Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Flick Maniac

Sivuja: [1] 2 3 ... 324
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 19.08.20 - klo:10:21 »
Ööömm...Liittyykö tämä jotenkin siihen Rättyän ja parinsa pari-SM sohellukseen? Jos liittyy niin kiinnostaisiko avata mistä siinä oli kyse? Jotain draamaa näytti somessa olleen mutta en jaksanut jahdata juonenpätkiä, saisiko tähän refraatin?

Muoks. Ettei sittenkin ole kyse eräästä toisesta... Hämäsi vaan kun Niko mainittiin. Ehkei tuo auennut kaikille muillekaan

2
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 24.07.20 - klo:12:02 »
Minusta se on hyvä sellanen head check että kun oot räpistellyt just useampia vaikeita väyliä heitetään eteen pakkobirkku. Vaihtelu on hyvästä. Vaikka kyllä Tampereella sitä riittävästi on. Ehkä puuduttavimpia ratoja on sellaset mis kokoajan tulee n. 130-metristä par kolmosta joissa ei hirveemmin ole mitään mieleenjäävää tai vaihtelua/korkeuseroa tai mitään.

3
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 14.07.20 - klo:20:38 »
Olisi se varmaan "kiva", mutta ehkä vaatimus olisi kohtuuton. Kyllä pelaaja itse voi selvittää onko mahkua, ja jos ei, yytsiä kartalta lähimmän neppiradan tai kentän missä heittää.

4
Radoilla tapahtuu / Vs: Pääkaupunkiseudun radat
« : 19.06.20 - klo:15:14 »
Näyttää Röyläntupa ilmestyneen sivustolle. Kartta ei hirveästi kerro etäisyyksistä, jotain korkeuseroa kai on olemassa? Että onko putterit mukaan vai millä tuonne pitäisi varustautua jos käy bongaamassa?

Ristikivelle avataan uusi layout hieman eri paikkaan tuossa joskus juhannuksen jälkeen tiettävästi, joten eiköhän radan tiedot päivity myös silloin. FGCH eli Hyrylän seura tiedottanee lisää facebookissa kun pelattavissa.

5
Radoilla tapahtuu / Vs: Pääkaupunkiseudun radat
« : 04.06.20 - klo:16:17 »
Ilmotusta sisään vaan, sen voi tehdä kuka tahansa. Osoite ja ratakartta on jo hyvää tietoa.
https://www.roylabodom.fi/2020/04/10/roylantuvan-frisbeegolfkentan-vaylat-saannot/

6
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 10.05.20 - klo:10:44 »
Good luck. Tohon löytyy vapaaehtoisia päivystäjä varmasti pilvin pimein.

7
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 19.03.20 - klo:21:05 »
Saati kohta kun joka toinen on lomautettuna. Pitää varmaan lähtee umpimettään painaan kiekon kanssa. 54 heittoo yhteen suuntaan (18 väylää par 3) ja toiset takasin.

8
Fresbee golf - vuoden 2020 hittilaji  ;D

9
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 25.02.20 - klo:11:33 »
Discgolfguy on kyllä nopeasti saanut videoita pihalle. En nyt silti eri tahdista puhuisi, sillä FPO kiessi loppuu paljon ennen MPO:ta. Sit Suomessa tulee vielä yö väliin niin tuntuu ehkä siltä että FPO on next day ja MPO on vasta kahden päivän päästä, mutta paljon eroa noilla ei todellisuudessa taida olla.

Alessa pitäisi kyllä käydä. Krokhol taisi olla se Norjan kruununhelmi. Nyt kun Järva on edelleen kai vähän auki, niin pitää mennä merta edemmäs kalaan. Kyllä sitä Ruotsissakin riittää vielä muita bongattavia.

10
Mäki tsekkaan lähinnä Arin ketjun. Ja nyt sun. Omat kirjottelut on kyl minimissä. Ei maha mittää.

Kaikkee hyvää fribavuoteen, NDGEssä nähdään :)

11
Treenipäiväkirjat / Vs: Pyhän Mikaelin pelit
« : 08.11.19 - klo:11:14 »
Dänks. Videotahan löytyy jo jonkinverran Youtubesta, ainakin rataesittely sekä joku kisavideo mistä saa vähän kuvaa väylistä. Toki korkeuserot latistuu kuvassa paljonkin, siellä on melko eeppistä settiä tiedossa. :)

12
Treenipäiväkirjat / Vs: Pyhän Mikaelin pelit
« : 07.11.19 - klo:12:23 »
(tapahtunutta edellisessä jaksossa)
Sankarimme on etuyseillä siis jo kymmenen päälle. Selättääkö hän ongelmansa ja onko helpompi takaysi oikotie onneen?

