Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mykey

Sivuja: [1] 2 3 ... 151
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 06.03.21 - klo:20:05 »
06.03.2021 lauantai valkeni pingispallojen kokoisten hiutaleiden laskeutuessa Perusmäen nyppylälle vesijohto kriisin keskelle. No vessat sentään toimi jo aamulla.. sääennusteen mukaan Skogbyssä ei ehkä sada,joten sinne suunnattiin semiväkisin vaikka Jamon kanssa ei ole paljoa lähikuukautena pelailtu ja Mr huikeeta Eloa Esa saatiin mukaan Salon suunnalta, joten kelpo remmi melkeen onnistumista oli paikalla.
Ihan perus pari bogey ja tupla ykköseltä ryhmälle kasaan ja vaaputtiin pienen lumipeitteen hallitsemaa maisemaa kohti kakkosväylää.
Sää oli ihan leppoisa, ajoittain tuulinen mutta kun mitään ei taivaalta satanut niin mikäs siinä oli ihmetellessä kevään etenemistä. Mukavaa kisailua porukan pysyessä muutaman heiton päässä toisistaan ja lopussa Jamon kanssa tasoihin ja Esa kampesi viimeisellä väylällä heiton voittoon. Hauskaa oli kun hyvässä porukassa ulkoilee..itse tekemisen taso ei päätä huimannut ja omassa pelissä oli semmoinen pelon sekava rautakanki fiilis. Nastat alla varovasti köpöteltiin kun maassa oli valkoinen huntu joka peitti aikaisemman jään piiloon. Luottoa jalkojen pitoon ei ollut ja aika kädellä viskomiseksi meni vaikka nastat piti vähän liiankin hyvin polvinivelen ottaessa.isoimman vääntömomentin. Putti oli alussa loistavaa mutta loppujen lopuksi tuli keskityttyä enemmän liialliseen tuuli kompensaatioon ja unohtui sitten puttaamisen perus asiat ja hyssessä paukuteltiin pitkin poikin kiertäen koria.
Mutta rautakangella ei kiekkoa työnnetä eteenpäin ja pelaamattomuus ja kangeus lähes kauhistuttivat ajoittain.
No hauskaa kuitenkin oli ja pakko oli mennä jos ensiviikolla joudutaan liikkumaan vähän pienemmissä ympyröissä korona lock down takia. Kisakiekkoja pitää ruveta pikkuhiljaa kautta ajatellen kasaamaan kokoon. Halukkaita pelivälineitä olisi yllin kyllin ja keskittyä pitääkin siihen että tuntee kiekot kunnolla. Oikea jalka huolestuttaa ja samoin vaa-alla kummitteleva elopaino. Yleiskunto on järkyttävän huono ja se ei hyvää lupaa se.
Kevättä kohti kuitenkin mennään vaikka Pekka Pouta lupasi vielä viimeisen parin viikon hyytävän jakson tähän Maaliskuulle kohta puolin.

2
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 02.03.21 - klo:22:00 »
Maaliskuu.. paikoitellen aurinkoista säätä.
Näköjään näitä mutinoitakin on jo luettu yli 400000 kertaa. Aikamoista..
Näköjään pelaamisen puute aiheuttaa vuosirenkaiden kerääntymistä ja joulukilot koristaa vyötäröä paha enteisesti kun muuta liikuntaa ei ole tullut tehtyä. Oikea polvi kiukuttelee oikein kunnolla lisätaakan alla, joten pakko alkaa miettimään rantavartalon aikaansaamista tähän valtameri poijun tilalle.
Ainakin tässä nivelet muuten on saanut levätä ja lihaksetkin.. toki näyttää nyt enemmän siltä että peruskunto katoaa ja lihakset supistuu ku vanhalla ilolla konsanaan.. salilla kun ei ole käynyt käytännössä ikinä niin jotain kivien kantamista täytyy kyllä kohta keksiä ettei ihan mene metsään koko talvikausi.
Ilma näyttäisi olevan sellainen että skogby suuntaan voisi joku päivä koittaa pyörähtää ennen kuin tämä korona villitys ulkonaliikkumiskieltoon saakka etenee. Enpä jaksanut koriakaan töihin viedä ,joten odotelkoon kevättä rauhassa.

3
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 25.02.21 - klo:13:28 »
Tänään alkaa LVC..rapakon toisella puolella siis Pro-tour käynnistyy ja tietenkin live katseluoikeudet on kunnossa ja luvassa kevyttä aamuyö unta seuraavat päivät.
Ulkona plus 7astetta lämmintä ja varikset vaakkuvat jo kevään merkiksi.

