Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - DGS Ylläpito

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Tänään on päivitelty muutamien ratojen tietoja ja lisätty pari uuttakin, kuten Vierevänniemi Kontiolahdelta ja Nurmijärvi Golf, joka on siis varsinaisen golf-kentän rinnalla pelattava frisbeegolfrata.

Näiden muutosten myötä tai muuta kautta tulleen palautteen myötä käsittääkseni kaikki tässäkin keskustelussa toivotut muutokset on tehty eri radoille.

Terveisin,
--Mikko, DGS ylläpito

2
Lisätietoja kehitystiimistä ja siihen liittymisestä osoitteessa: http://bit.ly/dgs-dev-join.

Terveisin,
--Mikko / DGS ylläpito

3
Muutamia ratalisäyksiä ja päivityksiä:

- Karkkilan ja Kirkkonummen radat päivitetty
- Rovastinkangas DGP
- Hanko lähiliikuntapaikka (LLP)
- Pedersöre DGP
- Riemurinne, Kuopio
- Simon frisbeegolfrata

Terveisin,
--Mikko, DGS ylläpito


4
Paltamossa olis pari rataa.

Paltamon radat "Meteli" ja "Tervalampi" lisätty tulospalveluun. Hieman puutteellisin tiedoin tosin, mutta päivitetään lähitulevaisuudessa puuttuvat osat.

5
Tulospalveluun lisätty noin 20 uutta rataa, kuten esim.

  • Siuntion frisbeegolfrata
  • Isojoen frisbeegolfrata
  • Petäjäveden frisbeegolfrata
  • Ykslammi DiscGolfPark, Hausjärvi
  • Toholammin frisbeegolfrata
  • Kitkan ulkoilukeskus, Kauhava
  • Riihivuoren frisbeegolfrata, Muurame
  • Paljakka frisbeegolf, Puolanka
  • Kangasniemi   Urheilukeskus & pururata
  • Nousiainen DiscGolfPark

6
Köykkyri, Nikkilä ja Mellilänjärvi lisätty jokin aika sitten tulospalveluun.

Myös Siltamäen tietoja päivitetty.

Terkuin,
--Mikko, DGS ylläpito

7
Tuo julkujärven B versio, että miksi välylä 18 on muutettu lähiaikoina par kolmoseksi?  Mielestäni par 3 on liian vaikea sille väylle. Jos ajattelee par kolmosena birdiee, niin lähes mahdoton. Holari on mahdoton oli sitten kuinka hyvä pelaaja niin kukaan ei holaria saa. Alun metsäkujan ja lopun puiden ylityksen vuoksi.  Niin par 4 olisi  milestäni edelleen oikea luku. Kolmonen on toki siinä mahdollinen, mutta birdien vaikeuden vuoksi par kolmosena par 4 olisi oikea luku.

Toinen asia, että Loimaalla oli uusi rata jota ei teiltä vielä löytynyt,  Jossa saatan joskus käydä.  http://frisbeegolfradat.fi/rata/keskuskoulun_frisbeegolfrata/tiedot

http://frisbeegolfradat.fi/files/ratakartat/opastaulu_loimaa_paino.pdf Tosta löytyy alhaalta väylien tiedot ja mitat.

Eipä tuossa Julkujärvi DGP:n B-layoutin par muutoksessa mitään järkeä ollutkaan, joten se on muutettu takaisin neloseksi ja kaikki uudelle versiolle kirjatut tulokset on siirrettä samaan aiemman version kanssa ja vielä uusi versio poistettu kokonaan. Eli DGP B jatkaa vuoden 2010 layoutilla.

Myös Loimaa Keskuskoulun rata on nyt lisätty tulospalveluun.


8
Olisiko ihan hullu idea lisätä DGS.n sivuille yksi ylimääräinen rata vaikka nimellä Stamina. Siinä voisi olla 9 ja 18 väyläiset layoutit ja sinne voisi merkata muistiin kaikki mahdolliset kisailut/pelailut kaveriporukan kesken. Siis sellaiset, jotka on käyty jollain epävirallisella radalla (irtokorit) tai sitten ihan virallisella, mutta väylien määrää muuttaen.

Tämä oli hyvä idea ja toteutin sen nyt niin, että tulospalvelusta löytyy uusi rata nimellä "Oma rata". Tälle radalle on lisätty layoutit 6, 9, 12, 15, 18, 21 ja 24, jotka vastaavat väylien määriä. Jokaisen väylän par on 3.

Tätä rataa voi siis käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla omien erikoisratojen tai vaikka väliaikaisten tulosten kirjaamiseen.

Terkuin,
--Mikko, DGS ylläpito

9
Voisiko Mäntsälän radan lisätä kun se on nyt seuran mukaan pelattavissa.

Mäntsälän rata lisätty 18-väyläisenä ja Haapaveden radalle lisätty 9-väyläinen layout.

10
DGS tiedottaa / DGS kannatusjäsenyydet
« : 02.01.13 - klo:18:58 »
Vuonna 2011 lopulla lanseerattiin DGS kannatusjäsenyydet. Jäsenyyden avulla voi tukea tulospalvelun ylläpitoa ja kehitystä sekä saada mukavia etuja frisbeegolfin harrastamiseen ja tulospalvelun toimintaan liittyen.

Vuoden 2012 loppuun mennessä kannatusjäseniä on kertynyt noin 60 kappaletta ja vuoden 2013 alkaessa kaikkien tähän mennessä jäseniksi liittyneiden jäsenyyttä on pidennetty vähintään 31.3.2013 asti kestäväksi.

