Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jauza

Sivuja: 1 ... 27 28 [29]
421
Käytätkö Korrekin kiilto- vai helppovahaa?

422
Välinekeskustelu / Vs: Blizzard Champion pannut
« : 22.02.12 - klo:12:59 »
Muistaakseni olen lukenut jonkun pro:n blogista, ettei alarajaa ole. Kunhan on PDGA-hyväksytty kiekko.

423
Letissin treenikuvio? En jaksanut googlettaa.

-Vastaan itse itselleni; katso ekalta sivulta...

424
Frisbeegolf / Vs: Välineurheilusta...
« : 21.02.12 - klo:23:41 »
Kirjoitan ns. puolustuspuheen. Itse ymmärrän lajiin liittyvän välineurheilun hyvin, koska aiempi laji ei sitä mahdollistanut. Jalkapallot kun lentävät kaikki samalla tavalla ja ovat pyöreitä. Kiekkojen vertailu, kokeilu, hiplailu, lennättäminen, ostaminen, varastointi yms. tuovat lajiin mukavaa lisää, etenkin näin talvisin. Mahdollistaa lajin aktiivisen harrastamisen myös talvella. Olen havainnut, että ne ihmiset jotka ostavat kaikki parhaat ja mieluiten kalleimmat varusteet heti, niin heidän kiinnostuksensa loppuu lyhyeen. Sitten kun tyydytys on saatu (kun omistaa kaiken ja peli ei suju siltikään), niin vaihdetaan lajia ja ostetaan siitä kaikki parhaimmat. Minulle se on ihan sama vaikka ekaa kerralla heittävällä on kaikki vaatteet Innovaa ja bägi on uusin Prodiscus ja draiverit blizzardeja, se ei ole multa pois. Mutta ymmärrän kyllä, että se harmittaa kun näkee sen toisen ihmisen välineinnostuksen, varsinkin keltanokan. Toinen on innostunut lajista omasta mielestään väärästä syystä. Jotkut saa fiiliksensä siitä, että harjoittelee annukkaa tuntikaupalla, yksi tuhansien puttien toistoista ja se yksi siitä, että on samanlaiset sukat kuin Locastrolla.

Lisäksi ymmärrän kiekkojen oston kun ne periaatteessa on niin halpoja. Paitsi kun huomaa kassalla ostoskorin paisuneen taas siihen 100 €:n tietämille.

Laji kuin laji, niin jos ei ole taitava, nöyrä ja omistautunut asialle vuositolkulla, niin 'ei saisi' näyttää siltä. Esimerkkeinä hevarit, purjehtijat, golffarit jne.

Niin ja mulla ei ole Innovan hupparia tai Locastron sukkia.  ;) Vielä...

425
Frisbeegolf / Vs: Suomen parhaat väylät
« : 21.02.12 - klo:22:34 »
Lausteen 2. väylä.
- kierros alkamaisillaan ja toiveet korkealla voi lähteä heittämään. Hieno maisema avautuu joka suuntaan, varsinkin syksyllä. Pyörivä tuuli tuo haastetta. Alamäkeen heitetään ja huipulta kiva katsella kiekon lentoa.

Mynämäen 6. väylä.
- Tunneli alamäkeen. Pitäisi olla varma pirkko.

Näköjään pidän alamäki-väylistä.

426
Välinekeskustelu / Vs: Bägissä
« : 21.02.12 - klo:22:27 »
P2 Dismanialta on kovassa huudossa ja monen bägissä. Osaako joku sanoa miksi juuri nyt, kun mielestäni en tavannut sitä viime vuonna juuri muiden kuin DM:n sponssatuilta. Wraithia heittäviltä kysyisin, että soveltuuko se foreihin? Kääntyykö se yli sen -1 verran, jos heittää flättinä? Noita lento-ominaisuuksia (esim. 11,5,-1,3) voisi kyllä muokata kiekkoihin muovista riippuen, koska ne lentää kuitenkin eri tavalla, ainakin tuoreena.