4
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 25.02.21 - klo:08:59 »
Se olisi tänään viimeinen eli 8 salivuoro keran halleilla ja aiotaan vaan leikkimielisesti kisailla erilaisilla heittopaikoilla koko vuoro.
Huomenna sitten siirretään oma harjoituskori työpaikan tiloihin ja aletaan iltaisin käydä treenaamassa puttaamista.
Kevät etenee ja korona tilanne synkistyy.. saapi nähdä tuleeko kuinka kovat setit hallitukselta.

5
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 21.02.21 - klo:09:23 »
Metrix kun selailee niin eilen oli Suomenniemellä viikkokisa tapahtumia joissa yli 10 hengen osallistuja määrä sillä tavalla että reilu 300 kilpailijaa oli pelaamassa ja tänään näyttäisi määrä olevan reilu 200 kilpailijaa.
Talviviikkokisoja järjestetään siis aika reippaasti siellä täällä korona rajoitusten ollessa päällä käytännössä koko Suomessa. Uudenmaan läänissä vaan näyttää median vouhotus olevan sen verran kovaa että viikkokisat pääasiassa ovat jossain muualla. Eli nyt sitten matkustellaan pidemmälle näköjään pelailemaan. No joo ,jokainen tehköön omat korona arvionsa, itselle ollut hyvä talvi ettei tarvitse miettiä niin paljon moraalisia ongelmia tämän suhteen. Amerikan maalla oli eilen Pro-Tour All Star tapahtuma joten pakko se oli kausi maksaa disc golf networkille kun uusinta maksoi vajaa 50taalaa. Mielenkiintoinen pari formaatti ja tänään jatkuu sitten yksilökisalla eilisen parikisa tulosten mukaan.

6
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 19.02.21 - klo:19:50 »
Oikea pakaralihas räpsähti sitten jo alkuveryttelyssä venyttämällä ja nestettä itseensä ottanut oikea polvi saivat aikaan sen että puttaaminen oli kyllä kamalaa hysse lonkka keikuntaa kun keran halleilla putti treeneissä vaaputtiin.
Mukana oli uusi Marshall putteri ja se sentään toimi.
Töissä sen verran harmaita pilviä että korvien väliä vähän rasvaa kun lumipeitteen takia ei ole päässyt muovia metsään hiplaamaan. Oispa jo kevät.

7
Fribakisat / Vs: NDGE21JKV60
« : 19.02.21 - klo:19:44 »
Kyllä mä uskoisin kun Väykkä täyttää kerran vaan 60v niin ei sitä oikein siirtääkään voi..

8
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 18.02.21 - klo:06:11 »
Huh huh kun ulkona on viileää mittarin masentuessa -26 asteen kohdalle.
Onneksi tänään keran talleilla tunnin harjoitus vuoro ja koitetaan pistää uutta piste ennätystä tulemaan putti pelissä.
Etäisyydet jaloissa 25/30 on yksi piste , 35/40 on kaksi ja 45/50 on kolme. Jokaisesta paikasta 5 putteria koria kohti, joten 60p on maksimi ja oma ennätys on 30p joten puolimatkassa ollaan. Heitetään vuorotellen yksi putti ,jotta asennon joutuu ottamaan aina uudelleen. Kannattaa kokeilla. Vkl peräkärryn käyttöä niin pääsee autotallin sisälle isosta ovesta sitten lauantai iltapäivällä nappaamaan korin matkaan ja siirtämään työpaikan tiloihin niin pystyy jatkamaan treenaamista sisätiloissa vähän ahkerammin.

