Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 633041 times)

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2175 on: 21.06.22 - klo:20:52 »
Tuli sitten käytyä Variston niityn radalla pyörähtämässä.. melko ok peliä kuitenkin tulosta tekemättä kunnes väylällä 6 Jamo laittoi nostolle ja minä puttasi 6m kaksi kertaa ohi ja ob ja lopulta alapantaan toiselta puolelta ja 8 korttiin.. no taka ysi ihan ok peliä lopulta kuitenkin +4 vaan korttiin lisää. Jännää oli että heitot ei tuntuneet huonoilta mutta tulos meni vaan plussalle ja aika pahasti. No sellasta se. Juhannuksen aikaan pelaamaan Jussin kisat mega sibbeä ma4 luokassa , joten pitäisi pärjätäkin. Saapi nähdä. Tyyni viikolla ma sibbe Flex ja yökisat nevakseen radalla kiehtoo kierolla tavalla. Itse pääkisa ollaan TD hommissa Ford ama radalla kolme päivää. Huomenna Backby kartanon viimeiset viikkokisat ja TD hommat pulkassa siellä päin. Sitten on lomaa ja Raaseporin Helmen TD hommat.. pelaan jos sattuu peruutuksia.. muuten sykssy onkin sitten täysin kysymys merkki koko lajin suhteen. NDGE pelataan vaikka pyörätuolista käsin ja syyskuussa naisten mega Kisa kippiksellä TD hommissa. B-tier pelipaikka mijakseen ja aennot varattu marraskuun alkuun. Skogby end of vedetään ja sitten on aika katsoa jaksaako enää vai ei.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2176 on: 23.06.22 - klo:07:43 »
Hölmöläisen hommaa???
Huomenna pelaamaan megasibbeä Jussin kisoihin ja lämpömittari uhkaa lukemia joiden perusteella pitäisi vaan piiloutua autotallin viileyteen.
Backby kartanon Vijay viikkokisat meni ihan vippailuksi ja puttaaminen oli turhauttavan paskaa..
Pitää huomenna aamusta käydä lakiston radalla hakemassa järkituntuma pitkiin putteihin että ollaan nostolla jos ei mene. Muuten kyllä kierretään koria siihen malliin että karvat nousee pystyyn.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2177 on: 23.06.22 - klo:18:11 »
Pelikirjaa Sibbe mega layouttia varten? No eipä taida olla tarvetta tehdä.. pari uutta kylmägeeli laastaria kokeilussa ja ehkä se siitä.
MA4 mogeltaminen maksa ja kaikki siellä on samasta syystä. Kehitettävää löytyy jokaiselta joten saapi nähdä miten kuumuutta käsitellään.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2178 on: 23.06.22 - klo:23:02 »
Sen verran ajatusta on ilmassa että otan tasan 15kiekkoa mukaan. Menee ihan lii
 Arpomiseksi kun kantaa 28 kiekkoa mukana ja arvuuttelee siinä mitä pitäisi heittää.
Kuuma tulee olemaan juhannus perjantaina kun kello 12 starttia pukkaa ja 30 astetta luvattu lämpöä.
Ev-7 Penrose ja kulunut judge lähtee putti touhuihin.
Lähestymisiin perus captain america suspect jolla vippailee niin Foret kuin hysset ja sitten suoriin heittoihin sensei koska menee milliin.
Midareihin justice ja Trident. Lisäksi alivakaa ja suora piwakawaka.tryth varmuuden vuoksi.
Väylä driveri osastolta thief ja ahiis no hirvi sekä Heat. Sitten kaiken näköistä.. ehkä se siitä sitten. Tajuaisi vaan heittää rauhassa..

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2179 on: 25.06.22 - klo:10:45 »
Juhannusaatto 2022 Jussin kisat ja ensimmäinen kierros.
Perheellä oli myös ohjelmaa ja osa tuli rantalomailemaan Sibbeen joten omat lämmittelyt oli tasan pari puttia ja kello 12:00 menoksi.
Päätin heittää hirvellä rennon hyssen ykkösväylään kun golf lähdöllä MA4 luokassa viimeisessä ryhmässä lähdettiin. Tulipas siitä rento vippaisut ja paino korkeana Outin päälle pitkäksi 10m palaamatta koskaan takaisin kentälle.. ohhoh.
