Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey tänään kello 07:02 »
SM kisat alkaa ylihuomenna Sibbe radalla ja katsomaan mennään kun kerrankin ollaan oikeasti Etelässä. Torstai aamulla tarkoitus heti mennä naisten kierroksia vahtaamaan ja caddie hommiin jonka jälkeen jäädään ihmettelemään huippujen tekemistä.. Sibbessä onkin muutamia hyviä paikkoja kisaa seurata jossa tapahtuu paljon ympärillä..
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 02.08.20 - klo:23:05 »
Viimeisen kierroksen tunnelmista tulisi aika perushorinaa ja totesinkin että näyttäisi olevan aina enemmän asiaa silloin kun peli ei kulje. Ei taida luontevasti tulla itsestä sellaista itsensä kehumista ja muuta hehkuttamista.

Muutama sana Puijon touhuista yleensä.

Viimeinen kierros alkoi vihdoinkin niinkuin pitää. Ykköselle ja kakkoselle pirkot. Kakkosen avaus oli huonoin kolmesta ja livahti kivasti välistä neloseen.
Kolmosväylä oli huonointa tekemistä koko kisassa. Tänäänkin jokin suuntima oli pielessä ja muuten melkein hyvä heitto löytyi vasemmalta kymmenen senttiä outin puolelta. Neljä outtia kolmella kierroksella on oikeasti tuollaiselle väylälle käsittämättömän huonosti. Ehkä 120m houkutteli epätoivoiseen nykimiseen.
Vitosella ihmeteltiin pitkään meikäläisen kakkosheittoa. Se oli nimittäin outtilinjan päällä siten että toisesta suunnasta katsoen ei millään nähnyt kiekkoa ja toisesta suunnasta se pikkuisen siellä vilkutteli. Itse hämmennyin tästä jo senverran, että ulkoistin itseni päätöksestä. Pojat päätyivät sitten ”pelaajan etuun” kun ei oikein saada selkoa asiasta. Senverran vei ajatuksia ilmeisesti muualle, että tuo 9m putti meni ohi ja pistin paluuputinkin vielä ohi. Harmillista, mutta ei pitäisi heitellä sinne viivalle. Vähän jäi vaivaamaan tuo kyllä.
Siihen ne bogit sitten loppuivatkin ja loppukierroksen neljä pirkkoa antoivat lopputulokseksi -4 joka tuntui kokonaisuutena jo ihan kohtuulliselta tulokselta.

Puijon kenttä ei ole kovinkaan vaikea silloin kulkee. Aika monella väylällä on tarjolla kuitenkin jonkinlaista rinnettä joka tarjoaa pienellä epäonnistumisella mahdollisuudet rollaamiseen ja vähintään pitempiin putteihin. Tänäänkin puttasin muistaakseni ysiväylällä seiskasta pirkkoa ja huomioin että jossain 10 kilometrin päässä oleva järvi näkyy kauniisti ja että ollaanpa me aika korkealla...ja korin takana on rinne ja outti. Eihän se putti sinne mennyt kun en saanut pakotettua itseäni unohtamaan kaiken muun olemassaoloa.

Putti siis oli ehkä lähempänä sellaista meikäläisen perusputtia kuin hetkeen. Ei ne mene mutta pääosin sentään uskaltaa yrittää.

