Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 680064 times)

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1860 on: 09.09.20 - klo:17:10 »
Sain tosiaan yhden omista vanhoista ensimmäisen erän soft Tuonelan joutsenista haalittua vähän käytettynä takaisin ja olihan sitä kokeiltava puttitouhussa ja hyvältä tuntui.. uusi premium muovin Sensei oli kyllä pelottavan hyvällä tavalla lentävä ja jäykillä sormillakin sitä pystyi viskomaan.. meni vaan Rantapuiston radalla pitkäksi koko ajan neppiväylillä. No molemmat vähiin ja kisakierrokselle Joutsen tulille.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1861 on: 09.09.20 - klo:20:33 »
Katselin tuossa viime vuoden Raasepori special tuloksia ja olihan melkoista kuraa keskiarvon ollessa 823.. toki holari tuli tehtyä Skogby radan viimeisellä väylällä 14.
Oli pakko lukaista mutinoista vuoden takaista tilannetta ja särkylääkkeillä koitettiin silloin pelata niskan ollessa Skogby kierroksella jumissa ja tuloksen +1 , Karjaan radalla lämmittely loppui oikean polven kipeytymiseen ja koko kierros meni lenkaten +14 , yö ei pelastanut ja köpöteltiin ilman mahdollisuutta siirtää edes painoa kisakeskuksen tuloksen ollessa +11. Toiseksi viimeinen 26/27 tuloksen painuessa +26 ja yhteensä 199 heittoon.
No siinä sitä on vuoden vanhempana miettimistä. Heittokäden etusormi ja keskisormi saivat sunnuntaina kipeetä ja turvotus on nivelissä hieman laskenut vaikka kävinkin tänään pelaamassa Oittaan rantapuiston radalla, onneksi löysin putterin millä pystyy heittämään ja millä pystyy puttaamaan sormen vaivojen kanssa. Toki harmaita pilviä taivaalle tuo tiistainen hammaslääkäri reissu jonka takia joutuu syömään särkylääkettä kuurina vkl yli. Toivottavasti ei mene mitään rikki sitten muualta. Sateista lupaa taas kuten viime vuonna, mutta Länsi-Suomi tuolla suunnassa yleensä on aika onnistunut sadetanssien osalta pahimpien pilvien mennessä joko Turun tai Helsingin suuntaan.. saispa pelattua samankaltaista hyvältä maistuvaa peliä mitä on pari rundia Sibbe PDGA liigassa pelannut. Tavoite olisi sellainen 20heittoa nipistää yhteistuloksesta pois eli +6 olisi maistuva.
Viime syksyltä Omar karkilla par tuloksesta palkitseminen ja bogey limu huikka antoi riutan kisasta hyvän tuloksen ,joten taidanpa huijata korvien väliä tyytyväisyyteen.. ei tässä enää muuta keksi kisaputin rakentamiseksi.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1862 on: 12.09.20 - klo:07:06 »
Skogby kierroksesta näyttäisi tulevan erittäin tuulinen tasaisen tuulen ollessa 10m/s no eipä haittaa..vettä ei pitäisi paljon tulla ennen toista kierrosta Karjaalla joten ihan jepaa lupaa.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1863 on: 14.09.20 - klo:06:49 »
Lauantai 12.09 aamu valkeni tuulisena sadepilvien kierrellessä ympärillä Skogby radalla Raasepori special kilpailun ensimmäinen kierros käynnistyisi kello 10 aikaan.. Omar karkkeja varattu par tuloksia varten ja päärynä limua bogeille.
pientä lämmittelyä lähtöväylällä 9 ja pakko oli testailla myös vasemman käden peliä koska oikean käden etusormi ja keskisormi olivat hieman turvoksissa edelleen. Kipu oli hallussa Buranan voimilla mutta sormet eivät liikkuneet normaalisti. Sellaiset kankeat olivat liikkeeltään. Olin varautunut sadetakilla kovan tuulen takia ja kello 10 lähdettiin pelaamaan. Avaus 3m päähän korin oikealle puolelle ja putti alapantaan.. ei Tana sentään.
