Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Flick Maniac

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Fribakisat / Keinukallion viikkokisat 2017
« : 04.05.17 - klo:14:50 »
Kerava, Keinukallio, tiistaisin klo 1800

Järjestävä seura: Frisbeegolf Club Keinukallio (FGCK) https://www.facebook.com/fgclubkeinukallio/
Aikataulu: Rekisteröityminen Discgolfmetrix.comissa, päätapahtuman alta löytyvään k.o. viikon kisaan. Rekisteröityminen mahdollista pelipäivänä klo 17 asti. Paikan päällä ilmoittautuminen 17:50 mennessä.
Kisakeskus: Harjoituskorien / huoltorakennusten välitön läheisyys
Luokat: Avoin ja +40
Osallistumismaksu: 3 euroa (FGCK jäsenet 2 euroa), jäsenille 10 kerran kortti 15€
Palkinnot: 10 euron sähköisiä lahjakortteja DGStoreen tai Frisbeepointiin. Palkitaan sarjojen voittajat, paras tasoitettu tulos sekä lisävoittajia 1 palkinto/10 kilpailijaa periaatteella
Oheiskilpailut: holareista ja eagleista palkitaan erikseen, ei holaripottia vaan nämä ovat ns. ylimääräisiä palkintoja
Tulospalvelu: Tulokset nähtävissä Discgolfmetrix.comissa.
Muuta: seuraa tiedotusta FB-sivuilla https://www.facebook.com/fgclubkeinukallio/

Radalla ruuhkaa 2-3 tuntia startin jälkeen, kisaajilla etuajo-oikeus, ensisijaisesti toivotaan pelaamista muilla radoilla tänä aikana. Viikkokisoilla katetaan seuran toimintaa joka on vapaaehtoistyönä tehtyä radan ylläpitoa kaikkien käyttäjien eduksi.

2
Radoilla tapahtuu / Uudet radat
« : 17.03.17 - klo:09:59 »
Tähän ketjuun saapi ilmiantaa rataprojekteja jotka on valmistumassa tänä vuonna. Nyt tai pitkin vuotta uusia ilmestyneitä.

3
Fribakisat / USDGC 2016
« : 27.09.16 - klo:10:00 »
Tumin päiväkirjasta lainaus, mielestäni parempi avata koko ketju näille ja muillekin juuesdiiziisii jutuille.

Tälle vuodelle rata vähän muuttunut (pääosin paremmaksi imho): http://usdgc.com/?p=1984

Pelikirjaa on viritelty salaryhmässä porukalla jo hyvän aikaa mutta muutokset mullistaa jossain määrin suunnitelmia. Useampikin väylä itselle sellainen ettei pelikirjaa uskalla edes lukottaa ennen kun on väylän muutamaan kertaan heitellyt.

Tästä huolimatta teen ennen reissuun lähtöä yhden suunnitelman ja viimeistään tiistaina treenien perusteella uuden. Voi olla että ekan kisakiessin jälkeen tehdään uusi ;-)

Mitäs mieltä esim muutoksista väylille 3, 9 ja 15?

3: En minä taaskaan tiedä miksi metsään heittämisestä pitää saada lisärankkua. Mut ei sinne ilman rankkuakaan varmaan kannattane heittää. :)

BONUS! 6: Onko tuo OB-alue nyt ihan järkevä? Oliko "liian helppo" väylä ennen? Saattaahan tuosta jänskää tulla jos drop spotilta runataan.

9: Äääääääääähhhhh. Äääääää. Virtuaaligolffia. Ihan helvetin siistiä. Not.

BONUS! 13: Aika jännällä poikittaiselle suikaleelle pitää saada avaus jäämään. Ei ainakaan vähemmän jännäksi muutu tämä väylä. Aina joskus kitistään että kun kruununjalokivikisassa pelataan parkkiksella, mutta onhan tällä väylällä nyt nähty enemmän draamaa kuin melkein missään muualla. Jos olisi paska ja tylsä parkkisväylä niin kritiikki olisi validimpi.

