Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - VivianDargon

Sivuja: [1] 2 3 ... 16
1
Topii +
TaneT +
Aveksi +
T.Nissinen +

3
Fribakisat / Vs: Prodiscus After Easter Open 2015
« : 04.03.15 - klo:19:31 »
Mites toi toisen vaiheen ilmoittautuminen menee, kun infossa sanotaan että se aukee 10.3, mut ilmoittautumisrajat ja ehdot kohdassa näkyy, että rating raja poistuu 8.3? Kumpaa noudatetaan?

Se eka vaihe päättyy 8.3. Siinä on siis kaksi päivää aikaa maksaa ykkösvaiheessa, ennen kuin kakkosvaihe aukeaa.

Eli molemmat oikein.
Itse asiassa tuli mieleen vähän ajan päästä, kun olin laittanu kysymyksen, et noinhan se varmaan menee. Ei sitä aina kaikkee voi tajuta  ;D

4
Fribakisat / Vs: Prodiscus After Easter Open 2015
« : 04.03.15 - klo:18:38 »
Mites toi toisen vaiheen ilmoittautuminen menee, kun infossa sanotaan että se aukee 10.3, mut ilmoittautumisrajat ja ehdot kohdassa näkyy, että rating raja poistuu 8.3? Kumpaa noudatetaan?

5
Treenipäiväkirjat / Vs: Tomin Treenilogi (Tomoottajat)
« : 03.03.15 - klo:22:28 »
Tänään kauden toinen kierros Lausteella pikkuveljen kanssa. Veli tuli eilen Tampereelta "etelän leirille" joten vaikka vettä satokin, pelattiin koko kierros. Tänään meni aika paljon paremmin, kun viimeksi ja lopetinkin tulokseen +6 kahdella tuplalla ja yhdellä triplalla. Niiden lisäks ei tullu kuin 2 bogia. Kaikki plussat tuli vasta kierroksen puolenvälin jälkeen ja nyt on kyllä osa pakko laittaa olosuhteiden piikkiin. Siinä vaiheessa kierrosta oli bägi, kiekot ja varsinkin pyyhkeet jo niin märkiä, että ei kiekko meinannu oikein käsissä pysyä. Ukko itse sentään pysyi kuivana, kun oli hyvät onewayn vaatteet päällä :)
Heitot oli tänään järjestäen parempia ja varsinkin vauhdilla heitetyt ei enää lähteny nokka ylhäällä ja tähtäyskin oli pääosin kohdallaan. Kaks kertaa tosin tapahtui jotain aivan kummallista. Väylällä 5 hain hysseflippi avausta sweet spottiin. Kiekko lähti flättinä korkeelle ja hetken päästä käänsi itsensä melkein rolleriksi, päätyen melkein dropparille!?!? Heitto ei tuntunut mitenkään oudolle, enkä huomannut mitään muutakaan ihmeellistä, eikä huomannut veljenikään.  :o Samanlainen tilanne kävi väylällä 13.
No joka tapauksessa, saatiin molemmat arvokasta reeniä vaikeissa olosuhteissa pelaamisesta ja sain myös huomata, että ahkera reenaaminen alkaa näkymään pikku hiljaa tasaisempana pelinä. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja kesää.

Illalla vielä vähän puttireeniä.

6
Treenipäiväkirjat / Vs: Tomin Treenilogi (Tomoottajat)
« : 27.02.15 - klo:19:44 »
Tänään käytiin Lausteella pelaan kierros, Aulun Tapanin kanssa. Rata oli ihan semi pelattavassa kunnossa, ja muutamissa paikoissa pääsi heittään oikein kovaa, niin kun kesällä. Radan kunto olikin sitten ainut hyvä puoli kiessissä, meinaan peli oli aika kauheeta. Draivit pikkusen tehottomia, nokka ylhäällä ja tähtäyskin piirun verran pielessä joka suuntaan. En esim. päässy 22 väylällä ulos mettästä, edes kolmannella heitolla  :-[

Putissa olikin sitten hyviäkin puolia. Voimaa oli ja rohkeutta putata kovempaa, kun aikasemmin oon putannu niin, että putteri on jaksanu just ja just korille asti. Putit lähtikin muuten hyvin, mut varsinkin alussa kaikki oikeella ja pahasti. Pahimmillaa jopa metrin ohi laitteesta ja vielä melko läheltä putatessa. Loppua kohden lämpes ja alko osuun paremmin, ei vaan auta, kun draivi ei toimi.

