Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - yuhou

Sivuja: [1]
1
Frisbeegolf / Vs: Kesän tavoitteesi
« : 05.04.14 - klo:19:18 »
-Nostaa rating 963-->980
-Laittaa putit sisään kauempaaki kuin 3 metristä
-Top 10 SM:ssä
-Treenaa SM-rata sellaseen kondikseen, että isoja kaloja ei tule (muuta kuin palkintoja jaettaess)
-Pelata useemman kerran kärkikortissa kuin 2013 kaudella
-Pistellä kenttädistancet yli 180 metriin


2
Frisbeegolf / Vs: Elämäsi pisin heitto?
« : 04.04.14 - klo:12:40 »
Pisin mitattu (ja oikeastaan ainoa kerta kun on tullut heittoja virallisesti mitattua o.O) on viime syksyltä Oulun pituusheittokisoista 163 metriä, kahdella pisimmällä heitolla yhteismittaa tais kertyä se 320 metriä, jolla tuli kaimapoika Parviaisen kans tasapeli kisassa. Alamäkeenhän nyt heittää niin pitkästi kuin sitä alamäkeä riittää... ;)

3
Välinekeskustelu / Vs: Ensimmäinen kiekkosi
« : 29.05.13 - klo:11:15 »
2007 tuli tilattua ekoiksi kiekoiksi semmonen kivikova Aviari ja glow Leopard. Leopardihan oli muuten ihan hyvä, mut heti ekalla kierroksella kolmatta väylää pelatessa järettömällä alottelijan tuurilla sain kiekon lentämään noin 30 metristä koria kohti, osuma seppokorien yläosaan ja reikäkiekkoon! :D Kyllä se kiekko nykyisinki vielä kotoa löytyy, mutta eipä sitä oo ton ekan kesän jälkeen tullu nakottua ees huvikseen!

4
Tekniikkakeskustelu / Vs: Putteriforen heittäminen
« : 02.05.12 - klo:23:23 »
Itellä ainakin toimii(lue: nykyään) kaikki putterit foreenki noista mitä omistan. Eniten tulee hysseforeen käytettyä sitä läpinäkyvällä muovilla olevaa jokeria, mutta enimmäkseen kun putteriforea heitän, heitän tarkotuksella antsaa. Tuntuu olevan paremmin hallinassa tonne 30-40 metriin foreantsa ku bäkkärihysse, en tiä mistä johtuu mutta yleensä se toimii paremmin.
Bägissä nykyisellään on muutamia psychoja ja jokeri ja kaikilla pystyy heittään melko kovaa tota putteriforea  munki tekniikalla, joten ei se aina ole niin kiekosta kiinni(toki vakaampi iisimpi jos ei oo tottunu hellästi heittään forea)

5
Välinekeskustelu / Vs: Tuulikiekot
« : 12.04.12 - klo:15:23 »
Mullaki on toi PD2 bägissä ja siinä riippuu ainakin ihan muovista ja runista miten se toimii. Clinee on First Runii Huk Lab stämpillä kans(leevillä vissii sama?) ja se on kyllä sairaan jyrä. se on ihan flätti ja sairaan jäykkä, eikä sitä  saa kippaan kyllä mihinkään tuuleen millään voimalla(en ainakaan usko :D) ja sitte on pehmeemmällä Cline muovilla pari jotka kyllä Toppilan tuuliin sais varmaan kippaanki jos rykäsis liikaa.

6
Välinekeskustelu / Vs: Lempikiekko(si)
« : 02.04.12 - klo:20:05 »
Haluaisin sanoa että lemppari on vanhan mallin  Cline MD2, mutta en sano ku että BUZZZZ Flx tai Z. Toinen vaihtoehto on First Run  C-line PD 172g, harmi että niitäkään ei raaski heittää hukkaamisen pelossa.

