Frisbeegolf-forum.fi

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - jussi32

Pages: [1]
1
Radoilla tapahtuu / Huonoja ratoja
« on: 24.05.21 - klo:18:33 »
Laitetaas ketju myös huonoille radoille.

Pohjois kuru Itä- aure.  Korit jotain marketti koreja ja neppi väyliä.  Lähtöpaikat merkattu vain kepeillä.

Vatula ikaalinen. 

 Ei yhtään panosettu rataan. Täysin halvalla tehty. Opasteet omateikoiset ja haettu halvimmat mahdolliset  "markettikorit. . Ei tii mattoja.  Par lukemat vähän miten sattuu. 90m väylä on par2, mutta sitten taas 184m väylä on jo par5. Alueelle sais hienonkin radan kun vaan panostaisi ammattilaisen  suunnittelemaan tänne radan. Saisi hienosti jopa 18 väyläisen.


2
Radoilla tapahtuu / Tampere Disc Golf Center
« on: 03.07.18 - klo:01:57 »
Centerille ihan oma ketju.


Huippu rata, mutta erittäin haastava. Ehkä pientä miinusta siitä, että metsäväylillä on vielä vähän kuraista, mutta rata ei vissiin 100% valmis vielä ole. Eli käytössä on 25 väylää ja 2 avataan kai vasta ensvuonna. Sitä en kyllä ymmärrä miks kahden väylän avaamisessa noin kauan kestää?

Radalla myös hukkaa kiekkoja aika helposti jos heitto ei pysy väyällä. Jotkut käytti jollain väylillä spotteria. Se on ihan hyvä idea. Kannattaa käyttää.

Se kanssa pisti silmään, että kahden päivän käytön jälkeen rata oli ainakin vielä yllättävän siisti. ei juuri roskan roskaa missään, mutta silti jotkut roskistynnyrit sais ainakin jollain tiillä olla muiden ratojen tapaan.  Ne jäi puuttumaan


3
Radoilla tapahtuu / Huittisten radat
« on: 04.06.18 - klo:20:00 »
Huittisten keskustan radalle jos joku on ekaa kertaa menossa niin ottakaa ratakartta mukaan, Se on oikeastaan pakollinen sillä osa väylistä on huittisten keskustassa ja osa vt12 turku-tre tien varrella.  Ilman karttaa et voi yhtään tietää mihin suuntaan lähdet.

 Hyvä puistorata, mutta aika paljon siirtymiä, mutta kyllä se siitä kun kerran on kiertänyt niin tietää missä väylät on.  Väylien numerointi vois olla vähän toisen lainen. Selkeempi olis jos kakkoselta lähtis ja sitten ykkönen olis vaikka väylä3. Vähän myös menee jotkut väylät aika lähekkäin joten jos olis treella ruuhkissa niin vois olla aika ongelmallinen. mutta eihän huittisissa koskaan mitään ruuhkia ole. Kaikista huolimatta hyvä prodigy rata. Suosittelen.

4
Radoilla tapahtuu / Parkanon radat
« on: 14.07.17 - klo:11:18 »
Käenkoskelle on kait avattu 18 väyläinen rata. Facebookista luin.  Kiinnostais ehkä  käydä mutta, frsbeegolfradat.fi ei ainakaan vielä ole mitään tietoa tästä radasta. Tietääkö joku mikä osoite radalla?
5
Radoilla tapahtuu / Kokemäen radat
« on: 29.06.17 - klo:22:00 »
Pitkäjärvi aivan mahtava rata, mutta en ymmärrä miks tätä on pitänyt mennä muutteleen loppupään väyliä alkuperäisestä versiosta??.  Toi missä heitetään samalta tiiltä kahteen eri suuntaan ei ole minusta kovin hyvä idea. Oliko muistaakseni 16 ja 18  No jokatapauksessa hyvä metsärata ja suosittelen pidemmältäkin asti käymään.

Kokemäen keskustan rata. Muuten hyvä, mutta aika pitkää ruohoa ja kasvia  paikotellen ja vikoissa väylissä aikamoista ryteikköä jos ei heitot pysy väylällä. Ihan hyvä aloittelijan rata, mutta meni aika kiekkojen hakemiseksi koko kierros. 
6
Radoilla tapahtuu / Vesilahden radat
« on: 30.05.17 - klo:16:42 »
Anntilanvuoren väylä 7 ei voi kyllä olla opasteen muikainen 70m.  Vaikuttaa yli 100 metriseltä. Onkohan tässä väylässä koria siiretty jälkeenpäin? Muuten kyllä ihan käymisen arvoinen  holarin metsästys neppi rata. Ite otin neloselta holarin.

Vesilahden 9 väylänen. Tästä en oikein pitänyt. Karmeeta kivikkoa muistaakseni 6 ja 7 väylä. Hyvä että pääsee justiin kulkeen, mutta meiksei tää mee samalla jos anttilanvuoressa käy. Jos haluaa pelata vesilahdessa vain yhden radan suosittelen mielummin ehdottomasti anttilanvuorea.