10: Tähän oli suora midariavaus maalattuna kuten ennenkin. Kaksi kertaa olikin suora, vikalla kierroksella vähän löysä jätti siihen feidiäkin, mutta se ei haittaa kunhan ei alas asti mene. 1 ja 3 kierroksilla lähärit ei mennyt putille asti mutta helpot paarit. Toka kiessin yksi valonpilkahdus sattui tähän, kun FD3 fleksasi liikaa korin oikealle. Oli täpärästi ringissä, mutta rinteen päällä, varmaan jonkun 4 metriä korin yläpuolella. Ranneneppi löysi kuin löysikin korin pohjalle.

11: pitäisi olla aina birkku mutta hiljasta oli. Gator meni vitoseen ekalla kiessillä, birkku. Tokalla rapisteli oksia ja jäi vajaaksi, vaihdoin Spirittiin kolmoselle, ja se meni puuhun. Tuossa pitää aika julmaan kulmaan leipoa fore, koska jyrkkä kurvi, ylämäki, ja vielä puiden päälle pitäisi päästä.

12: Tähän tuli pelikirjanvaihdos viime kerrasta. Mandon ylärima on varmasti laskenut, sillä nyt helpoimmalta tuntui hitaalla draiverilla fore. Sen verran kivikkoinen griinikin on että mitään älyttömiä liitoskippejä siitä ei pitäisi tulla. Eka kiessillä missasin lyhkäsen putin, tokalla olin turhan kaukana hakeakseni sisään, ja kolmosella oli vielä se korinviereinen puukin edessä. Helpot kolmoset siis pois.

13: Yks lemppariväylistä, saa leipoa hanat sinne laaksoon. Kunhan ei jää matala puihin eikä oikealle niin kaikki käy. Aika lähelle pitäisi kyllä päästä jos kakkosta halajaa. Yläpuolelle jos jättää yhtään mittaa puttiin, saa kyllä kuolemanpaikan. Yhden kolmosen jouduin pelastamaan sieltä jollain kutosen kuolemanputilla.

14: Tääki vähän jännä kun viime käynnillä en päässyt millään lähelle koria, ja treeneissä painelin nikkorampagella pitkäksi ihan huolella. Eka kiessillä DD3 lähti liian flättinä ja oikeelle ja päätyi ihan alas asti. Eipä sieltä ollut korille pääsyä. Toka kiessillä nikkorampage oli matala mutta aika loisto skipillä pääsi ringin reunalle. Siitä korin all... eipä kun joule liikaa tehoa, ja pomppasi korin vierestä alas. Taisin joutua aika taikaheiton laittamaan sieltä vielä edes bogiin päästäkseni. Kolmoskiessillä meni pitkäksi se rampagehysse ja eikö just puun taakse niin että ihmeellinen lonkkaputti katolleen gatorilla oli ainoa järkevä teko. Silti kuumotti sellanen lyhyt putti. Kyllä tästä kolmoset pitäisi.

15: Pelikirjan vaihdos suorasta midarista forehysseen. En tiedä miksei aiemmilla käynneillä muka ole tuo toiminut, ihan no-breineri. Taisi olla joka kerta about sama tulos, eli vähän vajaaksi n. 6-8 metriin. Ekalla kiessillä laitoin sisään, tokalla kävi kivat: missi oikealta, ja puun ympäri alas mistä ei ollut mitään tehtävissä. Hitto että hatutti. Kolmoskiessillä ei vain maistunut osua se putti.

16: Tämäkin olevinaan vähän helpottunut kun tuntui tehot riittävän paremmin yli. Korilla vaan tulee töhötettyä. Kakkoskiessin about 4 metrinen par putti oli liikaa sekin, ylä-alarauta-ulos. Kolmoskiessillä kiehahti. Avaus oli pisin ja foreantsa siitä melkein pönttöön, 5-6 metrin putille yläpuolelle. Laiska missi alle, ja jotenkin ihmeessä pystyy kääntymään pystyyn siitä ainoasta betonin raosta mistä mahdollista, ja kasin putille ylämäkeen. Melkein saan mutta ihme ettei rollaa enempää. Meni hermot ihan totaalisesti.

17: Parhaiten pelattuja väyliä. Lämät DD3 fleksi sinne vaan. Ekalla kiessillä seiskan putti piikkipensaasta (eli sen takaa) yläpantaan. Kakkoskiessillä olin about 15 sentissä. Kolmosella leivoin 16 väylän tapahtumien jälkeen kiekon ihan raivona sinne kallioseinään korin taa josta rolli vitoseen, ja putti meni ihmeen kaupalla sisään. Silti hatutti edelleen ihan täysillä.