Kisahan meni jo eka kiessillä, mutta olisi mentaali ollut aika kovilla jos kierrostulokset olisi kääntänyt toisinpäin. Ykköskortissa viimeiselle kierrokselle ja +7 korttiin. Olisi kotimatkalla ollut miettimistä :)
3
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 02.08.20 - klo:19:44 »
Buranalla sai kivun pois ja ei sattunut kierroksella yhtään. Varovaista venyttelyä ja muutamat heitot Kartanon lyhyillä väylillä ja sitten kohti SM kisa layout PDGA one round kisaa. Kello 11 lähtö.
Ensimmäinen väylä jännitti pystyykö ylipäätään heittää mitään.. rento heitto suoraan rystyllä ja jalat kantoi eikä sattunut, hyvä mieli vaikka luotina painoi suoraan OB alueelle.. alle ja nosto Bogey..
Kakkoselle jännittyneet tunnelmat että uskaltaako forella heittää?
No fore tuli ja korin tasalla OB rajalla ja sisällä.. polvelta oksien alta yläpantaan ja nosto par.. huh huh +1.
Kolmoselle avaus lähti sitten tosi hyvin ja vastatuulessa suoraan ja sieltä löytyi uusi OB, kakkosheitto oli järjettömän upea ja suora väylä korille 75m ylös lähti ja keskelle väylää.. sitten unohtui kropan kunto ja putterin 30m päästä grippasin oikealle megamörriin josta ei jäänyt yhtään mitään.. kutosen putti vielä alapantaan ja lumiukko oli valmis...sitten mentiin sinne tänne ja ob lauloi.. ei ollut helppoa. Jos veti taakse vedon rystyllä normaalisti taakse niin kylki lihakset jarrutti ja early lähti kädestä. Muistin kuitenkin venytellä ja pitää lämpöjä yllä.. tulos siellä meni minne meni.. ja kammo grippariksi nähtiin uudelta avauspaikalta kisaväylä15 lähtenyt avaus joka painui 115m oikealle asuntovaunujen sekaan osuen telttaikkunoihin ja siitä yhden peräkärryn kylkeen.. no ei hajonnut mitään ja Kutonen vilahti korttiin kun oli pakko heitto hylätä joka tapauksessa.
Muutamia upeita heittoja nähtiin myös ja lopulta maaliin selvittiin ihan hyvillä mielin.
Jamon kanssa.pelattiin tasan molempien kompuroidessa +19 par päälle ja sillä.alustavat 825 pistettä..  viimeiselle väylälle otin veden ylitykseen kaksi OB takaoutista toinen, joten Kutonen siihen maistui aika pahalle.  Oli hyvää tekemistä ja muistutus kuinka helpolla muovin saa lentämään kun rennosti koittaa sitä eteenpäin saada..
Paikkoja ei siis hajonnut lisää vaikka sormiin jäikin välillä ja kylki vaikutti salakavalasti heti kun asian unohti.
Omat kisat laitan nyt Elokuuksi jäihin ja repun naulaan ainakin kahdeksi viikoksi.
4
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 02.08.20 - klo:19:29 »
Kauniina päivänä kesämökkeilyä ja välipalana Suolahden viikkokisat.

Alkuun monta hienoa väylää, ja jopa huonolla avauksella sain pari pirkkoa hyvillä puteilla. Puolivälissä kisaa mietin kun olin menossa puttaamaan vitosen birdie-puttia, että enpäs ole missaannut vielä yhtään puttia. Ei varmaan tarvitse sanoa enempää. En osunut koko koriin. Siitä eteenpäin tulikin sitten virheitä. Vain yksi bogi kuitenkin, kun ylhäältä alas puttasin koriin, jonka takana on muurahaispesä. Sanoin vielä ääneen, että ei parane heittää korin ali, ettei häiritä eläimiä. Heitin sitten puoli metriä korin yli, ja metrin vasemmalta ohi. Missasin myös kuuden metrin paluuputin. Tällaisten munausten jälkeen en oikein saanut sitten avauksiakaan ihan kohdalleen, ennen kuin viimeisellä väylällä.

Lopputulos -6 ja Metrix-rating 930. Mieleen jäi kuitenkin monta hyvää heittoa. Oli hyvä luottamus avauksiin, ja pari pidempää avausta sainkin erinomaisesti. Hyvä fiilis nyt pelissä.
5
Treenipäiväkirjat / Vs: Kylmä kiekko veteen – Jaskan peliblogi
« Uusin viesti kirjoittanut JaskaT 02.08.20 - klo:18:15 »
Game of Throws -kisan tauolla tulee syötyä aivan liikaa ja takaisin kisapaikalle päästyäni en meinaa jaksaa kömpiä autosta ulos. Pakko se on, puttia taas treenaamaan ja hyvin tuntuu rullaavan edelleen. Ykköskierroksella teipattu keskisormi ei juurikaan tunnu haittaavan pelaamista tai ainakaan yhtään epäonnistunutta heittoa en pysty sen piikkiin laittamaan. Uusi teippi paikalleen ja sitten lyhyen pelaajakokouksen kautta aloitusväylälle. Keli alkaa olla hiostava.


Game of Throws 2020, Riutta – kierros 2 – 34 osallistujaa luokassa MA1
https://discgolfmetrix.com/img/upload/files/kuva(30).png

#5 – Kannel kämmeneltä paikaltaan jälleen mutkaan, Pure koria kohti ja aloitus nostokolmosella on vähän mukavampi kuin ykköskierroksella.