Väylälle 10 loistava avaus ja hieman korkea lähestyminen josta jäi 8m putti korotettuun koriin. Naulasin voimalla keskelle ja pörö korttiin. Pari väylää par tulokseen ja väylälle 13 kiekko melkein mukiin avauksesta mutta 6m putti sitten kokonaan ohi laitteesta ,sormet kangerteli.
14 päivän eka fore ja hups 30m eteenpäin? Jatko samanlainen? Alle ja bogey . Sormet eivät antaneet mahdollisuutta forella pelaamiseen kun jäivät ihan tönköiksi +1 kortissa väylälle 15 sateen alkaessa tihkuttaa. koittaen sormien naksutella nivelten alkaessa turpoilla.. grippari rysty ja toinen perään.. alle ja nosto bogey +2. Apua sentään.. ei pysty siis heittämään kontrolloitua smootteja heittoja laisinkaan?
16 kiukkulämät rystyllä ja kiukulla fore perään ja 4m putti sisään ja pörö +1.
Sentään pystyi heittämään rennolla vauhdilla rysty avauksia joista väylälle 17 sitten kuvan kaunis rännipallo joka näyttää olevan nostolla 86m väylällä mutta onko 10m pitkä? Putti vastatuuleen leijailee ja napsahtaa alapantaan.. no ei sitten.
18 väylälle koitan varmistella ja se johtaa huonoon löysään avaukseen ja epäonnistuneeseen foreen josta alle ja bogey.. +2
Ykköselle loistava avaus joka kippaa hieman yli liikaa oikealle 15m korista ..neppi alle ja par on tähän hyvä.
Kakkoselle laitan sitten kiukku foren dessulla ja lähtee nyt hyvin mutta jää sitten oksalle korille meno linjalle.. 20m putti on loistava kuolleen kuitenkin alapantaan.. ja par. Sormet ilmeisesti kuitenkin vääntyy foressa ja eivät taivu suoraksi kolmosen heittopaikalle.. yritän kuitenkin rentoa forea joka johtaa kahteen sysimustaan lepakkoon ja 7m puttiin alapantaan.
Nelonen ja vitonen päätyvät 8m puteille mutta ei vaan mene millään kun putteria ei saa suoraksi vaan lähtevät hirveässä hyssessä. Sitten jonotellaan sateen piiskatessa reilu puoli tuntia kutosen heittopaikalle ja kiekkoa ilmaan.. loistava avaus lirvahtaa lopussa vasemmalle metsän reunaan ja 10m tunneli putti suoraan koriin.. huh huh mikä bonus birdey ja +1..
Honoreissa väylälle seitsemän, loistavasti lähtee rysty antsa ja kuolee kuitenkin oikean reunan viimeiseen puuhun jättäen kiekon keskelle väylää 8m putille.. into piukeena puttaamaan ja täydellinen grippari ohi korista kokonaan ja kiekko 10m toiselle puolelle.. sama toistuu uudelleen ja bogey putti vielä ohi sekin ja lopulta 5m paluu sisään ja tupla.. kolme puttia kokonaan laitteesta ohi peräkkäin
ja +3.. loppuun par ja kepsutellaan housut melko märkänä märkien kenkien kanssa autolle vaihtamaan vähän vaatteita ja kohti Karjasta.. sää ennustus näyttää jatkuvaa sadetta tuulen hieman hellittäessä ja sadetakki vaihtuu sateenvarjoon.

Offline Ari

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 553
    • View Profile
  • Seura: Nummelan Frisbeeseura
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1864 on: 14.09.20 - klo:10:29 »
On tietysti hienoa että on innokas, mutta onko teillä siellä Team Hipossa joku velvoite pelata vaikka olisi ihan siinä rajoilla että on pelikunnossa? :)


Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1865 on: 14.09.20 - klo:11:22 »
Ei hipossa velvoitteita ole,mutta eikös se niin ole että samanhenkiset ihmiset yleensä kerääntyy toistensa lähituntumaan..🤣.
Lauantain toinen kierros Karjaalla.. lähtö oli joskus iltapäivällä ehkä 14:00 aikaan.