18: Helpoimpia väyliä etenkin nyt kun tielle tai yli oli melkeinpä automaatio. DD3 fleksillä lämät toki. Eka kiessillä olin ehkä vitosessa ja munin putin. Toka kiessillä oli 17 nostoa lukuunottamatta niin surkea putti etenkin loppukiessistä että päätin jo ennen kiekolle tulemista että jos on yli vitosessa en aio putata. Poolikaverit ehkä vähän ihmettelikin kun kävelin vaan kiekolle kutoseen ja neppasin draiverin alle. Kolmosrundilla olinkin jo sit taas nostolla.

Takaysit siis yhteensä 1 alle, enempäänkin selkeet mahkut. Paljon helpompi puolisko radasta ihan selvästi.

https://discgolfmetrix.com/1052135

Kierrokset siis +1, +5 ja +3. Ratingit 893, 871 ja 873. Se pari heittoa huononi ihan oman tekemisen puolesta 2 ja 3 kierroksilla, ja loput perjantain tuulen sekä lauantain sateen ansiota. Lisenssiä mulla ei enää olekaan, mutta jotain tollasta 870 tasoa se oli silloin ennenvanhaan. Pelasin MA1:ssä koska parempi lähtöaika suhteessa kämpän muihin asukkeihin. MA3:sta minkä voitin viime käynnillä olisi tullut muistopalkinto kolmossijasta, että ei se nyt niin surkeeta ollut (tosin MA3 taisi pelata vielä pahemmissa keleissä aiemmin, mutta tää on nyt muutenkin spekulointia).

Toi rata on sellanen että missään ei oikeestaan tarvisi bogia ottaa, edes vaikka mokaa yhden heiton (kunhan se ei ole par-putti). Etenkin par neloset on sen verta helppoja. Pakkaselle pitäisi muutama heitto kyllä saada. Mutta tollasella putilla mitä oli koko viikonlopun, ei kyllä ansaitse. Tuuli ja sade toki vaikuttaa. Musta oli kyl kivaa taistella tuulessa heittojen puolesta, mut putista se teki entistä tuskaisempaa. Sateesta en luullut että olisi vaikutusta, mutta kyl 7 ja 8 väylät meni ihan suhaillessa puolivaloilla, en oikein käsitä mitä ihmettä siinä edes tapahtui. 10 epäonnistunutta heittoa peräkkäin on kyllä aika käsittämätön suoritus.

13
Treenipäiväkirjat / Vs: Pyhän Mikaelin pelit
« : 06.11.19 - klo:16:26 »
Käydääs nopsaan Fuengirola Open läpi ihan väylittäin.

1: 2,3,3 Jännä kun 1,5v sitten ei päässyt muka millään hyssellä ympäri puusta, ja nyt meni joka kiekalla pitkäksi vaikka koitin heittää hitaampaa jyrempää kiekkoakin. Eka kiessillä oli sen verta lähellä että vaikka jännitti kisan eka putti, sain sen sisään.

2: 4,4,4 Tähän pitää kyllä sössiä kunnolla bogiin, mut tuntu että ihan ei rinkiin pääse foreavauksen jälkeen (ellei sit sinne ylös tielle ehkä). Seuraavan kerran Mijasissa pitää kyl treenaa millasta antsaa tuonne kelpaisi painaa että saisi kakkosheiton korille helpommin.

3: 5,4,5 Selkee alisuoritus. Kyl tässä pitäisi saada kans par vähintään aina. Avaukset meni ihan ok, tosin kolmannella kiessillä flippasi oikealle mutta joulukimmoke takas tielle. Täs on vähän se ongelma että lie on monesti jossain piikkipuskassa joka olevinaan häiritsee jatkoheittoa, mut pitäisi se kolmas silti saada milliin. Nyt ei vaan pystynyt.

4: 3,3,3 Tasaista, ja tuolla ei häviä fieldille. Vaihdoin kaverien suosituksesta suoran midariheiton forelle (Spirit fleksinä) ja joka kerta olin etuvasemmalla ringin reunalla. Ei todellakaan runattava paikka, mutta varma par aina kun siitä pistää Gatorin katolleen korin alle.

5: 4,5,4 Kahdella forella pitäisi olla mukilla, mutta ei vaan maistu. Toka kiessin kova tuuli flipautti kiekon hevonkuuseen, ja sieltä olikin aika duuni päästä korille. Olin silti par putilla mutta kova tuuli ei antanut sitäkään.

6: 3,4,3 Tää olis kiva birkuttaa. Vaatii vaan pitkään suoraan lentävän heiton ennenkö feidaa. Eka kiessillä olin n. 11 metrissä. Tokalla olin puskan takana about 25:ssä ja heitin midariantsan forella ketjuihin. Toki siitä rullasi tietenkin sen verta kauas että bogi siitä napsahti.

