Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - steadyrockabilly

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Fribakisat / Vs: Euroopan-mestaruuskisat 2014
« : 23.08.14 - klo:17:17 »
ja suomalaisittain todella hyvä tilanne kaikissa sarjoissa!

2
Fribakisat / Vs: Euroopan-mestaruuskisat 2014
« : 23.08.14 - klo:16:48 »
http://edgc2014.discgolf.ch/Scoring/SlideShowFrame.php

Tossa live scoringissa ainakin MPO, FPO ja MPM

3
mukana

4
Fribakisat / Vs: Kivikon Tyyni 15.9.
« : 13.09.13 - klo:00:19 »
nii se on ihan sun oma asiasi miten paljon arvoa annat mun tai jonkun toisen teksteille..

5
Fribakisat / Vs: Kivikon Tyyni 15.9.
« : 13.09.13 - klo:00:00 »
en halua olla julkinen henkilö netissä deal with it!.

Sitten voisit kertoa miten mun henkilöllisyys liittyy millään tavalla esillä olevan asiaan! en sua tunne mutta jos välttämättä haluat tavata voin sullekin lähettää nimeni yv:nä!

6
Fribakisat / Vs: Kivikon Tyyni 15.9.
« : 12.09.13 - klo:23:39 »
OK, kai tätä pitää sitten ruveta purkamaan.

Lainaus
voitko junnu kertoa missä viestissä olen vittuillut?

jo ekassa viestissä, kun et heti saanut vastausta (itsestään selvään kysymykseen) on jo aika "vaativa" sävy. Ja junnu vai..veikkaan että mulla on ennemmän karvaa rinnassa kun sulla...

Paljonko ekan ja toisen kiessin välissä on suunnilleen aikaa?
kun itse en tosiaan ole helsinkistä, niin olis ihan kiva tietää että ehtiikö siinä lähteä käymään syömässä jossain vai pitääkö ottaa eväitä? Häh. Luulis nyt jonkun tietävän.

tän jälkeen sun ulosanti menee suoraan alamäkeen. mun mielestä Juha esittää itse asiassa ihailtavaa itsehillintää kun hän pyytää anteeksi "viisasteluaan" kun sä jankkaat ja jankkaat. Itse asiassa, jos mä olisin TD mä harkitsisin vakavasti jos tollasia itkupillejä ja riidanhaastajia tarvii ollenkaan ottaa kisoihin. Jos ei kelpaa niin saa vapaasti jäädä kotiin itkemään.

Lainaus
a sitte voit kertoa että mitä tää asia sulle edes kuuluu.jätkä huutelee jonku nimimerkin takaa,just oikea meininki.jos tää asia sua häiritsee niin voit soittaa mulle kertoa henkilökohtaisesti mikä mättää.tai voit ihan kasvotusten tulla sunnuntaina keskusteleen kivikossa.mun mielestä tää asia on käyty jo läpi,eikä sinne tarvita enää kenenkään ulkopuolisen todella" fiksuja" kommentteja.

Kyllä tää asia nyt mulle kuuluu koska mä otan tän asiakseni. Sitä paitsi kuulun järjestävään seuraan ja sillä on mulle väliä mitä vapaaehtoistyötä tekevälle seurakaverille vittuillaan! Mun argumentit puhuu kyllä puolestaan riippumatta mun henkilöllisyydestä. Mutta koska sä nähtävästi luulet että mä piilottelen anonymiteetin takana, mä lähetän sulle yv:nä nimeni, niin sä voit sitten jossain kisoissa tulla itkemään mulle kasvotusten. Tyynen en ole tulossa.

mun mielestä vittuilua on esiintynyt ainoastaan jukkapojan itkunsekaisissa viesteissä ja tapanoten esittämänä

No mutta modejen kuuluukin vittuilla toisilleen. Sitä ei lasketa.

Mitä sä oikein pelleilet? Sä puhuit kyllä vähän muutakin kun "heitit vaan läppää sun mode kaverin kanssa" . Sä yritit julkisesti mustamaalata suomen fribaskenen eteen merkittävää työtä tehnyttä/tekevää seuraa väittämällä että tallaajilla on "huono maine"  wtf!!

