Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Rijkaard

Sivuja: [1]
1
Fribakisat / Loviisan viikkokisat 2012
« : 24.10.12 - klo:17:12 »
Loppukausi mennään sunnuntaisin klo 13. alkaen. Pelataan yks sinkkukiessi ja sen jälkeen toinen rundi arvotuilla pareilla best shottina. Tervetuloa 28.10. mestoille, ilmoittautumiset klo 12.30 jälkeen. Rata löytyy osoitteella Hiekkaharjuntie, 07900 Loviisa.

Kisat ovat maksuttomat vielä tämän kauden ajan ja palkintona ainoastaan mainetta ja kunniaa.

2
Onks jengi pelaillu tätä talvipäivien pelastajaa? Mun mielestä ominaisuuksia on saatu jopa yllättävän realistisiksi. Kiekot lentää ja feidaa rystyllä ja käntsyllä niinkuin kuuluukin. Rykäisykin saa olla semimiehekäs jos haluaa heittää yli 100m. Jopa rollit ja upsit onnistuu jotenkin. Kolme kiekkoa käytettävissä, putteri, midi ja draiveri.

Muistaakseni PS Storesta saa jonkun moodin tohon, että toi rata on pelattavissa peilikuvana. Muuten käy loppupeleissä aika tylsäks pelkästään toi yks 18-väylänen rata. Ihan hyvää viihdettä ennen ja jälkeen baarin, pikku betsillä tietysti. Niin ja talvella kans kun alkaa olkapää nykimään, niin tää on ihan hyvä silloin päräyttää tulille.On ollu paljon puheita ja toiveita että tulis ihan täysin friballe omistettu peli. Tyyliin EA Sportsin julkaisemana. Innovan ja Discmanian koko valikoima käytössä, sekä Jenkkien ja Euroopan näteimmat radat videoiden ja kuvien perusteella mallinnettuna, what? Top 20 ränkätyt pelaajat valittavissa ja oman pelaajan kustomointi. Online-moodilla paripelit Lausteella keskitalvella, maistuis. Wii-konsolin viimeisimmissä Tiger Woods Pga Tour -peleissä on ollut disc golf mukana, en tajuu miks sitä ei oo PS3 versioissa ollut..

3
Radoilla tapahtuu / Loviisan frisbeegolfrata
« : 17.07.12 - klo:19:45 »
Jees, eli 18-korin A-rata on kovaa vauhtia tulossa Loviisaan, tarkemmin Valkon soramontuille (5km Loviisan "keskustasta"). Pelit ja vehkeet tulee tämän viikon loppupuolella ja Rantalaiho tulee kattelee maisemia 1.8.

Raivaukset on tehty ja mestat muutenkin pedattu asennusta vaille valmiiks. Myöskin "klubirakennus", eli työmaakoppi, tuli tänään paikalle.

Infoon tänne sekä seuran Fb-sivuille projektin etenemisestä. http://www.facebook.com/loviisanfrisbeegolf tuolta löytyy kuva tän hetken ratasuunnitelmasta. Par-luvuista tietoa myöhemmin, kaks yli 150 metristä löytyy, toinen lähtee 10m+ korkean sorakuopan reunalta. Oliskohan neljä-viisi noin 70 metristä ja loput on siinä 80-110 metrin hollilla. Noi on sit ihan silmämitalla, että lopulliset speksit sit tosiaan elokuun puolella. Pari mandoo tulossa myös.

Rataesittely:

Sivuja: [1]