Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 440615 times)

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1950 on: 06.03.21 - klo:20:05 »
06.03.2021 lauantai valkeni pingispallojen kokoisten hiutaleiden laskeutuessa Perusmäen nyppylälle vesijohto kriisin keskelle. No vessat sentään toimi jo aamulla.. sääennusteen mukaan Skogbyssä ei ehkä sada,joten sinne suunnattiin semiväkisin vaikka Jamon kanssa ei ole paljoa lähikuukautena pelailtu ja Mr huikeeta Eloa Esa saatiin mukaan Salon suunnalta, joten kelpo remmi melkeen onnistumista oli paikalla.
Ihan perus pari bogey ja tupla ykköseltä ryhmälle kasaan ja vaaputtiin pienen lumipeitteen hallitsemaa maisemaa kohti kakkosväylää.
Sää oli ihan leppoisa, ajoittain tuulinen mutta kun mitään ei taivaalta satanut niin mikäs siinä oli ihmetellessä kevään etenemistä. Mukavaa kisailua porukan pysyessä muutaman heiton päässä toisistaan ja lopussa Jamon kanssa tasoihin ja Esa kampesi viimeisellä väylällä heiton voittoon. Hauskaa oli kun hyvässä porukassa ulkoilee..itse tekemisen taso ei päätä huimannut ja omassa pelissä oli semmoinen pelon sekava rautakanki fiilis. Nastat alla varovasti köpöteltiin kun maassa oli valkoinen huntu joka peitti aikaisemman jään piiloon. Luottoa jalkojen pitoon ei ollut ja aika kädellä viskomiseksi meni vaikka nastat piti vähän liiankin hyvin polvinivelen ottaessa.isoimman vääntömomentin. Putti oli alussa loistavaa mutta loppujen lopuksi tuli keskityttyä enemmän liialliseen tuuli kompensaatioon ja unohtui sitten puttaamisen perus asiat ja hyssessä paukuteltiin pitkin poikin kiertäen koria.
Mutta rautakangella ei kiekkoa työnnetä eteenpäin ja pelaamattomuus ja kangeus lähes kauhistuttivat ajoittain.
No hauskaa kuitenkin oli ja pakko oli mennä jos ensiviikolla joudutaan liikkumaan vähän pienemmissä ympyröissä korona lock down takia. Kisakiekkoja pitää ruveta pikkuhiljaa kautta ajatellen kasaamaan kokoon. Halukkaita pelivälineitä olisi yllin kyllin ja keskittyä pitääkin siihen että tuntee kiekot kunnolla. Oikea jalka huolestuttaa ja samoin vaa-alla kummitteleva elopaino. Yleiskunto on järkyttävän huono ja se ei hyvää lupaa se.
Kevättä kohti kuitenkin mennään vaikka Pekka Pouta lupasi vielä viimeisen parin viikon hyytävän jakson tähän Maaliskuulle kohta puolin.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1951 on: 14.03.21 - klo:10:25 »
Skogby 13.03.2021 pientä ulkoilua kuuden hengen ryhmässä.
Aurinko yritti paikoin pilkistellä tuulen pyöriessä mukavan leppoisana yöllisen lumikuuron valkoisen hunnun ylle.
Lunta oli paikoin muutamia senttejä,paikoin avoin maa ja muutamissa kohdissa se 10cm kasaanpainunutta. Heittoalustat oli pääosin vielä lumen/jään alla talven rauhoitusajan jäljiltä. Toki 11 väylä oli kesäkunnossa kuten mäen päällä olettaa saattaa.
Kiekko testausta oltiin tultu tekemään ja MD löysi paikkansa kisabägistä kuten muutama muukin.
Fore avauksessa tuntuu nyt olevan suurimmat ongelmat vaikka nastoilla pelaa kun luottoa etujalan tukeen ei ole niin jalat jää suoriksi ja yläkroppa kaatuu perässä menemään ja rolleriksi kääntyy.. puttaaminen tuntuu hyvältä ja aika mainiota olikin kympin ringissä kun jäi vain yksi menemättä. Tulosta paransin seitsemällä heitolla edellisestä kerrasta kun tuplat jäi tuloskortista pois. 4 birdey ja 4 bogey korttiin sekä loput par antoi rata par tuloksen 56 heittoa +0. Sillä oltiin porukan kärjessä kierroksen jälkeen yhden heiton turvin.