Kolmos kepiltä sitten aivan liian varovainen ja omppupuu oksa imaisee kiekon vasemmalle OB linjan yli. Sama apuun jää eteen ja ei mitään putti linjaa.. korkea hysse lirvaitus osuu korin kattoon ja nostellaan Kutonen korttiin. Kuvaaja marika huokaisee sympatiaa sanoen että sellainen sitten taas.. jep jep. Kakkosella ihan ok peli ja nostellaan bogey korttiin.
Kolmosella päivän ensimmäinen fore liian nopealla kiekolla ja mandosta 20cm ohi.. dropparilta liian löysä ja bogey putti meinaa mennä kaukaa sisään mutta ei ja tupla se tulee tähänkin.
Siniseltä neloselta hyvät heitot ja nostellaan par pyörimästä. Sitten alkaa kone lämmitä ja mennään keltaisella ja heitän loistavia heittoja toinen toisensa perään mutta koko ajan ollaan pörö putilla siinä 10m reunalla ja metalli kolisee viisi väylää putkeen ja par tulee korttiin. Sitten mennäänkin taas siniselle monsterille.
Fore jää hieman matalaksi ja edetään 70m koivujen sekaan vasemmalle kun puu pysäyttää.. jatko fore on aika hyvä ja osuu kallioon vasemmalla pompaten eteenpäin 20m thief kulkee luotina eteenpäin seuraavat 80m kipaten hieman liikaa oikealle ennen viimeistä kurvia. Antsaa täysillä taivaalle ja täydellisesti kaartaa oikealle palauttaen korille päin hieman sakaten ja 30m putti meinaa mennä sisään.. paluu 4m ja Kutonen tästä on paras itselle ikinä. Sinisen kutosväylä ylämäkeen jättää taas sen 10m ja ketjut kilisee mutta ei mene. Tulos +7 parhaillaan.
Tässä kohtaa jonotellaan ja kaksi tuntia on jo pelattu.
Seuraavaan helppoon alamäki hysseen otan oksaosuman ja aivan liian löysän fore nepin justisella ja oksasta mörriin oikealle... Puut kolisee ja tupla tulee tähän..  seuraa huono jakso hieman väärillä heittovalinnoilla perään tupla ja sydän väylällä Hz kutsuu ja 10m putti kumahtaa yläpantaan. Sitten OB seuraavalle väylälle ja s11 ylämäkeen taas kasa huonoja valintoja ja epäonnisia pomppuja tehden seuraavan tuplan. Kierros tulos sulaa tähän +2,+2+1+1+2 viuhkaan kuin itsestään.. alamäkeen sentään taas par kun siirrytään keltaisella väylille.. vihdoin k13 pörö 4m putilla. Loppuun ihan hyvää peliä vaikka kaksi OB kiusaa kortissa.. mörkö sentään pelataan par tulokseen mikä maistuu aina.
Kuitenkin päivän mielenkiintoinen asia on se että rating mukaan pelaan täysin omalla tasolla. 10m ringistä jää vain kaksi putti laittamatta sisään joissa molemmissa oli sellainen puska edessä että ei vaan ollut mitään. Ei yhtään missiä 4-8m puteissa on kovaa tekemistä itselle. Tänään sählättiin enemmän huonoilla ideoilla kuin heittojen toteutuksella ja hieman epäonnisia kopsuja sitten sateli. Mando missi, HZ , ja viisi kpl OB päätyneitä jotka oli osa kiekon verran väärällä puolella viivaa.. sellai saa tuloksen tapettua.
Tälle päivälle lähdetään ottamaan hieman tuntumaa ja selvittämään millä kiekoilla heittäminen hyvältä tuntuu kartanon neppi radalle nyt aamusta. Toki pitää välttää ettei rasita kättä liikaa.. aika hurjalta se tuntui illalla taas lihasten viilentymisen jälkeen.
+5 pitäisi olla ihan tehtävissä mutta vaikeaa on helteessä pitää pää kunnossa jotta noita hölmöilyjä ei satele avauspaikalla kun koittaa niveletkin turvota menemään. Saapi nähdä jos saisi vähän paremman startin vaikka aikaan ja napsitttua mörköä varten keltaisella viuhkalta muutaman suoja pörön edes matkaan. Kolmos kortissa lähdetään ja tuloksia ei kannata katsoa kuin vasta K12 jälkeen koska MA4 luokassa tuo HZ sydän väylän pelaamisen jälkeen tietää vasta missä mennään muiden kohdalla kun monsteri väylä tulokset heittelehtii 6-11 heiton välissä.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2180 on: 26.06.22 - klo:09:53 »
Korvien välissä kohahtaa.. eli toinen kierros Jussin kisat mega sibbe 23 väylää ja startti 14:20 ja lämpöä 28 astetta..