Jossain kohtaa kiessiä otinkin tavotteeks saada edes yksi pirkku koko kiessin aikana ja sen sitten sain väylältä 19. Kiessin ainoo pirkku  :D Loppua kohden, kun Aulu alko kiristään tahtia, jäin jälkeen niin pahasti, et lopetin tulosten laskemisen, mut tais painua johki +11-13 paikkeille. No kait ton voi laittaa kauden ekan kunnon kierroksen piikkiin (Eihän sitä oikeesti voi, mut nyt vaan reeniä reeniä, koska tollanen tulos ja peli ei ole missään tilanteessa hyväksyttävää!!).

7
Treenipäiväkirjat / Vs: Tomin Treenilogi (Tomoottajat)
« : 26.02.15 - klo:14:03 »
Pariin päivään, en oo reenannu muuta kun puttia.

Tänään kuitenkin aamulla kävin Kaarinan kiertään kerran. Ihan hyvää peliä ja tulos aika perus -3. Varsinkin foressa ja putissa huomaa kehitystä tapahtuneen.

Koti matkalla päätin poiketa Lausteella kattomassa tilanteen. En heittänyt siellä ollenkaan, mutta kävin kakkosen tiillä kattomassa tilanteen ja lunta ei näkynyt kun siellä täällä muutama läntti!! Märkää on tietysti, joten kohta varmaan taas alkupään väylät kannattaa jättää rauhaa, jotta kuivuu jossain vaiheessa, ettei tarvi mudassa heittää koko kesää  ;)

8
Lisätty kiekkoja!

9
Treenipäiväkirjat / Vs: Tomin Treenilogi (Tomoottajat)
« : 25.02.15 - klo:15:11 »
Joo vähintään toinen tii on auki. Väylillä on välillä aika pahasti jäätä, joten varovainen saa olla.

Torstai tai Perjantai aamuna vois lähtee taas pelaileen. Seuraks saa tulla!

10
Treenipäiväkirjat / Vs: Tomin Treenilogi (Tomoottajat)
« : 24.02.15 - klo:01:01 »
Tänään päivällä kävin kiertään Maskun kerran läpi. Ajatus oli mennä katsomaan, joko siellä pystyis pelaan, niin en pitänyt kauhean tarkkaa kirjaa tuloksesta. Tais mennä +2 tai +3.

Illalla vielä JYLY:n puttireeni ja meni hävyttömän huonosti. Ei jaksanu keskittyä. Pisteet 444. Toivottavasti tosta ei alemmas mennä koskaan  :D

11
Treenipäiväkirjat / Vs: Tomin Treenilogi (Tomoottajat)
« : 20.02.15 - klo:13:36 »
Tänään käytiin aamusta Pirkkahallilla veljen kanssa. A-hallissa valmisteltiin jotain kisoja, joten se oli pois käytöstä, niin mentiin B-halliin puttaileen. Pari kertaa vedettiin läpi JYLY:n puttireeni ja oli kyllä mukava. Tänään ei väsyttänyt, niin kun viime kerralla ja putti tuntu taas hyvältä ja normaalilta. Voimaakin oli hyvin. Pisteitä sain ekalla kerralla 492 ja tokalla 558. Kerran sain tokalla kerralla kaikki 5 sisään 10 metristä. Kertaakaan en joutunut 5 metriin ja vain muutaman kerran 6 metriin. Suurimman osan ajasta vaihtelin 7-9 metrin välillä. Hieman tarvis paremmin putata, mutta sehän ei vaadi kuin reeniä lisää  ;D

12
Treenipäiväkirjat / Vs: Tomin Treenilogi (Tomoottajat)
« : 19.02.15 - klo:18:08 »
Tänään taas aamulla 30 minuutin lenkki korkealla sykkeellä. Rupee pikkuhiljaa huomaan, että kunto kasvaa, kun pystyy juokseen pidempiä lenkkejä samassa ajassa ja samalla syketasolla, kun ennen. Muuta ei sit tänään kerkeekkään, kun opinnäytetyön suunnitelman pitää olla valmis tän viikon lopussa. Mutta sitten pitäis olla pari kevyempää viikkoa koulussa, niin pääsee reenaan taas kunnolla.