7
Radoilla tapahtuu / Vampulan rata
« on: 28.04.17 - klo:18:57 »
Tosi hyvä rata, mutta miks pitää olla par kakkosia?. Keltaisella radalla 60-70m väylä on par2 ja sitten taas punaisella puolella tämän pituiset väylät ovat par3??.  Se vaan pitäs sitten olla vähän helpompi par3. ei par2.  Ekalla keralla on tilipaikoissa ja koreissa joillakin väylillä hieman hakemista joten ratakartta mukaan. Ilman sitä eksyy jos lähtee metsään vika suuntaan, Näistä par kakkosista huolimatta suosittelen käymään ja ilman noita par kakkosia tosi hyvä rata.  Ehkä jotain next tee kylttejä vois olla enempi ettei eksy tai ei tarvis niin hakea väyliä. ja toi keltaisen 2 ja 18 on hieman huono järjestely. Siinä voi heittää äkkiä vahingossa väärään koriin ainakin ekalla kerralla.

8
Radoilla tapahtuu / FribaFactory Nokia sisärata
« on: 27.11.15 - klo:23:26 »
Avataan keskutelu tästäkin.  Tänään vissiin oli viralliset avajaiset, mutta seuran kanssa saatin käydä jo eilen.  Ainakin näin talvi ja kaamosaikaan loistava paikka käydä  putteja ja lähipeliä treenmassa.  Neljä neppi väylää löytyy ja putti korjea ja draivaus tutka.  Hinnat oli muistaakseni 6€/h ja sitten taisi olla joku kuukausi korttikin jolla saa käydä rajattomasti. Sen hintaa en nyt muista.  Ite ainakin pidin paikasta. Ainoa miinus oli, että kolmosen saareen oli aika hankala saada avausta jäämään.

9
Frisbeemarkkinat / Myydään ylimääräiset kiekot pois
« on: 02.06.14 - klo:17:01 »
Hinnat sisältävät postikulut.TD C-line paino 168g kunto 10-/10 11€


Sijainti ylöjärvi.  Kauppoja voidaan tehdä myös vaikka julkujärvellä sovittuna aikana.   Tällöin kiekon saa 2€ halvemmalla.

10
Radoilla tapahtuu / Orivesi Rovastinkangas.
« on: 15.10.13 - klo:20:33 »
Orivesi Rovastinkangas. 

Orivedellä tuli käytyä uusi rata korkkaamassa.  Ihan hyvä.  Tosin aika helppo, mutta ei kuitenkaan ihan liian helppo sillä muutama metsäväylä tuo haastetta joten sopii enemmän pelanneelle harrastajille ja aloittelijoille.  Pro pelaajille toki liian helppo. 

 Toki yksi pro väyläkin löytyy väylä 5 yli 120m par 3 metsässä jossa alussa aukeata 50m  josta loppu   tiheähköä metsäkujaa. 

Se mikä ihmetyttää, että miksi vaan 9 väylää? kun metsässä olisi ollut hyvin tilaa täysmittaiselle 18 väyläselle radalle?  Mutta ihan hyvä rata 9 väyläisenäkin.  Kannattaa Tampereen alueeltakin lähteä kokeilemaan.   Ratakarttaa ei ainakin vielä löydy mistään, mutta sellaista ei tarvitsekaan sillä rata on hyvin opastettu ja opastalu löytyy ykkösväyltä.  Ykkösellä toki on se, että koria ei näe, mutta se heitetään aika oikealle  metsään.   

11
Radoilla tapahtuu / Sastamalan radat
« on: 03.07.13 - klo:19:08 »
Häntyristä oli oma ketju, mutta Sastamalassa on muitakin ratoja joten aloitin niistä uuden ketjun.  Joten tähän ketjuun sitten Hopun, ellivuoren ja Äetsän radat

Eli hopun puistossa tuli käytyä. Opasteita ei ollut, mutta ratakarttaa oli teippailtu joka puolelle joten sen avulla väylät löytyi.  Ekalla kierroksella toki meinasin avata kakkosen kolmosen tiiltä ja jättää vahingossa kutosen kokonaan huomaamatta ja pelaamatta sekä nelosväylän avaus paikkaa tuli mietittyä.

Ainoa joka jäi siis mietityttään oli se, että nelos väylästä en löytänyt vastaavanlaista avauslaattaa mitä muilla väylillä oli.  Ykkösen opastaululla oli myös, että huom! nelonen muutettu.

Ratakartta oli kuitenkin teipattu nelosella oikealle kaukalon laitaan joten avasin sitten tästä. Oli kai oikea avauspaikka?  Ratakarttakin niin näytti joten kai sen sitten oikein pelasin?  Korilla oli myös kaikenlaista rojua kaukalosta ja muuta sälää joten mielessä kävi, että olisiko väylä siirretty jonnekin ihan muualle ja tämä otettu pois käytöstä, mutta ilmeisesti väylä oli kuitenkin  käytössä, mutta avauspaikkaa vaan muutettu?   Ihan hyvä väylä, mutta kaukalon vois kesäksi purkaa kokonaan ja ne rojut korin edestä siirtää jonnekin ihan muualle ja tehdä uuden avauslaatan jos sellaista ei enää ollut. 