Sateenvarjo mukaan ja nopea katsaus repun sisältöön. Kaatosade tulossa eli liukkaat muovit pois ja pari korvaavaa tilalle.. kuivat sukat ja vaihtokengät ja uusi kuiva takki päälle. Pyyhkeet vaihtoon ja menoksi kohti 10 väylää.. mietin siinä matkalla että mitenkähän tässä nyt käy kun sateenvarjoa pitää kiinni oikealla kädellä,mutta kun etu ja keskisormi ei tahdo mennä edes suoraksi niin kahvan puristamisestakin tulisi mielenkiintoista.
Tuuli oli puuskittaista yltyen välillä ja sade yltyi suihkussa seisomista vastaavaksi..
Kolme väylää ihan kelpo avauksia joista pääsi laittamaan kiekon nostolle ja par.
Sitten oltiin väylällä13 jossa oli kova oikealta vasemmalle tuuli alamäkeen mando oikealla reunalla.. pakko foren paikka. Burana oli vienyt kivun tunteen mutta sormet eivät menneet suoraksi ja heitosta tuli 25m lepakko joka laskeutui juuri mandon ohitettua oikein puskan eteen.. onneton rysty heitto ottaa kiinni märkään puskaan ja liitelee 40m eteenpäin.. koitan vaan laittaa alle,mutta kiekko tuuleen ja 20m vippaisu karkaa 4m vastatuuli putille. Ei onnistu puttaaminen ja kiekko alarautaan.. +2.
Sitten pitkälle kenttä väylälle jossa kakkos heitolla yritän 60m forea justisella mutta ei onnistu ja samanlainen lehmän pieru valahtaa keskelle OB lutakkoa.. bogey korttiin ja matka jatkuu +3.
15-16 saan lähärit nostolle joten par korttiin.
17 avaus on täydellinen kiekon kaartaessa komeasti koivun takaa skipaten korille päin. 5m putti menee kokonaan ohi laitteesta ja liitelee aavemaisesti OB rajaa kohti.. jää 30cm sisälle ja painan 4m Putin pönttöön..
18 avaus menee oikeaan kaistaa vastatuulen painaessa kiekkoa yli.. ei osu mihinkään ja nurmikolla ollaan 10m päässä korin tasalla.. rohkea putti osuu alapantaan ja siitä ketjuihin ja takaisin pannalle ja kori oksentaa kiekon alla olevaan lätäkköön.. vittu sentään. Alkaa sipuli kuoriintua vaikka par tuloksella popsitaan Omar karkkia jokaisella siirtymällä.. edelleen +3.
Ykköselle vähän liian rento heitto ja jäädään vasemmalle 12m putille.. vastatuuli yltyy ja odottelen siinä ikuisuuden ja päätän laittaa alle.. vippaan korille ja jostain syystä X selkäydin ilmoittaa että putataan ja kiekko menee korin yli ja 10m pitkäksi.. tuijotan tyhjyyteen hetken muiden korjaillessa nosteluita pois..
Sitten odotellaan takatuulessa tuuli rakoa ja putti kokonaan ohi laitteesta nokka pystyssä takaisin lähtöpaikalle.. koitan uittaa sitten vastatuuleen tuulella ratsastaen ja alapantaan ja kops toiselle puolelle hyppää 5m putille.. ei jumalauta. Tölväisen kiekon koriin ja 2-5 on valmis +5. Putin luottamus on nolla ja sormien jäykkyys kaivaa takaraivoa.. väylät 2-3 teen parit ja neloselle mentäessä huomaan nousseeni tuloksissa jo 10 joukkoon.. ei ole helppoa muillakaan sateen riepotellessa sankareita .
Neloselle avaan täydellisen heiton anaxilla skippi väylästä ja kiekko korille 6m putille. Ohi laitteesta ja paluu 3m sisään.. hoh hoijaa.
Väylä5 avaan yleensä forella,no nyt ei pysty. Alivakaat loistaa tuulen takia poissa olollaan ja sitten laitetaan hyökkäys vaihde silmään.. sheriffi antsa muuttuu flipperi kuulaksi pomppien molemmilla puolilla puissa päätyen ihan kamalaan mörriin. Seuraava heitto on yhtä paska ja sinkoaa puusta kauas vasemmalle ,kiekko väylälle ja neppi alle ja tupla korttiin +7.