#6 – Verdict osuu aukkoon osuu ja vaikka lähtee matalana, jaksaa koria suojaavalle puulle mistä on 6-7m birdieputti, joka osuu. -1

#7 – Defender kämmeneltä ei mene tarpeeksi kaukaa vasemmalta ja kaartaa ikävän paljon oikealle päätyen rinteeseen puiden keskelle. Pienestä aukosta putti rinkiin, seiskan par-putti laitteesta kokonaan oikealta ohi. Kolmen metrin paluuputti pieneen alamäkeen vieressä kiekkoja tiputtelevan kaverin tekemisiä ihmetellessä kolahtaa yläpantaan ja siinä sitä sitten ollaan. Kaiken ympärillä olevan poissulkeminen vaatii vielä paljon treeniä, sillä huomaan usein miettiväni putatessa toisten liikkeitä ja tekemisiä, kun pitäisi keskittyä ainoastaan omaan puhtaaseen suoritukseen. Tuplabogi vetää vähän apeaksi mutta ei auta kuin jatkaa. +1

#8 – Felon kämmeneltä hyssessä taas liikaa oikealle, feidaa kuusen alle vähän kympin ulkopuolelle. Saan juuri venytettyä jalkani oikeaan paikkaan, neppi juureen ja par. +1

#9 – Pure nousee todella korkeaksi mutta kiertää ekan ison puun oikealta puolelta ja tippuu sitten harjanteen päälle. Tovin mietintä siitä, että hyppyputtaanko loppurinteen alkuun vai haenko kahden puun välistä aggressiivisempaa peliä korille, kunnes päädyn jälkimmäiseen. Kannel ensinnäkin osuu parin metrin aukkoon, toisekseen feidaa juuri ennen takamutkan puita ja lopuksi vielä pysähtyy ylös neljään metriin korista. Putti sisään, erinomainen birdie ja takaisin nolliin.

#10 – Culverin karkaa vähän oikealle, kimpoilee puista mutta lopulta tömähtää keskelle väylää alas: erittäin onnekasta. Pure rinnettä ylös on erinomainen, menee suoraa linjaa, kunnes kopsahtaa korin vieressä olevaan puuhun ja nostopar kelpaa tästä.

#11 – Justice kämmeneltä taas matalana, vähän tehottomampi heitto kuin ykköskierroksella ja jää vastaavasti hieman lyhyeksi. Kutosen putti pieneen tuuleen on laiska ja ehkä se korin takana häämöttävä rotkokin aavistuksen pelottaa, alarauta kolisee ja nostokolmonen.

#12 – Kannel hyssessä reilusti oikean kautta, tömähtää maahan pari metriä korin takana ja pomppaa noin kutoseen. Väpättävä putti menee sisään ja birdie on tervetullut. -1

#13 – Culverin rinnettä ylös, jää väylälle. Kämmenjatko ei toiminut, joten River rystyltä ja menee noin 15 metriin saakka. Hyppyputilla haen vain juureen, mutta korkeus on niin hyvä, että metri vasemmalla ja olisi mennyt sisään. Nyt sitten pelkään, että mihin asti kiekko joutui… löytyy kuusen alta noin vitosesta korin takaa. Paluu taas rotkoa kohti mutta uppoaa ja hyvä par. -1

#14 – Vakaammalla Defenderillä haen loivaa pitävää hysseä hieman oikean kautta, mutta rankaisenkin sen sijaan ekaa männynrunkoa vasemmalla. Auts. Kimmoke onneksi suoraan taaksepäin. Kulunut Defender kämmeneltä loivassa annukassa osuu nyt väylään ja vaikkei pidä kulmaa riittävän pitkään, menee kiekko noin 20 metriin oikealle. Hyppyputti Kanteleella alle ja nostobogilla nolliin.

#15 – Vaihdan tähän kiekoksi Felonin, mutta heitän sen oikealle puihin, mistä kimmoke etuvasempaan sisämutkaan. Oikotietä Felon kämmeneltä on kohtuullinen, painuu jokseenkin samaan paikkaan kuin ykköskierroksella eli väylän vasempaan reunaan puiden alle. Pienellä venytyksellä kämmeneltä Kannel korin luo ja nostopar kelpaa.

#16 – Defender matkaan, haen samanlaista kuin viimeksi mutta nytpä ei käännäkään niin paljon ja kiekko alkaa feidata kohti väylän neljä tiitä. Jää onneksi vain väylän reunaan, mistä hyppyputti korille ja nostopar taas.