Kävin herättelemässä kroppaa puolen päivän aikoihin lentolan radalla Jumbon vieressä.. edellisenä ilta oli otettu vain muutama olut joten ihan passelilta tuntui paitsi sormissa jotka oli kuin nippu niitä itseään. Ykkösväylälle väylistä ja avaus 2m korin eteen pikku puskaan ja kurkistus sisään ja pörö korttiin. No niin -4 kierrokseen yksi antoi toivoa.
Kakkos väylällä kopsuteltiin puita ja heiteltiin rollereita ja otettiin perus tupla. -3
Kolmoselle fore taas mandomissiin ja sama tupla.
Neloselle fore oikealle OB ja outin yli tietä pitkin ja -2 enää jäljellä.. sitten keltaisille väylille ja par4 väylästä ei 10m putti mennyt ja par ,oikealle kääntävä antsa oli kuitenkin loistava vaikka kuusen oksa veti alas puskaan 8m korista. Loistava putti keskelle pönttöä ja -3. Sitten  par4 kimppuun jossa seilattiin pitkin puskia kunnes bogey putti 12m painettiin sisään ja huokastiin helpotuksesta. Ylämäkeen ok avaus jättää 7m kuoleman Putin ala päin ja ei mene pyörien mäkeen ja paluukin epäonnistui ja bogey tästäkin ihan perinteisellä 2-4.. Par5 väylälle yritetään pelata sankari peliä ja mennään sen mukaisesti huonoilla kopsuila pitkin puskia kunnes 12m bogey putti painetaan sisään ja kaikki ykkösväylällä aikaan saatu ero ensimmäiseen kierrokseen on sulanut kortista pois.
Monsterin vuoro ja nyt kopsuu ja hipsuu eikä kiekkoa saa pidettyä väylällä ja 9 kumahtaa korttiin kuin varkain.sekin tuntuu voitolta kun sen verran kamalia pomppuja puista tulee.
Sitten mennään taas ylämäkeen ja rautaoksa tiputtaa kiekon alas ja pitkä yritys ylämäkeen on mennä mutta ei..
Seuraavaan alamäkeen osin ihan tasan tarkkaan samaan oksaan kuin edellisellä kierroksella ja bogey kumahtaa. Par4 väylästä selvitään nyt par korttiin ja Hazard väylällä sitten kammo grippari ja Hz jäädään kallion alle. Onnekas pomppu hyppää kuitenkin aidan yli ja rata antaa hieman takaisin. Bogey juna alkaa puksuttamaan kun voimat ehtyy samalla alkaa bägin kantohihnat repsahtaa poikki.. alkaa sekin olemaan valmis. K13 helppo hysse menee milliin ja pörö. Sitten pari väylää par kun ei puttia saa sisään.
Mörkö väylällä sitten puttirallit ja tupla korttiin ja kahdelle viimeiselle väylälle putit jää menemättä 8m sisälle ja lopputuloksena on +18 eli kolme heittoa tulee lisää ensimmäiseen kierrokseen ja sijoitus 13/21. Loppuun palaa puttaamalla 9 heittoa 6-11m jotka ei mene sisään ja sulattaa tuloksen.. no sellasta se. Sen kunniaksi päätin lähteä Exel open lisänä Tammisaareen B-tier kisa ja aamupäivä lähdöt MP40 joten ainakin sunnuntai lähtöaika on jo selvillä ja kello 09:00 ,sen verran on parempaa porukkaa kisassa mutta pääsee nauttimaan hyvästä seurasta ja loistavasta radasta. Nyt pidetään nenän valkaisu viikko eikä lipitellä olutta yhtään että saa nivelet pois turvotus tilasta. Pitää myös käydä treenaamassa alamäki heittämistä koska jostain syystä x.kroppa.on kuin rautakanki kun yrittää suoraan heittää alaviistoon.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2181 on: 26.06.22 - klo:13:47 »
Jussi kisat pelattiin siis yhteistulokseen +33..