Väylä6 avaus on onnekas kun yli kipannut tulee OB takaisin kentälle ihan ok paikkaan DZ tuntumaan oikeassa reunassa. Lähden yrittämään aivan liian vaikeaa matalaa hysse heittoa jonka pitäisi skipata korille 70m päähän.. grippari ja osuma oikealle puuhun josta sinkoutui oikealle takaviistoon ja löytää OB:lle.. nyt jo masentaa ja löysä neppi ja toinen perään ja nosto tupla korttiin.. +9.
Sade senkin yltyy ja Seiska väylän avaus lipsahtaa ohi mandon.. ei oikein kiinnosta ja DZ paikalta lipsautetaan vajaana oksiin..alle ja seuraava nosto tupla.. +11.
Kävellessä mietitään että onkohan tälle kolme tuplaa putkeen mitään omaa nimitystä. Päätettiin kutsua nimellä "ruma kalkkuna" 8alamäkeen compass suoraan ja ulos oikealle OB ,jatko heitto putteri antsa on ehkä päivän upein ja ui lätäkköön korin alle ja +12.
Viimeinen väylä eli 9 on 64 m pitkä hazardia molemmat reunat ja takaa..
Heittopaikan päälle on taipunut sateen painosta oksa jonka märkien lehtien läpsästessä kasvoille menee askellus sekaisin ja kiekko vasemmalle 40m syvälle HZ alueelle puskan sisään.. ei mitään jatkoa ja hylkään heiton ja kipitän heittopaikalle takaisin ja vetäisin seuraavan kiekon kuivaamatta vasemmalle 30m ojan penkkaan ja 10cm hazardilla.. ryhmä toverit yrittää väittää että voisihan tuo olla sisällä kun näkevät että nyt menee sipuli nurin.. pakkoa sanoa herroille että ei tämä nyt ole mitenkään sisällä ja vitonen lähtee mennen melkein vasemmasta Hz linjasta korin kohdalta ulos.. 6m puttia tehdessä painan varmasti sisään vaikka sisällä kiehuu siihen malliin että voisi heittää koko repun Karjaan jokeen ja ajella kotia kohti. +15 lopputulos ja läpimärkänä vaihtamaan vaatteita ja ajelemaan kisiksen mökille saunan lämpöön.. olihan taas tekemistä ja alustavat 823 kierrokselta naurattavat saunan lämmön jälkeen.. viimeiselle viidelle väylälle +10.. hyvä Miikka.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1866 on: 14.09.20 - klo:11:51 »
Ilta menee nauttiessa ohrapirtelöä ja saunoessa hyvässä seurassa, kiekkojen pesua ja bägin kuivattelua kuivauskaapissa muiden tavaroiden kera.
Aamu valkenee ja käsi tuntuu edelleen sormista yhtä hataralta..
Golf lähdöllä mennään finaalipäivänä ja sormien takia käyn neppailemassa pari lähestymistä ja toteamassa putti korilla että ei onnistu puttaaminen piste.. ohi menee tai alapantaan.
Ykköselle rämmin bogey korttiin kun 5m putti menee ohi.+1
Kakkoselle kuvan kauniiseen järven rantaan avaus keskelle väylää ja nostellaan alta par pois.
Kolmoselle koitan jos tänään voisi foretella.. ihan paska heitto kertoo että ei näköjään.. kahden loistavan jatkon jälkeen ollaan oikealla reunalla 30m korista.. fore neppi puiden välistä ja kiekko pönttöön.. hetkeksi tunnelma nousee kattoon ja par korttiin.. 4-5 pelaan hyvin ja nostelen par korttiin.. kutosella avaus jättää männyn alta vaan fore jatkon ja ei onnistu.. pelataan sitten bogey tästä +2.
Sitten odotellaan ja sormien naksauttelu unohtuu ja suoraksi tarkoitettu heitto muuttuu hysseen ja kiekko karkaa kauas metsään vasemmalle.. neppi väylään ja uusi yritys on ihan samanlainen ja melkein kiekko muuttuu Lost disciksi ollen suolla 40m väylältä.. upsi metsän yli väylään ja onneton fore vajaaksi 6m putille enkä osu edes laitteeseen Seiska korttiin ja +5.
