Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Maikkari

Sivuja: [1] 2 3 ... 53
1
Eilen tuli käytyä testaamassa tuo uusi AM10 rata. Olin positiivisesti yllättynyt, hyvin suunniteltu.
Loistava hakea lämmöt tai käydä chillailukierroksella.
#8 Väylälle osu avaus yläpantaan :-\

2
Frisbeegolf / Frisbeegolf pelit (tietokone/mobiili jne.)
« : 07.09.17 - klo:19:35 »
Mitäs friba aiheisia pelejä olette pelanneet ja mitä olette niistä mieltä?
Itsellä kokemusta ainoastaan iPhonelle Pixel Discgolfista, muutaman kerran toimi mukavasti tylsinä hetkinä.

Mutta nyt törmäsin tällaiseen Rec Roomin discgolf peliin;


Onko muilla kokemuksia? Vaikutti ihan hauskalta, varsinkin kun voi pelata multiplayerinä.
Laittelin juuri Riftin tilaukseen ja mielenkiinnolla odottelen testaamista  8)

3
Ylläpito tiedottaa / Kiitos käyttäjille!
« : 28.07.17 - klo:18:24 »
Kiitos kaikille aktiivisille käyttäjille koko ylläpidon puolesta!  8)
Viestejä tulee foorumille paljon emmekä kerkeä muun elämän takia valitettavasti tarpeeksi aktiivisesti kaikkia alueita ja ketjuja seuraamaan.
Kuitenkin asiattomia viestejä raportoidaan erittäin hyvin ja tätä kautta moderointi onnistuu (tahtoisin sanoa laadukkaasti, mutta sehän on teidän päätettävissänne).
Valvontablogin perusteella foorumin moderaattorit puuttuvat hyvin raportoituihin viesteihin, vaikka kaikki meistä ei enää aktiivisesti kirjoittelekkaan.

Hyviä kierroksia ja tervettä kautta kaikille käyttäjillemme!

4
Radoilla tapahtuu / Vs: Kankaanpään radat
« : 28.07.17 - klo:16:23 »
Kuulin huhua, että Jämillä olisi layout vaihtunut.
Onko päivitettyä ratakarttaa saatavilla jos näin on?

5
Välinekeskustelu / Vs: Korvaaja tälle kiekolle
« : 04.05.17 - klo:21:25 »
Morrrjensta. Mikäs nykyään olis paras lätty korvaamaan Swirly AJ Star tiipparia?

6
Varmaankin draivissa ristiaskeleet, silloin loksahti monta asiaa kohdalleen. Terävä vetokin tuli heti luonnostaan.
Putissa muutamakin asia; saatto, terävä liike ja tähtääminen ketjun yhteen silmukkaan.
Putissa välillä kun ihmettelee miksi ei kulje niin palauttaa perusasiat mieleen :)

7
Välinekeskustelu / Vs: Kärry bägille (DIY Projekti)
« : 07.04.16 - klo:18:24 »
Bägi on omilla olkahihnoilla kiinni tuollassessa plexilevyssä. Alaosaan viistot lovet jotta pysyy olkahihnat paikoillaan .
Itse levy on laitettu samoista reijistä kiinni kuin missä kärryn jalat on, vaihdoin vain pultit pidempiin.
Alaosaan lisäsin vielä pienen "hyllyn" tukemaan bägiä pohjasta. Sen tekasin kulmaraudasta jonka pulttasin kärryn runkoon kiinni + laudanpätkästä jonka spraymaalasin mustaksi ja koristelin komealla Trilogy-lanyardilla, eli semmosella kaulanauhalla ;)

Kärry on Englannista ja maksoi alennuksessa 15 puntaa + postit, eli halvalla pääsee.

Lopuksi Golftavaran verkkokaupasta sateenvarjopidike. Kärryä liikuteltaessa sateenvarjo on kädessä, (koska meikä on sen verran pitkä, että ei ihanmahdu tuonne alle seisomaan) mutta tuohon saa näppärästi sontikan siksi aikaa kun pelaa. Ja voi tuossa suojassa mukavasti jakkaralla istuskella jos alkaa enempi sateleen.
Tuo pussi tuossa kahvan alapuolella on armeijan ylijäämäkampetta myyvästä liikkeestä ja tarkoitettu alunperin hylsyjen keräämiseen. Tuohon menee näppärästi esim. pyyhettä, dirtbägiä, toinen juomapullo tms.


Nättiä!  8)

8
Välinekeskustelu / Vs: Kärry bägille (DIY Projekti)
« : 07.04.16 - klo:14:57 »
Liian helpoks menee urheilu.
Pyh, jos itsellä olisi varaa ja aikaa niin kyllä semmonen päältäajettava kylmälaukku ja siihen bägi kiinni olisi mahtava projekti  8)

Itse aiheeseen:
Miten Champion Beast kiinnittelit bägin kärryyn? Onko tuo golfkärry? Mitä tuli maksamaan?