Nopeiden kiekkojen miettiminen näillä liukkailla alustoilla lienee turhaa,joten mennään nyt 9 ja alle nopeus valinnat ensin kuntoon.

Putti putteri on tällä kaudella Soft Marshall.
Muut putterit on
Zone
Suspect
Tuonelan joutsen
Sensei

Midari puolella samanlainen sekamelska

Trident
Justice
Verdict
MD
Comet

Väylispuolella
Thief
Shard
Instinct
Firebird

Eli aitoa mix bagiä tarjolla kun ilman nopeita on jo kiekkoja 7 eri valmistajaa mukana. Valtaosassa löytyy samasta moldista se useampi eri yksilökin paikkaansa valitsemaan.
Tuossa ajattelin että täytyy pitää kiekko kirpputori heti kun kevät ja korona rajoitukset sen sallivat että pääsee eroon ylimääräisistä valinta murheista.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1952 on: 16.03.21 - klo:16:46 »
16.03.2021 lähes tyyni keli höystettynä pienellä ajoittaisella lumisateella ja kun seuraa löytyi niin Ford AMA radalle lämpötilan ollessa +2 ja kellon 10:00 ruuhkien välttämiseksi.
Lumi oli painunut kasaan ja paikoitellen oli melko jäistä siellä täällä ja kulkemiseen tarvittiin jaloissa olevia nastoja, mutta kun heittoalustat oli kivasti lähes kaikki auki ja talvikunnossapito oli siis kunnossa.. nastoilla tekonurmen päältä heittäminen onkin sitten melkoista pelon sekaista tuuppailua kun odottaa vaan oikean polven riekaleiksi menoa.. ei ollut sillä tavalla mukavaa. Korit jostain syystä X tuntuu tuolla Ford radalla olevan kautta linjan todella matalalla ja kun maassa on 20cm kovaksi painunutta lunta niin puttaaminen tuntuu ihan hörhöltä. Sellaista se myös oli kun alaspäin koitti suunnata ja alapantaa vaan hakattiin kerta toisen jälkeen.
Ei ollut rata muuttunut itselle yhtään mieluisammaksi ja jotenkin tylsältä se tuntuu ja korien korkeus jopa pännii pahemman kerran. Jostain syystä nämä maahisten imemät matalalle asetetut korit saa homman maistumaan ihan skepeliltä.
Saman kaltainen fiilis jostain syystä ollut tuolla Ford,Ristikivi radoilla Tuusulan suunnassa itsellä kautta aikain että joku asia siellä visuaalisesti mättää ja sitä myötä ei tule paljoa radoilla käytyä. Voi olla että ranteen paksut männyt siellä korvien väliä rassaa tai jotain, en tiedä mutta en myöskään siellä viihdy,joten varmaan jää pelaamatta siellä päin taas.
Onneksi ratoja löytyy ja sitä myöten voi harrastella missä itse haluaa. Oikea polvi vaan ei kestä nyt nastoilla kääntymistä ja hetki pitää odottaa tai särkylääkettä nappailla, jos kentille halajaa mennä.
Luvassa kuitenkin auringon pilkettä joten vippailemaankin mieli tekisi  jos tässä kohta alkaa rankemmat rajoitukset ulkonaliikkumisen suhteen.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1953 on: 16.03.21 - klo:18:04 »
Itse kierroksella siis tuloksellisesti tein yhden tuplan joka oli perus klassikko väylä5 alamäkeen jyrkästi kaartava oikealle jossa fore liian kovaa suoraan ja puukopsu pois päin korilta jättäen 25m nepin forella puiden välistä ja ahnaasti hakemaan sankari upotusta ja kuppaus puuhun 10m ennen koria ja pomppu taas takaviistoon ja 13m putti ali koko laitteesta, paluu 7m alapantaan. 5bogey joista 6väylän par4 samoilu oikealla määrissä koko matkan vaan ei tuottanut enempää. Neljästä muusta bogeysta kolme oli kakkosnelosia kun paluu painui alapantaan ja yksi epäonninen puukopsu väylälä13 kun joutui neppaamaan vaan mandolle. Pari pöröä joista toinen ringin ulkopuolelta ja muutama kaunis par pelastus pitkällä putilla. Muuten olikin sitten semmoista hoh hoijaa avaamista joista joutui parpelastelemaan ja 4.hukattua pörö paikkaa alapantoihin.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1954 on: 23.03.21 - klo:20:42 »
Lauantai 20.03.2021 PDGA kisoja ei ole lupa pitää vieläkään ja virallisia viikkokisoja ei Uudenmaan läänissä myöskään ole.
