Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lassi

Sivuja: [1] 2 3 ... 98
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Lassin jupinat (Tomoottajat)
« : 06.05.19 - klo:23:10 »
Loooooossiiii, päivitä tätä joskus.
Viimme vuanna kävin ainaki viis kertaa rykimäs ja tänä vuanna jo kahdesti. Varmaan juhannukseen mennes taas uusiks.

2
Radoilla tapahtuu / Vs: Kankaanpään radat
« : 23.03.16 - klo:07:07 »
Lunta on. Jäätäkin on.

3
Meinasin lähinnä, että jos ilmottautumisen ja itse kilpailun välissä olisi ollut enemmän aikaa, niin olisi kerinnyt lisäämään kolmannen vaiheen ilman rajaa. Ja muutenkin pidempi väli tuossa vähentää td:n hässäkkää.

4
No ainakin tolla ratkasulla saitte karsittua 900+ porukkaa kisasta. Vähemmällä säädöllä selviää, kun pistää lyhyemmän ilmottautumisajan ja jättää pelivaraa itselle ilmoittautumisen ja itse kisan väliin.

5
Treenipäiväkirjat / Vs: Lassin jupinat (Tomoottajat)
« : 09.02.16 - klo:21:45 »
Loooooossiiii, päivitä tätä joskus.
Eipä paljoo o kerrottavaa, muutaman kerran hallis käyny heittääs verkkoon ja puttailemas. Ja kotona ottanu vähän puttia, mitä tos eteises ny pystyy 7,5 metristä puttaan. Plus kerran kävin factoryllä voittaas pepperiltä pari sandelsia jylys ja radalla  ;D

6
Mikä aiheuttaa air bouncen? Nokkakulma?
Pysty nokkakulma ja/tai pystysuuntaisesti kaareva (u:n muotoinen) veto

7
Frisbeegolf / Vs: Sääntöaiheisia kysymyksiä
« : 28.06.15 - klo:15:17 »
Onko ratojen omille väyläkohtaisille ob-säännöille jotain rajoitteita? Tyyliin "korin takana olevalta OB-alueella jatketaan siitä mihin kiekko jäi ja tulokseen lisätään +1."
Virallisissa kisoissa tuohon täytyisi ainakin hakea PDGA:n tour managerilta hyväksyntä. Oliko USDGC:ssa vai jossain ainakin juuri tuollainen sääntö käytössä eli periaatteessa sen pitäisi mennä läpi.

8
Frisbeegolf / Vs: Sääntöaiheisia kysymyksiä
« : 28.06.15 - klo:14:12 »
Ei ole harjoitusheitto vaan valinnainen uusintaheitto jos samalta heittopaikalta heittää uudelleen sanomatta mitään.  Eli jos isompia sanomatta vaikka tiiltä heittää toisen, niin se on silloin valinnainen uusintaheitto eli kolmas heitto. Jos tämä tulkittaisiin vain harjoitusheitoksi niin silloinhan kolmas lähtisi siitä mihin ensimmäinen heitto pysähtyi. Ja ainahan tulkitaan sen mukaan mistä tulee isoin rankku. Sitten jos vaan jostain randomilta paikalta nakkelee niin voidaan puhua harjoitusheitosta.

9
Frisbeegolf / Vs: Sääntöaiheisia kysymyksiä
« : 28.06.15 - klo:12:28 »
Lainaus käyttäjältä: andyando
Käsittääkseni toi merkkaus menee niin että voi heittää kiekon takaa tai pistää markkerin kiekon etureunaan kiinni.

Tarkoittaako etureuna siis koria lähempänä olevaa reunaa? Ja tarkoittaako tuo sitä, että jos käyttää miniä, saa heittää sen kiekonmitan lähempää kuin jos jättäisi heitetyn kiekon markkeriksi?

Juuri näin. Ja kun "tukipisteen on sijaittava pelilinjalla, korkeintaan 30 senttimetrin päässä suoraan heittopaikan merkkaukseen käytetyn kiekon takana", niin käytännössä tukipisteen paikka voi vaihdella pelilinjalla tuon 30 cm plus kiekon halkaisija n. 20 cm - eli yhteensä noin puoli metriä. Tätä voi monesti hyödyntää, jos heitto pitää suorittaa hankalasta paikasta.
Kannattaa tässä kohtaa tarkistaa pelilinjan määritelmä, joka ei todellakaan ole koko kiekon leveys, vaan äärimmäisen kapea keskeltä kiekkoa keskelle koria piirretty linja. Leveyssuunnassa ei siis ole pelivaraa kiekon vertaa, toki vähän pystyy pelaamaan, koska sillä ei ole väliä onko pelilinjalla eli kiekon keskilinjalla varpaat vai kantapää.

10
Radoilla tapahtuu / Vs: Kirjurinluoto, Pori
« : 16.06.15 - klo:20:58 »
Kahville pääsee välillä kun kiertää eka A1-A9 ja sitten Cotton Grillin kautta pelaamaan P1-P12  ;D

11
Frisbeegolf / Vs: Sääntöaiheisia kysymyksiä
« : 26.05.15 - klo:10:47 »
Lie siirtyy kiekon verran lähemmäs, jos sen merkkaa eli kyllä tuo on ihan mahdollista, että merkkaamatta lie on yli kympissä ja merkattuna alle. Toki jos rinkejä ei ole piirretty eikä tarkkaa mittausvälinettä etäisyyden varmistamiseen ole, niin pelaajan edulla mennään jos ryhmässä ei saada aikaiseksi yhtenäistä mielipidettä siitä, onko matka yli vai alle kympin.

12
Jos tarkempia ollaan ni maakari meni jo toiseenki miinaan, koska tiedoissa ei lue kotipaikkaa, vaan asuinpaikka  ;D

13
Voi se pohjoos satakuntaa olla.
Ei o edes sitä  :D

14
Enpä ole itse vielä missään törmännyt par-kakkoseen, niitä ei täällä pohjoisessa taida paljoa olla :D Onneksi näin, jotenkin tuntuisi erittäin oudolta neppailla tällaisiä väyliä
Unohdiks että tällä nickillä olit merkannu kotipaikaks Nakkilan, ei se nyt niin kovin pohjoises oo  8)

15
Treenipäiväkirjat / Vs: Jayn treenit ja muuta mukavaa.
« : 07.05.15 - klo:07:32 »
Mulla on sitten sun yks dessuistas, mikä jäi Kpään kisoihin.
Just eilen oli väiskin kas puhetta että kiikutetaan se vaikka taliin mukanamme.

Sivuja: [1] 2 3 ... 98