Sitten puuhipsusta oikealle hirveeseen mörriin ja jatko on pelkkää sähläystä sormien kanssa ja lopulta puttikin alapantaan 5m ja Kutonen korttiin par3 väylältä..+8 apua sentään..
Ysi väylälle loistava avaus ja melko hyvä lähäri mutta kun 5m ei osu edes laitteeseen niin bogey se sieltä tulee..+9.
Par4 väylälle mennään taas ihan hämärän rajamailla ja sählätään Kutonen korttiin. +11 ja väylälle11 alamäkeen ok avaus.. ihan ponneton 15m lirvautus ja rollailee 7m ja ohi laitteesta ja paluu sisään on bogey..
12 pelaisin forella mutta kun ei pysty ja antsa on ihan musta osuen puuhun vasemmalla ja jatko fore umpisurkea ja neppi alle ja bogey.
13 isoon alamäkeen antaa sekin bogey ja nyt ollaan jo +13..
Väylä 14 saa laitettua kiekon alle kakkos heitolla ja tuntuu että edellisestä par tuloksesta on ikuisuus aikaa..
Väylä15 saari väylälle saan onnistuneen fore nepin ja 4m putilla pörö.. +12
Väylä16 on sekin fore ja puuhun kopsahtaa.. jatkokin rollailee kalliolta alas vasemmalle ja alle nosto bogey on päivän teema +13.
Väylä17 par4 vajaa 200m ja päätän että tähän tehdään nyt pörö.. rysty avaus jää sormiin ja menee katajan sisälle edellisen väylän Kallion tuntumaan.. edessä kaksi isoa koivua ja päätän heittää lämät forella vaikka en edes näe eteenpäin koivujen takia.. pyydän ryhmäläisiä katsomaan tarkkaan ja iloisesta naureskellen vastailevat myöntävästi.  Fore lähtee tykin suusta liian flättinä ja painuu vasempaan metsään.. kolmen minuutin etsinnän jälkeen todetaan hukkuneeksi ja toteamisen jälkeen noin 5s kiekko löytyy.. no kävelen takaisin katajalle ja lirvautan foren vaan väylälle. Jatko on huono ja putti ei mene.. Seiska korttiin ja +16.. viimeisellä väylällä tuulee ja sata metriä on korille matkaa jalkapallo kenttää pitkin.. heitän upean avauksen joka skippaa maasta ,osuu puuhun ja kiepsahtaa korin jalalle 20cm tolpasta. Nostan pörön ja tulos +15 antaa 813 alustavat ratingit.. aika hiljaisena istuskelen kahvia juoden kisakeskuksen edessä sormia naksutellen.. MA40 lähtee sudariin ja menen tuomaroimaan.. voittaja löytyy kakkosväylältä ja saan otettua hänelle salaa videon voitto putista ja laitettua muistojen kokoelmiin.. aikani istuskeltua päätän lähteä kotiin.. ABC odotan ruokaa tunnin ja lopulta päädyn Joukkue SM kisoja katsomaan tunnin ajaksi Laakspohjan radalle.. sitten kotiin ja tavarat pakettiin. Pari vk päästä epävirallinen tapahtuma Isoparta edessä, mutta juuri nyt ei kyllä kiinnosta muovin hiplaus pätkääkään.
« Last Edit: 14.09.20 - klo:17:04 by mykey »

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1867 on: 14.09.20 - klo:17:19 »
Bägin sisällöstä sen verran että yksinkertaistaa pitää hieman vielä. Toki ihan sama se mitä siellä selässä raahaa jos 5m päästä ei laitteeseen osu puttaamalla. Kulmien säätelyä pitää harjoitella enemmän jotta yksittäisten heitän tällä vain tiettyyn väylään olevien kiekkojen raahaminen repussa jäisi pois.
Peruskunto pitää saada kyllä ihan eri tasolle sekä airobisen että ihan fyysisen lihaskunnon puolella, jos tässä haluaa vippailuja millään ajatuksella jatkaa. No isoparta on enemmän tapahtuma kuin frisbeegolf kilpailu ,jossa sosiaalinen kanssakäyminen on itse pelaamista isommassa roolissa, joten sopii hyvin tämän hetkiseen fiilikseen.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1868 on: 15.09.20 - klo:17:45 »
Sipulin kun oli kuorinut vkl aikana sinne alimpiin kierroksiin niin ei ollut yllätys että työpäivä alkoi melkoisella kasvin kasvamisella otsalohkon päälle..