Jos sä oikeasti haluat tehdä sitä modehomma, sä voisit sovun nimessä poistaa tästä ketjusta kaikki asiaan kuulumattomat pelleilyviestit aloittaen omasta viestistä ja lopettaen tähän!!7
Fribakisat / Vs: Re: Kivikon Tyyni 15.9.
« : 12.09.13 - klo:18:07 »
mun mielestä vittuilua on esiintynyt ainoastaan jukkapojan itkunsekaisissa viesteissä ja tässä tapanoten esittämänä


Koska TD on niin päättänyt

Syy se on tämäkin, mutta voiko tylympää vastausta antaa? Anteeksi vaan, mutta Talin Tallaajilla on ennestäänkin tietynlainen maine kisanjärjestäjänä. Tarvitseeko sitä vahvistaa huonolla läpällä? Oletan siis että tämä oli kieli poskessa kirjoitettu.

Huumori on vaikea taiteenlaji ja kisojen järjestäminen vielä vaikeampi. Ei kannata vaikeuttaa omaa hommaa turhan takia. Toivottavasti ei jää keneltäkään lähtemättä ihan vaan sen takia, että TD heittää vittumaisen kuuloista läppää.


8
Välinekeskustelu / Vs: Discraft Challenger
« : 03.09.13 - klo:22:35 »
Mulla on muutama Nate Doss Challenger ja ainakin omasta mielestäni muovi on "kestävämpää" kuin perus Pro-D. (Vertauskohta on muutaman vuoden sisällä myynnissä olleisiin verrattuna.)

ok. Miten vakaus ja kiekon "selän" jäykkyys?

9
Välinekeskustelu / Discraft Challenger
« : 03.09.13 - klo:18:51 »
Onko kellään kokemuksia Challengerin eri runeista ja muoveista? Hakusessa olisi porsliininkova ja oikeasti vakaa (neutraali-ylivakaa) yksilö. FLX ja chrystal FLX ei kiinnosta. Eli onko näitä vielä ja mistä niitä saa?

Mun tarinani on seuraavanlainen:

Hukkasin jokunen aika sitten n. 4 vuotta käytössä olleen puttiputterini ja go to heittoputterini, eli porsliininkovat pro d challengerit. Tämän jälkeen puttaaminenja lähäreiden heittely  on ollut tuskaista kun en vaan löydä hyvää korviketta. Kaikki 2 viime vuoden aikana osteut yksilöt on pehmeitä joista a) lähtee isoja pliisuja puuosumista/koriosumista ja b) on turnia jo uutena. Olen muuten kokeillut aviaareja, wisardeja, judgeja ja mercyjä korvaajaehdokkaina mutta no luck.

Onko joku testannut ihan uusimpaa runia tai esim mccabe tai nate doss challengereita?

Edit: Ja sinä joka löysit mun putterit ( joista tussit varmaan kuluneet pois) Talin treenikorin vierestä etkä viitsinyt laittaa niitä löytölaatikkoon, vielä ei ole liian myöhäistä toimia oikein eli ottaa yhteyttä tai jättää laatikkoon!!


10
Fribakisat / Vs: European Open 2013
« : 17.08.13 - klo:12:58 »
Joo nää huumoriksi naamioidut pikkurasistiset letkautukset on ihan vitun hauskoja  :)

Ja Lassi & garffi, siinä olette ihan oikeassa ettei kukaan sitä kankaanpään murretta halua kuulla, mutta ei kukaan kuitenkaan kiellä teitä sitä puhumasta.

11
Fribakisat / Vs: European Open 2013
« : 11.08.13 - klo:16:11 »
Se, että kiinnostaako sitä ruveta kääntämään on se suurin seikka miks sanoin että meni ohi. Epäilen, että englannilla tässä lajissa pärjää vielä paremmin, mutta ei ruotsinkielen taidosta haittaakaan ole.Btw, ruotsi oli mulla 9. Tällä hetkellä varmaan 5.

Kyllä sua sen verran kiinnosti, että piti tulla ihan vapaaehtoisesti kommentoimaan..Sitäpaitsi en usko että Kimiä kiinnostaa miten hyvin hän sun mielestä pärjää ruotsin kielellä.

12
Radoilla tapahtuu / Vs: Pääkaupunkiseudun radat
« : 08.08.13 - klo:11:49 »
tuli muuten mieleen onko siltamäessä viikkokisoja ?