#17 – Felon korkeana pienessä hyssessä, hieman korkeampi kuin viimeksi ja jää sitten sen neljä metriä kauemmas. Seitsemän metrin putti löysänä alarautaan, par. Nyt tuntuu, että alkaa vähän väsy painaa eikä putissa oikein löydy fokusta.

#18 – Arvon kämmenheiton ja saman Emac Truthin välillä kuin ykköskierroksella, päädyn jälkimmäiseen mutta heitto ei ole paljon viime kierrosta parempi. Ei jää nyt ekaan kuuseen mutta parista kympistä kuusen alta neppiä taas vain alle kuin ei muutakaan ole, nostopar.

#19 – Felon kämmeneltä lähtee annukkakulmassa eikä ehdi palauttaa vaan tyssää vasemmalla puihin. Kannel kämmenellä haen pientä kämmenflexiä, mutta kiekko vain menee vasempaan eikä palauta ja jää vähän yli kymppiin männyn taa. Suora kämmenheitto olisi riittänyt, enkä ymmärrä, miksi se annukkakulma piti siihen pakottaa. Yritän kiertää mäntyä vasemmalta puolen annukkaputilla mutta ei kulmaa ja taas kerran nostolla koriin, bogi. +1

#1 – Kannel kämmeneltä, paikaltaan heitettynä osun mandoväliin ja se riittää, vaikka heitto on matala eikä mene putille. Taas kerran neppi alle ja par. +1

#2 – Defender hanat suorana väylään, osuu pitkästä aikaa hienosti ja avaus on lähes täydellinen. Aukealta River koria kohti, pitää heittää tarkasti, koska molemmin puolin puita. River oikaisee pienestä hyssestä ja kääntää vähän yli, liukuu metrin tolpasta pitkäksi ja birdie tästä on hienosti pelattu ja hyvin tervetullut.

#3 – Felon kämmenannukka tuntuu lipeävän kädestä, ja tömähtää mandopuun vasemmalla puolen olevaan kiveen. Heiton jälkeen huomaan keskisormen teipin pyörivän sormessa ja tämä on ainoa heitto, missä mietin, olisiko terveellä kädellä ollut tulos parempi. Selkä korille päin Emac Truth väylää pitkin mutta loiva annukka ei pidä. 15 metristä haku korille ei osu ja bogi. +1

#4 – Tähänkin vaihdan Felonin, koska Culverin meni viimeksi vähän pitkäksi. Heitto saa pienen hyssekulman ja kiekko painuu vasemmalle metsikön läpi reilun kympin putille. Eipä osu ei ja kierros saa arvoisensa lopun: nostopar. +1

https://discgolfmetrix.com/1400972


Hieman jää hampaankoloon kakkoskierroksesta, lähinnä se kolmen metrin yläpantaputti kummittelee mielessä. Putti oli koko toisen kierroksen selvästi normaalimpaa ykköskierrokseen verrattuna. Pari sellaista birdietä jäi ottamatta, jotka kyllä pitäisi putata sisään, mutta toisaalta kaksi par 4 -väyliltä saalistettua kolmosta avittivat tuloksen varsin kelvolliseksi. Heittokäsi hikoili ja muuttui todella nihkeäksi kakkoskierroksen puolivälin paikkeilla enkä ole löytänyt tuohon ratkaisua, mutta tuntuu, että se tekee heittämisestä hieman hankalampaa.

Olen toisenkin kierroksen jälkeen edelleen sijalla 13/34, mikä tyydyttää, ja kakkoskierroksen alustava rating 928 on yli nykyisen oman pistemäärän, mihin pitää myös olla tyytyväinen. Kisan alustava keskiarvo on näin ollen 936 ja se avittaa taas lähemmäs tavoitteita.

