Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Lassi

Sivuja: [1]
1
Pitäisikö siis Aulun Tapani pikkuhiljaa ohjata parturiin siistimään kuontalonsa?

2
Fribakisat / NBDG pro-tour Viidentienristeys
« : 02.07.14 - klo:20:09 »
Kankaanpään pro-tourin kisan sivut auki kisakoneessa: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/153

Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 6.7. klo 18.00 avoimeen luokkaan vähintään 940 ratingin pelaajille ja muihin luokkiin kaikille ko. luokkaan osallistumiskelpoisille pelaajille. Ilmoittautuminen avoimeen luokkaan alle 940 ratingin pelaajille aukeaa 13.7. klo 18.00. Kisakone mahdollistaa ilmoittautumisen alemmalla ratingilla jo ennen tätä, mutta liian pienellä ratingilla ensimmäisessä vaiheessa ilmoittautuneet poistetaan kilpailusta ilman eri ilmoitusta.

TD

3
Perinteiseen tapaan Viidentienristeyksessä järjestettävä syksyn kovin kilpailu, jaossa mammonaa, mainetta ja kunniaa, sekä himoittu Kankaanpään mestarin titteli.

http://www.frisbeeliitto.fi/kisakone/kilpailu/123

4
Fribakisat / Kylmäkoski Open
« : 05.08.13 - klo:23:03 »
Osaisiko täällä joku valaista millä perusteella tämän kisan paikat jaettiin?

Ilmoittautumisjärjestyksessä ne eivät ainakaan menneet...  :o

5
Treenipäiväkirjat / Lassin jupinat (Tomoottajat)
« : 12.10.12 - klo:01:59 »
Aletaas nyt tämäkin kun pitkään on pitänyt.

Tälle kaudelle lähdettiin tärkeimpinä tavoitteina kehittää rysty edes kohtuulliselle tasolle ja nostaa rating vähintään 940, että ensi vuonna voisi olla edes jotain saumaa isompiinkin kisoihin.

No nuohan nyt kusivat heti alkakaudesta, kun pukkasi työreissun koko kesäksi maan ääriin, missä ei frisbeegolfia juurikaan tunneta. Ilman kisoja ei paljoa ratingia nostella, eikä otollisia reenipaikkojakaan ollut ihan hollilla, joten rystyheiton hiominenkin jäi. Kruunuksi ehdin muutaman ratingkierroksen heittämään keväällä, niistä saaliina lähinnä keskinkertaisia ja heikkoja ratingeja. Pientä toivonkipinää vielä elättelen tuosta 940 ratingista (nyt 909), koska kaksi hieman yli tonnin kiessiä kauden viimeisestä kisasta eli kpään avoimista kotiradalla nostaisi raten tuonne nurkille, koska kierroksia tältä vuodelta on niin vähän. Toki tuo vaatii kaksi kierrosta omien taitojen ylärajoilla ja viime aikojen perustuuppaamisestä täytyisi ehkä 5-7 heittoa per kierros puristaa pois.

Heittopuolesta sen verran, että fore on vielä se parempi puoli, kun sitä on tullut enemmän heitettyä ja muutenkin ajatuksella hiottua. Pituutta siltä puolen irtoaa noin 120m normidraivilla, huippuonnistumisella ehkä 10-15m enemmän. Rystyä on nyt syksyn mittaan koitettu viilata ja siltäkin puolen aletaan pikkuhiljaa lähestyä foren pituuksia, hieman ollaan vielä perässä. Hajontaa siinä sitten on joka suuntaan vähän turhan paljon ja toistettava kontrolloitu rystydraivi vaatii vielä toistoja kun tekniikkaa on muutettu. Upsilla viime kaudella 100m heittäminen oli helppoa kuin perunan kuorinta, mutta tällä kaudella on ollut pakko rajoittaa kovien upsien heittämistä huonon olkapään takia jättäen maksimin tuonne 80-90m välille ja sinnekin vain jos mikään muu heitto ei ole vaihtoehto.

Syksyn mittaan on varmaan vielä frisbeetarinaa (lue kiroomista) tarjolla, talvella keskitytään varmasti enemmän voimaharjoitteluun ja muutenkin kunnon kohottamiseen. Kiekkoa mäntätään verkkoon/pressuun jos sille löytyy sopiva paikka, vielä ei ole tiedossa mitään missä pääsisi säännöllisesti sitä treenaamaan näillä nurkilla. Puttia varmaan tulee hinkattua, koska rutiini siihen on pelin kannalta kaikki. Viime talvena tuli putteja ehkä prosentti siitä mitä edellisenä ja sen myötä puttivarmuus on ollut aika paljon perässä edelliskautta.