15: Triplamando.... hmmm. Haastetta kyllä, etenkin kun tuo porttihan on melkoisen kaukana. Periaatteessa tykkään ajatuksesta ettei vasurin puskan kautta pääse enää, kun sieltä tuntui ihmeen hyvin pääsevän puskemaan, mikä ei selvästi väyläsuunnittelun ajatus ollut.

BONUS! 17: Kolmannen OB heiton jälkeen pääsee drop spotille. Eli puttaamaan neloisbogia. Ok. Periaatteessa kannustanee yrittämään saareen joka heitolla jos ekallakin yrittää. Jos heitetty jo kaksi outtiin ja vitonen lähdössä tiiltä, ei ole mitään syytä seiftata. Jollain saattaa olla pelikirjassa että yksi yritys saareen ja jos ei mene, neppi eteenpäin ja tuplabogin seiftaus.

BONUS! 18: Lyhkänen koripaikka finaalikiessille... hmmm jaa-a. Paariin seiftaaminen helpompaa? Pitkä korinpaikka on kuitenkin aina herkkä greeni.

4
Fribakisat / DGWT #4 - European Masters
« : 21.07.16 - klo:14:52 »
Johan tällekin kisalle ketju kuuluu.

http://www.discgolfworldtour.com/live

Tuo livescore on jotenkin tahmea, ei ole nyt paljoa päivittynyt ja eikö kohta pitäisi kaikki ryhmät olla radalla jo?

5
Välinekeskustelu / Bägin ikä
« : 07.01.16 - klo:15:47 »
Ihan mielenkiinnosta, ja koska ns. "kamahomoilu" eli välinekeskustelu on aina viihdyttävää etenkin näin offseasonilla, kuinkas kauan bägissä olevat kiekon on siellä olleet? Tässä omat arviot:

X-P1X Vähän alle vuosi
X-P2 sama
Premium Jokeri 2,5 vuotta
Glow MD3 2,5 vuotta
GT 1 vuosi |
2nd run FD bägissä toistaiseksi, pari kuukautta testattu
FD2 1,5 vuotta
FB stone parikolme vuotta
G-fire vuoden
P-PD pari vuotta (tämä yksilö)
FR S-PD 3-4 vuotta
P-PD2 3-4 vuotta
G-PD2 kolmisen kuukautta, bägissä toistaiseksi
G-DD ihan tuore tapaus, ei virallisesti "bägissä" lentolupaa vielä
FR S-DD vanhin kiekko, välillä ei ollut bägissä mutta nyt taas. varmaan lähemmäs 6 vuotta vanha.
JL Crush DD vuoden

6
Frisbeegolf / PDX kiertää Suomea 2016
« : 06.01.16 - klo:13:55 »
Treenilogissani tätä sivusinkin, mutta laitetaan nyt isompaa näkyvyyttä. (siis mitä, eikö kaikki lue blogia??)

Kiinnostaako PDX testi? Entä mitkä fiilikset yhteishuoltajuudesta? Tunnetko intohimoa postilaitosta kohtaan?

http://bit.ly/BongariPDX

Tuosta pääsee homman FB-sivulle ja ilmoittautumis- sun muut ohjeet on kiinnitettynä julkaisuna. Ilmoittautuminen mukaan siis vielä erikseen maililla.

7
Muu keskustelu / Paras äänestykset 2015
« : 24.11.15 - klo:15:39 »
Mites nämä tänä vuonna, tuli mieleen tuosta Secret Santa ketjusta.

Ainakin Paras uusi moldi / muovi yhdistelmä voisi olla. Tekisin ketjun vaikka itse mutten jaksa lisäillä vaihtoehtoja kaikkia.  ;D

8
Fribakisat / American Disc Golf Tour
« : 04.11.15 - klo:12:04 »
http://www.dgcoursereview.com/forums/showthread.php?t=118838

Kantsii avata iso pussi poppareita ennenkö lähtee tuonne ketjuun.  ;D

9
Frisbeemarkkinat / O: VALKOINEN P-MD3
« : 07.08.15 - klo:15:02 »
kunnolla ei väliä.

Laitatko paikkakunnan aihe/otsikkoriville. Kiitos.