Kotiin syömään ja kasa puttereita matkaan ja pidennetylle lounastauolle Oittaan rantapuiston radalle..
Kuusi avausta ja puttia ykkös väylään jotta tiesi voiko heitellä ja miten.. sitten köpöttely ja metrix kisa auki ja Sensei rysty avaus ja suoraan mukiin holarin merkiksi..
No johan pomppasi hyvän mielen tutka pystyyn ja rata tulikin kierrettyä kahdesti ja takaisin töihin paljon paremmalla fiiliksellä.
Kierrokset -7 ja -5 kun forea vaativa väylä vitonen ei sitten sujunut ollenkaan..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1869 on: 17.09.20 - klo:22:02 »
Iltasella pari kierrosta lisää rantapuiston radalla bogey free -5 kun putti ei vaan toiminut.. seuraavana päivänä olikin sitten puolarmaarissa käynnin paikka ja eipä se siitä erilaiseksi muutu kun sormet ei poistu kiekon takaa oikeassa aikataulussa nivelten takia niin hankalaa on suoriutua. 2 väylää pelasin ihan vasurilla avaten ja toiselle pörö ja toiselle tupla bogey.. oli kyllä upea heitto vasemmalla kädellä puukujaan ja kolmeen metriin väylällä 13.
Täytyy treenata lisää vasuria ,sen verran hauskaa on silläkin pelailua harrastella.
Oli siellä kuusi birdeytä 20 väylää kohti mutta lopputulos +1 kertoi kuitenkin että aika moista vaellusta oli tarjolla.
Viikon päästä Isoparta edessä joten täytyy hakea vähän isompaa lääkekuuria ja lepoa.
« Last Edit: 19.09.20 - klo:13:13 by mykey »

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1870 on: 21.09.20 - klo:01:14 »
Lauantai päivä meni miettiessä että pitäisikö sitä mennä pelaamaan Herusten Masters kisaan?.. päätin että en mene.
Sunnuntaina nuorimpien tyttöjen kanssa lakistoon pyörähtämään näyttämään Ace machine konetta ja maistui holarit nuorukaisille. Sitten päätettiin Jamon kanssa mennä kiertämään Herusten rata heti pdga kisojen perään.. no kierros pelattiin ja heitin 12 umpisurkeaa avausta ja kuusi jotenkin kelvollista. Kiekot eivät vaan lähde irti kädestä oikeaan aikaan. Kun sormet tuntuu epämukavalta nivelten naksuessa ja aristellessa. Kuitenkin sain tehtyä pari pirkkoa ja kolme komeaa par pelastusta.. 24,23 ja 12 metrisillä puteilla.. lopputulos kuitenkin kuusi päälle ja sillä ei paljoa olisi pdga kisoissa hymyilty kun par tuloksella sai sunnuntaina sen 874..
No oikea oli päätös jättää kerrankin kisaamatta kun edes yhtä kierrosta ei pystynyt kunnolla pelaamaan.. täytyy hakea lääkekuuri huomenna että saa nivelet kuntoon ja aloittaa vähän erilainen ohjelma..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1871 on: 22.09.20 - klo:05:15 »
Maanantai iltasella kauppareissua ennen pikku pyörähdys Oittaan rantapuistossa ja mukaan putterit soft zone, premium sensei, blend Marshall ja burst reborn Tuonelan joutsen.