Kuitenkin jos katsoo kahden kierroksen parhaat väylätulokset niin tulos olisi ollut +5 yhdeltä kierrokselta. Eli väyliä osaa pelata ja sitten kuitenkin sattuu kaikenlaista kun vippaillaan menemään.
Nyt otetaan harjoitus viikko ja 02.07 sitten Tammisaareen ihmettelemään jos saisi parannettua kierros tulosta lähemmäs edellisen kisan vertailu kierrosta joka oli +4 kolmelta kierrokselta joiden yhteis plussat oli +55.. on siinä ihmettelimistä kun ei pysty pelaamaan kykyjensä mukaan yhtä saakelin kierrosta..

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2182 on: 27.06.22 - klo:22:58 »
Kori viritetty kotipihalle ja melko mielenkiintoisia mahdollisuuksia tarjoaa hiekan keskelle majoitettu Innovan keltapantainen kummajainen. Hyvää putti treeniä polvelta oksien alta, tasapainoilua luonnon kivillä, epätasaista maata ja urbaaneja esteitä.
Illan viiletessä päätin käydä Backby radalla vähän ihmettelemässä miksi kiekot lähtee hyssessä kädestä heittäessä alamäkeen ja syykin löytyi joten siinä hieman ihmettelemistä. Otan risti askeleen liikaa vasemmalle ja sitten tulee kiire väistää omaa kroppaa ja käden asento eteenpäin tullessa on viisto hyssekulma. Tästä syystä ilmeisesti myös paikaltaan vasen jalka haluaa olla melko väärässä kohdassa ja kun koittaa laittaa lähtökulmaa antsaksi niin grippari siitä syntyy kuin varkain. Loppuun käväisin Oittaalla mutta oli niin kansaivälinen meininki ja paljon lokkeja ettei kiinnostanut sen enempää vippailla. Semmosta tällä kertaa.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2183 on: 28.06.22 - klo:22:16 »
Tänään käytiin varistonniityn radan viereisellä nurmikentällä team hippoilemassa..uudet pelipaidat saapui janseen kunniaksi otin oman korin nurmelle mukaan. Laitettiin vähän kartioita 10m välein kentälle ja sitten viskottiin kiekkoa menemään. Takatuuleen lensi midarit vaivattomasti ja bägiin laitetut zonet sai mukavasti tuntuma aikaa.
Uusi Crystal Flex pääsi ulkoilmaan ja hyvin tutustuttiin. Mukavaa treeniä ulkoilmassa hyvässä seurassa.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2184 on: 29.06.22 - klo:18:14 »
Kilpapelaaminen ja kuinka nukkua yönsä.
Viimeksi Sibbe Jussin kisoissa vastaan tuli tilanne missä ryhmällä ei ollut mitään mielipidettä on kiekko sisällä vai OB alueella. Kyse oli noin 1cm matkasta kahd no hieman vinossa olevan tolpan välissä joiden etäisyyys oli yli 10m toisistaan ja ruoho sen verran pitkää että kiekkoa ei näkynyt kun laskeutui alas tolpalle kurkkimaan. Kysyin asiasta ryhmän jäseniltä ettå onko sisällä vai ei ja kaikki vaan toitotti ettei tiedä ja eikös se silloin ole pelaajan etu.. ilmoitin että  nostan kiekon pystyyn etureunalle ja katsokaa siwltä tolpan juuresta toiseen tolppaan että näkyykö kiekko vai ei.. kukaan ei edellleenkään osannut sanoa että eikös tämä ole nyt pelaajana etu. Pyysin toista pelaajaa pitämään kiekosta kiinni ja kävin katsomassa ja NS tolppien viivalla se oli ,ei näkynyt pätkääkään IB puolella. Ilmaisin asian ettei tässä nyt ole kyse pelaajan edusta kun kiekosta ei näy yhtään IB puolella niin se on silloin kokonaan OB ja sillä sipuli. Ryhmä toverit katsoivat hämmästyneinä ilmoitusta että kolmonen lähtee rajalta piste. Samanlainen tilanne oli Tammisaaressa amatöörien SM karsinnoissa kun heitin OB alueelta luullen että olen IB joka todettiin oman heiton jälkeen olevan OB Jossa ryhmä oli sitä mieltä ettei tuot lasketa kun ei rajoja nähnyt.. silloinkin sanoin että höpö höpö. Nelonen lähtee rajalta kun kerran avaus päätyi on alueelle ja heitin korille 15m väärältä paikalta. Kaikki taas katsoi ihmetellen että ei tuo nyt mennyt oikein.