SFL ohjeistus lajiliiton osalta siis aika hyvin on pysynyt ruodussa. Seurat ja pienet porukat hieman keskenään kisailevat kuitenkin aika maltillisissa määrissä ja harvoin näkee Metrix yli kymmenen hengen tapahtumia millään tasolla.
Skogby IK seuran osalta muutaman extra henkilön kera käytiin ulkoilemassa ja Metrix kautta tulokset kirjattiin kahden ryhmän kiertäessä etäällä toisistaan. Lunta oli paikoin maassa edellisen päivän antaessa kevään viimeisiä valkoisia henkäyksiään,mutta liukasta ei ollut vaikka pienoinen valkoinen väri maan päällä olikin. Liukasta ei ollut ja peruskengillä pärjäsi. Tuulta olikin sitten aika reippaasti jatkuvan 10m/s puhaltaessa reippaasti hieman kummasta suunnasta. Onnistuin ekalla kierroksella aika napakasti puttailemaan alkukierroksen osalta ja sen kunniaksi 4kpl 2-4 koristi tuloskorttia viimeinen väylän SATURI hyökkäyksen antaessa 4-6 kortin koristeeksi. Silti aika siistejä heittoja osui onnistumiseen kierrokseen. Osasin paikoin lukea tuulta erinomaisesti ja väylän 11 avaus jääkin muistiyksikköön pitkäksi aikaa kummittelemaan. Väylä on sen reilu 100m pitkä ja täysin selvä perus rystyllä suoraan korkealle antaen kiekon palata korille oleva perus hysse. Tuuli kuitenkin kovaa taka vasemmalta oikealle 45 asteen sivutuuli ja päätin että lämät forella korkealle vasemmalle ja antaa tuulen viedä sakatessa kiekkoa. Täydellinen heittoa avauspaikalta vasemmalle forella korkeana kohti väylän 12 avauspaikkaa kantoi vasemman puiden yli korille melkein sisään ja 3m paluu putti koriin. Olihan makea heitto. Kierroksen jälkeen päätettiin vetää toinen kun aurinkokin siellä pyristeli esille. Lumet suli jo silmissä joten kevättä oli ilmassa. Toinen kierros alkoikin melko hyvin mutta sitten väsyi käsi ja tuuli meni korviin sählätessä liian vaikeita heittoja. Lumiukko 10 väylältä järkytti jo ihmismieltä
.
Tuloksellisesti kovan tuulen kierrokset ei nappiin menneet mutta paljon tuli erikoisheitoissa loistavia onnistumisia.
Käsi vaan väsyi ja oikean vaurioituneen hauiksen väsymystila aiheuttaa hieman harkintaa punttien nostoa varten että kestää heittämistä vaikka mitään repimistä ei tehtykään. Jotain kummaa lihaksistossa on eli vanhuutta on ilmassa ja vaatii hieman tarkastelua.
Huomenna tarkoitus päiväkierrokselle Skogby radalle mennä.. saapi nähdä.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1955 on: 26.03.21 - klo:07:35 »
HeittoKäsi tuntui alkuviikosta puutuneelta ja väsyneeltä joten kaksi kierrosta taisi sittenkin olla hieman liikaa..
 Tiistai illalla matka ruokakauppaan ja painavan kestokassin nostaminen kiertoliikkeellä takaisin kärryyn veti jalat veteläksi. Kipu oli hauiksessa ja olkapään takana lapapaluun ja olkanivelen alueella viiltävä. Särkylääkettä ja salvoja saunan kera.
Keskiviikkona matkattiin sitten Skogby radalle 9m/s tuuli ja pilvinen päivä.
Heittämistä tuli täyttä tuskaa selkäytimen selkäytimen estäessä suorittamisen ja kiekot sinkoili sinne ja tänne avauspaikalta. Henkisesti erittäin raskas kierros kun hiipi mieleen että ehkä tämä laji oli nyt tässä. Kun sattuu niin vitutus nousee kyllä ihan uusille urille. Taitaa olla pidempi pelaamaan jakso edessä, koska lihakset vaatii melkoista treeniä jotta paikat kestää pelaamisen. Melkoinen nalle Puh tuulinen päivä siis.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1956 on: 27.03.21 - klo:08:59 »
Korona ja rajoitukset..
