Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 13.04.21 - klo:22:29 »
Töiden jälkeen tutustumaan koskenharjun stadioniin. Uudelleen, edellisestä tutustumisesta kun on jo 50 vuotta vierähtänyt: asuin vuoden verran kentän laidalla 70-luvun alussa.

Nyt en pelannut pesäpalloa vaan treenasin putterilähäreitä. Oli kyllä aihettakin. Laitoin pari merkkiä muutaman kymmenen metrin päähän toisistaan ja heittelin edes takas. Alussa en saanut edes kympin rinkiin kiekkoja, mutta lopussa sain jo 3/5 metrin ympyrään! Harjoittelu kannattaa. Lyhyillä talviradoilla kun ei ole paljoa lähäreitä tullut heiteltyä.

Sieltä ajoi Peurunkaan kierrokselle. Alun peltoväylille ei vielä ollut asiaa, mutta muuten oli rata pelattavassa kunnossa. Eikä peli mitenkään huonoa ollut. Muutama pirkkokin tarttui mukaan.
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 12.04.21 - klo:21:16 »
13 astetta lämmintä. Eiköhän kohta lähde lumet täältä keskeltä Suomeakin. Tänään käytiin alkuillasta Honkolan koulun 6-väyläisellä neppiradalla, joka ei ihan niin neppi kuitenkaan ole kuin voisi kuvitella. Oikeasti haastavia väyliä. Tämä olikin ensimmäinen kerta kun näin ne väylät, syksyllä pelasin vain ledikisoja siellä!

Kaivoin kirjahyllystä hukkuneen Premiun Jokerin tilalle Puskaputtaajien seuranmestaruuskilpailuista saamani palkintokiekon vuodelta 2016, vihreä Ultrium Jokeri. Johan se olikin aika ottaa käyttöön, kun en oikeasti halua keräillä kiekkoja. Kierrokselle otin mukaan myös Premium Spartan, ja putteihin tietty Mercyn.

Yllättävän hyviä heittoja sain melkein kaikille väylille. Ykköselle pirkko Spartalla. Pitkä antsa. Kakkosella olin Jokerihyssellä pari kertaa pirkkoputilla. Kolmoselle pirkko Jokerilla. Neloselle pirkko Jokerilla, Vitoselle pirkko Jokerilla. Kutoselle ei pirkkoja, mutta kerran oli Spartalla hyvin lähellä.
3
Treenipäiväkirjat / Vs: Jussin rata kiertely blogi.
« Uusin viesti kirjoittanut jussi32 12.04.21 - klo:14:58 »
Julku pro +19. 9 ja 11 väylillä edelleen aika paljon lunta, mutta radan jo pääsi kiertään kokonaan. Pirkkukin väylällä 12. 

jatkossa taas tää blogi keskittyy enempi ratojen kiertelyyn enkä laita tänne jokaista kotiradan kierrosta ellei tuloksissa ole jotain ihmmeeliistä tai onnistumista.   Yks rata jonka vois kans ottaa on   lastusten koulu. Neppiradatkin kierretään.  Sitten myös hausjärvi joskus. Riuttaa en myöskään ole kokonaan pelannut. Joskus seuran kanssa kierrettiin hyvinkään radat+ riutta ja riutassa vaan loppu mehut niin en jaksanut koko rataa mennä.  Tiedä sitten jaksaisko joskus hausjärven+riutan samaan syssyyn.  Vuoristoradat tuntuu olevan itselle aika raskaita joten voi olla, että otan ne kahdesskin eri reisussa.