Vitos väylästä en aluksi oikein pitänyt heittää johonkin korealle kallion päälle, mutta muilla kierroksilla väylä tuntui ihan hienolta.  Toki itsellä on vaikeata heittää noin korkealle, mutta kai sinne jotkut sitten ekalla saa suoraan kallion päälle.  Upsi pitäs kai osata heittää kolmosella ja vitosella? Yhdellä kierroksella meni kahdella kallion päälle ja par.

No kuitenkin kehujakin eli muut väylät nelosta luukuunottamatta ja ehkä vitostakin  josta en ite pitänyt onkin sitten aika hyviä väyliä joten koko rata ei huono ollut ja hieman kauempaakin kannatti lähteä. 

12
Frisbeegolf / Aamu-tv:ssä frisbeegolffista.
« on: 28.05.13 - klo:21:52 »
Tälläinen juttu tänään  ykkösen aamu-tv:ssä

http://areena.yle.fi/tv/1929293

13
Treenipäiväkirjat / Jussin rata kiertely blogi.
« on: 22.02.12 - klo:18:27 »
Olen vasta aloittelija.  Aloitin frisbeegolfin vasta 2010 syksyllä ja aktiivisemmin 2011 keväällä.
Tässä hieman viimevuoden tapahtumia
Kovin hyviä tuloksia en siis ole saanut. Esimerkeiksi yhtään birdiee en ole vielä saanut. pareja on kyllä useampi vaikealta julkujärvenkin radalta.  Birdeätä en onnistut saamaan edes helpota rantasipi edenin radalta jossa aloittelijallakin on siihen mahdollisuus.
 
Lähin birdie on julkujärven kolmas väylä jossa on iso puu edessä. Vielä marraskuussa heitin avauksen puun vasemmalle puolelle ja putti kopsahti n. 10 metristä korin yläreunaan.  Tuloksia sain syksyä kohden paranemaan. kotiradalla julkujärvellä ennätys on marraskuun alusta +28 .  Eka kerta keväällä, kun kiersin kaikki 21 väylää sain jotain päälle +40. Joten parannusta tapahtui syksyä kohden.  Myös Epilässä on tullut paljon heitettyä. Rata on helpompi kuin julkujärvellä, mutta ainakin viikolla iltasin siellä on hirveästi porukkaa joten siksi käyn mieluimmin julkujärvellä, koska siellä saa heittää rauhassa.
Laajennuskin luvattiin Epilässä tehdä, mutta tulos oli vain se, että yksi väylä poistettiin häiriköinnin takia.
Ilmeisesti tämän takia laajennuskin on viivästynyt mikä on todella ikävää. Toivottavasti tänä vuonna saataisiin edes uusi ysiväylä.

Hämeenkyrön pappilanmetsä on myös hieno rata. Kunhan on kuiva. Syksyllä rata on kuin suo, mutta kesällä ehdottomasti kannattaa mennä kun on kuivaa. täällä sain myös ensimmäisen par 4 väylällä paariin. Jossa heitin avauksen hienosti kuusinen läpi.  Eka väylä meni tosin harmittavasti pieleen, sillä onnistuin rollaan putin mäenpäältä alas.  siitä huolimatta +11 9 väylää.
Lisää huonoa tuuria oli myös Nokialla kisapuistossa jossa onnistuin rollaan putin väylän 7 rinteestä ihan alas asti. ja kolmas väylä päin puuta useita kertoja.  Ainoa onnistuminen Nokialla oli väylällä 9 joka on par 3 ja yli 140m ja tulos bogey.  Julkujärvellä olen myös onnistunut joskus heittään ekalla väylällä päin sähkölinjaa.

Vihiojalla kävin myös kerran isäni kanssa.  isäni on pelannut paljon oikeaa golfia ja siitä oli tässäkin lajissa jotain apua, mutta voitin kuitenkin hänet.  Oikeassa golfissa häväisin varmasti.  Oikeasta golfista en oikein koskaan innostunut vaikka isäni yritti minua siihen. Jotenkin lian vaikea eikä siitä vaan tullut mitään, mutta frisbeegolfista innostuin heti. harmi vaan, että löysin lajin aika myöhään. 
Talvi on nyt mennyt kokonaan pelaamatta. julkujärvellä olin vielä ihan marraskuun lopussakin,mutta kun lunta tuli oli paras lopettaa ja jatkaa taas keväällä.   Vielä vajaa 2kk täytyy odotella.  Huhtikuun puolessavälissä voisi päästä heittään. Hyvällä tuurilla jo pääsiäisenä.

Pages: [1]