Oikein iso kiitos kaikille kannatusjäsenille. Toivottavasti tänä vuonna nykyiset kannattajat uusivat jäsenyytensä ja saadaan myös paljon uusia. Lisätietoja jäsenyyden uusimisesta seuraa lähiaikoina.

Uudeksi kannatusjäseneksi voi liittyä osoitteessa: http://bit.ly/DGS-Kannatus-FS
Lisätietoja kannatusjäsenyydestä: http://bit.ly/DGS-Kannatus
Ja kaikki muut DGS kiekot löytyvät täältä (huomaa ALE): http://bit.ly/DGS-FrisbeeService


11
Termos!
Tulipahan rekisteröidyttyä tähänkin. Kysymykseni kuuluukin, että onko mitään keinoa saada tulokset Disc Caddy 2 -> DGS ilman että jokaisen rundin näpyttelee erikseen? Tai olisiko tällainen mahdollisuus tulossa tulevaisuudessa, ohjelmastahan saa erilaisia tiedostoja exportattua? DC2 on mielestäni näppärä käyttää ja tulosten näpyttely useamman kerran jokaisen rundin jälkeen ei kuulosta kovin houkuttelevalle.

Olikos tuo DiscCaddy2 Android softaa? Jos niin sitten teoriassa voisi onnistuakin koska tein jo tuon EasyScorecardille (joka on myös ihan hyvä softa tulosten kirjaukseen Androidilla). Laitahan mulle vaikka YV:tä niin jatketaan asiaa mailissa. Ainakin tarvisin siitä softasta niitä exportattuja kierroksia että näkisin miten ne on tehty. :)

Hep! Jos tämmöinen kehitystyö vaatii apuja ylläpidolta tai muutoksia rajapintaan, niin ottakaahan yhteyttä.

12
Virpiniemi DGP on nyt virallisesti avattu. Lopullista karttaa ei ole vielä näkynyt verkossa, mutta radan tiedot voisi mielestäni lisätä DGS:n.


Kiitos tiedoista. Virpiniemen rata päivitetty näillä väyläpituuksilla ja par-tuloksilla.

13
Olisko Mynämäen arvot lähellä seuraavia:
rating 54 ja slope 78 ?

Nämä arvot asetettu nyt Mynämäen radalle. Muutetaan sitten, jos eivät tuntuneet osuneen kohdalleen.

14
Nyt on testattu tähän asti ehdotettuja kyselyitä ja kuten gummi kirjoittikin, ei tumin vastaus täytä vaatimuksia. Toisaalta gummin ehdotus ainakin ensimmäisen testin jälkeen tuotti oikean tuloksen.

Näin ollen enää ei kannata lähettää uusia ehdotuksia ennen kuin gummin vastaus on kunnolla testattu ja todettu se joko toimivaksi tai joiltain osin puutteelliseksi. Tämän vahvistamiseen saattaa mennä päivä jos toinenkin, joten pyydän kärsivällisyyttä.

15
Hei,

Nyt olisi hyvä paikka osoittaa kyvykkyytensä SQL kyselyiden tekijänä, sillä kunnollinen "personal best" tyyppinen top-listaus pitäisi saada takaisin käyttöön. Ennen viimeisintä isompaa versiopäivitystä semmoinen siis oli käytössä, mutta se näytti väyläkohtaiset tulokset väärin, joten otin sen kokonaan pois. Noh, mielenkiintoinen tilasto se kuitenkin olisi, joten pyydän nyt apua sopivan kyselyn luomisessa.

Eli siis liitteenä on esimerkkidataa yhdelle radalle, josta halutaan saada top5 listaus siten, että myös väyläkohtaiset luvut ovat oikein ja että yhdeltä käyttäjältä mukana vain yksi tulos.

Tarkempina vaatimuksina siis:
- yhdeltä käyttäjältä vain yksi tulos mukaan listaan
- tämä yksi tulos luonnollisesti se paras
- jos samaa tulosta on heitetty monta kertaa, niin ensin heitetty näytetään ensin
- jos sama pelaaja on heittänyt saman tuloksen monta kertaa, niin ensimmäisen tiedot listalle (siis päiväys ja väyläkohtaiset heitot ensimmäisenä heitetyn kierroksen mukaan)
- kyselyn luonnissa on hyvä huomioida MySQL kannan rajoitteet
- taulun nimi olkoon dgs_tulos ja sarakkeet liitteen mukaisesti
- samassa taulussa myös muiden ratojen tulokset, joten rata_id pitää olla mukana kyselyssä, vaikka esimerkkiaineistossa onkin vain yhden radan tuloksia (ehkä teen toisen aineiston, jossa useamman)

Ensimmäisenä toimivan ja testatun kyselyn tuottanut saa palkinnoksi DGS Pohjolan isäntä -kiekon. Ehdotukset kyselystä voi lähettää joko tähän ketjuun vastauksena tai sähköpostilla osoitteeseen admin@discgolfscores.net. Sähköpostin otsikoksi voisi laittaa "DGS Top 5 kysely".

Terveisin,
--Mikko, DGS ylläpito

[Edit] Liitteen lisääminen ei jostain syystä onnistunut, joten tulostaulukko löytyy täältä.

[Edit2] Lisätty vaatimuksiin radan huomiointi.

Sivuja: [1] 2 3 ... 8