Talvella meni voitto ohi suun Hornhattulassa kun avasin korin viereen rinteen reunaan kovalle jäälle koko matkan OB yli kiekon pomppien siinä ollen OB alueen ojassa lopulta. Ryhmä oli sitä mieltä että kun ei olla varmoja niin se on varmaan pelaajan etu. Minä olin eri mieltä koska ei voitu olla varmoja että kävikö kiekko sisällä 60m päästä korin kohdalla osuen rajan tuntumaan jossa olleista lumijäljistä ei kukaan voinut päätellä mitään. Ilmoitin että jos ei olla varmoja niin sitten se ei käynyt sisällä ja heitän uuden avauksen hylätessä heittoni koska lie ei vaihtunut..
Oma kanta sääntöihin on selkeä ainakin omia heittoja tulkitessa että jos jotain ei voida vahvistaa niin ei tätä toivomalla voida kuvitella asian
olevan parhain päin pelaajalle. Saan ainakin itse nukuttua yöni paremmin jos pelaan niin ettei tarvitse kotona miettiä että painostinko esimerkiksi ryhmää toimimaan itselleni suotuisasti koska toisin päin hyötyisin omasta TD statuksesta puolituttujen kanssa joka kerta kun kukaan ei uskaltaisi kovin usein sanoa asiasta mitään. Amatööri kisoissa joutuu kyllä jatkuvasti huomauttamaan ihmisille kohteliaasti monesta asiasta vaikka voisi samantien alkaa jakamaan plussaa korttiin. Pitäisi jakaa jos sama pelaaja astuu jokaisen puttinsa yli ihan vaan sen takia että putti tyylissä osaa pitää toista jalkaa paikallaan.. toivottavasti ensi viikonloppuna ei tarvitse sääntöjä tuskailla kun kerran B-tier Tammisaaressa painetaan menemään.

Offline takarivi

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 1 563
  • View Profile
 • Oikea nimi: Tero Koivu
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2185 on: 29.06.22 - klo:19:53 »
B. Kiekko on pelialueen ulkopuolella (OB:lla), jos sen paikka on selvästi kokonaan pelialueen ulkopuolellaNoin lukee säännöissä. Jos kiekon paikan tutkimiseen tarvitaan tohtorin pätevyys niin onko se silloin "selvästi kokonaan" ulkopuolella? Nää on näitä...kuka tulkitsee mitenkin

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2186 on: 29.06.22 - klo:23:50 »
Kyllä noita melko lailla epäselviä rajoja on tyrkyllä lähes joka paikassa ja tulkinnan varaa löytyy, mielipide yleensä on se mitä itse kaipaan ihmisiltä vaan yksinkertaiseen kysymykseen että onko sisällä ollenkaan vai ei. Mutta kuten tuossa mainitsin niin itse tuomitsen itseni ulos jos en pysty rehellisesti olemaan sitä mieltä että kiekosta selkeästi joku osa olisi IB puolella käynyt tai jäänyt raja tuntumaan niin että selkeästi en näe minkään osan olevan sisällä. Muiden on helpompi siten olla samaa mieltä eikä kokea olevansa vaikeita tekemällä epäedullista ilmoitusta. Omasta mielestä laji henki kuitenkin on myös sitä että itse pystyy ilmoittamaan oman mielipiteensä kun kaikki ihmetelleet asiaa eikä jättää vaan asiaa muiden mietittäväksi vaatien mielipiteitä.
Toinen asia mikä mieleen tulee koskee lien seuraamista ja tuota loputonta keskustelua väärästä kohtaa heittämisestä. Varsinkin kilpailemisen aloittavien kanssa jos kukaan ei asiaa ota puheeksi niin oikealla tavalla heittämistä ei sitten edes ajatella saati harjoitella. Itse lähes joka kisakierroksella tulen huomauttaneeksi missä päin kori linja on kun asentoa aletaan ottamaan ihan mihin sattuu.