10
Muu keskustelu / Foorumin parhaat letkautukset
« : 27.07.15 - klo:15:38 »
Tällainen oli yhdellä toisella foorumilla ja sai parhaimmillaan kaikki juomat lentämään nenästä, yhtäaikaa. Avaan pelin yhdellä hyvällä, mutta suosittelen lukemaan koko jännärin Arin blogista.

Takaa-ajo ei ole takaa-ajo ilman vinkuvia renkaita.

11
Frisbeegolf / Älä ruoki trollia
« : 05.07.15 - klo:11:01 »
Kun täällä on nyt ainakin se yksi trolli eri nimimerkeillä niin tehdäänpä nyt lupaus et minä en ainakaan vastaa mihinkään sen kirjoittamaan viestiin, ja haastan kaikki muutkin samaan. Ette voi olla niin pölöjä että meette aina samaan lankaan.

Tähänhän nyt tukee automaattisesti vastaus että "mikä vittu vaivaa äitis oli blablablabaa" jika ei vois mua vähempää kiinnostaa.

12
Välinekeskustelu / Kiekot anhyzeriin
« : 14.03.15 - klo:15:11 »
Kertokaas antsajumalat minkätyyppisillä kiekoilla heitätte minkäkinlaista antsaa. In the bag ketjussa joku sanoi että melko alivakaalla jyrkät antsat mitkä täytyy pitää kulma loppuun asti.Itsellä monesti moiset menee pieleen, tulee liikaa kulmaa ja menee cutrolleriksi. Ennemmin heitän vähän korkeempaa linjaa sellasella himpun vakaalla kiekolla joka suoristaa sieltä kaaren huipulta alas tullessaan vähän, mutta sitten lähtee pitkähköö  sivuliitoon ja ländää flättinä tai ehtii feidata just ja just.

Esim. P2, MD3 tai ei-kaikkein-vakain PD. Tuohan kyllä vaatii korkeussuunnassa tilaa jonkinverran.

Minkälaista linjaa siis heitätte minkäkinlaiseen tilanteeseen ja mitä vaatii kiekolta/heitolta. Jos sitä tälleen kirjekurssilla oppis antsan heitosta jotain...

13
Välinekeskustelu / Bägisi erikoisuudet
« : 14.03.15 - klo:12:46 »
Otetaas välinelänkytykseen yks uus tulokulma.Välillä näkee tuolla bägissä ketjussa aika harvinaisia yksilöitä. Tähän aluksi pari omaa bägi  erikoisuutta mitä harvemmin tulee vastaan.

R-pro MD2
Onhan noita ämdeekakkosia, mut just tällä muovilla harvemmin. Feiditön taikakiekko etenkin kuluneena. Kovakätisillä flippaa varmaan kun katsookin tätä.

S-CD
Miksei tää oo suositumpi ihmettelen... tääkin kulunuthyseflippikone.

14
Olisi kiinnostava tietää mitä moldia porukka on hamstrannut varastoon enemmälti, etenkin jos jollain on jotain yllättävämpää kuin perus Aviarit, Rocit, Dessut...

Itellä ei niin hirveen yllättäviä, mutta PD:itä eri muoveissa taitaa olla nykyään parikymmentä (vanhempi P-line ja hakatut S-linet suosikkeja), Peedeekakkosiakin taitaa olla 6 (kuluneet P-linet itelle parhaita) ja peekakkosia jotain reilu kymmenen (suosikkia G-lineä viisi, oli työn takana löytää nuo, aiemmin P-line oli "se" muovi, niitäkin useita)

15
Frisbeemarkkinat / O: US flag stämppinen kiekko
« : 27.11.14 - klo:11:02 »
Kiekon moldilla ei ole oikeastaan väliä, ei tule heitettäväksi. Siksikin kunto saisi olla aika hyvä tai osumia korkeintaan alapuolella. Tussi ei haittaa jos ei näy läpi. Muovilla ei väliä muuten kuin että mitä hienompi/kirkkaampi väri, sen parempi.

Maksan käyvän hinnan kunnon mukaan. Tarjoa YV:llä mitä löytyy.

Pistäs sitä paikkakuntaa taasen, tää on jo toinen kerta Terv. Mode

Sivuja: [1] 2 3 ... 6