Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jajvirta

Sivuja: 1 2 [3]
31
Treenipäiväkirjat / Ojasta allikkoon (TFS)
« : 03.06.12 - klo:15:48 »
Noniin. Johan sitä on frisbeegolfista kahden kierroksen verran kokemusta. Niin jotta syytähän se onkin jo reenipäiväkirjaa aloitella. Minulla kun on paha tendenssi ottaa tosissaan kaikki harrastukseni. Ei se välttämättä tarkoita, että olisin missään kovin taitava. Mutta tosissaan otetaan. Ei hampaat irvessä. Mutta sillai naama peruslukemilla. Noin kuvainnollisesti.

Opastamassa minulla oli varsinainen frisbeegolfkonkari. Herra on harrastanut lajia rapiat 20 vuotta ja kisoissakin alkoi kuulemma 18. kausi. Rata oli Tampereen Vihioja. Ei varmaan ratana vaikeimmasta päästä, mutta näin ensikertalaiselle ja ihan reiluissa puhureissa sai arvuutella, että mistähän ojannotkosta sitä kiekkoa pitää tällä kertaa kaivaa.

Mutta tuli siellä ihan onnistumisen elämyksiäkin. Tulokset oli pääosin semmosta paaria tai bougeja, ja muutama tuplabougikin. Näillä taidoilla par oli semmonen "onnistumisen elämys". Draivaaminen on aikamoista bingoa. Jää sen 20-40 metriä vajaaksi ja sivusuunnassa sitten virhemarginaali on joku 60 metriä. :-)

Tällä mennään ja näihin tunnelmiin lopetellaan.

PS. Eiköhän tällä kahden tunnin frisbeegolfkokemuksella mennä nöyryyttämään itseään johonkin viikkokisoihinkin piakkoin. Varokaa vaan. Päitänne.


32
(Sovitaan heti alkuun, että ei lähdetä ratkomaan aikamatkustamisen paradokseja vaan tulkitaan kysymys mahdollisimman myötämielisesti ja löysin rantein.)

Jos voisit matkustaa ajassa oman frisbeegolfurasi alkuun ja saisit antaa yhden neuvon [1] itsellesi, niin mikä se olisi?

[1] Tekniikka-, taktiikka-, harjoittelu-, strategia- tai minkä-tahansa-vinkin tai ohjeen tai opastuksen.

Oletetaan nyt lisäksi, että silloinen minäsi ei usko ohjeita sen paremmin tai huonommin kuin nykyinenkään. Eli neuvot tyyliin "treenaa 8 tuntia päivässä, laadukkaasti" menisivät ihan yhtä hyvin läpi kuin ne menevät nyt. Haen tässä siis näitä juttuja, että "tulipahan tehtyä juttua X turhaan neljä vuotta, olisinpa tiennyt tämän aloittaessani". Yksi toistuva teema tuntuisi olevan se, että kannattaisi keskittyä heittämään aluksi pelkästään puttereilla (tai ainakaan ei kovin monella erilaisella kiekolla), mutta en tiedä kuinka vahva konsensus tästä on ja että onko kukaan oikeasti tehnyt niin.

(PS. Jujuna tässä on nyt se, että oma tulevaisuuden minä siellä kymmenen vuoden päässä rekisteröityy pian tälle foorumille ja käy sanomassa painavan sanan mulle, jonka sivuutan tietysti täytenä humpuukina. ;-)Sivuja: 1 2 [3]