7
Putterit tarkasti sinne 60-70m
midarit 80-100m
draiverit(ihan kaikki, ei niissä niin paljo oo eroa onko se tiippari vai pd2) jonnekki 110-130m

forella mitat on sitte putterin 40metristä draiverin hyvänpäivän 100 metriin(joka seki muuten tiipparilla)
:)

8
Itse en todellakaan ole luonnonlahjakkuus, mutta oli siitä jossain blogissakin, että liiallinen pähkäileminen vain vaikeuttaa sitä putin koriin laittamista. kirjoitin viestin niin myöhään että itsekin tänään nauroin kun en siitä mitään tajunnut, mutta pääpointtini oli se, että jos putti on sellainen jossa pitää miettiä jokainen liikahdus joka kerta uudelleen, niin onko se lopen hyvä asia? Tapanoten puttitreeniä on mahtava katsoa videolta, mies naputtaa putkeen kiekkoja koriin, sen suurempia miettimättä että miten se suoritus kisoissa tehdään. Toistoja kun laittaa alle, ja silloin tällöin tekee jonkun kisasimulaation, on tulos ainakin itselläni osoittautunut parhaaksi. Voisin linkittää tähän videon kuinka paljon itselläni alle puoli vuotta sitten ailahteli putti seuramme mestaruuskisoissa!

9
Treenipäiväkirjat / Vs: Uraohjus Uuraisen blogi
« : 20.03.12 - klo:10:50 »
Nyt täytyy sanoa että juhanauha on pirun fiksu karppaaja! :) Mun tarkotus olikin se, kylläkin huonosti ilmaistuna, että tämä trendikarppaus eli miten normiihminen sen ymmärtää enemmän asiaan tutustumatta voi olla vaarallinen. Tuskin helpottaa YHTÄÄN Sydän ja verisuonitauteihin se että syö aamupalaks:
Paistettua munaa ja voissa paistettua pekonia
ja koko loppupäivän ruokavalioon kuuluu pelkät rasvat! Nykyään moni nimittäin luulee että on terveellistä karpata ja syö samalla pelkästään lihatuotteita (joka muuten on jo ekologisesti tyhmä veto=yhden nautakalorin tuottamiseen tarvitsee 18 kasvikaloria) voilla höystettynä ja jättää pois kaikki kasvikunnan tuotteet koska niissä VOI olla "huonoja" hiilareita.
Lisäks toisille karppaus ei vain sovi, tuttava karppas pari kuukautta silleen, että alotti tiukemmalla hiilariannoksella päivää kohti ja lievensi kohti loppua. Ei jaksanut urheilla ollenkaan, päätä särki ja väsytti ja lenkillä meinasi pyörtyä.

Sori jos suututin juhanauhan, se ei ollut tarkoitus, mutta asioilla on kaksi puolta ja nykyinen karppaus on suurimmaksi osaksi(paljon tietämättömiä) erilaista kuin silloin kun ei oltu viljelyä aloitettu. täytyy myös muistaa, että karppaus ei toimi myöskään niillä jotka makaavat kotona sohvalla liikkumatta mihinkään. Ennen neoliittista vallankumousta kun elettiin jokseenkin vielä keräilijä-metsästäjä aikaa, ihmiset myös liikkuivat paikasta toiseen paljon enemmän. ;)

10
Lähes Off-topic, mutta vaikka tämä laji ratkaistaankin putilla, kannattaako sitä ruveta liikaa analysoimaan? Itellä ei viime vuoden loppuopuolen jälkeen ole ollut suurempia onglélmia puttauksen kanssa, kun en ole liikaa sitä kisoissa(tai reeneissä miettinyt)! tuleehan noita missattua useinkin, mutta jos putti on sellainen että joka vispauksella miettii jokaisen millisekunnin välein mitä pitikään tehdä, onko se hyväksi? Toki jos jollakin on sellainen tyyli ja se toimii niin mikäs siinä, mutta eikö yleensäkkin ole tärkeintä että se putti menee sisälle. Itse puttaan ihan sen päivän onnistumisen ja fiiliksen mukaan. Joskus haaralta mutta useimmiten jotenkin muuten, lähes aina samallatavoin mutta jos se ei toimi, siirryn haaraan joka toimii aina kun muut ei toimi! :D Jataman putti on JÄÄTÄVÄN HYVÄ, mutta kaikilla (lue: mulla) sellainen ei toimi, ja mikäli joutuu puttaamaan esteen takaa niin yleensäkkin jalkaputtaajien on vaikea saada haaraan tarpeeksi potkua käsistä.