Laitetaas tähän loppuun viä pohdintoja ens kauden tavoitteista, kun se kevät sieltä kohta tulee. Eli ensi kauden päätavoite on nostaa rating tarpeeksi korkealle, jotta kesällä 2016 en sen takia joudu jäämään kisoista pois. Tämä tarkoittaa, että tällä kaudella kisataan niin monia isompia kisoja, kuin vain mahdollista, jotta pääsen näkemään oman tason verrattuna suomen kärkeen ja samalla nostamaan ratingin niin korkealle kuin mahdollista. Tällä hetkellä itseluottamusta ei puutu, mutta tavoite olisi pitääkkin itseluottamus korkealla ja uskoa itseeni sekä taitoihini. Järkevällä tavalla tietenkin, tiedostaen omat mahdollisuudet ja puutteet erilaisissa tilanteissa.

13
Treenipäiväkirjat / Vs: Tomin Treenilogi (Tomoottajat)
« : 18.02.15 - klo:13:39 »
Lähdinpä kuitenkin eilen vielä illalla muutaman kaverin kanssa pelaamaan tennistä 1,5 tunniksi. En oo tennistä pelannut muutamaan vuoteen ollenkaan, joten meni hetki, että sai edes jonkun näkösen lyönnin aikaan. Toimii myös hyvin kunnon kohotuksessa, kun saa juosta ympäri kenttää.

Tänään klo 9 Pirkkahallille, veljen kanssa. Lähäriä, puttia ja foree reenattiin A-hallissa. Oltiin molemmat väsyneitä, joten kaikesta tekemisestä puutui terävyys ja viimeistely. Putti oli varsinkin hukassa. Jotenkin ei vaan tuntunut normaalilta, eikä saanut voimaa ollenkaan, vaikka just viimeks sanoin että tarttis alkaa puttaan kovempaa. Mutta näitä päiviä tulee ja niistä täytyy vaan selvitä. Loppuviikosta vois mennä vielä hallille ja kokeilla JYLY:n puttidrilliä. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja antais raakaa dataa, jota sitten analysoida  :D

Mutta hyvää ja kaunista kevät päivää kaikille. Nauttikaa munkin puolesta auringosta, mulla kun menee koko päivä kirjaston uumenissa opparia tehden  :(

14
Treenipäiväkirjat / Vs: Tomin Treenilogi (Tomoottajat)
« : 17.02.15 - klo:15:48 »
Tänään vain tunnin lenkki kylmässä ilmassa. Huomenna taas pirkkahallille aamusta, kattomaan pääsiskö A-halliin reenaan lähäreitä ja foree.

15
Treenipäiväkirjat / Vs: Tomin Treenilogi (Tomoottajat)
« : 16.02.15 - klo:13:31 »
Tänään klo 10 pirkkahallille, jossa aluksi tunnin verran puttia kympistä. En pitänyt mitään kirjaa, vaan yritin keskittyä jokaiseen puttiin kunnolla. Tuli myös huomattua, että puttaan kovin hiljaa, joten monet putit jäi alarautaan tai sylkäs ketjuista pihalle, jos meni hieman sivuun. Tarvii alkaa puttaan hieman kovempaa ja rohkeemmin.

Puttailun jälkeen vielä puntti reeni, B-hallin salilla, jossa jalkaprässiä, dippiä, leuanvetoa, istumaan nousuja, lankkua ja pystysoutua.

Sivuja: [1] 2 3 ... 16