Radalla oli mukavasti tilaa ,joten päätin sitten heittää kaikilla neljällä kiekolla pelaten kaikki väylät alusta loppuun. Tuuli puhalteli melko voimakkaasti,joten kelpo treeniä saatiin ja kiekkojen ollessa niin erilaisia sai oikeasti miettiä mitä ja missä kulmassa heitettiin. Yhdeksälle väylälle tuloksissa tasapeliin päätyivät joutsen ja Marshall -7 ,sensein nakuttaessa -6 ja zonen -5 pääasiassa forella. Zonella puttaaminen koutui sen turmaksi kun ylivakaana ehti kääntyä aika lyhyelläkin matkalla vasemmalle. Aika hauska treeni kuitenkin kun 30min pelaa 36 avausta ja kasan putteja mielekkäästi keskittyen. Sormet eivät toimi normaalisti vieläkään ,mutta vaikutus on enemmän korvien välissä kun odottelee epäonnistumista ja kiekon jäämistä sormiin kiinni. Taas nähtiin kuitenkin yksi yli 20m putti,joten melko kaukaa näyttää menevän sisälle vaikka perus 6-9m tekeekin vaikeuksia.
Kausi alkaa olla ehtoo puolella pikku hiljaa ja ensi viikonlopun Partaharjun epäviralliset kisat yhdistettynä NDGE tapahtumaan ovatkin isoimmat karkelot jäljellä vuodelle 2020. PDGA kisa puolella on Meilahti Masters lokakuun alussa ja Skogby end of vuoden vikana viikonloppuna. Todennäköisesti marraskuulle järkätään Meilahdessa joku spessu kisa vielä, mutta siinäpä se alkaa sitten olemaan.  Ensi vuodelle TD hommia Piazza viikonloppu huhtikuun alussa ennen historian viimeistä NDGE tapahtumaa kunhan Väykkä varmistelee päivämäärän niin saadaan kalenteri kohdilleen. Kaudelle 2021 asetetaan sitten tavoitteita kunhan sinne päästään, välissä tarkoitus on saada fysiikka uudelle tasolle ,jotta ei oltaisi tässä jatkuvassa repaleisessa moodissa koko ajan.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1872 on: 24.09.20 - klo:21:12 »
Tuli käytyä keskiviikkona muutama kierros puolarmaarin radalla neppailemassa ihan kelpo heittoja ja sitten oli niitä sormi grippareita.. tämä on välillä tälläistä. Tosin friba on vaan fribaa.
Sain tänään puhelinsoiton jossa kerrottiin yhden hyvän ystävän tapaturmaisesta kuolemasta. Vanha herra ei enää kiekkoja heitä ,lepää rauhassa Puppe. 
Huomenna lähtö isopartaan vähän hiljaisemmissa tunnelmissa, neljännes vuosisata ystävyyttä ja paljon yhteisiä muistoja. Sellaista se elämä on.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1873 on: 25.09.20 - klo:23:49 »
Parikisat Partaharjun popup radalla meni ihan ok. Riikan kanssa painottiin pari kierrosta ja 50 parin joukossa sijat 25 ja toinen kierros 12 ihan ok. Aika paljon paperilla kovempia jäi taakse. Lauantai tuo.eteen yksilökisan ongelmat ,joten saapi nähdä.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1874 on: 27.09.20 - klo:14:47 »
Isoparta 2020 alkoi aamulla pop up radalta 21 väylän voimin..alkuun pari gripparia ja keskisormi se siitä sitten otti kipeetä ja ongelmat siirtyi puttirinkiin. Ajoittain loistavia heittoja ja pari upeaakin puttia. Sitten grippareita toisensa perään ja kolmosten pelastelu yrityksiä. Sitten löysin ihan ok vaihteen ja painoin kaksi kakkosta ja yhden melkein holarin joka päätyi alapantaan 3m putilla ja perään pari kakkosta lisää.. jäljellä oli neljä väylää ja tiesin että noista maistuisi kakkoset ja jos onnistun niin oman luokan kärjessä ollaan. Sain sitten sählättyä putilla peräkkäisinä väylinä kakkosheitot veteen korien ollessa vekkuli paikoilla puron äärellä. Sitten perään grippari helpolla fore neppi väylällä ja nelonen ja loppuun vielä ympyrä kolmonen väylältä15 kiekon mennessä hiukan ohi korista ja takana olevaan puroon. Tulos 63 heittoa sitten tehden 7kpl kakkosia,kolmosia ja nelosia.. kärjestä jäätiin tasan 6 heittoa mikä oli viimeisen neljän väylän mogellusten yhteismäärä..
Sija 7/26 ja kakkoskorttiin ruokailun jälkeen Partaharjun normaalille radalle..