Birdieitä kisasta saan kerättyä yhdeksän kappaletta, mikä tarkoittaa 18 euron lisäpottia hyväntekeväisyyteen. Tilitetään näitä sitten elokuun jälkeen, kun tiedossa olevat kisat ovat paketissa.
6
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 02.08.20 - klo:08:08 »
Ei tässä mitään ihme parantumista ole tapahtunut, joten nautitaan kelistä ja nakutellaan hiljaksiin kiekkoa väylälle.
Pappagolffin aika.. eli tavoitteena jotenkin vältellä OB alueita ja todennäköisesti heitellään sormirollereita aika paljon tänään..
7
Frisbeemarkkinat / Vs: M: Innova/Westside (Akaa)
« Uusin viesti kirjoittanut Kiekkopoika 02.08.20 - klo:06:24 »
Up. Listaa päivitetty.
8
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 01.08.20 - klo:23:22 »
Taitaa joku lahosieni kasvaa pään tilalla.
Vaimot halusi sieni metsälle ja mustikoita keräämään niin keksittiin sitten lähteä Volssin eli nykyisin Kirkkonummen fribaradalle Akin kanssa samalla kun metsän antimia muut keräili lähimetsästä.
Päivän ensimmäinen heitto oli onnekas ja sitten rutisi kakkosväylällä kyynerpää..
Kolmosella alaselkä vasemmalta kyljeltä ilmoitti noidan nuolesta..ei helvettiläinen sentään. Siinä itsepäisesti koitettiin keksiä minkälaisia heittoja tässä nyt sitte voisi nakella ja hiljalleen kuljettiin kiekkojen lähtiessä koko ajan ennen aikaisesti kädestä vasenta kaistaa eteenpäin kun selkä ei vaan pysynyt mukana.. kummallista kyllä puttaaminen olikin sitten aika hyvää kun selkä pidettiin paikallaan.
Aika hankalaa kyllä ja loppu kohden vippailin sitten ihan yrittäessä edes päästä käveltyä radalta pois.. tämä oli kyllä jo typeryyttä, mutta enpä ajatellut taas pätkääkään kun vaimot käski metssää. Kiekkojen kanssa niin sitä oltiin jo pelaamassa ennen kuin muistettiin että ukko on aika palasina parhaillaan.. saapi nähdä mihin kylmägeelit pystyy tuon kyljen kanssa.. no starttiin vajaa 12h Sibbe SM layout PDGA kisa kierros ja sitten kamat kasaan ja Elokuun heittelyt varmaan siinä..
9
Treenipäiväkirjat / Vs: Kylmä kiekko veteen – Jaskan peliblogi
« Uusin viesti kirjoittanut JaskaT 01.08.20 - klo:23:19 »
Lajin parasta kisanimeä kantava Game of Throws pelattiin hieman uudistuneella Riutan radalla elokuun alussa. Rata on jonkin verran vaikeutunut sitten viime vuoden, jolloin pelasin samassa kisassa kaksi kierrosta molemmat melko tyydyttävästi par-tulokseen. Olin tapani mukaisesti kisapaikalla hyvissä ajoin ja viime päivien ajoittaista sekoilua puttikorin ääressä oli vielä tarkoitus hioa pois, ja sainkin mukavasti toistoja alle. Putti tuntui yllättävän hyvältä - jopa niin hyvältä, että muunlainen heittolämmittely jäi hieman vähemmälle huomiolle. Päivästä oli luvassa lämmin ja sateeton, mutta pientä tuulta oli odotettavissa. Lähtöväylä viiden hengen ryhmässä pelattavalle ykköskierrokselle oli #18 eli yksi täysin uusista väylistä.


Game of Throws 2020, Riutta – kierros 1 – 34 osallistujaa luokassa MA1
https://discgolfmetrix.com/img/upload/files/kuva(30).png

#18 – Ryhmän viimeisenä avaamaan ja lämmittelyssä hieman korin yli painunut Emac Truth matkaan. Matka ei ole kovin pitkä, ekaan pieneen kuuseen oikealle ja kimmoke huonommalle puolelle. Kannel kämmen oksien välistä ei jaksa kovin pitkälle, neppi vitoseen ja bogialoitus tältä helpohkolta väylältä hieman harmittaa. +1

#19 – Felon kämmeneltä parin metrin aukkoon, menee aukosta mutta osuu heti sen jälkeen vasemmalla puuhun ja kimpoaa oikealle toisen puun taa piiloon. Selkä korille päin Pure kääntää liikaa ja painuu kaatuneen puun taakse putille. Roikotus ei uppoa, toinen bogi, jopas jopas… +2

#1 – Pure tuplamandoon tähdäten, vasemmalta ohi aukosta, samoin kuin reilu viikko sitten harjoituskierroksella. Dropparilta hyppyputti mukille ja kolmas bogi putkeen, ja nämä olivat niitä helpohkoja väyliä. Henkisesti meinaa ottaa vähän koville, rankka alku. +3

