Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - steadyrockabilly

Sivuja: [1]
1
Välinekeskustelu / Discraft Challenger
« : 03.09.13 - klo:18:51 »
Onko kellään kokemuksia Challengerin eri runeista ja muoveista? Hakusessa olisi porsliininkova ja oikeasti vakaa (neutraali-ylivakaa) yksilö. FLX ja chrystal FLX ei kiinnosta. Eli onko näitä vielä ja mistä niitä saa?

Mun tarinani on seuraavanlainen:

Hukkasin jokunen aika sitten n. 4 vuotta käytössä olleen puttiputterini ja go to heittoputterini, eli porsliininkovat pro d challengerit. Tämän jälkeen puttaaminenja lähäreiden heittely  on ollut tuskaista kun en vaan löydä hyvää korviketta. Kaikki 2 viime vuoden aikana osteut yksilöt on pehmeitä joista a) lähtee isoja pliisuja puuosumista/koriosumista ja b) on turnia jo uutena. Olen muuten kokeillut aviaareja, wisardeja, judgeja ja mercyjä korvaajaehdokkaina mutta no luck.

Onko joku testannut ihan uusimpaa runia tai esim mccabe tai nate doss challengereita?

Edit: Ja sinä joka löysit mun putterit ( joista tussit varmaan kuluneet pois) Talin treenikorin vierestä etkä viitsinyt laittaa niitä löytölaatikkoon, vielä ei ole liian myöhäistä toimia oikein eli ottaa yhteyttä tai jättää laatikkoon!!


2
moi maailma,

Sunnittelemme kaveriporukan kanssa "staminaa", jossa kiertäisimme n. 5 rataa yhden päivän aikana pk-seudun ympäristössä ... Haluamme pelata paikoissa jossa ei muuten tule käytyä ajan puutteen takia. Pelaamme yleensä Helsingin ja joskus vihdin/nummelan radoilla, mutta nyt olisi tarkoitus kokeilla muita ratoja , kuitenkin max 1,5 tunnin säteellä Helsingistä.

Eli pyydän nyt teitä listaamaan 5 rataa joilla kannattaa ehdottomasti vierailla 1,5 tunnin säteellä Helsingistä ja miksi! Minulla on kyllä omiakin ideoita, mutta ratoja on tullut niin paljon uusia, viime vuosien aikana, että tarvitsen enemmänm kiertäneiden apua  :)


Sivuja: [1]