #3
Pituus 91 metriä. Par 3 Suora metsäväylä.

Väylä 4: Eerikkilä DGP #4
Pituus 88 metriä. Par 3  Jyrkähkö vasen mutka

Väylä 5: Eerikkilä DGP #5
Pituus 55 metriä. Par 3 Pienen montun ylitys.

Väylä 6: Eerikkilä DGP #6
Pituus 164 metriä. Par 4

Väylä 7: Eerikkilä DGP #7
Pituus 282 metriä. Par 5 Ehdottamasti radan vaikein väylä. Kannattaa myös huomata mutka mistä kohtaa lähtee kääntään, että ei heitä polkua suoraan hieman mutkan yli kuten minä. 

Väylä 8: Eerikkilä DGP #8
Pituus 102 metriä. Par 3  suora metsäkuja

Väylä 9: Eerikkilä DGP #9
Pituus 138 metriä. Par 4 Suoraan alkua , mutta lopussa kääntää oikalle

Väylä 10: Eerikkilä DGP #10
Pituus 69 metriä. Par 3 Todella jyrkkä mutka

Väylä 11: Eerikkilä DGP #11
Pituus 65 metriä. Par 3  Puita keskellä väylää jotka voi kiertää oikean tai vasemman kautta.

Väylä 12: Eerikkilä DGP #12
Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 13: Eerikkilä DGP #13
Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 14: Eerikkilä DGP #14
Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 15: Eerikkilä DGP #15
Pituus 73 metriä. Par 3  Vasemmalle kääntävä.

Väylä 16: Eerikkilä DGP #16
Pituus 76 metriä. Par 3 suora

Väylä 17: Eerikkilä DGP #17
Pituus 75 metriä. Par 3 Kori hieman oikealla kuusen takana.

Väylä 18: Eerikkilä DGP #18
Pituus 74 metriä. Par 3  Mando puu aika korkealle mäen päälle heitetään.


Tulokset.
1.4 Helppo par putti ketjuista pihalle.
2.3
3.3
4.4
5.2 Ihan hyvä avaus montun yli ja putti sisään.
6.5 (par4)
7. 8 (par5)  Tää oli hanakala en meinannut huomata väylässä kääntävää mutkaa ja heitin mutka kohdan hieman pitkäksi.
9.4 (par4) Tässä hyvä kolmas hietto aika kaukaa korille.
10.3
11.4. Puihin kops.
12.3
13.3
14.3
15.3
16.3
17.4 Tässä meni avus kuusikkoon josta oli hankala päästä pois.
18.3  Tulos ihan hyvä+8    Toki ei hieveän vaikea rata.  Vain  6 ja 7  väylä pahojaa. Muut helpompia.
5
Eerikkilän urheiluopiston pihan metsässä on  ihan hieno uusi  18-väyläinen metsärata.

Kuusjoen Vähäjärvi hyvä 9-väyläinen metsärata.
6
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« Last post by takarivi on 23.09.22 - klo:22:32 »
Taas oli tullut pitkä tauko pelaamiseen, ja päänsäryt alkoivat. Onko siinä sitten syy ja seuraus on todistamatta, mutta epäillä aina voi. Torstain vielä sinnittelin töissä, mutta perjantaina laitoin puhelimen kiinni ja rouskutin buranaa kotona.

Illalla oli porukkaa menossa Kangaslammen leirikeskukselle pelaamaan ja lähdin mukaan. Pelattiin ensin kahden kierroksen (18 väylää) kisa, ja kun vielä valoa riitti niin toinen samanlainen perään. Vielä ensimmäisen kisan aikana ohimoissa jyskytti kunnolla, kun kumartui poimimaan kiekkoa maasta, mutta se asettui illan kuluessa hiukan.

36 väylää pelasin ilman ainuttakaan bogia. Ensimmäinen kisa -8 Metrix 977 ja toinen -6 Metrix 953. Ei niillä tuloksilla rahoille aivan päässyt, mutta kärjen tuntumaan kuitenkin. Tuli hiukan hassuteltua, ja heitettyä joka kierroksella vähän eri kiekkoja ja eri heittoja samoihin väyliin. Ihan harjoittelumielessä. Ja huvin vuoksi, ettei mene liian vakavaksi. Tällä kertaa olin korostetusti mukana vain ulkoilun ja liikunnan takia. Oikein mukava aurinkoinen syysilta.
7
Treenipäiväkirjat / Re: Täysillä päin puuta
« Last post by takarivi on 19.09.22 - klo:07:50 »
Viikko mennyt edellisestä päivityksestä. Mitä viikossa on tapahtunut? Lyhyt vastaus olisi: ”Ei mitään”. Hiukan pidempi vastaus olisi, että ei paljon mitään.