#2 – Felon painuu vähän sisäkurviin, kimmoke oikealle mutta onneksi jo hyvän matkaa eteenpäin ja vielä melko reunaan. Emac Truth hyssessä hankalasta asennosta jää vikaan sisämutkaan ja – arvaahan sen – puun taakse jemmaan. Tässä olisi pitänyt osata heittää väylän takana kulkevalle tielle, missä on tilaa vaikka kuinka. Kannel kämmenneppi on heikko, ei pidä annukkaa juurikaan vaan painuu oikealle puolelle tielle saakka vähän yli kymppiin. Hieno par-putti sisään ja joko saataisiin kierros käyntiin? +3

#3 – Tiitä viety tässä taaksepäin, nykyään melko hankala väylä. Felon kämmenannukka ei osu aukkoon vaan kimpoaa oikealle niin, että mandoa ei ole ohitettu mutta ei jää mitään muuta saumaa kuin nepata putterilla sivuttain seitsemän metriä dropparin eli vanhan tiin viereen. Hieman kiukkuisena loistava kämmenheitto Verdictiltä väylää pitkin korin yli ja kutosen paluu sisään, bogi. +4

#4 – Vakain Culverin väylää pitkin, vihdoin kierroksen eka väyläosuma. Kiekko menee jopa pitkäksi, löytyy noin kuudesta metristä korin takaa mutta tokihan siinä on ne puut ja kuusen oksat edessä. Oksien välistä kevyt putti vähän oikealle ketjuihin, mutta kori pitää sisällään ja birdie tekee hyvää. +3

#5 – En edes yritä tällä väylällä mitään, kun tuota korkeaa rystyannukkaa en ole vielä oppinut. Kannel kämmeneltä paikaltaan mutkaan ja siitä Purella hakua koriin. Vähän korkea ja menee jopa kutoseen korin taakse, mutta putti osuu taas ja par täysin pelikirjan mukaan. +3

#6 – Verdict yhteen helpoimmista väylistä ja en pääse rännistä ulos, oikealle napsahtaa ja kimmoke sinne puiden keskelle. Defender kämmen taivaalle lähes upsikulmassa, tippuu noin 15 metriin. Ei mene ja nostobogi, voi hölmö mitä pelaamista. +4

#7 – Defender kämmen rinnettä alas vain, feidaa noin 12 metriin korista hieman oikealle. Tulos on sillä tasolla, että vaikka tässä tyrin vuosi sitten hakiessani puttia vähän kauempaa sisään niin nyt pitää yrittää, ja hyvillä mielin yritän, kun putti on tuntunut toimivan. Jälleen toimii ja kiekko kiipeää alaraudan yli sisään, birdie kelpaa! +3

#8 – Felon kämmen lähtee kädestä millin annukassa mutta yllätyksekseni ei palauta siitä kuin vasta ihan lopussa ja kiekko päätyy väylän perälle tielle. Mukille ja nostopar. +3

#9 – Pure rinnettä ylös, osuu melko hyvään linjaan ja menee laen yli mutta ei sentään valu liian pitkäksi. Hyppyputti loppumäen alle, hyppyputti korille ja neljästi Purella on kelvollinen par tästä. +3

#10 – Tässä otin vuosi sitten kaksi kertaa maltillisella pelisuunnitelmalla tuplan, joten nyt on pelattava rohkeammin. Alivakain Culverin rinnettä ylös, väistää isoimman puun oikealle niukasti ja painuu ylös asti, missä aloittaa feidin mutta ottaa onnekkaan osuman puusta ja jää ylös nippa nappa ringin sisään. Putti on ollut rauhallista ja nytkin aika kevyen oloisesti frisbee liitää korin pohjalle, birdie on erinomainen tästä! +2

#11 – Justice kämmeneltä matalana, ottaa kuulemma hurjat skipit ja löytyy metri korin takaa aivan rotkon reunalta. Toinen birdie putkeen ja tulos alkaa olla sillä tasolla kuin haluan, mutta hieman yllättävällä tavalla. +1

#12 – Kannel lähtee aikomaani paljon kovemmassa hyssessä ja kun heittolinja oli se mitä halusin eli koria kohti, löytyy kiekko reilusta parista kympistä vasemmalta. Käsittämättömän huono antsaputtihaku – siis kiekko nousee melkein rollerikulmaan?! – jää onneksi vitoseen, par on ok. +1