11
Treenipäiväkirjat / Vs: Uraohjus Uuraisen blogi
« : 19.03.12 - klo:23:49 »
Tohon ravintopuoleen. oon kyllä täysin Tapanoten puolella. Vaikka toki vähähiilarinen auttaa laihtumaan, niin tää ns. karppaus ei oo ehkä paras tapa. Siitä ei oo mitään pitkäaikaisvaikutuksia tiedossa ja ei sokeri+hiilarit oo ihmiselle todellakaan turhia, päinvastoin, kaikki on hyväksi kun niitä syö oikeessa suhteessa. Turhat hiilarit ja sokerit sensijaan on. Ite laihduin viime vuonna 7 kiloa 7 viikossa sillä että lopetin kahvijukurtin syönnin, kaakon juonnin ja en laittanut kahviin enää sokeria. Tähtitiedettä se ei ole, söin samalla kuitenkin silloin tällöin(kerran viikossa ehkä) roskaruokaa jotka todellakin sisältävät hiilareita.
Sama juttu on energiajuomien kanssa, ei niistäkään kukaan tiedä mitä ne aiheuttavat 30 vuoden käytön jälkeen. voi olla että karppauksella tai muuten vähähiilarisella ei oo vaikutuksia, mutta otatko sen riskin? ;)

12
Välinekeskustelu / Vs: Ikuinen Buzzz vs Roc-taistelu
« : 18.03.12 - klo:23:47 »
en vähätellytkään tossa mitään! Runit on kaikissa malleissa aina erilaiset, mutta BUZZZissa ainaki mun mielestä on tasesempi laatu ku md2ssa. Rochan on aivan legenda ja hyvä kiekko, heittäisin vieläki, mutta se muovi ei sovi omaan käteen! :)

13
Välinekeskustelu / Vs: Ikuinen Buzzz vs Roc-taistelu
« : 18.03.12 - klo:21:26 »
Olin vannoutunut Roc-fani kunnes ostin 180g DX rocin joka oli ehkä huonoin kiekko mitä oon heittäny. ihan sama kuin hiljaa heitti niin aina kaatu yli. Sitte sanoin että en ikinä osta buzzia ja pelasin viime kauden MD2:lla, joka on ehkä paras midari mitä on, C-linellä. No meni MD2 hukkaan ja menin ostaan uutta, mutta mitä olikaan tapahtunut??!?! ei ollu enää tasanen se kiekko vaan kauhee kupru ja lensikö lepakko. Pakko oli sitte siirtyä Buzz ihmiseks ja ens kaudella bägissä tulee oleen Z ja FLX molempia! ja ainiin, rocin muovi on kauhia.

14
Välinekeskustelu / Vs: Frisbeegolf Varusteet
« : 13.03.12 - klo:12:18 »
Jani, ainaki mulla kerkes hajota 4 halpisjakkaraa kahden vuoden sisällä+ ne oli niin matalia että tuli vaan vihaseks. ässämmeis ostin sitte sen kalliin eikä kertaakaan oo kaduttanu! voit vaikka mun jakkaraa joskus kokeilla niiin kyllä se vaan vetää reilusti pitemmän korren ku ne halvat. :)

15
Frisbeegolf / Vs: Millä radoilla olet pelannut?
« : 24.02.12 - klo:18:07 »
1 Alavieska Pappilanniemi
2 Alavieska Kähtävä
3. Kalajoki HIekkasärkät
4. Kalajoki Aronpuisto
5. Ylivieska Raudaskylä
6. Ylivieska Liikuntapuisto
7. Sievi
8. Kannus
9. Reisjärvi
10. Lestijärvi
11. Kokkola
12. Oulu Hiironen
13. Oulu Meritoppila
14. Raahe
15. Ukkohalla
16. Suomussalmi
17. Tampere Vihioja
18 Helsinki Tali
19. Helsinki Siltamäki
20. Ikaalinen
21. Perho

Noi ainaki Suomessa

Muualla:
22. Luleå ormberget
23. Luleå yliopisto
24. Tukholma Järva
25. Amsterdamissa joku

Näiden lisäks toki moniamonia kisaratoja jotka on rakennettuja!

Sivuja: [1]