Maailma on sillä mallilla että Piazza ja lady open 2021 kisat siirretään pidettäväksi kesäkuulle. Ei voi mitään.
Oma fyysinen kunto saa siis mahdollisuuden muutokseen kun aikaa on. Täytyy tehdä asialle jotain.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1957 on: 31.03.21 - klo:10:47 »
29.03 2021 tiistai päivä.
Poika sai YO kirjoitukset valmiiksi ja kun luvattu oli päiväreissu tehdä fribaamaan niin sellainen tehtiin vaikka käsi olikin oikealta lapaluiden yläosasta ja olkanivelen osalta jonkinlaisessa tulehdustilassa.
Aamusta nokka kohti kevään kourissa olevaa Skogby rataa. Hienosti valkoinen oli lähes kokonaan kadonnut ja rata alkanut imeä kosteutta ollen jo paikoin kesäisen nautittava. Foren kanssa oli vaikeuksia olkanivelen kiukutellessa ja siirryikin aika pian rystypuolelle varovaisesti heittelemään kontrolloituja alivakaita väylädriveri heittoja.
Kierros meni mukavasti tasan rata par tulokseen vaikka 12-8m putteja jätettiin laittamatta koriin. Olkapää hankaloittaa juuri noita pidempiä putteja kun saatto tuntuu hankalalta ja jää käsi hieman koukkuun vetäen lantion oikealle ja kiekon hyssessä vasemmalle puolelle koria.
Sitten jatkettiin Lillmarssenin radalle Hankoon Lohi layout kimppuun. Olkapää alkoi juilia hieman enemmän ja naatiskeltiin lähinnä. Olkapää vetää sitten oikean niskan jumiin ja jos unohtaa naksauttaa niin pinne vetää sormet turvoksiin ja puuduttaa jolloin rystykin menee helposti grippariksi.
Muutamia upeita onnistumisia ja liidätyksiä nähtiinkin ja X3 tupla veden ylityksen birdey oli aika makoisa. Viimeiset 6väylää päätettiin jättää pelaamatta kun radalle alkoi tulla melkoinen kuhina ja meille valtava väsymys. Ei viitsinyt kättä rikkoa. Tarkoituksella pelattiin ilman särkylääkettä ettei mikään hajoa.
No nyt on aikaa pari kuukautta parannella kun virallinen kauden avaus siirtyy korona takia eteenpäin.
Toukokuun 16 päivä Skogby Amateurs NBDG kisa ja Piazza 19.06 jonka jälkeen tyyni viikko ja Raaseporin helmi Karjaalla Heinäkuun lopussa. Muu virallinen kisailu saa nyt jäädä ja kroppaa kuntoon teemalla eteenpäin. MD2 todettu loistavaksi midariksi ja vähiin otettu.
Valoisaa kevättä kaikille.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1958 on: 05.04.21 - klo:09:51 »
Pääsiäismatka appivanhempien mökille Kauvatsaan ja kiekot mukaan pienellä kattauksella.
Käytiin perjantaina pelaamassa pari kierrosta Toukolan koulun radalla joka on mökiltä lähin metalli murikoiden sijoituspaikka. Hieman hakusessa oli väylät mutta kyllä siellä muovia ilmoille saatiin.
Lauantaina naisväki kirpputorien kimppuun Sastamalaan ja itse sinne ukko porukalla Hopun puiston radalle. Ennakkoon mietittiin että varmaan olisi aika kosteaa nurmea tarjolla mutta kevät on täällä askeleen edellä ja nurmikko olikin jo kuivahkoa. Hieman huono puttipäivä osui kohdalle ja pari kierrosta 9 väyläistä painettiin menemään.
Sunnuntaina sitten Kokemäen kautta kotia ja sieltä uusi rata Pitkäjärvi DGP bongattiin ja olihan mieluisa. Rata kehittyy koko ajan ja uusia siirtymiä oli tehty ja par4 väyliä ropisi jatkuvasti eteen. Nyt oltiin upealla pelipäällä ja ringin ulkopuolelta painettiin 4puttia sisään.. loistava puttipäivä.ja tulos muita ajatellen murskaava.