#13 – Culverin rinteeseen, vähän lyhkäiseksi jää mutta osuu väylään ja se on pääasia. Alivakaampi Culverin kämmeneltä saa ihan liikaa annukkakulmaa ja lähtisi tasaisella kierimään kohti oikealla olevaa rotkoa mutta nyt käy taas tuuri ja frisbee pysähtyy kivikkoiseen maastoon. Sama Culverin uudestaan kämmeneltä suorana, kääntää yli ja jää korin tasalle mutta vasemmalle harjanteen päälle aidan viereen. 7-8m putti ja tyhjyyttä takana, mutta kun kulkee… putti sisään ja ihmettelen jo itsekin tätä menoa, huikea par-pelastus. +1

#14 – Kulunut Defender väylään mutta alkaa kääntää yli melko voimakkaasti, pujottelee kuitenkin puut ja painuu noin kahteen kymppiin, mistä hyppyputti korille ja par. +1

#15 – Culverin väylään osuu taas hyvin mutta menee mutkan pitkäksi, mikä hämmästyttää, kun treenikierroksella en saanut kiekkoa lähellekään mutkaa. Verdict annukka etenee 40 metriä, kuusen takaa polvelta venyttämällä Kannel kämmenannukkaneppi korille ja taas selvittiin ilman vahinkoa. +1

#16 – Kulunut Defender lähtee liikaa vasempaa laitaa kohti, mutta kääntää todella voimakkaasti yli eikä sitten ehdi enää palauttaa lainkaan. Kiekko on lähes korin tasalle mutta oikealla hiihtohissilinjan puolella, mistä annukkaputti korille ja par. +1

#17 – Felonilla hanat aivan pienessä hyssessä ja melko korkeana, pelikaveri takana kehuu mallisuoritukseksi ja onhan se: kiekko häränsilmässä ja vikan väylän birdiellä takaisin siihen mistä lähdettiin eli nollatulokseen!

https://discgolfmetrix.com/1161882


Aikamoista taistelua oli karmaisevan alun jälkeen mutta putti toimi loistavasti ja sillä pelastettiin tämä kierros. 100% tarkkuus ringin sisältä ja päälle kaksi puttia ringin ulkopuolelta on näin äkkiseltään muisteltuna kevyesti parasta mitä olen kisakierroksilla esittänyt. Harmi, että avaus- ja lähäripeli jätti toivomisen varaa mutta tällaista se nyt on, ja olen tyytyväinen, että vaikka alussa harmitti, niin sain kuitenkin pään pidettyä jonkin verran kylmänä ja uskoin, että onnistumisia vielä tulee. Virheet olivat pääosin teknisiä eikä varsinaisia hölmöjä ratkaisuja, ja pysyin pelikirjassa lähes täysin.

Par-tuloksella saa uudella Riutan radalla ihmeellisen kovat alustavat 944 pistettä, eli saman verran kuin Fordin radan par-tuloksella kesäkuun lopulta Not-so-Tyyni-kisasta. Metrixiin pisteitä heruu hieman enemmän eli 956 ja oli mukavaa, että ensimmäistä kertaa tilastoitiin muutakin kuin heittoja ja rangaistuksia, vaikka olihan niissä vähän opettelemista.

Tauolla syömään, takaisin treenaaman puttia ja toista kierrosta kohti. Luokan kärki pelaa viisi alle -tuloksen mutta en minä lähtenyt tänne muita voittamaan kuin edellisvuoden tulokseni, jota nyt mitataan ratingissa. Sijoitus ykköskierroksen päätteeksi on jaettu 13/34.
10
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 01.08.20 - klo:19:18 »
Ahvenlammen viikkokisoissa bogi lähtöön. Sitten hyvää pakertamista ja pääsen jo miinus kuuteen. Kolmen hengen ryhmässä tahti on liian kova, ja puuskutan joka tiillä ja putissa. Seuraavat 10 väylää pelkkää paria, vaikka välissä on helppojakin pirkkoväyliä.
Onneksi tajusin keventää kävelyvauhtia ja annoin nuorukaisten juosta ihan vapaasti. Sainkin loppuun vielä kolme oikein makoisaa (harvinaista) pirkkoa ja lopputulokseksi - 9. Metrix-ratingia 981. Tämähän alkaa taas sujua! 🌝
Sivuja: [1] 2 3 ... 10