9
Tekniikkakeskustelu / Vs: Apuja foreen/sidearmiin
« : 07.04.16 - klo:14:51 »
....
Tosin itelläkin huomaa että off seasonin aikana on foressa tullut wrist rollia saattoon etenkin kun koittaa heittää pitkälle. Ei hyvä ja tuntuu olla vaikeahkoa päästä eroon. Kai siihen auta muu kun treeni, koska hyvästä foresta luopuminen meinaisi yhdestä harvoista vahvuuksistani luopumista.
Itse myös aloitellut kauden ja pari kertaa käynyt radalla. Huomasin foressa aivan saman, että wrist rollia tulee jos vähänkin koittaa laittaa jenkaa.
Turhauttavaa kun tuon sai jotenkin jo toimimaan viime kauden lopulla ja nyt uudestaan perusteista liikkeelle  :-\
Mutta voimia kaikille asian kanssa kamppaileville. Itse lähden reenaamaan perusteista ja alkuun rennolla meiningillä, kyllä se sieltä löytyy kun yliyrittämisen lopettaa :)

10
Radoilla tapahtuu / Vs: Kankaanpään radat
« : 13.03.16 - klo:14:16 »
Mites 5tr / Jämillä lumitilanne etenee?

11
Radoilla tapahtuu / Vs: Sappeen lumitilanne?
« : 13.03.16 - klo:14:15 »
Ei kaiveta tämmösiä muumioita haudoista.

Pidetään Sappeen keskustelu Sappeen ketjussa:
http://www.frisbeegolf-forum.fi/index.php/topic,1474.0.html

12
Frisbeegolf / Vs: PDX kiertää Suomea 2016
« : 06.01.16 - klo:15:10 »
Mutta tämähän on hauska idea  :)

13
Tekniikkakeskustelu / Vs: Upsiketju
« : 18.12.15 - klo:21:06 »
Mieshän harrastaa lajia offseasonilla. Joku syksy bongasin Keinarilla ja kävin haastattelemassa. Upsista en tiedä paljoko menee.
Siinähän olis meille hyvä vieras foorumille  8)

14
Niin täällä se "vinkuja" eli mielipiteen esittäjä. HENKILÖKOHTAISESTI en haluaisi kellon kanssa katsoa että paljokos tää nyt jo maksaa, etenkin just jos joutuu jonotteeleen eli ei voi itse vaikuttaa nopeuteen. Olisi edes vaihtoehtona joku päivämaksu, tai 20€/5 tuntia tai jotain. Ymmärrän että sitten siellä saattaisi tulla ruuhkaa jos jengi jää venumaan jonnekin. En ole tilaa nähnyt joten en tiedä miten porukka liikkuu. Sellainen oletus minulla vain on (luulo sitten, kai? tai vinkuna?) että aikaperusteinen veloitus ei tässä ole paras. Ei jossain bouldersalilla/parkourmestoissa jne. ole aikarajaa täällä PK-seudulla ainakaan näkynyt.

Huomiona nyt se että itse en asu niin lähellä että voisin verrata tuota johonkin päivittäisen harrastamisen hintoihin. Tai että kausikortissa olisi järkeä mulle.
Koitin tässä keksiä jotain vastaavanlaista lajia ja mieleeni tuli minigolf, pitäisikö tällekkin radalle keksiä jokin kiertomaksu?
Sillon ei paljoa voisi väylälle availla useampaa kertaan, tai ainakin käsittääkseni minigolf paikoissa pelataan kerran väylä ja siirrytään seuraavaan.

Tuo on kyllä totta, että mikäli joutuisikin kunnolla jonottelee, niin voisi tikittävä kello alkaa ketuttamaan.
Näen jotenkin silti, että paikalle jäisi huomattavasti enemmän jengiä notkumaan jos olisi 20€/5h tms. päivämaksu ja rata ruuhkautuisi enemmänkin.

Tämähän on tietenkin kaikki vain spekulointia ja aika varmaan näyttää sopiiko tuntiveloitus tuollaiselle toiminnalle, jos ei sovi niin toivottavasti yrittäjä kokeilisi jotain muuta tapaa toimia. En usko että vielä läheskään kaikki potentiaaliset asiakkaat ovat kuulleet kyseisestä paikasta.

Tai sitten olen aika itsekäs, kun ajattelisin itseni kympin/parin kertamaksulla jäävän hengailemaan pitkäksikin aikaan fribailun merkeissä hyisenä pakkaspäivänä.

15
Aikalailla sama palaute tuli sanottua siel jo livenä. Mut siis vaikka mitä tossa mulla ja foorumilla lukikin niin EHDOTTOMASTI kannattaa siel käydä, oli se vaan niin kivaa silti!!! :) Ja tosiaan, jos asuu lähistöllä ni siel on uutuuttaankiiltävät TARGETit oottelemassa putteja ja kausikortilla kyllä saa putit kuntoon varmasti talvena aikana...

Tosiaan joskus piti sulkkista pelailla se tunti tossa liikuntakeskuksella Ylöjärvellä... Tais olla kahdelta henkilöltä lähemmäs 40 euroa tunnilta. Siinä vähä perspektiiviä.

Väylät vaan loivemmiks ja enemmän esteitä yms oksia sinne sekaan ni avot... Tulee käytyä uusiks joskus kyl..
Vielä juurikin tuohon hintaan palaillaa lisäperspektiivin muodossa, sillon tällön tulee keilailtua =39€ /h ja näin talvisin tulee pelailtua snookeria =14€ /h (okei, juuri löydettiin kaverin kanssa paikka missä snookeria pääsee 5€/h pelailemaan, mutta se olikin suuri löydös!). Joten en edelleenkään voi ymmärtää tuota 6€ tunnista valittamista ;)

Itselläni tosin ei talviaikaan juurikaan ole hinkuja reenata friban merkeissä, koska olenkin enemmän ratabongari-tyyppiä kuin kilpapelaaja, mutta jos jossain Pirkanmaalla pääsee hallille draivailee ilman pelkoa sivullisiin osumisesta / tuomaan oma korin ja puttailemaan halvemmalla kuin 6€/h niin saa laittaa viestiä inboxiin.

Mutta kyllä silti jätkän tekstistä näky että oli hintansa arvosta ja tykkäsit, tai enemmänkin, olostasi kyseissä paikassa  :D

Sivuja: [1] 2 3 ... 53