Makein putti oli lähes 20m luotisuora mörri putti keskelle pönttöä vain metrin levyisestä puiden tekemästä kuvasta läpi heittäen kiven suojelemaan koriin josta näkyi vain ylä kolmasosa.
Käsi hieman kiukuttelee mutta väylädrivereilla saa pelattua hyvää peliä tuollaisilla 160m+ par4 väyliä pursuavilla metsäradoilla. Uutena löytönä kiekko puolelta oli ottaa pihalla pyörinyt Innova polecat ja hioa reunat kuntoon ja pistää sillä putit sisään.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1959 on: 08.04.21 - klo:17:02 »
Eilen iski iltapäivästä ihan jäätävä kevät kiima kiekon perään,mutta jäi lähtemättä myöhännäis herännäisyyden vuoksi kun ei keksinyt mihin ruuhkiin olisi jaksanut lähteä.. into piukeena päivällä katsellessa kevät auringon säteitä iski mielijohde että tänään!!
Lounastauolla kotiin nauttimaan noutopizzaa ja kengät vaihtoon. Pikkubägi autoon ja töihin pikaisesti perumaan loppupäivän palaverit ja Meilahteen kierrokselle Jamon kanssa 14:15 aikoihin.
Sen verran oli hoppu että onnistui polven jumiuttamaan hieman aamupäivän palavereissa notkuessa toimistotuolilla ja lähtö pikainen että unohtui vessassa käynti. Meilahden kahvio oli tietenkin kiinni , kiitos koronalle. Pizza painoi myös vyötäröllä ahdistavasti kun tyhjennys oli jäänyt tekemättä.
Perus tuuli tuiversi hiuksia reippaanlaisesti silmille,kun näemmä kasvanut liian pitkäksi ja hiuslakkakin loppui toimimasta.
Lämpötila oli silti mieluisa +7 astetta.
Ykkösväylältä löytyi hieman mutainen lätäkön reuna,josta koitettiin vaihdilla siirtää kiekkoa väylää pitkin.. no oikealle kaatui heitto kallion reunalta alas väistäessä kalliota vauhdin pysähtyessä. Jatkot nostolla korille ja par.
Kakkos väylälle alatieltä forea heittämään ja se oli virhe! Vasen jalka liikaa vasemmalle etuviistoon ja olkapää väkisin läpi ja eipä tuntunut hyvältä ei. Heti kävellessä tuntui jo lapaluun yläosasta niskalle vievän lihasryhmän meneminen pinteeseen painaen hermoa.
Alkoi epätoivoinen taistelu sormien naksauttelun ,niskan venyttelyn ja olkapään lihasten elvyttämiseen kanssa joka johti putti pelin täydelliseen katoamiseen kun ranne vippaili lopuksi kaikki korista ohi. Muutamia kelpo fore heittoja saatiin aikaan tridentillä kuitenkin mutta hermo pinne alkoi painaa kyynärpäätä ja sormien tunto alkoi muuttua puutumiseksi. Tästä lopulta saatiin sitten loppu kliimaksi kun kiekko ei tahtonut edes kädestä lähteä ja väylällä 15 avaus oikealle 90astetta vinoon 30m heittopaikalta kun käsi ei enää auennut.. tuo hermo pinne aikaan saa lopulta sen että puutuneet sormet ei saa viestiä irrottaa kiekosta ja grippari on aika järkyttävä. Näitä on muutamia tässä nähty jo aikaisemmin Skogbyssä kun kiekko on löytynyt heittopaikan takaa..no ainakin niillä saa kelpo naurut ympärillä olijat..
Tuloksellisesti varmaan huonoin tulos Meilahden radalla vuosiin ,kun pirkot jäi tulematta ja loppuun melko hurjat plussat lopputuloksen painuessa +11 eli 59 heittoon. Kevät kierros lähinnä vitutti! Kädessä kihelmöi kaikki sormen päistä lapaluun väliin ja kotimatkalla oli pakko pysähtyä kaupoille pari kiukku kaljaa ostamaan.
Onneksi huomenna sataa vettä niin ei tarvitse murehtia muovin perään. Kasataan uusi grilli ja aloitellaan Kevät kotihommia.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1960 on: 11.04.21 - klo:18:31 »
Talven viime henkäyksen joka tiputteli pingispallon näköisiä valkoisia haituvia taivaalta lauantai aamulla oli sunnuntai sitten jotain ihan muuta.