4
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 11.04.21 - klo:18:31 »
Talven viime henkäyksen joka tiputteli pingispallon näköisiä valkoisia haituvia taivaalta lauantai aamulla oli sunnuntai sitten jotain ihan muuta.
Linnut lauloi auringon helliessä kevätsäteillään ja ihmiset heräilivät talvikoloistaan pihoille kilvan pystyttelemään piha trampoliinejaan. Niin mekin ja upouusi grillikin ajettiin sisään.
Päätin sitten puolen päivän jälkeen että mennään nyt sitten lähiradalle kevättä ihmettelemään, vaikka tiedossa onkin että Röyläntuvan 9 väyläisellä on melko kosteaa.
Röyläntuvan rata on tuossa vajaan kahden km kävelymatkan päässä ja silti melko vähän on tullut siellä itse kierreltyä. Itse väylien muodot on ihan haastavia ja paikoin vaativat tarkkaa kättä tai todella onnistuneita kulmien hallintaa, mutta kun heittopaikat on tehty paikoin minimalistisen kokoisiksi niin ei ole oikein maistunut siellä pyöriä.
No nyt mentiin kuitenkin into piukeena yksikseen meiningillä ensimmäisellä avauksella pelataan tulosta ja sitten kokeillaan kaikenlaista.
Mukavia heittoja kiireettömästi kierrellen rataa koittaen pitää jotenkin suurimmat mudat poissa housujen lahkeista.
24 heittoa kierrokselle antoi tuloksen -5 ja yhteensä tuli varmaan se 100 heittoa tehtyä kentällä treenauksen ansiosta.
Keskityttiin kiihtyvään liikkeeseen avaus pelissä ja melko vaivattomasti kiekkoon saatiin hyvää lentoa ja paikoin pituuttakin.
Kovasti koittavat radalle saada hakettamalla kuivempaa, mutta perustat kun on puuhastelua niin paljon saavat sitä sinne myös kyntää. Nopeasti laskien noin 6 kuorma-autollista haketta oli kentälle sinne tänne isoissa kasoissa kaupunki paikalle raahannut ja paikallinen omakotitaloyhdistys sitä siellä sitten levittelee. Olisipa vaan avauspaikat tuplasti isompia niin saisi vähän parempaa tuntumaa ja pystyisi siellä sitten enemmänkin treenaamaan.
5
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 10.04.21 - klo:21:57 »
Aamulla ysiltä Äänekoski oli vielä pelattavassa kunnossa. Yhden kierroksen pelasin, sitten kävin hakemassa peliseuraa, ja vielä kaksi kierrosta lisää. Harmittavasti Premium Jokeri sukelsi seiskaväylän takana veteen, enkä saanut sitä pelastettua. Ultrium Jokeri on vielä tallessa, mutta kun se on valkoinen niin sitä ei lumikeleillä ole tullut käytettyä. Ehkä joutuu kiekkokaupoille vielä lähtemään, sillä pakko olla jemmassa joku varakiekko. Basicit ovat aivan eri kiekkoja, niitä ei voi laskea tähän. Niillekin toki on oma käyttönsä.

Kaksi hienoa nostopöröä sain samalle kierrokselle. Kutoselle ja kasille. Siinä välissä siis seiskalla hukkasin kiekon. Pari onnistumista hiukan lievitti kiekon menetyksen tuskaa.
6
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 09.04.21 - klo:08:51 »
Torstaina oli viikon ainoa aurinkoinen päivä. Sitä ei voinut jättää käyttämättä, ja kun sen tiesi, että illalla Äänekosken talvirata on ihan puuroa, sinne piti päästä päivällä. Ruokatunnilla ehti hyvin kiertää yhden kierroksen.
Huomasi heti, että on taas monta päivää vain maannut sohvalla tai istunut tietokoneen ääressä. Hyvä kun pääsin puolimatkaan ykkösväylällä! Puttaaminenkin aivan onnetonta, suorastaan luokatonta. Yhden kierroksen aikana ehti juuri ja juuri saada itsensä pelikuntoon, ja sitten olikin aika poistua. Niin se menee. Nyt olisi hyvä pakkasaamu, mutta kohta pitäisi alkaa taas lumisateiden. Ei siis tänään mitään.
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Jussin rata kiertely blogi.
« Uusin viesti kirjoittanut jussi32 08.04.21 - klo:17:29 »
Pirkkalaa tänäänkin +13.

Alku hyvin, mutta loppuosuuden uudet väylät hankalia.  Kauden eka pirkkukin kasilla ja kympillä onnistunut avaus n5m korista.  Putti kuiteskaan ei uponnut joten par siihen.