9
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 17.02.21 - klo:01:12 »
Näköjään kiireessä tulee välillä sählättyä aika isosti. Puhelimen näyttö näytöllä kun säätelee metrixiä niin aina ei kaikki säädöt mene tallennetuksi ja kaikkien meilien sisältö kuukauden takaa ei ole enää korvien välissä muistissa oikealla tavalla.
Olin siinä käsityksessä että olin pöytäkalenteriin merkinnyt milloin Piazza ilmon olen mainostanut alkavan ja siinä käsityksessä että olin päivämäärän kisaankin vaihtanut. Lounastauolla 11.02 tuli asia mieleen ja kalenterista varmistin mainostetun kellon ajan ja kauhulla huomasin että ilmon aikataulu oli edelleen kisan luonti hetken mukainen 15.02 kello 18:00. Reippaana työasioita toisella puhelimella puhuessa rämppäsin ilmon 11.02 11:45 aukeavaksi ja laitoin vielä Almost Facebook sivuille viestin ilmon aukeamisesta. Sitten ilolla töihin ja reipas kiire olikin ja oma puhelin pysyi äänettömällä.. alku illasta töiden jälkeen alkoikin sitten melkoinen meili paukuttelu, Metrix kisaviesti paukuttelu ja vkl yli kestävä puhelinsoittojen tulva kuorrutettuna sillä ilolla että toiminnan johtajallekin oli joku päättänyt asiasta valittaa ja selvitystä vaatia.
Mä en näitä kisahommia tee työkseni ja jos asiat paisuu näihin paskanjauhanta mittoihin ja selvittelyihin niin jää kohta mun hommat tekemättä.  Ehkä aika on tullut muiden hoitaa hommat ja itse voin sitten siirtyä arvostelijoiden joukkoon kertomaan sen oman mielipiteen, ehkä totean seuraavaan Metrix tai kisajärjestäjä avun pyyntöön että kysypäs jostain muualta ei nappaa enää. Ehkä en. Saapi nähdä. Just nyt on hyvä että on talvi niin ei tarvitse mennä kiukkua purkamaan lähiradan puihin muovin kopsuilla. 
Frisbeemarketista sain vihdoin syksyllä tilaamani kiekot,jossa kannessa on tapaturmaisesti viime syksynä kuolleen ystävän kuva Skogby friba radalta kuva tekstillä "Puppe ,Joutsenniemen kreivi".  Toinen menee muistoksi kaappiin ja toisesta tulee putti putteri jotta pysyy  vanha herra mielessä kun korille kiekkoa työntää.. kevät tulee joten muistetaan pitää hauskaa siellä radalla.

10
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 11.02.21 - klo:23:44 »
Torstai on treeni ilta ja suunta kohti keran tallien lämpöä. Alaselän oikuttelut aikaisemmin viikolla eivät paljoa ennakko odotuksia tuoneet ja 20asteen pakkasessa parkkipaikalta kipitelty matka ilman käsineitä todistivat kohmeisten käsien käyttämisen turhuutta. No äkkiä lämpisivät ja ketjujen iloinen kilinä kaikui porukan nakuttaessa muovia koreihin. Alkulämpöjen jälkeen tuttu jalkojen mittaus heittopaikoille ja pientä puttikisaa kolmen ryhmässä heittäen yksi putti vuorollaan joka paikalta viisi puttia.
Oma tulos meni 25jalkaa 4/5. 30jalkaa 4/5
35jalkaa 2/5 ja 40jalkaa 3/5 jonka jälkeen oltiin pisteissä 4+4+4+6 eli 18pistettä
 Sitten 45jalkaa 2/5 ja 50jalkaa 2/5 tuoden 6+6 ja lopputuloksen 30pistettä joka oma paras, joten jotain kehitystä kuitenkin. Puolet upposi siis. Paras tulos mitä olen nähnyt on 46pistettä maksimi tuolla systeemillä on 60pistettä jos kaikki 30 puttia saa sisään. Selkeästi hyvä treeni kun heitetään yksi heitto vuorotellen jolloin joutuu joka kerta ottamaan asennon uudelleen, poistumaan ja seuraava putti tulee noin puolen minuutin päästä.
Ehkä hieman olisi parempi ottaa metreillä ja hiukan lähempää keksien omat mitat niin olisi helpompaa kuin noilla jaloilla mittaaminen ja lähi puttia tulisi hinkattua myös enemmän. Ehkä malliin 6m ja 7m olisi 1p. 8m ja 9m 2p sitten loppuun se 10m ja 11m 3pistettä tai jotain vastaavaa?
Tarkoitus viedä oma kori harjoitus käyttöön sisätiloihin työpaikalle joten siellä ehkä sopisi noi mitat. Tärkeintä on kuitenkin se että olen nyt löytänyt jotain minkä avulla on mielenkiintoa puttaamista harjoitella, tuo jokin on täysin puuttunut omasta tekemisestä ja treenaaminen jäänyt aika vähille ajoittaisille koria kohti sarjatulen nakkomiselle.
Piazza open Ilmo alkoi reippaasti ulkona olevan 20asteen pakkasen puriessa ekat 12h ja 127 ilmoittautuneita.. naisten kilpailuun myös mukavasti 15 henkilöä jo muistanut ilmoitella. Naisilla kuuluisasti ei ole kovin kiire ollut päättää kun kisan menemisestä täyteen ei ole tietoa ollut. Sen asetin kuitenkin itselle ajatukseksi että osallistuja määrän pitää nousta.. ehkä joku lauantai voisi naisille oman kisan jossain muuallakin tai eri aikaan pitää, sen verran mukavaa näyttää heillä aina olevan.