Linnut lauloi auringon helliessä kevätsäteillään ja ihmiset heräilivät talvikoloistaan pihoille kilvan pystyttelemään piha trampoliinejaan. Niin mekin ja upouusi grillikin ajettiin sisään.
Päätin sitten puolen päivän jälkeen että mennään nyt sitten lähiradalle kevättä ihmettelemään, vaikka tiedossa onkin että Röyläntuvan 9 väyläisellä on melko kosteaa.
Röyläntuvan rata on tuossa vajaan kahden km kävelymatkan päässä ja silti melko vähän on tullut siellä itse kierreltyä. Itse väylien muodot on ihan haastavia ja paikoin vaativat tarkkaa kättä tai todella onnistuneita kulmien hallintaa, mutta kun heittopaikat on tehty paikoin minimalistisen kokoisiksi niin ei ole oikein maistunut siellä pyöriä.
No nyt mentiin kuitenkin into piukeena yksikseen meiningillä ensimmäisellä avauksella pelataan tulosta ja sitten kokeillaan kaikenlaista.
Mukavia heittoja kiireettömästi kierrellen rataa koittaen pitää jotenkin suurimmat mudat poissa housujen lahkeista.
24 heittoa kierrokselle antoi tuloksen -5 ja yhteensä tuli varmaan se 100 heittoa tehtyä kentällä treenauksen ansiosta.
Keskityttiin kiihtyvään liikkeeseen avaus pelissä ja melko vaivattomasti kiekkoon saatiin hyvää lentoa ja paikoin pituuttakin.
Kovasti koittavat radalle saada hakettamalla kuivempaa, mutta perustat kun on puuhastelua niin paljon saavat sitä sinne myös kyntää. Nopeasti laskien noin 6 kuorma-autollista haketta oli kentälle sinne tänne isoissa kasoissa kaupunki paikalle raahannut ja paikallinen omakotitaloyhdistys sitä siellä sitten levittelee. Olisipa vaan avauspaikat tuplasti isompia niin saisi vähän parempaa tuntumaa ja pystyisi siellä sitten enemmänkin treenaamaan.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1961 on: 23.04.21 - klo:20:36 »
Tuli tuossa käytyä skogby ja Lappohja kokemassa edellis vkl ja melko meiningillä mentiin. Skogby nyt oli ihan normi meininki ja holarin jahti hieman sai tuloksen putoamaan mutta Jamon kanssa tasa tuloksessa painettiin kohti lappohjan kallioita. Aloitin sitten painamalla pöröä purkkiin pari väylää ja helppo kakkonen kolmoselta 35m sisään heitolla nelosen melkein holarin siivittämänä riitti kierroksen voittoon..
Melko upeita heittoja sain aikaan mutta lopun holarin jahti sai sitten korttiin kolme tuplaa mörripesistä joten ihan huippu tuloksen ei päästy. Silti useampi avaus oli parasta ikinä ja tunne aika jepa.
Oittaalla pyörähdin Rantapuiston hieman hiihtäjien takia muokatulla radalla testaamassa vanhaa truth midaria ja ihan kivasti sekin sormista lähti minne haluttiin, kahdella kiekolla treenattiin keskellä päivää arkiviikolla suspect olleen toinen ja aika makea tilanne nähtiin kun 8 väylällä molemmat osui alapantaan ihan samaan kohtaan avauksella.
Tuli sitten vielä tuossa käytyä kartanon koskella vippailemassa hieman kans holarin jahdissa ja muutama ihan jäätävä 12-20m putti saatiin pönttöön. Yhtä lailla aika kivalta vaikuttaa tuleva kausi tänä vuonna, putissa kivaa tasaisuutta ja pitkältäkin napsuu kivasti pönttöön. Väylädriverit menee oikeaan kohteeseen. Drivereilla ajoittain päästään kummallisen pitkälle. Lähäritkin toimii, joten korvien väli on nyt keskittymisen suhteen se mitä kehitetään jotta tuloksellisuus saadaan tekemiseen mukaan. Ajattelin kysyä heittosuunnitelman jälkeen itseltä että miksi ja katsella sitten tuleeko vihreää valoa suunnitelmalla. Vähän sellaista taivaanrannan tavoittelua kuitenkin joka tasaa tuloksen.. ei paljoa auta painaa kuutta pöröä kortti jos kolme tuplaa vie tuloksen par kuitenkin.