Otetaan vielä kooste syksyn kilpailuista. Tosiaan kesä-heinä-elokuu meni kilpailemisen osalta sivu suun, mutta vampulan pro-tourille oli päästävä heti, vaikkei heittoja juurikaan ollut alla. Sieltä syksyn toistaiseksi ainoa reitattu kierros, nihkeä 923. Tokalla kiessillä olkapää alkoi vaivaamaan niin rajusti, että jätin leikin kesken, kun jokainen draivi oli edellistä lyhyempi. Häntyri käytiin avajaiskisassa myös katsastamassa, sielläkin heittäminen nihkeää ja tiheät pyltsit rankoivat. Kauhajoellakin käytiin yks seppokisa heittämässä alavireisesti ja pari luottokiekkoa jokeen. Parigolffista sentään otettiin Garffin kanssa siellä voittikset, kun häntyrin ja vampulan parikisoissa onnistuttiin molemmissa juuri pelaamaan itsemme ulos rahoilta. Ei muuten kukaan ostais 60€ lahjakorttia kauhajoen elmo-sportiin? Tarjouksia otetaan vastaan. Parigolf-SM muodostuikin sitten loppukauden päätavoitteeksi ja siellä piti Garffin kanssa parantaa viime vuoden 10. sijaa. Noh, kärki oli leveä ja poikulit ei ihan parhaimmillaan, sijoitus 12.

Lauantaina tarttis käydä kuokkimas siikasten mestaruuskisoissa, vaikkei ne titteliä annakaan pitäjän ulkopuolelle, mutta mennään silti poikain kans näyttään vähän heittämisen mallia. Ens viikolla sitte törkee kokovartalosuonari päälle ja tonnin kiessit otetaan pois kuljeksimasta ja ratingi raketin lailla nousuun...

6
Tarkempia tietoja ja ilmoittautuminen:
www.frisbeeliitto.fi/kisakone/kilpailu/81

Huomatkaa myös MA3-sarja, joka on oiva paikka myös hiljattainkin aloittaneille lähteä ns. oikeisiin kilpailuihin. Ja liittoon kuuluvan seuran jäsenyyshän (toki myös liiton henkilöjäsenyys) riittää osallistumiseen. Paikkoja enää muutamia jäljellä, mutta eiköhän niitä pystytä tarjoamaan hieman lisääkin, jos tuo 85 pelaajaa oikeasti tulee täyteen...

7
Frisbeemarkkinat / M: Läjä kiekkoja
« : 18.09.12 - klo:00:11 »
Eli myynnissä sekalainen läjä kiekkoja, kunto=hinta ellei toisin mainittu.

Putterit

Innova Champion Aviar, 171g, vaalea läpikuultava auringon haalistama, 7/10
Prodiscus Premium JOKERi proto, 175g?, kirkas, 9,5/10 10€
Innova R-Pro Rhyno, 17xg, keltainen, 8/10
Innova DX Classic Roc, 175g, sininen, 8/10 6€

Midarit

Innova USDGC XG Champion Roc+, 180g, viininpunainen, 10-/10 16€
Dismania S-line MD2, 180g, oranssi, 10-/10 12€
Innova R-Pro Roc+, 176g, punainen, 8/10

Draiverit

Innova Star Leopard, 175g, oranssi, 7/10
Innova Dyed Champion Valkyrie, 175g, valko-puna-kelta-violetti, 9/10 10€
Latitude64 Gold Vision, 17xg, oranssi, 10-/10 12€
Prodiscus Basic RESPECTi, 175g, oranssi, 9/10 7€

Prodiscus Basic RESPECTi, 175g?, pinkki, 10/10 8€
Innova Star Archon, 175g, keltainen, 9/10
Innova Star Vulcan, 169g, keltainen, 9/10
Innova Champion Groove, 171g, keltainen, 9/10
Innova Pro Boss, 167g, vaaleansininen, 6-7/10 6€
Innova R-Pro Wahoo, 169g, oranssi, 9/10

Discmania C-line DD2, 17xg, keltainen, 9/10

Vähiinpäin kaikissa tussia pohjassa. Useammasta kiekosta voidaan neuvotella könttähintaa.

Kiekot Kankaanpäässä, voin toimittaa lähialueille, jos sattuu olemaan muutakin kulkua, nouto tai postilla 1,60€/kiekko.

Lassi

8
Tekniikkakeskustelu / Putteriforen heittäminen
« : 14.03.12 - klo:11:36 »
Kertookaas vähän vinkkiä foren heittämiseen putterilla/midarilla. Itsellä fore luonnaa kyllä draiverilla ihan mainiosti tuonne 120-130m hujakoille, mutta putterilla foren heittämisestä ei oikein tahdo tulla mitään. Sellaisia väpättäviä lepakoita hankkii aina olemaan yritykset ja siksi myös kippaillee järjestään hallitsemattomasti yli. Ei nykyisellä onnistumisprosentilla oikein viitsi kierroksella saati sitten kisassa tuota putteriforea käyttää...

Sivuja: [1]