Viikolla kokeilin pitkästä aikaa Jylyä. Edellisestä kerrasta on useampia vuosia, enkä enää muista tuloksia, mutta nyt sain aikaiseksi testata miltä putti maistuu. Kännykkä hukkasi sivun juuri kun olin viimeistä kierrosta puttaamassa, mutta lopputulos taisi olla lopulta hiukan yli 600. Muistaakseni en ole niin korkeita lukuja ennen saanut. Muutenkin tuntuu, että puttaaminen on ollut parempaa viime vuosina.

Viikonloppuna kävin Tampereella muissa asioissa, niin pyörähdin sitten katsomassa myös ProTourin finaalia. Kärkikortin mukana taisi olla enemmän kameroita kuin yleisöä. Liekö sitten vähäiseen katsojamäärään syynä sateinen keli, vai se, että osa suomalaisista pelaa kaukomailla. Katselin kahta kärkikorttia lopulta ihan kelvollisessa kelissä. Sade oli vain satunnaista ja hyvin pientä. Tulipahan ulkoiltua metsässä ja nähtyä heittoja, joihin ei itse ikinä pysty.

Viikkoon en siis ole heittänyt kiekkoa, ja vähän on sellainen olo, ettei ehkä tälläkään viikolla tule lähdettyä radalle, mutta mistä sen etukäteen tietää.
8
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 18.09.22 - klo:10:51 »
Inkoon MM kisat pelattiin lauantaina 17.09 ja alkuun pari kierrosta Bjurs leirintä alueen 12 väyläistä melko neppi rataa.. rata on semmonen pikku Meilahti jossa on tasan yksi heittopaikka väylällä yksi. Loput on sitten kallio ja metsä alustalla ties minkälaista juurta ja kumpua sisällä pitävää alustaa.
Märkänä kallioilla on muutama vaaran paikka ja varovasti pitää liikkua. Aikaisemmin oli pelannut tuolla kierrokset +1 ja +2 joten niitä oli tarkoitus lähteä parantamaan. Ensimmäinen kierros menikin par tulokseen ja toinen lopulta kaksi alle vaikka tuli missattu Mando ja väylälle 12 otettua pari hazardia ja tupla bogey. Sade alkoi juuri kun lopetettiin kierrokset ja sitten syömään.
Finaali kierros oli sitten Inkoon uudella radalla joka on ihan kelpo kisarata. Mahdollisuudet onnistua kun rata täynnä par4 ja yksi Par5 löytyy..
Startti oli kello 15 ja ensimmäiset 45min satoi.. tuona aika a aloitus väylältä 8 lähdöllä onnistuin sähläämään kaksi putti missiä , 9 yhden 11 kopsuteltiin puita ja toinen tupla. 12 ohi putilla bogey. Väylä13 avaus grippasi puuhun ja OB eli sai jatkaa sitten teeltä. Uusi avaus meni kivasti väylään ja kiepsahti OB. Jatko osui puuhun ja OB. Seiskalla Kähäri puuhun ja kasilla vajaaksi 6m ysi alapantaan ja nosto kymppi. Eli kuusi väylää pelattu ja +11 että semmosta..puttaamisessa ei tullut kierroksella yhtään mitään ja 16 missiä 10 ringissä kertoi paljon kun samaan verran plussaa oli maalissa. Nimenomaan puttiralleja nakutettiin par4 väyillä 4-6 ja muuten aika hurjia kuten 2-5 väylältä 17. Lukuunottamatta 10 väylää avauspeli oli ihan ok. Satunnaisia myyrän tappajia kun oli ja kroppa oli kyllä yhtä rautakankea. Ei vaan fysiikka kestä pelailla kun niveliin sattuu. Paikat menee sitten sellaiseen jumitilaan että putista tulee kurkotuksia jotka menee vaan kiltisti oikealta ohi. Oli siellä pari loistavaakin puttia mutta enemmän niistä näyttää olevan haittaa kun korvien väli koittaa onnistua ja kroppa on erimieltä. No nyt saapi lepäillä.. ensi vkl Heinolaan naisille kisaa pitämään ja tarkoitus olisi laittaa PDGA L-tier sarja pystyyn keskiviikolle uudelle Backby kartanon 18 väyläiselle.