427
Välinekeskustelu / Vs: Bägissä
« : 20.02.12 - klo:16:43 »
4 x KC Aviar 175
-1 puttiin, 3 heittoon, eri kuluneisuuksia
1 x Glow Aviar 175
-fiilislähestymisiin, yli 10 m putteihin

2 x dx rancho Roc 175
-toinen flippiin, toinen suora
2 x KC Roc
-toinen ihanan suora ilman feidiä, toinen ylivakaa

2 x ch Teebird 171
-toinen kuluneempi, molemmat pitkiin suoriin, ns. lempikiekot
2 x star Roadrunner 171 ja 162
-flippeihin, turnovereihin ja rollereihin, joita tykästyin heittämään viime kesänä
4 x s-Pd 171, 171, 167, 169
- työhevoset! Foreihin, hysseihin, upseihin, flippeihin. Näillä pärjäis pelkästään, mut se ei olisi hauskaa heittää vaan yhtä draiveria. Kestää tuulta, eri kuluneisuuksia.
-star Eagle X 167, testissä (hieman kulunut, pitää annukan hyvin)

Enkka pituus 125m (dx Wraith), 95-105m menee aika hyvällä prosentilla. 2010 syksyllä aloitin heittelemään, Par:in tuntumassa tuloksellisesti. Bägin sisältö on yksinkertainen, koska en juurikaan heitellyt muita kiekkoja, vaikka niitä monia olikin. FD:tä olen miettinyt herkutteluväylädraiveriksi ja Destoryeria foreihin. 1,9 cm rimmit on rystyheittoihin aikast maksimilevyinen. 2,1 cm eli Wraith menisi vielä epämukavasti, mutta ei sillä tule kuin 10 metriä lisää pituutta ja tarkkuudesta ei tietoakaan.


428
Välinekeskustelu / Bägissä
« : 20.02.12 - klo:09:43 »
Eihän se ole frisbeegolf-foorumi, eikä mikään ilman In The Bag-osiota. Eli ns. varusterunkkausta näin talven ja lumen keskelle. Olis mukavaa, jos pistettäis heittäjän speksejä mukaan, esim. millä tyylillä heittää (power/spin-suuntautunut), pelikokemus vuosina, mikä on max koko rimmillä että tuntuu mukavalta tms, tms. ja rohkeimmat voivat kertoa pituutensa. On tässä oma lehmipoika ojassa; kun näkee speksit ja bägin sisällön, niin saa tällainen amatööri hyvää osviittaa, että mikä sopisi itsellekin.

Tässähän voisi esittää samalla toivomuksen legenda Alkkiomäelle: 'in the bag'- videoita Suomen huipuista. Uskon, etten ole yksin tämän toivomuksen kanssa.
Ja jotta viesti olisi tarpeeksi epäkoostunut, niin onko jollain tietoa mitä Timo Pursio heitti aikoinaan? Vai onko väärin sanoa aikoinaan, onko aktiivi vielä?

429
Frisbeegolf / Vs: Frisbeevideoita Youtubesta
« : 20.02.12 - klo:09:22 »
http://www.dailymotion.com/video/xmweqv_murdermike-presents-2011-sharktooth-open_sport/

Näissä Murdermiken videoissa voi mallioppia rollereita. Tuo jenkkien maaperä on kuin tehty niille; kova, kuiva ja lyhyt nurmikko. Eri se on keskikesällä Lausteella rollereita yrittää metrin heinikossa ;)

-Tuo linkitys on kyllä hakkereiden hommaa...

430
Frisbeemarkkinat / Vs: Myydään kiekkoja...
« : 19.02.12 - klo:22:43 »
Myyty!

431
Frisbeemarkkinat / Flx buzzz x4 *myyty*
« : 19.02.12 - klo:19:51 »
Ei enää myynnissä...

432
Frisbeemarkkinat / Vs: Ostetaan kiekkoja
« : 19.02.12 - klo:19:14 »
MVP Vector olisi käyttämättömänä, 9,8/10. First runia, flatti, vihreä. Nimi tussilla. Pistä yv:tä, jos on kiinnostusta.

Sivuja: 1 ... 27 28 [29]