Eipä ole viikkiksiä siltiksessä, saisi kyllä olla niin kertaviikkoon sielläkin pääsisi heittämään sovussa ja rauhassa. Tässä olisi jollekkin halukkaalle TD:lle työmaata =)
Toivottavasti Siltiksessä pidettäisiin edes avoimet tänävuonna, kiinnostais osallistua nyt kun on päässyt kisailun makuun kivikon viikkiksissä  :P

Eikö Bogeyveljet voisi lähteä vetämään viikkokisoja? Tai sitten TT:n mukaan ja sinne lobbaamaan tai sitäkautta itse vetämään!

13
Olet oikeassa. Muistaakseni tämä tulkinta on ollut voimassa ainakin niin kauan kuin minä olen pelannut. Eli ei ole muuttunut uusimpaan sääntökirjaversioon.

Tavaroita ei kuitenkaan saa sääntöjen mukaan jättää tarkoituksella sellaiseen paikkaan, jossa ne voivat vaikuttaa peliin. Eli jos vaikka asettelet ylämäkiputissa bägisi suoraan korin alaraudan eteen, saat siitä kyllä todennäköisesti rankut. Mutta jos taas jätät esimerkiksi puttipaikkasi taakse, kuten missä tahansa muussakin heittopaikassa, ei siinä pitäisi olla mitään ongelmaa.

En nyt jaksa sääntökirjaa tavata, mutta eikös siellä sanota että tavaroita ei saa jättää yo. paikoille ja ne on pyydettäessä siirrettävä. Sille ei kuitenkaan ole rangaistusta mainittu, ellei pyyntöä tule.

En minäkään säännöistä löydä mistään mainintaa mistään rankuista riippumatta siitä osuuko kiekko omaan vai toisen pelaajan varusteisiin, jollei asiasta ennen heittoa olla huomautettu.


Kannattaa aina muistaa, että jos kiekko on tulossa itseäsi tai bägiäsi kohti, on parempi antaa vaan osua. Paitsi jos kyseessä on draivi, kannattaa väistää, ettei satu =D

Tuosta olen kyllä eri mieltä. Mielestäni säännöt eivät puolla sitä että paikallaan pysyminen olisi suotaavaa. Säännöt vain kieltävät tahallisen kiekon liikerataan puuttumisen. Mä laittaisin kyllä ohjenuoraksi kaikille pelaajille että siirrä vaan itsesi ja bägisi helevattin kiekkojen edestä  :) ja mieluusti ennen heittoja niinkuin maalaisjärkikin sanoo!

14
Frisbeegolf / Vs: Sääntöaiheisia kysymyksiä
« : 01.08.13 - klo:11:22 »
ok, kiitos. Alkoikin enemmän ja enemmän epäilyttämään tuo säännöksi luulemani helpotus joka minulle on joskus opetettu ja jonka minä puolestani olen muille opettanut  :'(

Nyt pitää soittaa kaikille kavereille ja heidän kavereille ja kaikille entisille ja nykyisille tyttöystäville..

15
Frisbeegolf / Vs: Sääntöaiheisia kysymyksiä
« : 31.07.13 - klo:22:56 »
Kysymys:

Saako mandon "väärällä puolella" olevasta mando-linjasta ottaa metrin helpotuksen silloin kun heittopaikka on pelialueella eikä mandoa siis ole missattu. Eli onko mandolinja eräänlainen OB-linja?

löysin vaan nämä:

Lainaus
802.03.D. Jos heitetyn kiekon paikka on pelialueella
metrin sisällä OB-linjasta, heittopaikka
voidaan merkitä minillä pelialustalle mihin
kohtaan tahansa 1 metrin mittaista janaa,
joka kulkee heitetyn kiekon keskipisteen
kautta kohtisuoraan OB-linjan lähimpään
pisteeseen, vaikka tämä siirtäisi heittopaikan
lähemmäksi väylämaalia. Heittopaikan
merkitsemistä varten OB-linja katsotaan
pystysuoraksi tasoksi


Lainaus
804.02.F. Tulkittaessa kaikkia niitä sääntöjä jotka
liittyvät heittopaikan merkitsemiseen,
heittoasentoon, esteisiin ja helpotukseen,
lähin vielä ohittamaton mando ajatellaan
väylämaaliksi jos pelilinja ei kulje kyseisen
mandon oikealta puolelta

Eikä missään mainita että mandolinja on OB-linja (pelialueen ulkopuolella jossa ei saa ei saa olla heiton aikana) joten oletan että mandolinjasta ei saa ottaa metriä "sisään"?

Sivuja: [1] 2 3 ... 5