Suunnitella Bjurssiin PDGA kisat neppi radalle. Seuramestaruus kisat pitäisi vippailla. Pelailla NDGE ja meikkuun pistää Hippokisaa pystyyn..
Kiirus syksy tulee taas, mutta samapa se. Tällä hetkellä näyttää että offseason tulee oikeasti ja pidetään tammikuun ekasta päivästä aina Piazza Openin alkuun huhtikuulle. Tarkoitus olisi keventää kuormaa vyötäröllä oikein rutkasti ja hoitaa fysioterapiassa heittokäsi uuteen uskoon. Ei tässä järkeä ole että jokaisen yli 70m foren jälkeen meinaa kierros loppua kesken ja käsi ei tahdo muutenkaan nousta putissa suoraksi ja vajaa saatolla kääntyy vaan hysseksi kun lihakset ottaa vastaan..
9
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 16.09.22 - klo:17:45 »
Jotain on kyllä nivelissä mitä pitää saada lääkäristä selville koska joku ilmeisesti ruoka-aine aiheuttaa sellaista turvotusta ajoittain että oksat pois.
Huomenna höntsä kisa nimeltä Inkoon MM-kisat. Kiva tapahtuma Inkoon puuhamiehen Duffelin järkkäilemänä. Pari kierrosta lossimatkan takana Bjurs leirintä alueen 12 väyläistä leppoisaa rataa ja sitten ruokatauon jälkeen Inkoon pitkälle kisaradalle. Aika heikossa hapessa tuntuu kroppa olevan mutta mennään nyt vippailemaan.
10
Treenipäiväkirjat / Re: Saturin Miikan mutinat
« Last post by mykey on 14.09.22 - klo:18:55 »
Skogby 85 juhlakisat tuli vedettyä. Itse lähdin väylältä kaksi matkaan ja pelikirja oli tehty jota noudatettiin kiltisti 19 väylää kun ensimmäisellä kierroksella.
Alkuun vähän liiankin konservatiivista peliä ja sitten pikku hiljaa sai tekemisestä kiinni.
Maku pelaamisesta meni vähän väylällä 10 kun olkapään takaa lapalihakset päätti sanoa ei tänään.
Menivät jumiin ja heittämisestä tuli sitten vippailua. Lopussa vaikeutti puttaamiseen kun käsi ei halunnut oikein nousta ja plussaa tuli viisi heittoa ihan turhaan viimeisintä kuudelta väylältä.
Tauolla kakkua ja kahvia ison sämpylän kera oli tarjolla kisailijoille Furuborgin kylätalolla.
Toinen kierros normi 18 väylää Skogby rataa..
Palkintojen jaot ja muut kaikki sujui mutkitta. Länsi-uusimaa otsikoi kilpailut ja Oliver Helanderin voitto MPO luokassa nousi kuvien kera otsikoihin.
Oma peli.. no ei toiminut tuo lapa ja lopulta forella salpasi koko oikean puolen ja homma oli sillä selvä ja plussaa korttiin ja lopputulos +6 aika järkyttävää.
No omalla tasolla mentiin eka kierros ja perus notkahdus toiselle kierrokselle. Rating otti ja päivittyi ja kiitos Pikku Marathon kisan nousua napsahti korttiin ihan mukavasti.
Eipä siinä.. seuraavaksi järjestetään vähän L-tier kilpailua Backby radalle keskiviikkoisin ja suunnitellaan loppuvuoden kisatapahtumia. Nyt vietetään kolme päivää lasten kanssa kuudes luokkalaisten leirikoulussa Vierumäellä.
Luulin että olisi mukavaa lepoa ja sitten huomasi pelaavansa tunnin nappuloiden kanssa ultimatea..
Pages: [1] 2 3 ... 10