Hyvä esimerkki on kuinka mielenkiintoista on miettiä siinä itse keskittyessä omaan pelaamiseen että mitähän sitä mahtaisi sanoa kierrosta ennen kaverille joka harjoitus korilla 6m haaraputilla koko ajan siirtää vasemman jalan 40cm minin eteen ja on hänen näköjään pää puttitapansa eli astuu kaikki yli. kohteliaasti sitten ensimmäisen väylän jälkeen kävellessä siirtymällä ottaa asia puheeksi, kun herra on yli astunut ensimmäiset kaksi puttia joihin ei ehtinyt edes reakoida tai sitten jäi vaan kollaamatta kun muut ei edes katsoneet herran puttaamista.  On tuo vaikeaa toisten virheistä sakottaa , tiedän. Eikä pelin pitäisikään olla pelkästään muiden kyttäämistä mutta itse aika tarkkasilmäinen niin kaikenlaista huomaa ympäriltä ja paljon jää kyllä virheitä mainitsematta.
Itse veikkaan että jos tuo lue pysyy 20x30.kokoisena sääntöjen mukaan niin joskus siihen pitää laittaa joku pyyhe minin taakse tai minit alkaa olla puyhkeessä kiinni jotta oikeasti jonkun tulkinnan voisi rehellisesti tehdä niin että kellään ei olisi asiasta niin kovin paha mieli.
No lauantaina kuitenkin itse Exel openiin Västerby-B rata. Hauska koitetaan pitää vaikka lämpötila taitaa olla kuin saunassa viskelisi.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2187 on: 01.07.22 - klo:01:30 »
Käytiin kenraali harjoituksessa ilta kierroksella Västerby radalla. Kokeilu mielessä ja valitut kengät ei toimineet,joten jalaksilla mennään lauantaina. shortsit pakko käydä ostamassa huomenna uudet kun nämä hirttää kiinni jalkoihin näin kuumassa hikoillessa.
Muutamat hyvät ajatukset saatiin väylille ja niitä lähdetään toteuttamaan. Muutama liian vakaa kiekko pois driverit osastolla ja uuden heat joutui ottamaan kun edellinen jäi lampeen.
Sormet muuttui ihmeän tahmeasti liekö syy sitten ennen kierrosta pestyjen keittiön kaappien ovien mutta dirt pussia piti hakata koko ajan muuten grippaili sinne tänne. Hauska lähdetään pitämään ja sillä sipuli.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2188 on: 01.07.22 - klo:20:59 »
Do dii.. löytyi tarpeeseen sopivat sortsit.
Jalakset on iskussa jalassa ja upouusi team Hippo paita testattuna toimivaksi.
Mukaan lähtee pienempi bägi joten kiekkomääräkin rajoittuu mukavasti kevyemmäksi.
Muutama jippo on suunniteltu huomista varten..
Lähden toisessa ryhmässä joten väylän 10 avauspaikan alle vien oman kylmälaukun lisävesipullot odottelemaan puoliväliä ja pakkaseen laitetun pyyhkeen viilentämään kun kuumuus alkaa painaa. Mukaan otetaan pankkikortti koska väylän 13 katastrofit ajattelin selättää käymässä kipittämössä kioskilta jäätelön ennen avaamista ja pari suklaa patukkaa energiaa tuomaan. Viime kierrosten tulokset on tuhottu sähläämällä 13 väylällä ja sitten on alkanut melkoinen sekoilu väsyneenä ja homma ollut pitkin metsiä loppuosalta.
Kova kisa B-tier porukassa selkeästi heikoin pelaaja tuloksellisesti koko porukasta joten eipä ole hävittävää.. mahtava rata on Västerby-B
 Kiva päästä heittää. Tosin tänään Tampereelle ja takaisin ajo sai kropn jumiin ja helteessä nivelet turpoamaan joten eipä sitä tiedä mitä odottaa.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 701
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2189 on: 02.07.22 - klo:06:36 »
Aamu valkenee ja edessä siis aika frisbeegolf täyteläinen viikko.
Kohta ajo Tammisaareen Exel open B-tier kilpailuun lähtö 09:10 ja huomenna sama homma lähtöaika todennäköisesti 09:00. Maanantaille Sibbe one round Tyyni vissiin 15:30 lähtöaika ja seuraavana yönä tiistai 02 lähtö Nevaksen golf kenttä yö kierros. Sitten loppuu oma pelaaminen ja ke yö 02 Nevaksessa TD hommissa ja torstai-lauantai TD hommissa Tyyni Ford Ama radalla. Sitten saa lepäillä