Keskiviikolle varasin ajan Sibbe keskelle päivää.. onhan tuo kausari niin voi netistä varata.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1962 on: 27.04.21 - klo:21:16 »
Arkipäivän kierrosta Oittaa Rantapuiston radalla pari pörräystä ja Röyläntuvan 9 väylänen hieman venähtäneelle lounastauolla ihan jepa. Tosin tuulinen kolea keli sai sormet aika jäähän ja sen mukaista vippailua sitä vaan oli luvassa. Ei oikein toiminut mikään kunnolla paitsi melkein onnistujien keskinäinen kevyt kannustaminen.. vittuiluhan on välittämistä silloin kun kaikki on samalla huumorilla liikenteessä.
Kausikortti Sibbeen on olemassa ja huomiselle keskiviikolle kello 12 lähtö aika varattu. Täytyy sanoa että aivan liikaa arpomista on taas kiekko valintojen suhteen joten fiilistelemään mennään ja tutustumaan avattuun Sibbe ravintolaan sitten kierroksen päätteeksi. Käytännössä noin sata kiekkoa löytyy mistä voi tehdä sen tuhannen kirjavaa bägi sekoitusta.. pitäisi kyllä löytää ne millä jaksaa kierrellä josta syystä pitää ostaa uusi bägi jotta teen perus golf/avarien kenttien mixin ja sitten perus muutamat pää kiekot pyörii matkassa aina kun jonnekin mennään. Väylädriverit mukavasti soveltuu lähes kaikkeen ja muutama ihan luottoyksilökin löytyy mutta kun kaikista on useampi kpl milloin mitäkin tarkoitusta ja tuuliolosuhdetta varten niin aivan liikaa on miettimistä kiekko valintojen suhteen ja se näkyy tuloksessa myrkyn lailla kun se noin 5 avausta on sellaisia OHO tuo olikin tuollainen kun 4kk välein saa lentoaikaa.
No taas mennään ja katsotaan mihin se riittää.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1963 on: 28.04.21 - klo:17:44 »
Vapaapäivä ja Sibbe radalle uusia layoutteja kokeilemaan ja uusittua Villa Sibbe ravintolaa testaamaan.
Ennen kierrosta kahville Villa Sibbe ja pienet putti harkat.
Päätettiin pelata kevyempi Ramirent layout ja uusitulla ykkösväylällä sai omenapuiden alta painaa Putin sisälle 9m polvelta suorituksella joten kelpo startti. Ennen kierrosta olisin tekeväni 7pirkkoa ja niitä siinä sitten lähdettiin jahtaamaan. Meillä oli kausikorttilaisten ennakko varaus vuoro ja päivän ensimmäinen sellainen joten rata oli edessä tyhjä. Kello 12 startattiin ja takaisin villa Sibbessä oltiin kenkien vaihdon jälkeen vähän vajaa 14 eli melko jepa.
Mukavia muutoksia oli radalla ja OB keppejä on maalailtu melko lailla..eipä haitannut kun nolla OB tuli omaan korttiin. Pari bogey ja seitsemän pöröä antoi -5 tuloksen. Aika hyvää tekemistä oli vaikka kympin ringissä kaikki ei mennyt ja perus sylkäisykin nähtiin korin oksentaessa putterin pihalle. Väylä17 tammessa roikkuvaa koriin painettiin kuitenkin kaunis pörö korttiin. Aurinkoinen hyvä keli, ruuhkaton rata, kierroksen jälkeen mainio burger ateria kahvilla ja oluella höystettynä ja pienoiset istuskelut terassilla.. tämä sopii omaan harrastamiseen lajin parissa mainiosti ja uusi ajanvaraus järjestelmä ei menoa haittaa..päin vastoin.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 326
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1964 on: 01.05.21 - klo:21:57 »
Huomenna uudestaan sibbe radalle ihmeitä tekemään. Tämän päivän valokatteen asennus perkolaan tosin sai olkapään siihen kuntoon että paremmasta ei väliä. Raaseporin Helmen Ilmo aukesi ja parissa tunnissa reilu 200 pelaajaa osasi painella oikeita nappeja ajoissa. Ihmisiä kiinnostaa ja melko paljon kilpailijoita onkin tyrkyllä kisaan kun kisaan. Toivottavasti kaikki menee nappiin.