7: 4,4,6(!) Hitto että jäi nakertaan tääkin. Sen verta kuitenkin itekin saa avauksella yleensä mittaa ettei pitäisi olla mahdotonta saada kakkosta kupille. Tuppaa vaan silti jäämään sen verran kauas että näillä puteilla ei siitä birkkua oteta. Vika kiessin suoritus oli kyl surkeeta. Avaus käänsi hevonkuuseen oikeelle, kakkosheittoon piti stänssin takia hakee fleksifore mut siitä jäi fleksi pois. No, seuraavalla oltiin kuitenki putilla, arvaatte menikö, bogiputti jostain nelosesta meni tietenkin putkesta pystyyn ja takaketjujen läpi ulos. Ei voinut hitto kun nauraa että jaaha tällästä.

8: 5(!),3,4 Ei pitäisi olla näin vaikea. Kaikenlaista töhötystä. Ekalla tuli liian vähän fleksiä ja jäin rinteeseen ylös. Katoin että tosta kun neppaan korin viereen puskaan jää nosto. No, meni vähän löysäksi, eli ei jaksanut puskaan, mutta sen sijaan jaksoi lähellä nollaenergiatilaa siitä 2m päässä korista nousta kuitenkin pystyyn, ja rollia rinteeseen. Eikä se riitä, vaan haarautuvan puun keskelle sen taakse. Ei oikein mitään tapaa korille. Roikutus siitä yli ja yksi missattu ylämäkiputti tekee vitosen. Jumankavita! Tokalla missasin vähän linjan, mutta jäi kuitenkin ylös. Vikalla kiessillä koko kortti pelas jotain alle 800-rated golffia eikä varmaan yhtään hyvää heittoa. Tätä pitää kyl hinkata. Pitäis olla kuitenkin birkkuväylä.

9: 3,5,3 Aiemmin vaikeahko väylä valikoitui nyt isoon fleksiin DD3:lla. Tosin kakkoskiessillä kippasin kiekon sinne helvetinrotkoon ja heitin jo varaheitonkin putille. Toki kiekko löyty piikkipuskasta jonka takana about 70 asteen rinne. Jotenkin sain itteni sinne survottua tosin heitto oli täyttä kuraa ja päätyi puun taakse, josta olisi pitänyt päästä nostolle mutta paskanmarjat. Kolmoskiessin avaus oli periaatteessa menossa korille ennen osumistaan siihen käppyräpuuhun. Luulen kyl että se olisi vaan ottanut megaskipit huishiiteen, että se ja sama.

10: ----> jatkuu seuraavassa jaksossa.

14
Radoilla tapahtuu / Vs: Frisbeegolfkenttä Kaatis, Vihti
« : 14.10.19 - klo:20:09 »
Nyt kun syysmyrskykin oli ja meni, ja en kyennyt siellä käymään tai ketään asialle lähettämään, niin kyselisin vielä näiden kiekkojen perään.

Se on edelleen vähintään vitosen plus postit per lätty, jos esim Jani tai Ari viitsii kopilla pyörähtää ja vilkaista onko löytynyt. tarjous voimassa myös kenelle tahansa muulle kuka tätä lukee. Voin pistää seuralle tahi suoraan henkilölle, kuin vaan, jos löytyy. viesti tänne toimii tai suoraan tuohon 0453154670 tekstari tai whatsapp

Koodia: [Valitse]
rusehtavan swirly roaming thunder CD2 rainbow stämpillä
turkoosi Leo Piironen FD2 tähtiholofoililla
molemmissa numero 0453154670

15
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 06.10.19 - klo:11:40 »
Yep. Olen itsekin treenannut draivia nurmella sekä aidolls että teko- samaan aikaan futaajien kanssa. Pitää vaan kattoo että on silti turvallista ja kaikki mahtuu. Jos ei oikein enää mahdu saati jollain alkaa varatti vuoro, väistyn tolkun ihmisenä tietenkin. Ihan jo sillä että oma väline sattuu enemmän osuessaan, ja toiseksi oma yksilötreeni vie suhteettoman paljon tilaa vs useamman toisen lajin harrastat yhdessä.

Fribasuomi keskusteluista en ottaisi pulttia. Mulla on siellä muutamakin kategoria ihmisille, suoraan estämäni henkilöt joiden tekstit menee kaikkien rajojen yli ja kenen kanssa en halua vaihtaa sanaakaan, vähemmän sekot joita en ole blokannut mutten ota kyllä tosissaankaan, sit normaali ihmiset, muuten vitsailijat, muutamat kovat keskustelijat jne. Ylipäätään muutenkin netissä koitan olla triggeröitymästä mistään. Ne on kuitenkin vaan ihmisensirpaleita virtuaalisena siellä. Ja silloinkin kun saatan joskus kuohahtaa kirjottamaan vastaan jotain 9/10 kerroista deletoin viestin. Hittooko sillä voittaa, eikä todellakaan tarvi todistella tuntemattomille netti-ihmisille mitään.

Sivuja: [1] 2 3 ... 324