11
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 07.02.21 - klo:13:45 »
Pakkanen lupaili pienoista laihtumista ja kun mittari näytti -8 niin ehkä sitä nyt sitten pitäisi vähän ulkoilua harrastella.
Toppavaatteet päälle,kiekot kassiin, piikkipohjalliset talvikenkiin alle ja suunta kohti Puolarmaarin rataa.
Uusi parkkipaikka on sinne tehty,mutta sunnuntai keskipäivä tarkoitti satoja hiihtäjiä ja 30min pyörittiin pysäköinti alueella hiihtoraivoisten kanssa ennen kuin autolle löytyi paikka.
Ensimmäinen naurun paikka tuli heti ykkösväylällä kun tajusin että kiekot on aivan liian lämpimiä ja tulevat jäätymään laskeutuessa lämpimänä pakkaslumeen.. no sieltä täältä vähän vippailtiin väyliä useammilla heitolla ja muutama kori osumakin nosti sykettä äänen raikuessa hiljaisessa metsässä. Radalla oli ihan tavanomainen jatkuva letka porukkaa talviulkoilemassa joten kiire on lajille uusia pelipaikkoja tehdä kun talvisäällä ollaan ruuhkan poikasia luomassa.
Pää märkänä osittain jäätyneiden kiekkojen kanssa vaelsin takaisin autolle miettien että keväällä sitten.. ei vaan napostele Michelin ukko puvulla painella hangessa menemään. Putti oli aika hyvää,joten harjoittelusta selvästi on ollut apua.
Yleiskunto sen sijaan ei ollut kasvanut sohvalla TV ääressä talvea pidellen,joten offseason treeniä pitäis kyllä tehdä jos tässä aikoo kiekkoa viskellä.
.

12
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 05.02.21 - klo:19:00 »
Torstai keran talleilla taas puttailemassa. Ihan oli selvillä miten kiekko päätyy haluttuun kohteeseen keskittymällä.. keskittymättä edelleen menee myös sinne minne ennenkin.
Katse alkaa kääntyä Jaanin oppeihin lantion käännöstä ja puuron vatkaamisesta  vauhdilla ottaen kiekkoa työntäen horisonttiin. Aihe kiinnostaa kun liian kauan repinyt vajailla tekniikoilla.
Kevättä kohti..

13
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 29.01.21 - klo:22:44 »
Torstai treenit keran halleilla..
Putti mittelöä vedettiin taas Amerikan malliin jalka mitoilla käyttäen 5 putteria per heittopiste. 25/30 jalkaa 1p 35/40 jalkaa 2p ja 45/50 jalkaa 3p. Oma ennätys nyt 29 pistettä,joten puolessa välissä kuitenkin.
Vähän tuunattiin mallia niin että kolmen pelaajan pelatessa heitetään vain yksi putti vuorolla ja seuraava jatkaa yhden peräkkäin jokaiselta pituudelta aina vaihtaessa kuka aloittaa uudelta pituudelta. Aika makoisalta tuntuu kun nappaa kolme 45jalkaista eli 13.5m puttia peräkkäin pönttöön.. antsaa pitää marshalille laittaa ja saatto.. heti kun jää vajaaksi niin vasemmalle menee kääntäen hysseen. Sen verran tuntuu hyvältä putti treenaamisen osalta että liikunta edut kun aktivoituu kortilla niin muutama vuoro tullaan hankkimaan pienemmällä porukalla myös....