8
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 08.04.21 - klo:17:02 »
Eilen iski iltapäivästä ihan jäätävä kevät kiima kiekon perään,mutta jäi lähtemättä myöhännäis herännäisyyden vuoksi kun ei keksinyt mihin ruuhkiin olisi jaksanut lähteä.. into piukeena päivällä katsellessa kevät auringon säteitä iski mielijohde että tänään!!
Lounastauolla kotiin nauttimaan noutopizzaa ja kengät vaihtoon. Pikkubägi autoon ja töihin pikaisesti perumaan loppupäivän palaverit ja Meilahteen kierrokselle Jamon kanssa 14:15 aikoihin.
Sen verran oli hoppu että onnistui polven jumiuttamaan hieman aamupäivän palavereissa notkuessa toimistotuolilla ja lähtö pikainen että unohtui vessassa käynti. Meilahden kahvio oli tietenkin kiinni , kiitos koronalle. Pizza painoi myös vyötäröllä ahdistavasti kun tyhjennys oli jäänyt tekemättä.
Perus tuuli tuiversi hiuksia reippaanlaisesti silmille,kun näemmä kasvanut liian pitkäksi ja hiuslakkakin loppui toimimasta.
Lämpötila oli silti mieluisa +7 astetta.
Ykkösväylältä löytyi hieman mutainen lätäkön reuna,josta koitettiin vaihdilla siirtää kiekkoa väylää pitkin.. no oikealle kaatui heitto kallion reunalta alas väistäessä kalliota vauhdin pysähtyessä. Jatkot nostolla korille ja par.
Kakkos väylälle alatieltä forea heittämään ja se oli virhe! Vasen jalka liikaa vasemmalle etuviistoon ja olkapää väkisin läpi ja eipä tuntunut hyvältä ei. Heti kävellessä tuntui jo lapaluun yläosasta niskalle vievän lihasryhmän meneminen pinteeseen painaen hermoa.
Alkoi epätoivoinen taistelu sormien naksauttelun ,niskan venyttelyn ja olkapään lihasten elvyttämiseen kanssa joka johti putti pelin täydelliseen katoamiseen kun ranne vippaili lopuksi kaikki korista ohi. Muutamia kelpo fore heittoja saatiin aikaan tridentillä kuitenkin mutta hermo pinne alkoi painaa kyynärpäätä ja sormien tunto alkoi muuttua puutumiseksi. Tästä lopulta saatiin sitten loppu kliimaksi kun kiekko ei tahtonut edes kädestä lähteä ja väylällä 15 avaus oikealle 90astetta vinoon 30m heittopaikalta kun käsi ei enää auennut.. tuo hermo pinne aikaan saa lopulta sen että puutuneet sormet ei saa viestiä irrottaa kiekosta ja grippari on aika järkyttävä. Näitä on muutamia tässä nähty jo aikaisemmin Skogbyssä kun kiekko on löytynyt heittopaikan takaa..no ainakin niillä saa kelpo naurut ympärillä olijat..
Tuloksellisesti varmaan huonoin tulos Meilahden radalla vuosiin ,kun pirkot jäi tulematta ja loppuun melko hurjat plussat lopputuloksen painuessa +11 eli 59 heittoon. Kevät kierros lähinnä vitutti! Kädessä kihelmöi kaikki sormen päistä lapaluun väliin ja kotimatkalla oli pakko pysähtyä kaupoille pari kiukku kaljaa ostamaan.
Onneksi huomenna sataa vettä niin ei tarvitse murehtia muovin perään. Kasataan uusi grilli ja aloitellaan Kevät kotihommia.
9
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 07.04.21 - klo:18:28 »
Lunta vaan tulee lisää. Märkää lunta. Ei mitään asiaa radalle. Ei edes ovesta ulos.
10
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 05.04.21 - klo:09:51 »
Pääsiäismatka appivanhempien mökille Kauvatsaan ja kiekot mukaan pienellä kattauksella.
Käytiin perjantaina pelaamassa pari kierrosta Toukolan koulun radalla joka on mökiltä lähin metalli murikoiden sijoituspaikka. Hieman hakusessa oli väylät mutta kyllä siellä muovia ilmoille saatiin.
Lauantaina naisväki kirpputorien kimppuun Sastamalaan ja itse sinne ukko porukalla Hopun puiston radalle. Ennakkoon mietittiin että varmaan olisi aika kosteaa nurmea tarjolla mutta kevät on täällä askeleen edellä ja nurmikko olikin jo kuivahkoa. Hieman huono puttipäivä osui kohdalle ja pari kierrosta 9 väyläistä painettiin menemään.
Sunnuntaina sitten Kokemäen kautta kotia ja sieltä uusi rata Pitkäjärvi DGP bongattiin ja olihan mieluisa. Rata kehittyy koko ajan ja uusia siirtymiä oli tehty ja par4 väyliä ropisi jatkuvasti eteen. Nyt oltiin upealla pelipäällä ja ringin ulkopuolelta painettiin 4puttia sisään.. loistava puttipäivä.ja tulos muita ajatellen murskaava.
Makein putti oli lähes 20m luotisuora mörri putti keskelle pönttöä vain metrin levyisestä puiden tekemästä kuvasta läpi heittäen kiven suojelemaan koriin josta näkyi vain ylä kolmasosa.
Käsi hieman kiukuttelee mutta väylädrivereilla saa pelattua hyvää peliä tuollaisilla 160m+ par4 väyliä pursuavilla metsäradoilla. Uutena löytönä kiekko puolelta oli ottaa pihalla pyörinyt Innova polecat ja hioa reunat kuntoon ja pistää sillä putit sisään.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10