14
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 24.01.21 - klo:12:45 »
Vesi liplattaa ränneissä ja tuijotan pihalla nököttävää West Black basket koria ,joka siinä on seisonut jo vuodesta 2015. Kori tuli esiin lumen alta ja paljasti pari putteria lepäilemässä korin pohjalla.
Aikoinaan maalasin korin osittain hopeisella sinkki maalilla ,joka näköjään on estänyt sitä ruostumasta pihalle pystyyn.
Puttaaminen.. tuo kummallisuus joka tuntuu aina olevan yhtä selvittämään mysteeri. Harjoitellessa painon siirto on järkevää, voima riittävää ja saatto upeaa kiekkojen painuessa tolpan juureen oikealle puolelle taskuun perä perään ketjuja helistellen. Kuinka suloista onkaan ketjujen jatkuva kilinä. Ihan sama puttaako haaralta ja millä kiekolla vai oikea jalka edessä vasemman ollessa takana. Suoritus on ja pysyy kauniissa harmoniassa. Sitten lähdetään pelaamaan kierrosta ja ongelma ongelman perään syö sipulista kuoria vieden keskittymisen kokonaan ja päätyen koria kierteleviin plussien keräyksiin. Satumaisia onnistumisia löytyy kymmenittäin ja tuskaista korin kiertämistä senkin edestä. Tuloksen tekemisen edellytyksenä nykyään onkin vain korvien välin suojelussa onnistuminen. Milloin mikäkin vaiva painaa ja aiheuttaa kaikenlaista nykivää taistelua selkäytimen ja aivolohkojen taistellessa vartalon hallinnan johtajan paikasta.
Halu onnistua näyttää olevan yhtä suuri kuin pelko epäonnistumisesta ,joten tekeminen jää radalla aina käsittämättömästi ahdistuneen korvien välin odottaessa onnistumisen tuomaa hyvän olon tunteen saapumista. Kavalaa itsensä kiduttamista mutta silti niin nautinnollista. Kumma laji ja silti mennään kerta toisensa perään perä edellä puuhun ja oksia tuppaa tulemaan jatkuvalla syötöllä vastaan. Siinä sitä taas vähän ajatuksia, jotain menttaalipuolen harjoittelua tulisi kai suorittaa ja ehkäpä sinne salille pitäisi mennä kun edellisen kerran elokuussa 1996 tuli armeijan leivissä rautaa nosteltua tarkoituksellisesti.  Ainakin oma riskien arviointi näyttäisi olevan todella pahasti metsässä ja väylän tullessa vastaan heitto/kiekkovalinnat nyky kuntoon nähden aivan utopistisia taivaanrannan tavoitteluita. Kohta on helmikuu ja ajatus olisi kerrankin kohdentaa kisaamisen huippukunto juhannuksen jälkeiseen 4vk rupeamaan eli tyynestä selviämiseen ja heinäkuun lopulla Raaseporin Helmessä onnistumiseen.
Muuten kisakalenteri näyttää maaliskuulle Meilahti open siirrettyä kilpailua ja Piazza open 2021 kisaa huhtikuussa ja sitten tyyni oheiskisoineen jossa keskiviikko täytyy kyllä jättää tänä vuonna pelaamatta.
Aloitellaan homma nyt myslin syömisellä ja pikku hiljaa puntariin tuijottamisella kun alkaa taas normaali t-paidat käydä pieniksi.
Hyvää kevättä vaan kaikille ja menköön putti korin pohjalle siellä pysyäkseen.

15
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 23.01.21 - klo:22:02 »
23.01.2021 lumisateiden jälkeinen vesisade oli paikoin pakannut lunta hieman kasaan, mutta Espoon suunnalla se ei paljon hymyilyttänyt kun reilu 40cm näytti silti olevan pihamaalla lunta. Tarkistus skogby suuntaan ja siellä oli 10-15cm ja rata käytännössä koskematon kun latujen teon jälkeen pidetty muutamat viikot hieman rauhoitettuna. No neljän hengen ryhmässä uhmaamaan talvisäätä.. märkä lumi vetisellä maapohjalla 5-15cm lunta heittopaikkojen ollessa lumen peitossa.
No yritettiin hieman vippailla,mutta a) ilman vauhtia ei tahtonut tulla mitään ja b) loskassa hipsuttelusta ei paljon enempää. Tuullakin yritti jonkun verran lämpötilan napsuessa +4 asteen tietämillä.
Ulkoilupäivä siis ja melkoista kyntöä olikin paikoin tuloksen puolesta vältellen osittain väylillä olleita latu uria parhaansa mukaan.
Paikat oli jumissa ja viikkojen toimistotyö rupeama ei nyt ainakaan yleiskuntoa ole pystynyt paremmaksi laittamaan.. puttaaminen oli paikoin turhautumista jo tuhrittujen avausten osalta ja vasen takajalka levottomasti taas ui pois takaa hieman sivulle ja korin ohi oikealta painui saman tien puttiparat pitkin poikin. Kengillä ei ollut heittopaikalla luottoa ,joten melkoisia myyrän tappajia nähtiin 45-60m päässä aika ajoittain.
Kiekot sentään löytyi hangesta lähinnä sen takia että.lumessa oli vain kahdet jäljet aikaisemmasta seurueesta.
Lopussa alkoi ymmärtämään että pelikirja piti muuttaa keliin sopivaksi.. no villasukat oli kenkineen kierroksen jälkeen läpimärät mutta lämpöiset silti.
Taitaa olla parempi odotella kuukauden kevään tuloa tai jotain.. ulkoilua kuitenkin saatiin kun sen verran kroppa tuntuu olevan jyrän alle jäänyt.  Raaseporin helmen kisa saatiin sanctioitua ja metrix valmiiksi ,joten sitäkin passaa kurkkailla jos on pelisuunnitelmia tekemättä Heinäkuun lopulle.
 

Sivuja: [1] 2 3 ... 151